|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 96 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۰, ۱۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #951
|
|||
|
|||
|
زیر سایه ی مهرت روزگار می گذرانم.
چه نسیم خوشی می وزد. زندگی زیر سایه ات یعنی زندگانی. بی سایه ات یعنی زنده مانی. |
|||
|
|
۱۰:۰۴, ۲۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #952
|
|||
|
|||
|
دلتنگم آقا...
دلتنگ دیدنت ... دلتنگ شنیدن صدای اناالمهدی ات ... تا کجای عمر باید هرشب درانتظار تو ستاره بشماریم ؟ تا کدام روز و ماه باید مسافر دنیای غفلت ها باشیم ؟ یا مولا ... اللهم عجل لولیک الفرج ![]() |
|||
|
|
۹:۳۰, ۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #953
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم جهان در حسرت آيينه مانده ست ![]() گرفتار غمي ديرينه مانده ست
![]() شب سردي ست بي تو بودن ما ![]() بگو تا صبح چند آدينه مانده ست؟ ![]() |
|||
|
|
۸:۲۰, ۱۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #954
|
|||
|
|||
|
و انتظار هنوز ادامه دارد....... |
|||
|
|
۲۳:۱۹, ۲۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #955
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این روزها چقدر در و دیوار شهر غم گرفته و تارست؛ می دانم که سزای غفلت از تو تاریکی ست...! |
|||
|
|
۰:۰۷, ۲۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #956
|
|||
|
|||
|
تقصیرمن است این که نمی آیی هرگاه شدم اسیرغم می آیی این جمعه وجمعه های دیگرحرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی
![]() |
|||
|
|
۷:۳۲, ۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #957
|
|||
|
|||
|
دارد غروب می کند آدم، طلوع کن اللهم عجل لولیک الفرج
|
|||
|
|
۷:۴۰, ۲۰/آبان/۹۳
شماره ارسال: #958
|
|||
|
|||
|
منم ای نگار و چشمی که در انتظار رویت اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۱۷:۱۰, ۲۰/آبان/۹۳
شماره ارسال: #959
|
|||
|
|||
|
دیگر شدم دچار وسواس بیا
بد جور به عصر جمعه حساس بیا گویند که به عموی خود حساسی این بار قسم به دست عباس(علیه السلام) بیا |
|||
|
|
۸:۰۶, ۲۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #960
|
|||
|
|||
|
از تو دنبال تو بودن ، نکند سهم من است؟ فقط از هجر سرودن ، نکند سهم من است؟ اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |