|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 35 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۳۳, ۲۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #341
|
|||
|
|||
|
mall"> mall">دل که آشفته روي تو نباشد دل نيست mall">
آنکه ديوانه خال تو نشد عاقل نيست مستي عاشق دل باخته از باده توست بجز اين مستقيم از عمر و مگر حاصل نبست عشق روي تو در اين باديه افکند مرا چه توان کرد که اين باديه را ساحل نيست بگذر از خويش اگر عاشق دلباخته ايي که ميان تو و او جز تو کسي حائل نيست mall"> |
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۲۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #342
|
|||
|
|||
|
با عرض پوزش به دلیل اشتباه تایپی:
دل که آشفته روي تو نباشد دل نيست
آنکه ديوانه ی خال تو نشد عاقل نيست مستي عاشق دل باخته از باده توست بجز اين مستي ام از عمر دگر حاصل نیست عشق روي تو در اين باديه افکند مرا چه توان کرد که اين باديه را ساحل نيست بگذر از خويش اگر عاشق دلباخته ايي که ميان تو و او جز تو کسي حائل نيست |
|||
|
|
۲۲:۱۲, ۲۴/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۰ ۲۲:۱۵ توسط warior.)
شماره ارسال: #343
|
|||
|
|||
|
وقتی دوباره پُر شده از بُت جهانمان
شرک است، ذکر نام خدا بر لبانمان! اهریمنانه باعث شرمِ خدا شدیم گُم باد،از صحیفة عالم، نشانمان نفرین به ما، به خاطر یک لقمه بیشتر وا شد به سوی هر کس و ناکس، دهانمان تیر و کمان، به دست گرفتیم تا مباد غرق پرندهها بشود آسمانمان در فکر طرح وسوسة سیب دیگریست شیطان، هم او که جا زده خود را میانمان وقت حضور توست، مخواه آخرین امید بیقهرمان تمام شود این داستانم |
|||
|
|
۱:۰۴, ۲۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #344
|
|||
|
|||
|
تقصیر دلم نیست که کم می آیی
وقتی که شدم اسیر غم می آییاین جمعه و جمعه های دیگر بازیست مهرت بکشد سه شنبه هم می آیی
|
|||
|
|
۹:۵۲, ۲۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #345
|
|||
|
|||
|
روزگاری شهر ما ویران نبود !
دین فروشی اینقدر ارزان نبود ! صحبت از موسیقی و عرفان نبود ! هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود ! حکم او را عالمی تسلیم بود ... اینک اما ... پشت پا بر دین زدن آزادگی است ! حرف حق گفتن عقب افتادگی است ! آخر ای پرده نشین فاطمه (سلام الله علیها) ؟! کی رسی بر داد دین فاطمه(سلام الله علیها)؟! |
|||
|
|
۱۲:۱۱, ۲۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #346
|
|||
|
|||
|
بنام ستار معاصی عاصیان
اِلهی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد اُولِی الاَْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَ انْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرینَ. یا علی (علیه السلام) مدد است. |
|||
|
|
۲۰:۵۹, ۲۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #347
|
|||
|
|||
|
دست نفست ستاره را امید است شب با دف ماه تا سحر رقصیده است همچون سحر از عطر اذان سرشاری انگار لب تو را خدا بوسیده است
|
|||
|
|
۲۱:۱۱, ۲۶/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۰ ۲۱:۱۲ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #348
|
|||
|
|||
|
[color=#333333]در امتداد خزان ، روزهای زمستانی
و در غیاب شما ، آفتاب پنهانی جسارت است ولی یک سوال می پرسم چقدر در پس پرده حضور پنهانی ؟ ببین برای شما جمعه ندبه می خوانند نوادگان زمین خسته از پریشانی چه وقت میرسد آقا نگاهتان باشد برای شب زدگان آیت غزل خوانی ؟ چرا نمی رسی ای منتقم ببین امروز به نیزه ها شده قرآن به دست شیطانی دوباره پنجره ها ، زل زدن به غربت شهر در انتظار شما ای طلوع پایانی علی سلیمانی |
|||
|
|
۲۲:۲۳, ۲۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #349
|
|||
|
|||
|
سلام
اي پادشه خوبان دست دل من بستان / تا اينكه برون آيم از وسوسه شيطان در زير و بم دنيا قلبم شده زنداني / تو نور نجاتم باش در اين شب ظلماني ردم مكن از خوانت با اينكه بد و پستم / زنجير غمت را من بر گردن خود بستم گر ميكشيم اي دوست در خاكم و در خونم / اما مكن اي ساقي از ميكده بيرونم |
|||
|
|
۱۶:۲۰, ۲۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #350
|
|||
|
|||
|
بنام ستار معاصی عاصیان
روزي كه بــشــر عصاره ي شر گردد ديــن و هــدف شــرافـــتــش زر گردد از بـــهــر نـــجات خــلــق آيــد مـهـدي كــــز يـــمن وجــود او ورق بــــرگردد یا علی (علیه السلام) مدد است. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

وقتی که شدم اسیر غم می آیی