|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 38 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۵۴, ۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #371
|
|||
|
|||
|
مژده وصل تو کو کز سرجان برخیزم
طایر قدسم و از دام جهان برخیزم یا رب از ابر هدایت برسان بارانی پیش تر زانکه چو گردی ز میان برخیزم |
|||
|
|
۱۸:۱۹, ۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #372
|
|||
|
|||
|
چیست این دلشوره های بی کران؟
پشت کاشی های سبز جمکران کشتی امیددر گل تابه کی؟ بانگ اللهم عجل تا به کی؟ تا به کی از داغ هجران تو صبر؟ جلوه کن ای آفتاب پشت ابر |
|||
|
|
۲۱:۴۹, ۱۰/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۰ ۱۶:۵۸ توسط علیرضا110.)
شماره ارسال: #373
|
|||
|
|||
|
ای منتظران گنج نهان می آید آرامش جان عاشقان می آید بر بام سحر طلایه داران ظهور گفتند که صاحب الزمان می آید
|
|||
|
|
۱۱:۱۱, ۱۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #374
|
|||
|
|||
|
ای جانِ جانِ جان جهان های مختلف!
ایمان عاشقانه جان های مختلف! رؤیای دلنواز صدف های ساحلی دریای مهربان کران های مختلف! آقا! در آ به عرصه هیجای روزگار ما را بگیر از هیجان های مختلف |
|||
|
|
۱۸:۵۱, ۱۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #375
|
|||
|
|||
|
منی که مایه ی ننگم به حد رسوایی
چگونه از تو بخواهم به دیدنم آیی؟ چوخویش یار تو دیدم،چه خوب فهمیدم عزیزفاطمه!مهدی!چقدرتنهایی |
|||
|
|
۱۹:۰۰, ۱۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #376
|
|||
|
|||
|
كُدام ظُهر مبارك ظهور خواهي كرد؟
تمام شب به ظهور تو فكر ميكردم تو كيستي؟ كجاست آخر تو؟ كدام گوشة اين شب به صبح قامت سبز تو راه مييابد؟ كدام لحظة سنگين صداي سُم سمند سپيد يال تو را سكوت سرد صحاري به خاك ميغلتد؟ ٭٭٭ كجاست آن شب سربستهاي كه ميگويند تو باز ميآيي و اتّفاق عجيبي كه در مناي مناجات منتظر مانده است كنار كعبة نامت به سجده مياُفتد. ٭٭٭ كدام شام سپيد كدام صبح سياه كدام ظهر مبارك ظهور خواهي كرد؟ كدام عصر طلايي عصارههاي رهايي را در استخوان اسيرانِ شهر خواهي ريخت؟ ٭٭٭ كدام مردم خوشبخت درفش سادگيات را به دوش ميگيرند؟ و باز ميخوانند: كه: «اي اهالي يلدا! چراغ آورديم.» ٭٭٭ هلا... هلا اهالي فردا! اگر به ساحل درياي انتظار رسيديد و در نهايت غربت كنار زورق پوسيدهاي كه يك شب سرد به سختِ اسكلهاي خورده است اگر به اسكلتي برخورديد... مرا به ياد آريد! حسن دلبري |
|||
|
|
۲۲:۵۷, ۱۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #377
|
|||
|
|||
|
همیشه کسی هست که انتظار می کشد
همیشه دلی هست که دلتنگ می شود همیشه ستاره ای هست که سوسو می زند همیشه بهاری هست که نیامده است همیشه دعایی هست که هنوز مستجاب نشده است همیشه چشم هایی هست که شب های بیدار مانده است نام آن انتظار غریب آن دلتنگی محو آن ستاره پُرسو آن بهار در راه آن دعای همیشه و آن چشم های بیدار فرزند مصطفاست گنجینه خداست. |
|||
|
|
۱۳:۰۹, ۱۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #378
|
|||
|
|||
|
بنام ستار معاصی عاصیان
ای کاش که انتظار معنی می شد با آمدنت بهار معنی می شد وقتی که سحر شکوفه صبح دمید با آمدنت بهار معنی می شد یا علی (علیه السلام) مدد است. |
|||
|
|
۱۳:۳۸, ۱۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #379
|
|||
|
|||
|
بخوان دعای فرج را دعــــــــــا اثــــــر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را و عـافــیــت بـطـلـــب که روزگار بســـی فتنه زیر ســـر دارد بخوان دعای فرج را کـه یـوسـف زهــــــرا ز پشت پرده ی غیبت به ما نظـر دارد بخوان دعای فرج را به یاد خیمه ی سبز که آخرین گل سرخ از همه خبـــر دارد |
|||
|
|
۱۳:۵۵, ۱۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #380
|
|||
|
|||
|
غزل ظهور
از نو، تمام پنجرهها را مرور كن برگرد و از مسير نگاهم عبور كن بر استواي اطلس چشمت گذار نيست اين توبهتوي قطب دلم را مرور كن روزي در اين مسير به بنبست ميرسيم بال و پري براي دلم جفت و جور كن با چلچراغ باور چشمان روشنت تاريك لحظههاي مرا غرق نور كن گفتي به من كه حاجت هيچ استخاره نيست از كوره راه مبهم ايمان عبور كن رفتم ولي، ميانة راه است و شك و مرگ دست دلم به دامنت آقا! ظهور كن علي رضواني راد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |