|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 39 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۵۸, ۱۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #381
|
|||
|
|||
|
و من هر روز صبح فريادت ميزنم ...ميدانم که صدايم را ميشنوي ...اين روزها پرم از حس بودنت...اي كاش كنارم بودي
|
|||
|
|
۲۰:۵۲, ۱۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #382
|
|||
|
|||
|
یعقوب ترین چشم جهان قسمت ما باد ... چون یوسف گمگشته ی ما یوسف زهراست
|
|||
|
|
۲۱:۱۶, ۱۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #383
|
|||
|
|||
|
ميپرسند رو به راهي؟
آري.اگر بدانم از کدام راه مي آيد. |
|||
|
|
۲۱:۴۷, ۱۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #384
|
|||
|
|||
|
دارد زمان امدنت دير مي شود دارد جوان سينه زنت پير مي شود
تقصير گريه هاي غريبانه شماست دنيا غروب جمعه چه دلگير مي شود فرض كن حضرت مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به تو ظاهر گردد ظاهرت هست چنانيكه خجالت نكشي ؟ باطنت هست پسنديده صاحب نظري؟ خانه ات لايق او هست كه مهمان گردد؟ لقمه ات در خور او هست كه نزدش ببري؟ پول بي شبهه و سالم ز همه داراييت, داري ان قدركه يك هديه برايش بخري؟ حاضري گوشي همراه تو را چك بكند؟ با چنين شرط كه در حافظه دستي نبري!! واقفي بر عمل خويش تو بيش ازدگران؟ ميتوان گفت تو را شيعه ي اثني عشري؟... |
|||
|
|
۱۹:۴۹, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #385
|
|||
|
|||
|
کی رفتهای زدل که تمنا کنم تو را کی بودهای نهفته که پیدا کنم تو را غیبت نکردهای که شوم طالب حضور پنهان نگشتهای که هویدا کنم تو را |
|||
|
|
۲۰:۳۴, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #386
|
|||
|
|||
|
mall">
صدا کردنت سخت نيست ... من سختش کرده ام با زباني که گناه آن را لال کرده ... اَدْعوُكَ يا سَيدي بِلِسان قَدْ اَخْرَسَهُ ذَنْبُهُ ( ابوحمزه ثمالي ) ميخوانمت اي آقاي من به زباني كه گناه لالش كرده ... |
|||
|
|
۹:۵۰, ۲۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #387
|
|||
|
|||
|
اگر وعده دیدار، هنگام مرگ است، بیا كه وقت آن رسیده است. بیا و ببین كه اشك انتظار، دامن شب را پر از شكوفه هاى آرزومند نسیم كرده است....
|
|||
|
|
۱۰:۵۳, ۲۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #388
|
|||
|
|||
|
صدا کن مرا که صدایت زیباترین نوای عالم است
صدا کن مرا که صدایت قلب شکسته ام را تسکین میدهد صدا کن مرا تا بدانم که هنوز از یاد نبرده ای مرا نشسته ام تا شاید صدایم کنی صدایم کنی ومحبت بی دریقت را نثارم کنی |
|||
|
|
۱۶:۰۴, ۲۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #389
|
|||
|
|||
|
-:¦:- -- -:¦:- -- -:¦:-
داستان يوسـف را گفتـن وشنيــدن به بـــهانه ے توست مــے دانـيــم گنــاهــان مــا هــمـان چــاه غيبت تــوسـت ----------------------------------------- -:¦:- -- -:¦:- -- -:¦:- -------------------------------------------------------- ?? اللـــهـــم عجـــل لـولـيــــ?ــ الـــــفـــرجــ -------------------------------------------------------- |
|||
|
|
۱۹:۴۹, ۲۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #390
|
|||
|
|||
|
تمام راه ظهور تو با گنه بستم
دروغ گفته ام آقا كه منتظر هستم كسي به فكر شما نيست راست مي گويم دعا براي تو بازيست راست مي گويم اگرچه شهر براي شما چراغان است براي كشتن تو نيزه هم فراوان است من از سرودن شعر ظهور مي ترسم دوباره بيعت و بعدش عبور مي ترسم من از سياهي شب هاي تار مي گويم من از خزان شدن اين بهار مي گويم درون سينه ما عشق يخ زده آقا ت تمام مزرعه هامان ملخ زده آقا كسي كه با تو بماند به جانت آقا نيست ب براي آمدن اين جمعه هم مهيّا نيست |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |