|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 40 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۰۶, ۲۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #391
|
|||
|
|||
|
با کدام آبرو ،روزشمارش باشیم
عصرها منتظر صبح بهارش باشیم این همه لاف زن و مدعی اهل ظهور پس چرا یار نیامد که کنارش باشیم سالها منتظر سیصد و اندی مرد است آنقدر مرد نبودیم که یارش باشیم ما چرا؟ خوبترینها به فدای قدمش حیف او نیست که ما میثم دارش باشیم اگر آمد خبر رفتن مارا بدهید به گمانم که بنا نیست کنارش باشیم... |
|||
|
|
۱۴:۳۲, ۲۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #392
|
|||
|
|||
|
شايد ان روز كه سهراب نوشت تا شقايق هست زندگي بايد كرد
خبري از دل پردرد گل ياس نداشت بايد اين طور نوشت چه شقايق باشد چه گل زنبق وياس جاي يك گل خاليست تانيايد مهدي زندگي اجباريست
|
|||
|
|
۱۵:۴۹, ۲۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #393
|
|||
|
|||
|
چه نذرها كه نكردم براي آمدنت هواي قلب من از دوري تو دلگير است صفا بیار خودت با صفای آمدنت تمام ترسم از اين است بي شما بروم خودت بگو كه كجايم ، كجاي آمدنت؟ حمید رمی
|
|||
|
|
۶:۴۱, ۲۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #394
|
|||
|
|||
|
mall">بیا و قلب زمان را ز آه خود بشکن
سکوت آینه را با نگاه خود بشکن بیا و بزم دروغین دل ربایان را ز دل ربائی خال سیاه خود بشکن طلسم کهنه ی شبهای بی تو بودن را به پرتو افکنی روی ماه خود بشکن تو را به جان شب و روزهای دلتنگی بیا و قلب زمان را ز آه خود بشکن يامهدى(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ادركنى |
|||
|
|
۱۱:۵۳, ۲۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #395
|
|||
|
|||
|
ما غرق لب ساحل و دریا هستیم
مادر وسط جزیره تنها هستیم گفتیم چرانیامدی ؟ حق داری تعطیل تر از جمعه خود ما هستیم |
|||
|
|
۱۴:۳۹, ۲۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #396
|
|||
|
|||
|
بنام ستار معاصی عاصیان هیچوقت معنای عشق را نفهمیدم هیچگاه حرمت و ارزش آن را درک نکردم. هیچوقت در بودن داغ نبودن را ندانستم و هیچوقت در داشتن ، نداشتن را درک نکردم. اما همیشه فهمیدم درد انتظار چیست ! درد رفتن را با مویرگهای این تن خسته ام حس کرده ام. یا علی (علیه السلام)مدد است. [/b] |
|||
|
|
۱۵:۵۱, ۲۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #397
|
|||
|
|||
|
با توام ای دشت بی پایان سوار ما چه شد یکه تاز جاده های انتظار ما چه شد؟
آشنای” لا فتی الا علی” این جا کجاست؟ صاحب” لا سیف الا ذوالفقار “ما چه شد . . . ؟
|
|||
|
|
۲۱:۱۰, ۲۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #398
|
|||
|
|||
|
ما از خدا گمشده ایم اوبه جست و جوست!
ازامام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) وظیفه ماست که به محبان خویش رسیدگی کنیم (میرمهر ص354) |
|||
|
|
۱۷:۳۷, ۲۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #399
|
|||
|
|||
|
ارباب زمين ، امير تاريخ بيا تا نخل ستم بركني از بيخ بيا از قول همه منتظران ميگويم اي پيرترين جوان تاريخ بيا
|
|||
|
|
۱۹:۴۶, ۲۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #400
|
|||
|
|||
|
در دیار ما که هر کالا هر جا در هم است
خوب و بد، معیوب و سالم، زشت و زیبا درهم است گر خریداری، کند کالا خوب از بد جدا با تَشر گوید فروشنده که :آقا درهم است! مهدیا؛یاران خوبت را مکن از بد جدا رو سیاه و رو سفیدش جان آقا در هم است! با تشکر از دوست خوبم wakeup2012 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |