|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 41 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۱۶, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #401
|
|||
|
|||
|
کدام جمعه دعا مستجاب خواهد شد؟
سوار صاعقه پا در رکاب خواهد شد؟ کدام جمعه ز تاثیر تابش خورشید دلی که یخ زده از غصه،آب خواهد شد. |
|||
|
|
۰:۲۰, ۴/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۲:۱۶ توسط warior.)
شماره ارسال: #402
|
|||
|
|||
|
با چشم شهر آشوب خود ما را زليخا ميکني / يعقوب چشمان مرا آقا تو بينا ميکني
ديگر نميداند کسي فرق ترنج و دست را / يوسف تمام شهر را داري زليخا ميکني __________ امام سجّاد(سلام الله عليه): اَلمُنتَظِرونَ لِظُهورِهِ أفضَلُ أهلِ كُلِّ زَمانٍ. منتظران ظهور امام مهدى(علیه السلام) برترينِ اهل هر زماناند. بحارالأنوار، ج52 - ص 122
|
|||
|
|
۱۷:۰۶, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #403
|
|||
|
|||
|
بنام ستار معاصی عاصیان
به همراه «مفضّل»، «ابوبصیر» و «ابان» خدمت امام صادق(علیه السلام) رسیدیم و دیدیم که آن حضرت بر روی خاکها نشسته جامهای خیبری، بییقه و آستین کوتاه بر تن کرده و همانند مادر فرزند مرده در حال گریه و زاری است. سراسر وجود او را حزن و اندوه فرا گرفته بود؛ آثار غم و اندوه در صورتش ظاهر گشته بود... حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) گاه مشتاقانه از زمان ظهور آخرین حجّت خدا صحبت میکند و به حال کسانی که آن زمان را درک میکنند، رشک میبرد و میفرماید: فطوبی لمن أدرک ذلک الزّمان.2 خوشا به حال کسی که آن زمان را دریابد. گاه نیز عاشقانه آرزوی درک زمان آن حضرت را میکند و میفرماید: و لو أدرکته لخدمته أیّام حیاتی.3 [b]اگر زمان [ظهور] او را درک میکردم همة عمرم را در خدمتش میگذراندم. [/b]پینوشتها: 1. برای مطالعة نمونههایی از ندبههای پیشوایان معصوم در فراق امام مهدی(علیه السلام) ر ک: مهدیپور، علی اکبر، با دعای ندبه در پگاه جمعه، صص 13 ـ 27. 2. مجلسی، محمدباقر، بحارالانوار، ج 51، ص 144. 3. نعمانی، ابن ابی زینب محمّد بن ابراهیم، کتاب الغیبة، ص 245. |
|||
|
|
۱۷:۴۴, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #404
|
|||
|
|||
|
گر تو هستی به جهان منتظر حجت دین به همان مهدی غایب شه خوبان صلوات
|
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #405
|
|||
|
|||
|
گفتم شبي به مهدي بردي دلم ز دستم،من منتظر به راهت شب تا سحر نشستم... گفتم دلم ندارد بي تو قرار و آرام،من عقده ي دلم را امشب دگر گسستم... گفتا حجاب وصلت باشد هواي نفست،گر نفس را شکستي دستت رسد به دستم
|
|||
|
|
۲۱:۱۵, ۴/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۰ ۱۱:۲۶ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #406
|
|||
|
|||
|
همه ی منتظراند تا تو بیایی و شما منتظر آمدن دلهای ما...
|
|||
|
|
۲۱:۳۸, ۴/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۲۱:۴۱ توسط warior.)
شماره ارسال: #407
|
|||
|
|||
|
غرق در حسرت و آهم چه کنم؟/ خسته از بار گناهم چه کنم؟ منتظر بر سر بازار توأم / باز هم ديده به راهم چه کنم؟ گِرد تو ماه رخان بسيارند / من و اين روي سياهم چه کنم؟ دستگير همه عالم مولا / من که افتاده به چاهم چه کنم؟ درگهت درگه نوميدي نيست / من که مشتاق نگاهم چه کنم؟ اللهم عجل لوليک الفرج
|
|||
|
|
۲۱:۳۸, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #408
|
|||
|
|||
|
سلام آقا جون این بچه ها خیلی با کلاسن من مثل اینا اس ام اسای زیبا ندارم ولی ارزو میکنم همه ما ی روز خیلی نز دیک دور شما و تو سپاه شما گرد هم جمع شیم -در طول روز حرفای ضد مهدی زیاد میشنوم و عصر میام تو این سایت پیش دسته گلای شما خستگی روحیم کم شه و مطمئن مطمئنم که شما هم به این سایت سر میزنی امیدوارم که شما هم وقتی میای اینجا خستگیتون در بره فقط ببخشید که محیط مجازیه امکانات پذیرایی نداریم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۱۳, ۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #409
|
|||
|
|||
|
تا کی دل من چشم به در داشته باشد ؟
ای کاش کسی از تو خبر داشته باشد آن باد که آغشته به بوی نفس توست از کوچه ما کاش گذر داشته باشد ... ![]() |
|||
|
|
۱۳:۱۹, ۵/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۰ ۱۳:۲۰ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #410
|
|||
|
|||
|
بنام ستار معاصی عاصیان
خواهی زخود امام زمان را رضا کنی باید برای کار ظهورش دعا کنی یابن الحسن امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) .ای عزیز جان آیا شود که گوشه چشمی به ما کنی؟؟؟؟ ![]() یا علی (علیه السلام)مدد است. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 00c1abefadeeaec14f7963650c7fd1fff848d4bb.png]](http://meme.zenfs.com/u/00c1abefadeeaec14f7963650c7fd1fff848d4bb.png)
![[تصویر: 14l2a0p.jpg]](http://tadidareyar.persiangig.com/image/14l2a0p.jpg)