|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 48 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۳۳, ۱۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #471
|
|||
|
|||
|
خدایا ! از زمان حضور آخرین امام حاضر ، جهان همچنان تاوان بی لیاقتیش را پس میدهد به ما لیاقت دیدار فرزند عسگری را عنایت فرما!
|
|||
|
|
۲۰:۴۲, ۱۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #472
|
|||
|
|||
|
شده انتظارم از حد چه شود زدر درآیـی ... زدو دیده خون فشانم ز غمت شب جدایی
|
|||
|
|
۳:۴۶, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #473
|
|||
|
|||
|
• امام حسين (سلام الله علیه) : •
خداوند قائم ما را از پس پرده غيبت برون آورد و آنگاه او از ستمگران انتقام گيرد. إثبات الهداة - ج 7 - ص 138 . حکمت نامه امام حسین (علیه السلام): ج1- ص254- ح211 |
|||
|
|
۱۷:۱۶, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #474
|
|||
|
|||
|
صد جمعه دیده ایم و شما را ندیده ایم از درد گفته ایم و دوا را ندیده ایم چندین محرم آمد و رفت و نیامدی آقا بیا که کرب و بلا را ندیده ایم رضا رسول زاده
|
|||
|
|
۵:۴۰, ۲۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #475
|
|||
|
|||
|
زمستان خسته شد از بي بهاري جهـان مي لرزد ازبي قراري
گمانـــــم جمعه اي باقي نمانده خداياتابه كي چشم انتظاري |
|||
|
|
۱۲:۳۸, ۲۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #476
|
|||
|
|||
|
دل بی قرار نیست ادا در می آوریم چشم انتظار نیست ادا در می آوریم اصلا دلی که مست ریا و هوا شود گوشش به کار نیست ادا در می آوریم بر لب دعای ندبه و دل غرق شهوت است این رسم انتظار نیست ادا در می آوریم
|
|||
|
|
۱۷:۳۱, ۲۷/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۰ ۱۷:۳۴ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #477
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان یه گلایه اسم این تاپیک زیباترین پیامک انتظار هست کم و بیش یه سری پیامک تلخ هم گذاشته میشه که زیاد جالب نیست یه شاعری یه جایی یه غلطی انجام داده دلیل نداره که ما هم اون رو رواج بدیم دقیقا مثل همون شعر نیا نیا |
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۱۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۰ ۲۳:۳۲ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #478
|
|||
|
|||
|
ترسم که شعر سنگ مزار من این شود:
او هم جمال یوسف زهرا ندید و رفت |
|||
|
|
۴:۳۳, ۱۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۰ ۴:۳۴ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #479
|
|||
|
|||
|
مشتاقی و صبوری از حد گذشت یارا .... گر تو شکیب داری طاقت نماند مارا
|
|||
|
|
۱۴:۱۵, ۱۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #480
|
|||
|
|||
|
بسم ا... یا ابن الحسن... روحی فداک... متی ترانا و نراک....؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |