|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 50 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۴۵, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #491
|
|||
|
|||
|
بسم ا...
تمام راه ظهور تو را با گنه بستم دروغ گفته ام آقا که منتظر هستم کسی به فکر شما نیست راست می گویم دعا برای تو بازیست راست می گویم اگر چه شهر برای شما چراغان است برای کشتن تو نیزه هم فراوان است! درون سینه ما عشق یخ زده آقا! تمام مزرعه هامان ملخ زده آقا! کسی که با تو بماند به جانت آقا نیست... برای آمدن این جمعه هم مهیا نیست... |
|||
|
|
۰:۰۷, ۱۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #492
|
|||
|
|||
|
دل بي قرار نيست ، ادا در مياوريم
چشم انتظار نيست ، ادا در مياوريم اصلا دلي كه مست ريا و هوي شود گوشش به كار نيست ،ادا در مياوريم بر لب دعاي ندبه و دل غرق شهوت است اين رسم انتظار نيست ادا در مياوريم سلامتي و تعجيل فرجش صلوات |
|||
|
|
۱۳:۲۷, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #493
|
|||
|
|||
|
من عاشق و مامور به صبرم، یا،نه؟ در فکر شب اول قبرم ،یا، نه؟ چندیست که ازخودم سوالی دارم من منتظر امام عصرم، یا، نه؟ سید مجتبی شجاع
|
|||
|
|
۲۱:۴۰, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #494
|
|||
|
|||
|
کشتی مساز ای نوح طوفان نخواهد امد
بر شوره زار دلها باران نخواهد امد رفتی کلاس اول این جمله را عوض کن ان مرد تا نیاید باران نخواهد امد |
|||
|
|
۱۲:۳۵, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #495
|
|||
|
|||
|
همیشه حس نگاه تو در نگاه من است
خیال با تو نشستن چراغ راه من است همیشه در نظرم حاضری و پنهانی نوید جمعه اگر شوق اشک و آه من است اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۱۷:۱۴, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #496
|
|||
|
|||
![]() طاق ابروی تو سرمشق کدام استاد است که خرابات دلم در پی آن آباد است ![]() |
|||
|
|
۱۶:۰۲, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #497
|
|||
|
|||
|
اي انتظار يك لحظه بايست...
ديوانه شدن بخاطرت كافي نيست؟ يك لحظه بايست... يك جمله بگو... تكليف دلي كه عاشقش كردي چيست؟ يا مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) |
|||
|
|
۰:۱۱, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #498
|
|||
|
|||
|
چرا از آمدن او خبر نمی آید ؟
و انتظار قریبش به سر نمی آید؟ چه راه طول و درازی است بین بنده و او مسافر غزلم از سفر نمی آید تو گفته ای که دعا کن ولی گنه کارم ! از این دعا به خدا کار بر نمی آید بگو که پس خودمان لا اقل قیام کنیم علیه ظلم جهانی اگر نمی آید ؟ به منطقی که تو داری و عقل ناقص من ...ولی نیامدنش جور در نمی آید جهان ظلمت و ظلم است و اصل نور تویی بیا که تا تو نیایی سحر نمی آید |
|||
|
|
۰:۵۸, ۲۴/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۰ ۱:۰۰ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #499
|
|||
|
|||
|
بسم رب المهدی فروغ روی یزدان داری ای دوست صفای باغ رضوان داری ای دوست تویی یوسف، که در هر کوی وبرزن هزاران پیرکنعان داری ای دوست . . . ......................... یا این دل شکسته ما را صبور کن یا لااقل به خاطر زینب ظهور کن دیگر بتاب از افق مکه ، ماه من! این جاده های شب زده را غرق نور کن . . . یا مهدی ادرکنی
|
|||
|
|
۱۸:۳۹, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #500
|
|||
|
|||
|
به بوی این و آن عادت ندارم
به مهر دیگران عادت ندارم به سایهسار امنی در شب زخم به غیر جمکران عادت ندارم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 05046089808248831421.gif]](http://www.ayehayeentezar.com/gallery/images/05046089808248831421.gif)