|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 53 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۵۱, ۱۳/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۰ ۴:۰۰ توسط ساقی.)
شماره ارسال: #521
|
|||
|
|||
|
ای رهنمای گمشدگان اهدناالصراط وی نور چشم رهروان اهدناالصراط در دوزخ هوی و هوس مانده ایم زار گم کرده ایم راه جنان اهدناالصراط ره دور و وقت دیر و شب تار و صد خطر مرکب ضعیف و جاده نهان اهدناالصراط هر دم ز گوشه ای ره گمگشته ای زنند آه از صفیر راهزنان اهدناالصراط فیض کاشانی اللهم صل على محمد وال محمد وعجل فرجهم والعن اعدائهم |
|||
|
|
۹:۵۱, ۱۳/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۰ ۹:۵۲ توسط فدک زهرا.)
شماره ارسال: #522
|
|||
|
|||
|
بسم الله
بیش از 1100 سال است کسی منتظر 313 مرد است، مرد شدن چقدر زمان میخواهد ......! . . . سالروز آغاز امامت و تاجگذاری مولامون مبارک باشه... . . . التماس دعای فرج....... |
|||
|
|
۱۶:۰۷, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #523
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم وَالشَّمْسِ وَ ضُحَاهَا* حالا دل ما هیچ! جواب ِ سرگردانی ِ این همه سال ِ آفتابگردان ها را چه می دهی؟! -------------------------------------------- * به خورشيد و گسترش نور آن سوگند کپی شده از این سایت |
|||
|
|
۲۳:۳۸, ۱۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #524
|
|||
|
|||
|
تکرار در تکرار در تکرار در تکرار...
جامانده ام در این همه تکرار طوطی وار هی شعر گفتم، گریه کردم، از تو پرسیدم: کی میرسد؟ کی میرسد؟ کی میرسد دیدار؟! انقدر هر شب از تو گفتم تا که خوابم برد همبستر دفتر، هم آغوش قلم -خودکار- ما را کدامین کوچه خواهد برد تا خورشید؟! قد راست کرده آخر هر کوچه یک دیوار ای عشق! یا دل را ببر تا سرزمین دوست یا قید این دل را بزن! ، دست از سرش بردار! |
|||
|
|
۳:۲۶, ۱۵/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۰ ۳:۳۰ توسط ساقی.)
شماره ارسال: #525
|
|||
|
|||
|
مهدي جان .. ![]() مي داني هر جمعه ي دلگير را به چه اميدي تحمل مي كنم؟! به اميد شنيدن صداي زيباي تو كه مي آيي و فرياد خواهي زد: ((أنا المهدي)) ![]() |
|||
|
|
۵:۳۳, ۱۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #526
|
|||
|
|||
|
سلام آقا ماکه از این پیامکا بلد نیستیم ولی انشالله که امدی از خدا میخوام صدات به گوشه ماهم برسه |
|||
|
|
۶:۱۶, ۱۵/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۰ ۱۸:۰۹ توسط sahel.)
شماره ارسال: #527
|
|||
|
|||
|
آقا اجازه اگه ما جزء یاراتون هم نیستیم حداقل اجازه بدید یک بار ببینیمتون به خدا انتظار داره خوردمون میکنه... آقا بیا بیا تا آرزو به دل سر رو خاک نذارم بیا تا رو سنگ قبرم ننویسن ناکام از دیدار امامش بیا تا به همه ثابت کنیم که ماها صاحب داریم آقا بیا آقا بیا آقا بیا آقا بیا
|
|||
|
|
۹:۰۷, ۱۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #528
|
|||
|
|||
|
عمریست که از حضور او جا ماندیم/در غربت سرد خویش تنها ماندیم
او منتظر ماست کا ما برگردیم/ماییم که در غیبت کبری ماندیم اللهم عجل لولیک الفرج
|
|||
|
|
۱۰:۴۸, ۱۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #529
|
|||
|
|||
|
کى به پایان برسد درد، خدا مى داند
ماه ساکن شود و سرد، خدا مى داند در سکوت شب هر کوچه این شهر خراب گم شود ناله شبگرد، خدا مى داند مردم شهر همه منتظر یک نفرند چه زمانى رسد این مرد، خدا مى داند |
|||
|
|
۱۵:۳۹, ۱۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #530
|
|||
|
|||
|
شاید این جمعه بیاید شاید
|