|
نگاهی دیگر به مبارزه با ماسونها
|
|
۴:۴۱, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام و خسته نباشید
تعریف طرح ضد ماسونی چیه؟ این طرح در صورت حصول به چه نتیجه ای موفق قلمداد میشه؟ و سیوالات بیشمار دیگه ای که تا دست اندرکاراش تبیین و شفاف نکنن یه حرکت پایه ای و خوش ساخت نمیشه. ماسون یا هر فرقه و ایینی که در راه اون قدم ورمیداره هزاران چشم انداز جذاب و محرک داره که اگر پایه ی مبارزه با اون درست بنا نشه آسیب مبارزه از تاییدش مخرب تره واین علت شیوع این قدرت نوین جهانیه.. اگه یه مقدار تاریخ بخونیم میفهمیم که هر وقت گروهی با ماسون جنگیدن چنان خدمتی بهش کردن که دوستانش هم بهش نکردن من پیشنهادم اینه: توهم توطیه رو بذاریم کنار....چون اون همینو میخواد که افکار مارو کنترل کنه...مثلا هرکدوم از ما تو یه فیلمی زمینه شطرنجی ببینیم سریع یاد چی میفتیم؟؟؟؟؟؟؟زن قرمزپوش ببینیم چی؟؟؟؟؟؟بعدیو شما بگید به دلایل پیروزی اون فکر کنیم واز ابزار خودش استفاده کنیم...هر کی در حد خودش...سایت بیداری در حد سایت ماسونی آماده مبارزه بشه..چون خیلی از مسایل مبارزه در حد کلان کشورها وملتهاست پس ما رسالت خودمونو انجام بدیم... یه مقدار هم به خودمون برگردیم..الان تفکر در حال رشد جامعه اینهSadامام زمان توهمه)دلایل اثبات وجود مقدس رو بیان کنیم و حرفهای تکراری نزنیم...عصبانی نشیم و خسته نشیم...تو این سایت پر است ار فیلموکلیپو واینجورمدیاها امایه مطلب جدید در موری اثبات وجود امام نیست...جاهای دیگه هم نیست ولی عکسش ....الان خیلی راحت دارن نفی و با دلایل علمی اثبات میکنن مقصر کیه؟؟ همه ما مقصریم...و ماسون فقط داره از سرگرم کردن ما به صفحات شطرنجی و عکس دلارو ...استفاده میکنه ماهم مسرور از اینکه فهمیدیم نماد تک چشم و رقص دمونا معناش چیه شکست خاموشمون و جشن میگیریم .... جامعه به شریعتی احتیاج داره؟؟؟به مطهری؟؟به مصباح؟؟به کی... هرکی که مقصره که همه مقصریم وظیفه داره دربرابر این هجمه علمی بصورت علمی مبارزه کنه..مبارزه نوین به سبک خود ماسون..به سبک خودش..اونوقت دیگه نمیتونن ما رو متهم به چیزهایی کنن که دارن می کنن....چون داریم همون کارهای خودشونو انجام میدیم...اونوقت پایانیه بر اسلام هراسیهاچون داریم مثل خودشون رفتار میکنیم...حرف زیاد دارم ولی وقت شما خیلی گرانبهاتره... دوستون دارم خلبان پزشک نویدیا |
|||
|
|
۱۳:۲۱, ۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با سلام .
از وقتی که نظر داده اید تا بحال هیچ کس (غیر از یک تشکر)نظری نداده،این خودش تا حدی تأیید نظر شمانیست؟(البته من کمتر سر می زنم) چند وقت پیش در عنوان زیر مطلبی نوشتم که موافق شماست: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-483-page-8.html امّا گوئی ما درگیر تر از این هستیم که به اصل دینمان برسیم! می خواستم اینجا هدیه ای به شما و دوستان دیگر بدهم و البته در جستجوی آن ، مطلب جدیدی برایم روشن شد که خدا را شکر می کنم و برایتان می آورم: روایتی است از امام صادق علیه السلام که در کتاب اصول کافی هم هست. "مَنْ دَخَلَ فِي هَذَا الدِّينِ بِالرِّجَالِ أَخْرَجَهُ مِنْهُ الرِّجَالُ كَمَا أَدْخَلُوهُ فِيهِ وَ مَنْ دَخَلَ فِيهِ بِالْكِتَابِ وَ السُّنَّةِ زَالَتِ الْجِبَالُ قَبْلَ أَنْ يَزُولَ." ترجمه:" كسى كه بوسيله مردم در اين دين داخل شود همان مردم او را از دين بيرون ميبرند هم چنان كه در دينش داخل كرده بودند و كسى كه بوسيله كتاب و سنّت دين را پذيرفته باشد كوهها از جايگاه خود حركت كنند ولى او در دين خود هم چنان ثابت و پابرجا ميماند. " عالم بزرگ مرحوم "نعمانی" در مقدمه ی کتاب "غیبت نعمانی" این حدیث را برای کسانی می آورد که در زمان غیبت ثابت قدم می مانند و شک و شبهه ها آنها را از مسیر درست دور نمی کنند. و بعد از آن به جان خودش قسم می خورد که : .."و به جان خويش سوگند كه هيچ كس به وادى گمراهى و سرگردانى و فتنه حوادث وارد نشده و دچار بيرون شدن از راه راست و افتادن به دامان مذاهب بيهوده و باطل نگرديده مگر بخاطر كم بهره بودن از روايات و علم، و بی نصيب بودنش از بينش و شعور، اين نگون بختان هرگز كوششى در جستجوى علم نمیكنند و براى به دست آوردن و بازگو كردن روايت از سرچشمه پاك و دور از آلودگى به خود زحمت نمی دهند، گذشته از آنكه اگر هم روايت ميكردند ولى معناى روايت را درك نميكردند مانند آن بود كه روايت نكردهاند چنانچه جعفر بن محمّد عليهما السّلام فرموده است: قدر و منزلت شيعيان ما را در نزد ما از آنجا بشناسيد كه چقدر از ما روايت كرده اند و چه اندازه از روايات ما فهميده اند زيرا روايت نياز بفهم دارد و اگر يك روايت را بفهمى بهتر است از هزار روايت كه نفهميده باز گو كنى.".. چقدر روشن است و ما چقدر دور مانده ایم. راست گفتید:باید طرحی نو در انداخت برای شناخت و پیروی از قرآن و اهل بیت علیهم السلام. آنوقت است که حزب شیطان -با تمام شکل ها و نام های گوناگونش- در نظر ما رنگ می بازند و نور روشن هدایت جان های ما را دگرگون می کند... به امید آن روز. |
|||
|
|
۱۵:۳۳, ۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
واقعا پست خوب و به جایی بود
کاش کشور هم کمی از ما حمایت می کرد اون موقع کار حل می شد |
|||
|
۲:۲۳, ۱۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
نویدیا عزیز
متن جالبی بود. اما دشمن شناسی هم در کنار خداشناسی لازمه. ما هم مثل شما از خواندن و دیدن این مطالب خسته می شویم ولی چاره اش هر چه باشه شکایت کردن نیست. اگر جامعه اماده ساخت فیلمهای اخرالزمانی نیست دلیل نمیشه ما بیکار بشینیم. ما هم باید طبق فرمایش ائمه برای فرج آقا دعا کنیم و خودمان را برای ظهور ایشان اماده کنیم . اگر هم می توانیم به نوعی به اسلام کمک کنیم دریغ نکنیم. خداوند توفیق عمل به حرفهای خودم را به من بدهد. ![]() اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |