|
لطفا ایده بدید!!!
|
|
۱۶:۵۶, ۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوست های عزیزم سلام از همتون خواهش میکنم که برای کارهایی فرهنگی که می تونیم تو سفر راهیان نور انجام بدیم ایده بگذارید تا همه ی فعالهای فرهنگی بتونن استفاده کنن. خودم اولیشو می زارم. می شه یه تسبیح به بچه ها داد که روش اسم شهدای استانمون نوشته به طوری هر کس اسم یه شهید رو داشته باشه، زندگی نامه و یا وصیت نامه شهدا هم از قبل به تعداد آماده کردیم، اونوقت مسئول فرهنگی بعد پخش تسبیح ها کاملا دوستانه از همه می پرسه اسم شهیدی که داری چیه و بعد برگه مربوط به اون شهید رو پیدا و ببهش میده. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۳۲, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
میشه ایستگاه بلوتوثی داشته باشیم و از قبل نماهنگ ها، کلیپ و صوت شهدا، پوستر و حتی سخنرانی رو آماده و تو سفر به بچه ها بلوتوث کنیم.
|
|||
|
|
۱۳:۵۷, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بنده هم با طرح وصیت نامه شهدا موافقم خیلی میتونه تاثیر گذار باشه. این بخاطر ادبیات ساده و بی ریای شهدا ست که میتونیم باش ارتباط برقرار کنیم.
و یه پیشنهاد دیگه اینکه هر کدوم از بچه ها طی سفر خاطره ای از شهدا رو مرور کنن خیلی مرور این خاطره ها در غنی سازی اطلاعات نسل جوونی که در دوره جنگ نبودن خیلی کمک میکنه . برقرار باشید. |
|||
|
|
۱۶:۲۸, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
می تونیم به همه پلاک هدیه بدیم به همراه یه خاطره از زیبا از تفحص.
|
|||
|
|
۱۸:۴۹, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
از دوستان تالار خواهش میکنم اگر کسی جانباز یا آزاده یا پدر یا پسر یا مادر یا خواهر یا برادر شهید یا جنگ دیده است را شناسایی و از ایشان تقدیر و تشکر کنیم خوب است یا نه
|
|||
|
|
۱۲:۴۹, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
پیشنهاد خیلی خوبیه.من موافقم.
یه پیشنهاد دیگه برای راهیان نور اینه که از بچه های شهید یا جانبازی که همراهمون هستن خواهش کنیم تا از سختیهایی که می کشن یا از پدراشون برامون بگم یا مشکلاتی که ممکنه کشیده باشن بگن. |
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۱۲/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۰ ۲۳:۳۶ توسط KABOOTAREHARAM.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
داخل فضای اردوگاه ها فضای مناسبیه برای برگزاری نمایشگاه عکس. می تونه در مورد هر موضوعی باشه مثلا بیداری اسلامی، وظیفه جوان انقلابی، کاریکاتور های سیاسی و...
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |