|
بررسی هری پاتر
|
|
۱۸:۲۳, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
هری پاتر مهم ترین اتفاق ادبیات در ابتدای قرن 21 بود و جای بحث هم زیاد داره
هرکس سند و مدرکی داره که محکم و مستدله بیاره...چه درجهت تایید و چه در جهت تکذیب ماسونی بودن این کتابها... من خودم هم یه سری اسناد دارم که میزارم... ضمنا ملاک اول برای بحث کتابهاست نه فیلمها... |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۸, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
میشه گفت هیچ فیلمی رو اندازه ی مجموعه ی هری پاتر دوست ندارم.
حالا شیطان پرستی باشه یا نباشه. ادم بدونه منظور از ساختن یه فیلم چیه و بعد ببینه اصلا مشکلی نداره. ولی در کل ممیکنه نماد شیطانی توش باشه. بلاخره با جادو و جادوگر در ارتباطه |
|||
|
۱۹:۳۵, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
بله دوست من این بی صفتان از راه هایی وارد میشند که بیشترین تاثیر رو داشته باشه.
میتونم بگم در 98 یا حتی 99 درصد سرگرمی هایی که مردم رو مشغول میکنه ردپایی از این بی صفتان دید میشه. کار فرهنگی یعنی همین بیشترین تاثیر |
|||
|
|
۱۹:۳۹, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
دقیقا همین طوره.
خداییش همین بازیه که چند روزیه بحثشه ، اگه راستش رو بخوای ، من بیشتر به خاطر گرافیکش دنبالش میکنم تا داستانش. میدونن عقل بیشتر مردم به چششونه |
|||
|
۱۹:۴۳, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
قبول دارم
وقتی نیاز در داخل تامین نشه از خارج با بهترین وضعیت در اختیار ما قرار میدن ولی نکته اش اینجاست مجانی شما رو راضی نگه نمیدارند کار فرهنگی که خودشون میخوانند روی شما پیاده میشه بی آن که مطلع شوید. |
|||
|
۲۰:۰۲, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
تو رو خدا تو رو جان اون ...
چی بگم دیگه به خدا روم نمی شه بگم آقا ما فهمیدیم هری پاتر فتنه ی شیطان نه تنها ما فهمیدیم بلکه حتی تو فروم .... جنگ بر سر این موضوع هست یعنی این که این مسئله فرا گیر شده که هری پاتر یه فیلم شیطانی اما شما هم بس کنید خسته شدیم از بس تاپیکی با موضوع هری پاتر دیدم یه کاری می کنید که ادم واقعا کفرش در میاد دیگه ![]() بس کنید دیگه ![]() پ.ن : اگه هم یه چیزی رو نقد می کنید تو رو خدا درست نقد کنید به خدا تلفظ اشتباه لغات واسه یه طرفدار مثل یه فحش می مونه هری پاتر و زندانی آزکابان درسته نه آسکابان ![]() ![]() در کل تو این ماه فیلم آخر هری پاتر میاد و وداعی تلخ رو واسه هری پاتر دوستان رقم می زنه |
|||
|
۲۲:۵۹, ۱۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
راستش اول نمي خواستم نظري راجع به نوشته هايتان بدهم ولي شايد براي بهتر شدن نگاه ها بد نباشد به چيزهايي كه مي نويسم دقت كنيد. راستش من هم بدم نمي امد كه خيلي از حرفهايي را كه شما زده ايد را باور كنم (گرچه خيلي از آنها را همين الان هم قبول دارم اما نه به آن صورتي كه شما نتيجه گيري كرده ايد) تا آنكه چند سال پيش زندگي نامه خ. رولينگ را خواندم. والان آنچه كه يادم هست را برايتان مي نويسم. خ. رولينگ يك معلم فقير بوده كه همراه دخترش كه 1-2 سال داشته زندگي بسيار سختي را مي گذرانده. او كه از همان آغاز به نويسندگي علاقه داشته هراز گاهي براي خود داستانهايي مي نوشته از جمله همين داستان هري پاتر كه وقتي اين داستان را براي خواهرش تعريف مي كند،خواهرش او را تشويق به نوشتن ادامه داستان ميكند و او هم اين كار مي كند و وقتي داستان را تمام كرد باز هم با عدم اعتماد به نفس و تشويق خواهر آن را به چندين و چند ناشرمي دهد تا آن را چاپ كنند اما متاسفانه هيچ كس حاضر به چاپ آن نمي شود. تا وقتي كه در اوج نااميدي به سر مي برد يك نفر پيدا مي شود كه از اين داستان خوشش مي ايد و به طريقي وكيل خ. رولينگ مي شود تا آن را چاپ كند و بعد از آن او توانست ناشري را پيدا كند كه آن كتاب را چاپ كند و ناشر هم با شرط و شروطهايي و به عبارتي منت هايي كه ميگذارد،مي پذيرد. و بعد از چند روز در اوج ناباوري ناشر و خود خ. رولينگ كتاب بسيار فروش مي كند و... چيزي كه از شرح حال خ. رولينگ بر مي ايد اين است كه حداقل مطمئنا جلد اول را در اوج گمنامي نوشته و نه با اشخاص سياسي و ... مهمي سرو كار داشته كه بخواهد به خاطر نيت هايي كه شما گفته ايد و يا كسب پول و ثروت اين داستان را بنويسد و نه آن موقع كه فقط به فكر پر كردن شكم خود و دخترش بوده به اين چيزهايي كه شما مي گوييد فكر ميكرده (البته اين را فقط براي جلد 1 مي گويم نه جلد هاي بعدي) بنابراين اگر كمي منطقي باشيد و به دور از تعصبات به قضيه نگاه كنيد متوجه خواهيد شد كه تمام نوشته ها و دلايلي كه منشاء آن را از جلد 1 ذكر كرده ايد فقط تصورات ناشي از تعصب بوده است . كه اگر از اول نظرها رابخوانيد متوجه خواهيد شد بيشتر اين نقد ها (كه شايد در پست هاي بعدي بنويسم) از جلد 1 ناشي مي شود. از جمله انكه چرا رنگ سبز را براي اسلايترين انتخاب كرده ( كه اين خود من را هم قبل از خواندن زندگي نامه بسيار آزار مي داد.) اينكه خ. رولينگ در جلد هاي بعدي خصوصا جلد 5 به بعد و (البنه شايد جلد 4 هم) تحت تاثير عوامل خارجي قرار گرفته است و با نيت هاي خاص كتاب را نوشته باشد را مي توان پذيرفت (يكي ازدلايلش اين است كه در اين جلد شخصيت ها در سخنانشان (براي اولين بار در طول اين 5 جلد) فسم مي خورند به هر چيزي غير از خدا مثلا به بهشت يا به ريش مرلين) در مورد فيلم ها بعيد نيست كه سخنانتان درست باشد چرا كه ساخته شده كمپاني برادران وارنر است كه خودتان مي شناسيدشان.( البته باز هم اميدوارم كه نقدها بدون تعصبات بوده باشد) در كل عرض بنده اين است مواظب باشيم تعصبات چشم هاي ما را كور نكند و مارا دچار خيالات باطلي كه مطمئنا اوقات زيادي از وقت ارزشمند ما را مي گيرد نكند. به دشمن شناسي اعتقاد دارم اما نه به هر طريقي. چرا وقتي كه يك كتاب يا يك فيلم قصد بدي ندارند بايد اين همه ذهن هاي ما را كه بايد متمركز باشد بر تزكيه نفس و خودشناسي، درگير كند؟ (خود من كه برايم ثابت شده ، ضرري كه اين درگيري ذهن برايم به وجود مي اورد بيشتر از ضرري است كه اين فيلم هاو داستان ها برايم دارند. البته اين تجربه شخصي من است و شايد براي ديگران صدق نكند.)
|
|||
|
|
۰:۱۸, ۱۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من تازه در این انجمن عضو شدم و امیدوارم که بتونیم دوستان خوبی برای هم باشیم . میدانم که سال پیش با آمدن پارت 1 هری پاتر 7 یک تایپیک در اینجا برای نقد هری پاتر گذاشته شده ولی با توجه به آمدن پارت2 و همچنین قدیمی بودن تایپیک قبلی و همچنین دیدگاه متفاوت من با اون ، تصمیم گرفتم تایپیک جدیدی را درست کنم و در آن از هری پاتر به عنوان داستانی که در دوران کودکی و نوجوانی با آن بزرگ شدم ، دفاع کنم . بیشترین چیزی که در مورد هری پاتر مورد نقد قرار گرفته شده است ، بحث ماسونی بودن آن است . و یکی از دوستان عکسی از علامت یادگاران مرگ قرار داده و آن را نماد ماسونی (چشم شیطان) فرض کرده بود . ![]() اول باید بدانید که این علامت یادگاران مرگ است که نشان دهنده سه شیء ابر چوبدستی ( خط عمود ) ، سنگ حیات (دایره) و شنل نامریی کننده ( مثلث ) است . خوب فرض می کنیم این علامت نشان دهنده چشم شیطان باشد . ولی باید بدانید که ابر چوبدستی که نقش مردمک چشم را دارد در فیلم توسط هری پاتر به عنوان یک اختراع شوم نابود می گردد و چشم شیطان کور می شود . پس خواهشا به این مورد گیر ندید ... تو رو خدا ............ خواهشا دوستان اگر موضوع دیگر در نقد هری پاتر دارند ، در این تایپیک نظر بدن . خوشحال میشم نظراتشون رو بشنوم .
![]() |
|||
|
|
۰:۲۶, ۱۸/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۰ ۰:۲۷ توسط SideofGames.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۱۸/آذر/۹۰ ۰:۱۸)دیدگاه نوین نوشته است:ورودتون به تالار را خوش آمد میگویم. فقط دوست عزیز روز از نو.... چرا حالا به ماسونی بودنش توجه نشان دادی؟؟؟ بگو شیطانی بودن. حالا این که اون نماد چشم باشه یا نه فرق چندانی تو ماهیت سری هری پاتر نداره. منم با خیلی کارتون ها و فیلم ها میگذروندم. اما نمیتونم ازشون دفاع کنم. چون ماهیتشون برام مشخص شده. تک چشم رو بیخیال. تو ارباب حلقه ها هم همچین داستانی داشتیم!!!! |
|||
|
|
۰:۳۵, ۱۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۱۸/آذر/۹۰ ۰:۲۶)SideofGames نوشته است: [quote='دیدگاه نوین' pid='72847' dateline='1323373704'] عزیزم در اکثر داستان ها دو جبهه خیر و شر وجود داره . در هری پاتر هم این دوجبهه هستند و هر دو جبهه علامت ها و نشانه ها قدرت ها و توانایی های مختلفی دارند که در داسان به تصویر کشیده میشود . این نماد و لرد سیاه ، جادوی سیاه و ... نماد جبهه شر است و در نهایت داستان این جبهه نابود میشود و حق پیروز . بنابراین دلیلی بر ایراد گرفتن بر هری پاتر و فیلم های امثال اون نیست ... دقیقا در ارباب حلقه ها هم همینطوره ... جبهه شر نابود میشود و اون چشمه از بین میره ... |
|||
|
|
۰:۴۶, ۱۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
اگه كلا فرض كنيم بحث شيطاني و ماسوني به كنار،اين فيلم هم مانند خيلي از فيلم هاي ديگه،منجي اش،يعني كسي كه يك جامعه رو نجات ميده،هري پاتره كه يك از ديدگاه بعضيا صهيونيست خونده ميشه يا اگه اين به كنار،هري پاتر يك آواتار آمريكاييه.مثل فيلم 2012 كه منجيش آمريكايي ها هستن.به نظر من فيلمي نيست كه از اونور توليد بشه و نماد يا مفهوم شيطاني يا نژاد پرستانه نداشته باشه.البته گاهي اوقات استثنا هم داره!
پس دفاع از اين فيلم ها فايده اي نداره.هرچي بكوبونيمش بهتره!!!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 51128289251633993503.jpg]](http://myup.ir/images/51128289251633993503.jpg)