|
رویکرد متقارن (یا هر چیزی که اسمشو بگذاریم)
|
|
۰:۱۱, ۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان و مدیران عزیز
راستش من یک پیشنهاد/انتقاد در مورد قوانین دارم. به نظر من لازمه یک رویکرد مشخص در مورد قوانین در نظر گرفته بشه و به شکلی متقارن اجرا بشه. الآن قوانین سایت یک رویکرد دو گانه دارند. مثلا اگر کسی از رهبری انتقادی کنه، این بر خلاف قوانینه و یک توضیح منطقی هم برای این قانون وجود داره: ما در این سایت کارشناسی نداریم که بتونه پاسخ شبهات رو بده. بنابر این ممکنه یک شبهه مطرح بشه و بی پاسخ بمونه که این می تونه ایجاد مشکل کنه. اما این قانون اجازه تقدس بخشیدن خیلی زیاد به ایشون رو میده. همچنین اگر تهمتی به فرد یا گروهی زده بشه، یا شبهه ای در مورد یک دین دیگه مطرح بشه، یا اینکه به یک فرد خاص تقدس آنچنانی داده بشه یا ... ، معمولا باز هم افرادی رو نداریم که بتونند پاسخگو باشند. ختی در بعضی موارد قوانین سایت اجازه بحث و رفع سوء تفاهم رو نمیده. مثلا من شخصا در مورد ادیان دیگه تا حدی اطلاعات دارم، اما وقتی سوالی مطرح میشه، اگر بخوام پاسخ بدم به نوعی تبلیغ ادیان دیگه میشه و از نظر قانون ممنوعه. نظر من اینه که رویکرد سایت باید متقارن باشه، مثلا اگر اجازه تقدس دادن به فردی رو میده، اجازه انتقاد از اون فرد رو هم بده. اگر بحث سیاسی رو ممنوع می دونه، تفاوتی بین بحث سیاسی موافق و مخالف قائل نشه. ممنون |
|||
|
|
۳:۰۰, ۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
داداش نمیشه اینکارو کرد.چون اولا آزادی بیان توی نداریم. دوما کسی که بخواد یکم در مورد اقای خامنه ای حرف بزنه ، بهش میگن که ضد ولایت هستی و این حرفا.توی کشوری مثل انگلیس میان در مورد بالاترین سطح کشور ( ملکه انگلستان) حرف میزنن ، انتقاد میکنن ، توی تلویزیون هم پخش میشه. ولی ایران اینطوری نیست.البته موردی که شما گفتی هم هست که کارشناس نداریم ، ولی بعضی ها هستند که متاسفانه با اصل ولایت و نظام مشکل دارن و هیچ وقت نمیخوان قبول کنن.بعضی هم هستند که متاسفانه بیشاز حد ولایت رو بالا میبرن و باعث دوکانگی شدید بین جوون ها میشن.
به هر حال ما وظیفه داریم پشت سر رهبرمون و کشورمون همیشه ایستاده باشیم. و حتی اگه اشتباهی به نظرمون رخ بده ، بهشون کمک کنیم و نه تخریب. |
|||
|
|
۱۵:۵۳, ۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظرم ما می تونیم این آزادی بیان رو حداقل داخل ابن سایت به وجود بیاریم. می تونه به نفع کشور هم باشه. |
|||
|
|
۱۵:۵۴, ۵/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۰ ۱۵:۵۴ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بیاییم یاد بگیریم هر وقت بلد نیستیم بی رو درواسی بگیم، نمی دونم
|
|||
|
|
۱:۴۲, ۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۵/بهمن/۹۰ ۰:۱۱)emadm نوشته است: سلام به همه دوستان و مدیران عزیزسلام ببینید وقتی ما معتقدیم که اسلام دین خاتم و کامل است و سایر شکلهای دین الهی در این زمان دیگه منقضی شدند, اگر اجازه ی تبلیغ دین دیگری رو بدیم، نقض غرض کردیم...... معنی نداره وقتی چیزی تاریخ مصرفش گذشته، ما بیایم اجازه توزیع و انتشار بدیم.انگار شیر تاریخ مصرف شده رو بیایم به خورد مردم بدیم اما مسلما انسان باید دینش رو با تحقیق و مطالعه انتخاب کنه و برای اینکار هم همیشه منابع مکفی بوده و امروز با وجود اینترنت اگر کسی ادعا کنه اطلاعات وجود نداره، دروغ آشکاری گفته در مورد بحثهای سیاسی که به سلایق گوناگون بر میگرده و هیچکس نمی تونه ادعا کنه یکی حق مطلق است و دیگری باطل مطلق، تالار ظرفیت چنین بحثهایی رو نداره البته اتفاقا تا حدودی هم در زمینه های اجتماعی و اقتصادی بحثهایی شده ولی اینکه بخوایم یهو بریم تو فازهای برخی سایتهای خبری و جو سازی و .... مسلما به اونجا نمیرسه در مورد مقامات ارشد کشور و مخصوصا رهبری مسلما باید انتقادات آزاد باشه.اما انتقاد هم باید چارچوب و مبنای درستی داشته باشه و هر کسی تا کارش جایی گیر کرد کل نظام رو بخواد متهم کنه بی معناست اینجا هم بحثهایی شد: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-12054-page-7.html اما به دلیل عدم وجود توازن رسانه ای بین دشمنان و ما . شرایط طوری شده که باید محدوده انتقادات از مقاماتمون محدود باشه یعنی نیام جلوی چند میلیون بیننده و به طور زنده هر چی به ذهنمون رسید بگیم اما تالار هم اگر انتقاد به جا و در جای خودش ببینه، خیلی مخالفت نمیکنه.مسلما ولی فقیه یک شخصیت قانونی کشور است و جایگاه و وظائف مشخصی دارد ضمنا اغلب علما و مراجع تقلید جایگاه مقدسی دارند چون مبلغ دین الهی و دارای لباس پیامبر هستند و این مختص ولی فقیه نیست |
|||
|
|
۹:۲۷, ۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
مطمئنا اگر انتقاد قاطعی به جایگاه رهبری وجود داشته باشه دشمنان با من و شما رودرواسی ندارند و صریحا اعلام می کنند
دوست عزیز جناب emadm بنده اگر صحبتی مستقیما با شما داشته باشم خدمتون عرض می کنم اما این مطلب بنده کلی هست و دوست ندارم سو تفاهمی بشه مطمئنا انتقاد سازنده زمانی مطرح میشه که فرد منتقد اشراف علمی نسبت به موضوع داشته باشه (حالا جدای از پیش داوری نسبت به نیت فرد منتقد به جهت تخریب یا هر چیز دیگری ) انتقاد باید در فضای خاص خودش مطرح بشه !هستند کسانی دانسته یا ندانسته و به جهالت به بعضی مسائل دامن میزنند . فردی که با حسن نیست و به جهت ارتقای وضعیت موجود دست به انتقاد میزنه آیا وجود افراد عوام شرایط را به کجا کشیده میشه. تو همین انجمن در موضوعات مختلف نسبت به حجاب , ولی فقیه و . . . انتقاد و بحث مطرح بود . چند نفر از آن عزیزان نسبت به مباحث مطرح شده مطالعه داشتند ! به نظر شما فضای جامعه اونهارو به این سمت نکشونده ؟ هم همونطور که در تاپیک های مختلف دیدیم در بعضی مسائل کار را به جایی رسوندند که تاپیک بسته شد . انتقاد مناسب هر فضایی نیست . کافیه یه موضوع نامناسب کلید خورده بشه ببین چه خبر میشه . سر قضیه نائب بودن یا نبودن ولی فقیه بعضی دوستان نظرات شخصی میدادند عجیب استفاده می کردیم ! یا قضیه قانونی بودن حجاب با وجود استفتا از آیت الله مکارم در آخر اومدن جواب ایشون لینک دادن با مطرح کردن "قضاوت با خودتون" مجلس ختم به خیر کردن ! اینجور افراد بر اساس داشته های ضعیفی که دارند با داشتن حق انتقاد وارد میدان میشند . همه ما میدونیم که انتقاد کردن کار هر کسی نیست ! اگر هم موضوعی مدنظر دارید و میبینید سازنده هست و انرژی تقابل با دوستان ظاهرا اسپمر دارید بسم الله |
|||
|
|
۱۷:۱۶, ۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنون از نظرات دوستان البته من دیدم که زیاد سخت گیری آنچنانی در مورد قوانین نمی شه و خیلی مسائل رو میشه مطرح کرد. پس شاید همین سیستم فعلی خوب باشه. |
|||
|
|
۱۵:۵۲, ۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۰ ۱۷:۱۸ توسط mahdy_mir.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۹/بهمن/۹۰ ۱۷:۱۶)emadm نوشته است: سلام سیستم این بخش اجازه میده که حتی یه بت پرست به تبلیغ عقیده منحرفش بپردازه و در موضوعاتی مثل استفتاء در مورد حق تبلیغ ادیان رویکرد متقارن (یا هر چیزی که اسمشو بگذاریم) آیا آقای خامنه ای نایب امام زمان است سربازان بعد از مرگ به کجا می روند تبلیغ عقیده کنه و حتی به اسلام و اعتقاد شیعه حمله کنه . معلومه که شما خوشت میاد همین سیستم باقی بمونه . الان دنیا اینقدر پشرفته شده که به پرستش بت , و یا قرار دادن چرخ تزکیه زیر شکم , و یا تزکیه مرد و زن ( اونهم بی لباس ) , خیلیها می خندن . بنابراین تنها اینجاست که عطوفت اسلامی و رحمت خدا شامل شما میشه تا شاید , شاید , ایمان بیاری .
|
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۰ ۱۱:۲۷ توسط emadm.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
نقل قول:یا تزکیه مرد و زن ( اونهم بی لباس )منظور شما کدام روش تزکیه است؟ |
|||
|
۱۳:۵۴, ۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۳/اسفند/۹۰ ۲۳:۲۷)emadm نوشته است:نقل قول:یا تزکیه مرد و زن ( اونهم بی لباس )منظور شما کدام روش تزکیه است؟ یعنی شما نمیدونید روش تزکیه ای که بیشمار خدا داره و چرخ زیر شکم کار میزاره تا بدن رو تزکیه کنه و بت رو تبرک میکنن تا یه روح مقدس بیاد و در اون مستقر بشه , کدوم مکتبه ؟ نمیدونی مکتبی که مذهب رو تشریفات ظاهری میدونه و خودشو تنها راه به سطوح بالا ![]() ![]() میدونه کدوم مکتبه ؟یعنی نمیدونی مکتبی که در کتابش در مورد خدایان سیار توضیح میده کدوم مکتبه ؟ ![]() ![]() یعنی نمیدونی مکتبی که استادش , فاشن های متعدد ( بیشمار روح مثل خودش ) داره , کدوم مکتبه ؟ پیشنهاد میکنم یه کم فکر کنی , قول میدم متوجه بشی کدوم مکتبو میگم . ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |