|
ثبت نام کسانی که میخواهند در حق هم دعا کنند (جا نمانی از قافله ی منتظران)
|
|
۱:۱۹, ۸/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۰ ۱۳:۱۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اینها برخی ارسالهای برو بچ منتظر تالار هست که همه امروز ارسال شده! (۷/بهمن/۹۰ ۲۰:۴۰)علی 110 نوشته است: نمیدانم (البته شاید هم میدانم و خودم را زدم به نفهمی) که چی شد امروز موقع غروب امام زمان به من توفیق ندادن که به یادشون باشم و با تأخیر بسیار یعنی همین لحظاتی قبل که این متن رو نوشتم دعای فرج رو خوندم (۷/بهمن/۹۰ ۲۱:۲۷)یا ثارالله نوشته است: وااااای....................منم توفیق نداشتم : (((((((((((( (۸/بهمن/۹۰ ۰:۴۷)shafagh_mah نوشته است: (۷/بهمن/۹۰ ۲۲:۰۶)7zahra7 نوشته است:(۷/بهمن/۹۰ ۲۰:۴۰)علی 110 نوشته است: نمیدانم (البته شاید هم میدانم و خودم را زدم به نفهمی) که چی شد امروز موقع غروب امام زمان به من توفیق ندادن که به یادشون باشم و با تأخیر بسیار یعنی همین لحظاتی قبل که این متن رو نوشتم دعای فرج رو خوندم (۸/بهمن/۹۰ ۰:۲۵)meshkat نوشته است: این روزها انگار فراموشی اپیدمی شده. (۸/بهمن/۹۰ ۰:۳۷)یا ثارالله نوشته است: به شدت نیاز به تجدید عهد و پیمان توی فروم احساس میشه..... چقدر امروز مشغول دنیا شدیم...چقدر امروز شیطان به ما نزدیک شده.... اعوذ بالله من الشیطان رجیم... (۸/بهمن/۹۰ ۰:۲۴)علی 110 نوشته است: سلام محمد (و سایر رفقا که این پست رو میخونید) (۸/بهمن/۹۰ ۰:۴۵)mohamad نوشته است: من آدم مغروری هستم و حاضر نیستم که بعضی چیزام را اعتراف کنم (۸/بهمن/۹۰ ۰:۵۲)علی 110 نوشته است: خوب چه غلطی بکنیم؟ (۸/بهمن/۹۰ ۰:۵۰)علی 110 نوشته است:(۸/بهمن/۹۰ ۰:۳۷)یا ثارالله نوشته است: به شدت نیاز به تجدید عهد و پیمان توی فروم احساس میشه |
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۲۹, ۱۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۰ ۱۸:۱۳ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
بسم رب الشهدا و الصديقين
گردان شماره 2 ، گردان سيدالشهدا اسامی افراد، 1- عباس 313 (عباس) 2- محمدصدرا (محمدصدرا) 3- Nasimesaba (بهاره) 4- Paradise (مصطفی) 5- Admirer (محمدمهدی) 6- Shafagh-Mah (مهدی) 7- حسن عزتی (حسن) 8- مهدی سلیمی (ساجد) 9- Ramin-GH (رامین) 10- Anti Dasjjil (محمدحسین) 11- ساقی () 12- 1366 () 13- montazer-rm ( ... ) 14- Reza14 (رضا) 15- Shakiba () 16- Guided () 17- وحید 110 (وحید) 18- بیداری 12 () 19- احمدی () 20- عبداللهی () 21- طالب نور () 22- m.shirazi80 () 23- Zohre.mec (زهره) 24- Yek-Montazer () 25- Mosi4 (سید مصطفی) 26- Mahdi12 (هاله) 27- Parisan () 28- Mohammad (محمد) 29- محب الزهرا () 30- nazxaton () 31- N.Mahdavian () 32- ats (عطیه) 33- Boghz (فاطمه) 34- moeinnn (میلاد) 35- aleyasin (مهدی) 36- najmeh (نجمه) 37- آبی تر از آسمان (اسداللهی) 38- rahi () 39- hajiali.m (مهناز) 40- علی سلیمی (علی) 41- سید علیرضا میر اسماعیلی (سید علیرضا) دوستانی که اشتباهی در نوشتن اسم آنها بوده لطفاً تصحیح کنند. از دوستانی که اسم آنها در این لیست نیست و به رنگ قرمز مشخص شدند تقاضا می کنم اسامی خودشون رو به لیست اضافه کنند. |
|||
|
|
۹:۵۸, ۱۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۰ ۱۹:۰۲ توسط boghz.)
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
دوستانی که تا الان بهم پیام خصوصی دادن اسمهاشون رو مینویسم....بقیه هم انشاالله گفتن مینویسم....اینکارم برای کم شدن تعداد ارسال هاست تا خیلی بهم ریخته نباشه این پست....
بسم رب الشهدا و الصديقين گردان شماره 2 ، گردان سيدالشهدا اسامی افراد، 1- عباس 313 (عباس) 2- محمدصدرا (محمدصدرا) 3- Nasimesaba (بهاره) 4- Paradise (مصطفی) 5- Admirer (سیدمحمدمهدی) 6- Shafagh-Mah (مهدی) 7- حسن عزتی (حسن) 8- ساجد(مهدی سلیمی) 9- Ramin-GH (رامین) 10- Anti Dasjjil (محمدحسین) 11- ساقی () 12- 1366 (خواستن که با نام کاربری براشون دعا بشه) 13- Reza14(رضا) 14- montazer-rm(رضا) 15- Shakiba (مرضیه) 16- Guided (مهدی) 17- وحید 110 (وحید) 18- بیداری 12 () 19- احمدی (کلثوم احمدی) 20- عبداللهی (عبدالله عبدالهی) 21- طالب نور () 22- m.shirazi80 () 23- Zohre.mec (زهره) 24- Yek-Montazer (مریم) 25- Mosi4 (سید مصطفی) 26- Mahdi12 (هاله) 27- Parisan (فاطمه) 28- Mohammad (محمد) 29- محب الزهرا (علی اکبر) 30- nazxaton () 31- N.Mahdavian (زهرا) 32- ats (عطیه) 33- Boghz (فاطمه) 34- moeinnn (میلاد) 35- aleyasin (مهدی) 36- najmeh (نجمه) 37- آبی تر از آسمان (اسداللهی) 38- rahi () 39- hajiali.m (مهناز) 40- علی سلیمی (علی) 41- سید علیرضا میر اسماعیلی (سید علیرضا) |
|||
|
|
۱۴:۵۳, ۱۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۰ ۱۴:۵۵ توسط یاشار.)
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
گردان شماره 3 عباس بن حيدر
1-Seyed Mohsen(سید محسن) 2_ فاطمه خانم ( فاطمه ) 3- seyed reza (رضا) 4- منتظر 14 (علیرضا) 5- k-1 6-هدهد 7-؟؟؟ کجایی ای دوست همراه ما شو |
|||
|
|
۱۴:۵۳, ۱۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۰ ۱۴:۵۶ توسط dr.sa.)
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
با اینکه میدونم ادم گناهکاری ام و دعاهام برای عده ای مومن ارزشی نداره اما به خدا اینقد نیازمند دعای یه مومنم.. بچه ها تو را به جان اقامون عباس منو از دعاتون بی نصیب نکنین.
1-Seyed Mohsen(سید محسن) 2_ فاطمه خانم ( فاطمه ) 3- seyed reza (رضا) 4- منتظر 14 (علیرضا) 5- k-1 6-هدهد 7-dr.sa ... |
|||
|
|
۱۴:۵۶, ۱۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۰ ۱۴:۵۷ توسط یاشار.)
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
امروز خیلی دلم گرفته . حال درست و درمونی ندارم دوستان التماس دعا
گردان شماره 3 عباس بن حيدر 1-Seyed Mohsen(سید محسن) 2_ فاطمه خانم ( فاطمه ) 3- seyed reza (رضا) 4- منتظر 14 (علیرضا) 5- k-1 6-هدهد 7-dr.sa 8- 8 - یاشار کجایی ای دوست همراه ما شو |
|||
|
|
۱۶:۲۵, ۱۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۰ ۱۶:۲۸ توسط soldier.)
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
اگه ما هم لایق باشیم با اجازه آقام ابالفضل (علیه السلام) این کنارا بقلا اسممون رو بنویسیم.
هم اکنون نیازمند دعاهای سبزتان هستیم. 1-Seyed Mohsen(سید محسن) 2_ فاطمه خانم ( فاطمه ) 3- seyed reza (رضا) 4- منتظر 14 (علیرضا) [/font] 6- هدهد 7-dr.sa 8 - یاشار[font=B Zar] 9 - soldier ... به امید روزی که گردان هامون لشکر امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو تشکیل بدند. |
|||
|
|
۱۶:۵۹, ۱۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
|
گردان عباس بن حيدر
1-Seyed Mohsen(سید محسن) 2_ فاطمه خانم ( فاطمه ) 3- seyed reza (رضا) 4- منتظر 14 (علیرضا) [/font] 6- هدهد 7-dr.sa 8 - یاشار[font=B Zar] 9 - soldier 10-...... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 41-؟ ان شاء الله ادامه دارد ........ |
|||
|
|
۱۷:۱۲, ۱۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و معذرت!
ميشه يكي اين بحث رو به صورت خلاصه به من بگه.من كه نفهميدم چي شد!!! اگه ميشه اون متن رو واسم پيغام خصوصي بديد. بازم عذر ميخوام التماس دعا |
|||
|
|
۱۸:۳۲, ۱۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۰ ۱۵:۵۹ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
|
.........
|
|||
|
|
۱۴:۵۵, ۱۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یک نکته : دوستان این تاپیک مطلقاً ارتباطی به برنامه ی گردانهای 41 نفره ندارد! این تاپیک قرار است جایی باشد که رفقا ثبتنام انجام میدهند و بعد از آن متعهد میشوند که هر جا دلشان رنگ و بوی آسمان گرفت همسنگران خود را از دعای خیرشون محروم نکنند! هیچ برنامه ی خاصی نیاز نیست انجام بشود توسط کسانی که اینجا ثبت نام میکنند فقط لازم است که دلشان که خدایی شد همسنگران خود را هم یاد کنند و دعا کنند پس بر این اساس لیست اسامی 41 نفر، 41 نفر نباید تقطیع شود تمام اسامی از یک تا آخر شمارش و هر کس که ثبت نام میکند نام خود را در ادامه ی لیست ثبت نام میکند 1 -علی 110 (علی) 2- 7zahra7 (زهرا) 3- تازه مسلمان (فرشته) و (محیا) 4- meshkat (مریم) 5- یا ثارلله (رضوانه) 6- سید احمد (سید احمد) 7- محمد tust (محمد) 8- انصارالمهدی (حسین) 9- meily (میلاد) 10- somayyeh (سمیه) 11- مسافر (سَیّد محمد) 12-در جستجوی سختي (پژمان) 13-yamin (یامین) 14- rastin (راستین) 15-منتقم زهرا (جلال) 16 - am_po (آمنه) 17- سید ابراهیم (سید ابراهیم) 18- saloomeh (سالومه) 19- الهه.ع (الهه) 20- fazel (فاضل) 21-سعدیه (سعدیه) 22--only_y2d (یاسر) 23-اسیر انتظار (محدثه) 24-xmontazer(میلاد) 25-جشم انتظار 26- یا صاحب الزمان (مریم) 27-mehrnaz (مهرناز) 28-neda (ندا) 29-Meraj (محمد) 30-nina (نینا) 31و32-سارا سلطانی (مریم و کبری) 33- sadegh-a (سَیّد صادق) Agha sayyed- 34 (سَیّد عبدالمجید) freewish - 35 (محمد صادق) 36-نسیم (مهدیه) 37- امید (امید) 38.مهدی (مهدی) 39- Mohamad (محمد) 40- نـور 41-خادمة الزهرا(خادمة الزهرا) 42- عباس 313 (عباس) 43- محمدصدرا (محمدصدرا) 44- Nasimesaba (بهاره) 45- Paradise (مصطفی) 46- Admirer (سیدمحمدمهدی) 47- Shafagh-Mah (مهدی) 48- حسن عزتی (حسن) 49- ساجد(مهدی سلیمی) 50- Ramin-GH (رامین) 51- Anti Dasjjil (محمدحسین) 52- ساقی (ساقی) 53- 1366 (خواستن که با نام کاربری براشون دعا بشه) 54- Reza14(رضا) 55- montazer-rm(رضا) 56- Shakiba (مرضیه) 57- Guided (مهدی) 58- وحید 110 (وحید) 59- بیداری 12 () 60- احمدی (کلثوم احمدی) 61- عبداللهی (عبدالله عبدالهی) 62- طالب نور () 63- m.shirazi80 () 64- Zohre.mec (زهره) 65- Yek-Montazer (مریم) 66- Mosi4 (سید مصطفی) 67- Mahdi12 (هاله) 68- Parisan (فاطمه) 69- Mohammad (محمد) 70- محب الزهرا (علی اکبر) 71- nazxaton (نازخاتون) 72- N.Mahdavian (زهرا) 73- ats (عطیه) 74- Boghz (فاطمه) 75- moeinnn (میلاد) 76- aleyasin (مهدی) 77- najmeh (نجمه) 78- آبی تر از آسمان (اسداللهی) 79- rahi () 80- hajiali.m (مهناز) 81- علی سلیمی (علی) 82- سید علیرضا میر اسماعیلی (سید علیرضا) 83-Seyed Mohsen(سید محسن)
87- وحیده (V-E) 84_ فاطمه خانم ( فاطمه ) 85- seyed reza (رضا) 86- منتظر 14 (علیرضا) 88- هدهد 89-dr.sa 90-bfg 91-یاشار 92-soldior 93-k-1 (کیوان) 94-؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ إن شاء الله ادامه دارد... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| منتظران نظر خود را در باره ی این کلام امام زمان ابراز کنند! | علی 110 | 16 | 9,228 |
۱۴/اسفند/۹۲ ۱۶:۲۴ آخرین ارسال: mohebALI |
|