|
ثبت نام کسانی که میخواهند در حق هم دعا کنند (جا نمانی از قافله ی منتظران)
|
|
۱:۱۹, ۸/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۰ ۱۳:۱۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اینها برخی ارسالهای برو بچ منتظر تالار هست که همه امروز ارسال شده! (۷/بهمن/۹۰ ۲۰:۴۰)علی 110 نوشته است: نمیدانم (البته شاید هم میدانم و خودم را زدم به نفهمی) که چی شد امروز موقع غروب امام زمان به من توفیق ندادن که به یادشون باشم و با تأخیر بسیار یعنی همین لحظاتی قبل که این متن رو نوشتم دعای فرج رو خوندم (۷/بهمن/۹۰ ۲۱:۲۷)یا ثارالله نوشته است: وااااای....................منم توفیق نداشتم : (((((((((((( (۸/بهمن/۹۰ ۰:۴۷)shafagh_mah نوشته است: (۷/بهمن/۹۰ ۲۲:۰۶)7zahra7 نوشته است:(۷/بهمن/۹۰ ۲۰:۴۰)علی 110 نوشته است: نمیدانم (البته شاید هم میدانم و خودم را زدم به نفهمی) که چی شد امروز موقع غروب امام زمان به من توفیق ندادن که به یادشون باشم و با تأخیر بسیار یعنی همین لحظاتی قبل که این متن رو نوشتم دعای فرج رو خوندم (۸/بهمن/۹۰ ۰:۲۵)meshkat نوشته است: این روزها انگار فراموشی اپیدمی شده. (۸/بهمن/۹۰ ۰:۳۷)یا ثارالله نوشته است: به شدت نیاز به تجدید عهد و پیمان توی فروم احساس میشه..... چقدر امروز مشغول دنیا شدیم...چقدر امروز شیطان به ما نزدیک شده.... اعوذ بالله من الشیطان رجیم... (۸/بهمن/۹۰ ۰:۲۴)علی 110 نوشته است: سلام محمد (و سایر رفقا که این پست رو میخونید) (۸/بهمن/۹۰ ۰:۴۵)mohamad نوشته است: من آدم مغروری هستم و حاضر نیستم که بعضی چیزام را اعتراف کنم (۸/بهمن/۹۰ ۰:۵۲)علی 110 نوشته است: خوب چه غلطی بکنیم؟ (۸/بهمن/۹۰ ۰:۵۰)علی 110 نوشته است:(۸/بهمن/۹۰ ۰:۳۷)یا ثارالله نوشته است: به شدت نیاز به تجدید عهد و پیمان توی فروم احساس میشه |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۴۷, ۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. این هفته ان شاء الله به مشهد خواهم رفت.پا بوس مولا... برای بچه های تالار خصوصاً دوستانی که داریم با هم عهد می بندیم دعای خاص خواهم کرد. من خیلی محتاج دعا هستم. دعایم کنید... یا علی.... . 1-علی 110 7zahra7.2 3-تازه مسلمان 4-meshkat 5-یا ثارالله 6 - سید احمد 7- محمد trust 8- انصار المهدی
9-miley |
|||
|
|
۸:۵۲, ۸/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۰ ۸:۵۷ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
یا غفار چی میشه با نفس گرم و دعای شما دوستان آقا یه نگاه هم به من روسیاه بندازه (به امید ظهور) 1-علی 110 2- 7zahra7 3- تازه مسلمان 4- meshkat 5- یا ثارلله 6- سید احمد 7- محمد tust 8- انصارالمهدی 9- meily 10- somayyeh
|
|||
|
|
۸:۵۹, ۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
می گویند هر کس همانطورکه در غیبت مقصر است در ظهور موثر است...
چه بگویم؟ گاها نفس می گوید امام زمان را حاجت به خیر تو نیست، شر مرسان. (و دل آقا را به درد نیاور) اگر شیعه بودن یعنی مشایعت و قدم در جای قدم ولی گذاشتن، عنوان شیعه بودن برایم ادعای گزافی است. من آن نصرانی و یهودی ام که امام زمان شما شیعیان را هم دوست دارم. من را هم راه میدهید؟ |
|||
|
|
۹:۴۰, ۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول:می گویند هر کس همانطورکه در غیبت مقصر است در ظهور موثر است... تو را من چشم در راهم نمی دونم چرا این انجمن کل وقت منو میگیره ! تورو خدا دعا کنید یه خورده با برنامه باشم . تا خسته میشم و میرم استراحت فورا سراغ http://www.bidari-andise.com خدایا برنامه ریزی |
|||
|
|
۹:۴۷, ۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
1-علی 110 2- 7zahra7 3- تازه مسلمان 4- meshkat 5- یا ثارلله 6- سید احمد 7- محمد tust 8- انصارالمهدی 9- meily 10- somayyeh 11- مسافر 12-در جستجوی سختی (علی آقا یادت باشه از دستت دلخورم . دیگه نه اس ام اس میدی نه جوابم رو ...)
|
|||
|
|
۱۰:۱۳, ۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
1-علی 110 2- 7zahra7 3- تازه مسلمان 4- meshkat 5- یا ثارلله 6- سید احمد 7- محمد tust 8- انصارالمهدی 9- meily 10- somayyeh 11- مسافر 12-در جستجوی سختي 13-yamin اللهم عجل لوليك الفرج..خداوندا ! دوستان من ارمغاني از رحمت بيكران تواند ، خرسندشان بدار الهي ! به دوستان من كه بهترين هاي زمينند ، بهترين هاي آسمانت را عطا كن بارالها ! بخشش آنچه كه براي دوستانم ضروري ست ، پيش از درخواست آنان ، مرحمت بدار |
|||
|
|
۱۱:۱۳, ۸/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۰ ۱۱:۱۴ توسط rastin.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
1-علی 110 2- 7zahra7 3- تازه مسلمان 4- meshkat 5- یا ثارلله 6- سید احمد 7- محمد tust 8- انصارالمهدی 9- meily 10- somayyeh 11- مسافر 12-در جستجوی سختي 13-yamin
14-rastin ********* یارب! گناه اهل جهان را به ما ببخش ما را سپس به رحمت بیمنتها ببخش هرچند ما نهایم سزاوار رحمتت ما را بدان چه نیست سزاوار ما ببخش گفتی كه مستجاب كنم گر دعا كنی توفیق هم عطا كن و حال دعا ببخش بگذار از آن گناه كه سدّ ره دعاست هم بر دعای ما اثری برملا ببخش قصد از دعا، اجابت امر است، ورنه من خود كیستم كه با تو بگویم خطا ببخش یاحق |
|||
|
|
۱۱:۳۹, ۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
1-علی 110 2- 7zahra7 3- تازه مسلمان 4- meshkat 5- یا ثارلله 6- سید احمد 7- محمد tust 8- انصارالمهدی 9- meily 10- somayyeh 11- مسافر 12-در جستجوی سختي 13-yamin14-rastin 15- منتقم زهرا خدایا. این توفیق رو دیگه ازمون سلب نکن. ![]() |
|||
|
|
۱۱:۴۲, ۸/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۰ ۱۱:۴۳ توسط am_po.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام شاید من حضورم نسبت به خیلی از بچه های تالار کمرنگ باشه اما امیدوارم توفیق داشته باشم...... 1-علی 110 2- 7zahra7 3- تازه مسلمان 4- meshkat 5- یا ثارلله 6- سید احمد 7- محمد tust 8- انصارالمهدی 9- meily 10- somayyeh 11- مسافر 12-در جستجوی سختي 13-yami
14- rastin 15-منتقم زهرا 16 - am_po |
|||
|
|
۱۱:۴۷, ۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بسم الل الرحمن الرحیم یا علی
-علی 110 2- 7zahra7 3- تازه مسلمان 4- meshkat 5- یا ثارلله 6- سید احمد 7- محمد tust 8- انصارالمهدی 9- meily 10- somayyeh 11- مسافر 12-در جستجوی سختي 13-yami 14- rastin 15-منتقم زهرا 16 - am_po 17- الحقیر... سید ابراهیم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| منتظران نظر خود را در باره ی این کلام امام زمان ابراز کنند! | علی 110 | 16 | 9,213 |
۱۴/اسفند/۹۲ ۱۶:۲۴ آخرین ارسال: mohebALI |
|