|
ثبت نام کسانی که میخواهند در حق هم دعا کنند (جا نمانی از قافله ی منتظران)
|
|
۱:۱۹, ۸/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۰ ۱۳:۱۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اینها برخی ارسالهای برو بچ منتظر تالار هست که همه امروز ارسال شده! (۷/بهمن/۹۰ ۲۰:۴۰)علی 110 نوشته است: نمیدانم (البته شاید هم میدانم و خودم را زدم به نفهمی) که چی شد امروز موقع غروب امام زمان به من توفیق ندادن که به یادشون باشم و با تأخیر بسیار یعنی همین لحظاتی قبل که این متن رو نوشتم دعای فرج رو خوندم (۷/بهمن/۹۰ ۲۱:۲۷)یا ثارالله نوشته است: وااااای....................منم توفیق نداشتم : (((((((((((( (۸/بهمن/۹۰ ۰:۴۷)shafagh_mah نوشته است: (۷/بهمن/۹۰ ۲۲:۰۶)7zahra7 نوشته است:(۷/بهمن/۹۰ ۲۰:۴۰)علی 110 نوشته است: نمیدانم (البته شاید هم میدانم و خودم را زدم به نفهمی) که چی شد امروز موقع غروب امام زمان به من توفیق ندادن که به یادشون باشم و با تأخیر بسیار یعنی همین لحظاتی قبل که این متن رو نوشتم دعای فرج رو خوندم (۸/بهمن/۹۰ ۰:۲۵)meshkat نوشته است: این روزها انگار فراموشی اپیدمی شده. (۸/بهمن/۹۰ ۰:۳۷)یا ثارالله نوشته است: به شدت نیاز به تجدید عهد و پیمان توی فروم احساس میشه..... چقدر امروز مشغول دنیا شدیم...چقدر امروز شیطان به ما نزدیک شده.... اعوذ بالله من الشیطان رجیم... (۸/بهمن/۹۰ ۰:۲۴)علی 110 نوشته است: سلام محمد (و سایر رفقا که این پست رو میخونید) (۸/بهمن/۹۰ ۰:۴۵)mohamad نوشته است: من آدم مغروری هستم و حاضر نیستم که بعضی چیزام را اعتراف کنم (۸/بهمن/۹۰ ۰:۵۲)علی 110 نوشته است: خوب چه غلطی بکنیم؟ (۸/بهمن/۹۰ ۰:۵۰)علی 110 نوشته است:(۸/بهمن/۹۰ ۰:۳۷)یا ثارالله نوشته است: به شدت نیاز به تجدید عهد و پیمان توی فروم احساس میشه |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۴۹, ۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
(۹/بهمن/۹۰ ۱۱:۴۲)Agha sayyed نوشته است:(۹/بهمن/۹۰ ۹:۰۳)MohammadSadra نوشته است: سلام علی آقا حالا که بحث ازدواج و این جور بحث ها پیش اومد (یه تاپیک مخصوص خودش داره!!! احتمالا پست من حذف میشه) بنده رو هم از دعای خیرتون محروم نفرمایید. ![]() با تشکر |
|||
|
|
۱۲:۴۶, ۹/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۰ ۱۲:۵۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خوب با این تفاصیل و توضیحات تکمیلی و جالب آقا سید، منهم هستم. راستی آقا سید اون طرف اومدی دعوا، حوریهای طرفتون رو هم بیار خدا رو چه دیدی شاید آشتی کردیم، صلح کردیم، فامیل بشیم با هم. پس شماره 42 العبد الذلیل الخاضع الحقیر الفقیر المتواضع المحمدصدرا ببخشید یادم رفت، 1-علی 110 2- 7zahra7 3- تازه مسلمان 4- meshkat 5- یا ثارلله 6- سید احمد 7- محمد tust 8- انصارالمهدی 9- meily 10- somayyeh 11- مسافر 12-در جستجوی سختي 13-yami 14- rastin 15-منتقم زهرا 16 - am_po 17- سید ابراهیم 18- saloomeh 19- الهه.ع 20- fazel 21-سعدیه 22--only_y2d 23-اسیر انتظار 24-xmontazer 25-جشم انتظار 26- یا صاحب الزمان 27-mehrnaz 28-neda 29- Meraj 30-nina 31-سارا سلطانی 32- sadegh-a Agha sayyed- 33 freewish - 34 35-نسیم 36- امید 37.مهدی 38- Mohamad 39- نـور 40 . خادمة الزهرا 41-عباس313 42-محمدصدرا |
|||
|
|
۱۲:۵۲, ۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
سلام.من تازه امروز عضو شدم ولی باید بگم پیشنهاد مشکات عالی بود.منم خیلی وقته از درون خالی ام.به درد نخور شدم
|
|||
|
|
۱۳:۴۴, ۹/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۰ ۱۳:۴۶ توسط ساقی.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
[/font]
سلام به همه دوستان و منتظران عزیز خوش به سعادتون که همچنین پیشنهاد خوبی دادین و کاری به این زیبایی در حق هم و برای فرج آقامون انجام میدین من رو سیاه همینطور میومدم پایین لیست نگاه میکردم با این امید شاید یه جا برام موند باشه اما حیف نبود و نشد چون لیاقت نداشتم ، اما شما داشتین و شک نکنین خدا و امام زمان به شما نظر خاص داره . اما من هم کارایی که انجام دادم شاید این توفیق ازام سلب شد که در کنار شما باشم . خیلی خوشحال میشدم اگه میشد یه جم دیگه یا یکاری برای من و دیگر دوستان مشتاق هم انجام میشد. [font=Tahoma]نفر از قافله جا موند آقا اگر یه جا برا منم هست و لایق میدونین ![]() در پناه خدا و امام زمان موفّق باشین یا علی
|
|||
|
|
۱۳:۵۴, ۹/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۰ ۱۳:۵۵ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
همسنگر گلم جا هست نگران نباشید. از همه عذرخواهی می کنم داشتم فکر می کردم یادم اومد چه دعایی می خوام. لطفاً دعا کنید مجروح نشم، اگر هم مجروح شدم ترکش یا گلوله بخوره جایی که بعداً روم بشه به بقیه بگم از کدوم ناحیه مجروح شدم. التماس دعا |
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان
التماس دعا خيلي دلم مي خواست منم تو ليست 40 نفر قرار بگيرم ، اما چه كنم كه هميشه دير ميرسيم اما شايد دير رسيدن بهتر از هرگز نرسيدن باشه به اميد خدا منم اسمم رو مي نويسم 1-علی 110 2- 7zahra7 3- تازه مسلمان 4- meshkat 5- یا ثارلله 6- سید احمد 7- محمد tust 8- انصارالمهدی 9- meily 10- somayyeh 11- مسافر 12-در جستجوی سختي 13-yami 14- rastin 15-منتقم زهرا 16 - am_po 17- سید ابراهیم 18- saloomeh 19- الهه.ع 20- fazel 21-سعدیه 22--only_y2d 23-اسیر انتظار 24-xmontazer 25-جشم انتظار 26- یا صاحب الزمان 27-mehrnaz 28-neda 29- Meraj 30-nina 31-سارا سلطانی 32- sadegh-a Agha sayyed- 33 freewish - 34 35-نسیم 36- امید 37.مهدی 38- Mohamad 39- نـور 40 . خادمة الزهرا 41-عباس313 42-محمدصدرا 43-nasimesaba راستي خبر اين كه بايد چي كار كنيم رو تو تاپيك اطلاع مي دين يا پيام ميفرستين؟ |
|||
|
|
۱۴:۱۰, ۹/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۰ ۱۴:۱۳ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
Paradise رو هم فراموش نکنید. غیاباً من ثبت نامش می کنم. Admirer و Shafagh-mah و حسن آقای عزتی هم هستند.
|
|||
|
|
۱۴:۲۳, ۹/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۰ ۲۰:۳۳ توسط تازه مسلمان.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
سلام
1-علی 110 2- 7zahra7 3- تازه مسلمان 4- meshkat 5- یا ثارلله 6- سید احمد 7- محمد tust 8- انصارالمهدی 9- meily 10- somayyeh 11- مسافر 12-در جستجوی سختي 13-yami 14- rastin 15-منتقم زهرا 16 - am_po 17- سید ابراهیم 18- saloomeh 19- الهه.ع 20- fazel 21-سعدیه 22--only_y2d 23-اسیر انتظار 24-xmontazer 25-جشم انتظار 26- یا صاحب الزمان 27-mehrnaz 28-neda 29- Meraj 30-nina 31-سارا سلطانی 32- sadegh-a Agha sayyed- 33 freewish - 34 35-نسیم 36- امید 37.مهدی 38- Mohamad 39- نـور 40 . خادمة الزهرا 41-عباس313 42-محمدصدرا 43-nasimesaba 44-paradise 45-Admirer 46-shafagh_mah 47-حسن عزتی به امید اینکه آقا امام زمان پای این اسمارو امضا کنن التماس دعا |
|||
|
|
۱۴:۳۹, ۹/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۰ ۱۴:۴۲ توسط ساجد.)
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
با این پستی که گذاشتید خیلی دلم شکست
و جالب این بود که اینبار کنار درد درمان رو هم ذکر کردید و این عالی بود 1-علی 110 2- 7zahra7 3- تازه مسلمان 4- meshkat 5- یا ثارلله 6- سید احمد 7- محمد tust 8- انصارالمهدی 9- meily 10- somayyeh 11- مسافر 12-در جستجوی سختي 13-yami 14- rastin 15-منتقم زهرا 16 - am_po 17- سید ابراهیم 18- saloomeh 19- الهه.ع 20- fazel 21-سعدیه 22--only_y2d 23-اسیر انتظار 24-xmontazer 25-جشم انتظار 26- یا صاحب الزمان 27-mehrnaz 28-neda 29- Meraj 30-nina 31-سارا سلطانی 32- sadegh-a Agha sayyed- 33 freewish - 34 35-نسیم 36- امید 37.مهدی 38- Mohamad 39- نـور 40 . خادمة الزهرا 41-عباس313 42-محمدصدرا 43-nasimesaba 44-paradise 45-Admirer 46-shafagh_mah 47-حسن عزتی 48- مهدی سلیمی (( ساجد )) راستی خوش به حال خادمه الزهرا چون دقیقا نفره چهلمه |
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم علی جان ، اینطور که بوش میاد با اتوبوس نمیتونیم بریم بهشت ، باید بفکر یه جمبو باشی که تا خودِ خود بهشت ببرتمون. یاران عزیز ، کمر همت بربندید که اینبار صعودمان به سقوط نیانجامد و گذرا نگردد این باهم بودنمان ،که مولا وفادار میخواهد . وفادار .. اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| منتظران نظر خود را در باره ی این کلام امام زمان ابراز کنند! | علی 110 | 16 | 9,236 |
۱۴/اسفند/۹۲ ۱۶:۲۴ آخرین ارسال: mohebALI |
|