|
کمی هم تورات بخوانیم!! (آیاتی از تورات در حدیث قدسی)
|
|
۲:۱۶, ۹/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۲ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
متونی که إن شاءالله در این تاپیک قرار می دهم برگرفته از کتاب "چهل حدیث قدسی" می باشد. موضوع این کتاب برگردان چهل سوره از تورات از سریانی به عربی توسط مولی الموحدین علی بن ابی طالب (علیه السلام) است... مقدمه کتاب به زبان عربی است و ترجمه آن به فارسی نوشته نشده بود به همین دلیل ترجمه دست و پا شکسته ای که خودم از آن کردم براتون می نویسم چون بعضی جاهای متنش خیلی مهمه.... البته متن عربیش هم آسونه نگاه کنید متوجه میشید.... مقدمه: فهذه فائدة جلیلة و موعظة بلیغة نقلها امیرالمومنین (علیه السلام) من لسان موسی بن عمران ای العبریة الی العربیة و هی اربعون سورة منتخبة من التوریة التی کلم الله تعالی بها موسی بن عمران بلا ترجمان و قال فی تفسیر ابی الفضل کانت التوریة الف سورة فی کل سورة الف ایة و کل ایة مثل سورة البقرة تشتمل علی الف امر و الف نهی و الف وعد و الف وعید ترجمه: این فایده ای بزرگ و پندی بلیغ است که امیر المومنین (علیه السلام) از زبان موسی بن عمران از زبان عبری به زبان عربی نقل می کند. و آن 40 سوره منتخب از تورات است که خداوند تعالی در آن با موسی بن عمران بدون ترجمان صحبت می کند. و در تفسیر ابی الفضل گفته شده که تورات 1000 سوره بود در هر سوره 1000 آیه و در هر آیه مانند سوره بقره شامل 1000 امر و 1000 نهی و 1000 وعده و 1000 وعید بود. نکته ای که گفتم جالب و مهمه اینه که همانطور که می دانیم خداوند به طور مستقیم (و از طریق درخت ) با حضرت موسی (علیه السلام) صحبت می فرمود با مطالعه سوره اول بهتر این موضوع را متوجه می شوید. نکته: بچه ها من هرچی تو اینترنت گشتم این کتاب رو پیدا نکردم (فقط نسخه چاپی بود و اون هم برای فروش!!) اگر آدرس اینترنتی ای میشناسین که سوره ها رو نوشته باشه ممنون میشم معرفی کنید یا خودتون هم در زمینه ارسال مطلب کمک کنید. چون تایپ مطالب عربی جدا سخت و زمان بره... یا علی... بسم الله الرحمن الرحیم ترجمه سوره اول: عجب دارم از کسی که یقین دارد به مرگ چگونه خوشحالی می کند ، و عجب دارم از کسی که یقین دارد به حساب روز قیامت چگونه جمع می کند مال را ، و عجب دارم از کسی که یقیین دارد به قبر چگونه خنده می کند ، و عجب دارم از کسی که یقیین دارد به برطرف شدن دنیا چگونه خاطر جمع می شود به سوی دنیا ، و عجب دارم از کسی که یقیین دارد به بقاء آخرت و نعمت های آن چگونه استراحت می کند ، و عجب دارم از کسی که آنکس عالم است به زبان خود و جاهل است به قبل خود ، و عجب دارم از کسی که آنکس پاکیزه شونده است به سبب آب و غیر پاکیزه است به قلب ، و عجب دارم از کسی که مشغول می شود به عیب های مردم و حال آنکه او غافل است از عیب های خود ، و عجب دارم از کسی که می داند اینکه خدایتعالی مطلع است بر او چگونه نافرمانی می کند اورا ، و عجب دارم از کسی که می داند که او می میرد تنها و داخل قبر می شود تنها و حساب کشیده می شود تنها چگونه انس می گیرد مردم را و می گوید خدایتعالی : نیست معبود پرستیده برحق مگر خدا بطور جزم و یقیین و محمد مصطفی (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بنده منست و فرستاده من است. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۳۲, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ترجمه سوره پنجم ای پسر آدم ، نباش از جمله کسانی که طلب می کنند توبه را به درازی آرزو ، و امید دارد آخرت را بدون عمل ، می گوید قول زاهدان را و عمل می کند عمل منافقان را ، هرگاه عطا می کنم قناعت نمی کند و هرگاه منع کرده می شود صبر نمی کند ، امر می کند مردم را به خیر و خود عمل نمی کند و نهی می کند از بدی و نهی کرده نمی شود از آن ، دوست دارد صالحان را و حال آنکه نیست از ایشان و دشمن دارد منافقان را و خودش از جمله ایشان است ، ای پسر آدم هیچ روز تازه ای نیست مگر اینکه زمین خطاب میکند تو را و می گوید ای پسر آدم راه می روی بر پشت من و بازگشت تو است در شکم من ، و گناه می کنی در پشت من و عذاب کرده می شوی در شکم من ،ای پسر آدم من خانه تنهائیم ، من خانه پر از دهشتم و من خانه تاریکیم و من خانه پر از عقرب و مارم و من خانه خواریم ، پس تعمیر کن مرا و خراب مکن مرا . |
|||
|
|
۱۲:۱۶, ۱۵/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۰ ۱۲:۱۷ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ترجمه سوره ششم ای پسر آدم، خلق نکردم شما را از برای اینکه بسیار شوم به سبب آن از جهت کمی خود ، و نه به جهت آنکه انس بگیرم به شما از جهت وحشت ، و نه به جهت آنکه استعانت بجویم به شما در امری که عاجز باشم از آن امر ، و نه به جهت منفعتی ، و نه به جهت دفع مضرت ، بلکه خلق کردم شما را از جهت آن که عبادت کنید مرا دراز ، و شکر کنید مرا بسیار ، و تسبیح کنید مرا صبح و عصر ، و هرگاه اول شما و آخر شما و زنده شما و مرده شما و کوچک شما و بزرگ شما و آزاد شما و بنده شما و انس شما و جن شما جمع شوید بر اطاعت کردن من هر آینه زیاد نمی شود از این دَرُ مُلک من مثقال ذره ای ، و هرگاه اول شما و آخر شما و زنده شما و مرده شما و کوچک شما و بزرگ شما و آزاد شما و بنده شما و انس شما و جن شما جمع شوید بر نافرمانی من کم نمی شود از ملک من مثقال ذره ای ، و کسی که مجاهده کند بدرستی که مجاهده کند مرنفس خود را، بدرستیکه خدایتعالی بی نیاز است از عالمیان. |
|||
|
|
۲۲:۱۴, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ترجمه سوره هفتم
ای بندگانِ دینار و درهم بدرستیکه من خلق نکردم از برای شما دینار و درهم را مگر از برای اینکه بخورید به سبب آن روزی مرا، و بپوشید به سبب آن جامۀ مرا و انفاق کنید به سبب آن در راه من ، پس گرفتید شما کتاب مراپس قرار دادید آنرا زیر قدم های خود. و گرفتید شما دنیا را و قرار دادید بالای سرهای خودتان ، پس بلند کردید شما خانه های خود را و پست کردید خانه مرا و انس گرفتید خانه های خودتان را و می ترسیدید شما از خانه من، پس نیستید شما بندۀ آزاد و نیکوکار، ای بندگان دنیا اینست و جز این نیست، (1*)مَثَل شما مَثَل قبور گچ کاری شده است .دیده می شود ظاهر آن خوب و باطن آن زشت. آی پسر آدم ، همچنانکه بی نیاز نمی کند چراغ بالای خانه از تاریکی داخل بر آن خانه؛ همچنین بی نیاز نمی کند کلام شما که خوبست شما را با افعال شما که این صفت دارد که بد است،(2*) ای پسر آدم ، خالص کن عمل خود را و سوال مکن مرا(3*) بدرستیکه عطا می کنم تو را بیشتر از آنچه طلب کرده اند سوال کنندگان (*1)= این پاراگراف در مورد عالم بی عمل بودن است... (*2)=یعنی این که فقط به همه بگویید این صفت تو بد است ، یعنی تنها در سخن خوب باشی و در عمل کاری نکنی مانند خانه ای میماند که تاریکی آن تنها با یک چراغ(چراغ های قدیمی را در نظر بگیرید.مثلا شمع) روشن نخواهد شد. (*3)= منظور اینست که اگر دعا کردی و چیزی به تو نرسید، از من نپرس چرا. دلیلش اینست که اعمالت خالص نیست |
|||
|
|
۱۰:۱۳, ۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
با سلام
یکی ازمباحث زیبا همین موصوع استببینیم قرآن در باره آن چه میگوید. ا سلام. اسلام. در قرآن محمدی چیزی بعنوان ادیان دیده نمی شود. سوره ال عمران 19- دین نزد خدا اسلام است...... سوره ال عمران85- کسی که جز اسلام را بعنوان دین بپذیرد از او پذیرفته نمی شود. پس میبینیم دین نزد تمام پیام آوران اسلام است و حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) اولین عربی است که به اسلام ایمان میآورد انعام آیه 14و163 الزمر آیه 11و 12 ( مقاله آینده جهان اسلام. کدام اسلام؟) در همین سایت در رابطه با تورات واناجیل آنچه که در قرآن آمده است. آیات 43تا 48 سوره مائده را اکر با دقت بخوانی متوجه میشوی. از عبارت( عندهم التوراه فیها حکم الله): تورات نزد آنان است ودر آن حکم خدا است معلوم میشود که تورات موجود در دسترس یهودیان زمان محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بوده در بر دارنده خکم خدا واز نظر قرآن برای یهودیان معتبر شمرده شده است یعنی وظیفه الهی یهودیان زمان محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) عمل کردن به تورات موجود بوده و انجام وظیفه الهی مکتوب در آن موجب رستگاری و هدایت و نور بوده است (فیها هدی و نور) و سر پیچی از آن موجب عذاب الهی وتحقق کفر و ظلم بوده است (فاولئک هم الکافرون....فاولئک هم الظالمون ) در باره مسیحیان آیه 47 سوره مائده: 47- و باید حکم کنند انجیلیان بدآنچه فرستاده است خدا در آن و انکس که حکم نکند بدانچه خدا فرستاده است آنانندتبهکاران (هم الفاسقون) بنابر این مسیحیان باید به انجیل موجود عمل کنند در غیر اینصورت (هم الفاسقون) مائده 69- همانا آنانکه ایمان آوردند و آنانکه جهود شدند و صابیان و ترسایان هر انکس ایمان آرد بخدا و روز باز پسین و کردار شایسته کنند نیست بر ایشان بیمی و نه اندوه کین شوند. بقره آیه 62- همانا آنانکه ایمان آوردندو آنانکه جهود شدند و ترسایان و صابیان هرکس ایمان آرد بخدا وروز باز پسین و کردار نیک کنند آنانراست پاداششان نزد پرورکارشان نه ترسی است بر ایشان و نه اندوهکین شوند. اما در رابطه با اعراب سوره مائده آیه 69- و اکر اهل کتاب (اعراب) ایمان می آوردند و پرهیزگاری میکردند هر آینه ما بیقین گناهایشان را محو میسازیم و حتما در بهشت پر نعمت داخل میکردانیم. اما در رابطه با اورشلیم. کنعانیها اولین گروه موحد در این منطقه بودند اند که در این سرزمین میزیسته اند و آنرا (اورسالم) ناميدند.اورسالم نامي تركيبي از دو واژهي «اور» و «سالم» است. «اور» كلمه اي سومري به معناي شهر است و در زبان عبري نيز اور را آتش،روشنايي و مقدس ترجمه كردهاند. اين واژه را در كلماتي چون اورميه (آب مقدس)، اورمزد (روشنمقدس) نيز ميتوانيم مشاهده بكنيم. «سالم»نيز به مفهوم صلح،سلامتي و آرامش ذكر شده. تركيب اين دو واژه اورسالم را نتيجه ميدهد كه به معناي شهر سلامتي و صلح و آرامش است. اورسالم نزد يهود به "يروشالايم" (יְרוּשָׁלַיִם) و فراعنه به "اوشامام" و يونان و روم به "هيروسوليما" و نزد غرب به "جروسالم"(Jerusalem) * (Holy land) شهرت يافت. مسلمين و اعراب آن را بيت المقدس (شهر قدس) ناميدند كه همان ترجمهي اورسالم (مدينة السلام) است. اين شهر در طول تاريخ نامهاي ديگري چون ارين ئيل، ايليا، بيت هميقداش، ايلياكاپيتولينا را نيز به خود ديده است كه در حال حاضر استعمال نميشود." بنابر این ریشه کلمه اسلام از همین شهر گرفته شده وهیچگونه ربطی با اعراب ندارد. وهمانطور که اینک باید بدانید( ملتی که گذشته خود را نداند مجبور به تکرار آنست) خانه خدائی که بنیان آن را ابراهیم خلیل و ..........پی ریزی نمودند و توسط حضرت سلیمان باز سازی شد و بوسیله بخت النصر تخریب گردید و دوباره بفرمان کورش ( بنیان گذار آولین حکومت حهانی) دستور باز سازی آن را صادر نمود و در زمان داریوش به پایان رسید(دو تائی ها ) و سپس توسط رومیان دو باره تخریب گردید و بنام شهر سلام ( دارالسلام) نامیده میشود. تفکر یهود بر مبنای نژاد هم خون است ( دکترین یهودیت اسحاق و سپس یعقوب) قوم بنی اسرائیل تفکر مسیحت بر مبنای نژاد هم خون ولی نخست زادگی ( عیسو ) نخستزاده اسحاق تفکر محمدی بر مبنای نژاد غیر هم خون فرزند اول ابراهیم .اسماعیل از هاجر(افریقائی) در قرآن محمدی پدر ابراهیم آذز است نه تارح هم چنین داود خلیفه است نه پادشاه چرا ؟ آذر ریشه کلمه ایرانی است در رابطه با داود بخاطر خون ریزی هائی که انجام داد و در دو آیاتی که در قرآن مطرح میشود خلیفه کسی است که در زمین فساد میکند( بقره آیه 30) اما در رابطه با حضرت عیسی در قرآن ( عیسی ابن مریم) ابن مریم آیا مریم خدا است ؟؟؟ همان تفکری که اعراب جاهلی گرفتارش شدند! تورات و اناجیل سوره ال عمران(19) دین نزد خدا اسلام است. سوره ال عمران(85) کسی که جز اسلام را بعنوان دین بپذیرد از او پذیرفته نمی شود. بنابر این یهودیت و مسیحت و محمدی شاخه ای از اسلام است. وقتی در قرآن کریم، به نقل از حضرت ابراهیم (علیه السلام) میخوانیم که: «وَ وَصَّى بِهاإِبْراهیمُ بَنیهِ وَ یَعْقُوبُ یا بَنِیَّ إِنَّ اللَّهَ اصْطَفى لَكُمُ الدِّینَفَلا تَمُوتُنَّ إِلاَّ وَ أَنْتُمْ مُسْلِمُونَ : توصیه کرد ابراهیم به فرزندانخویش و نوهاش یعقوب که: ای فرزندان من، خداوند برای شما این دین را برگزید، پسنمیرید مگر آنکه مسلمان باشید» (البقرة: ۱۳۲) و بدون فاصله از یعقوب (اسراییل) وفرزندانش (بنی اسراییل) نقل میکند که: «أَمْ كُنْتُمْ شُهَداءَ إِذْ حَضَرَیَعْقُوبَ الْمَوْتُ إِذْ قالَ لِبَنیهِ ما تَعْبُدُونَ مِنْ بَعْدی قالُوانَعْبُدُ إِلهَكَ وَ إِلهَ آبائِكَ إِبْراهیمَ وَ إِسْماعیلَ وَ إِسْحاقَ إِلهاًواحِداً وَ نَحْنُ لَهُ مُسْلِمُونَ : آیا شما حضور داشتید و شاهد بودید که یعقوبدر هنگامهی مرگ خویش از فرزندانش پرسید: چه چیزی را پس از مرگ من میپرستید؟ وآنان گفتند: خدای تو و پدران تو: ابراهیم و اسماعیل و اسحاق را میپرستیم، خدایییگانه و ما به او تسلیم شدهایم و مسلمانیم» (البقرة: ۱۳۳) آیا هیچ کس تصور میکندکه مقصود آنان از «مسلمانی» پیروی از شریعت محمدی (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشد که هزار و چند صد سال بعد پدیدار میشود!؟ همین عنوان در بارهی: «نوح، لوط، موسی، عیسی، حواریون، سلیمان، بلقیس، فرعون و ...» آمده است که با عبارات «اسلمت : اسلام آوردم یا تسلیم حق شدم» یا «انا منالمسلمین : من از مسلمانانم» یا «توفنی مسلما : مرا مسلمان بمیران» و ... از آنهایاد شده است (نگاه کنید به: آلعمران: ۵۲. المائدة: ۱۱۱. یونس: ۸۴ و ۹۰. یوسف: ۱۰۱. النمل: ۴۴. الذاریات: ۳۶. و ...) در دو آیهی قرآن، با صراحت آمده است که «ما كانَ إِبْراهیمُ یَهُودِیًّا وَ لانَصْرانِیًّا وَ لكِنْ كانَ حَنیفاً مُسْلِماً وَ ما كانَ مِنَ الْمُشْرِكینَ : ابراهیم، نه یهودی بود و نه مسیحی، ولیکن بدون انحراف از نسخهی فطری دین خدا ومسلمان بود و از مشرکان نبود» (آلعمران: ۶۷) در حقیقت، وقتی ابراهیم، یهودی میشودکه از شریعت موسی (علیه السلام) پیروی کند و حال آنکه چنین امری محال است؛ چرا که او قرنهاقبل از موسی از دنیا رفته است و به طریق اولی نمیتوانست مسیحی شمرده شود و قطعاًنمیتوانست تابع شریعت محمدی (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شمرده شود. ولی با تمامی این مسائل، او را «حنیفاً مسلما» میشمارد. این به آن خاطر است که «اسلام» نام «دین یگانه»ای بوده است که تمامی پیامبران خدا از ابتدای خلقت تاانتها، به آن دعوت میکردهاند و به همین جهت، گاه خدای رحمان آنان را «مسلمان» خوانده است و گاه از قول آنان آمده است که «مسلمان»اند. اولا در قرون گذشته در گشورهای غربی مطالعاتی در مورد منابع کتاب مقدس انجام و حملات زیادی به کتاب مقدس شده است بطور خلاصه باید گفت این منقد ین در مخالفت با امور الهی و ماوراء الطبیعه از جمله معجزات بقدری تعصب نشان می دهند و عقایدشان بقدری با یکدیگر تناقض دارد و نظراتشان ظرف چند سال بقدری دستخوش تغییر می گردد که نمی توان آنها را جدی گرفت و به آنها استناد کرد. بطور خلاصه می توان گفت که تا کنون هیچ نوع دلیل تاریخی و باستانشناسی ارائه نشده که مخالف حقایق مذکور در کتاب مقدس باشد بلکه بر عکس تمام کشفیاتی که بعمل آمده صحت و اعتبار کتاب مقدس را تصدیق و تائید کرده اند. دانشمندان ایمانداری که در مورد منابع و تاریخ کتاب مقدس مطالعات عمیقی کرده اند به صحت و اعتبار آن اعتماد کامل دارند. ثانیأ دومین سرچشمه این سوء تفاهم این است که بعضی از دوستان محمدی ادعا می کنند که در کتاب مقدس تحریفات و تغییراتی بعمل آمده است بدون اینکه علت و تاریخ این امر را ذکر نمایند. باید توجه داشت که کتاب مقدس برای کسب اطلاع صحیح در مورد خدا بسیار ضروری است و با الهام الهی توسط پیامبران مقدس نوشته شده و برای راهنمائی و اصلاح ایمانداران بسیار مفید می باشد. مسیح در مبارزات خود با شیطان سه بار از کتاب مقدس نقل قول کرد و اعتبار و صحت کتاب مقدس را مورد تائید قرار داد. مسیح فرمود که آسمان و زمین زائل خواهد شد ولی کلام خدا هرگز زایل نخواهد گردید. کلام خدا تا ابد پایدار خواهد ماند. بسیار لازم است که از طرف خدا کلامی در دست داشته باشیم که معتبر و گرفته با آنکه مامور نبودند جز اینکه خدای یکانه را بپرستند.....سوره توبه(30-31) البته گروه دیکری درباره حواریون که به دو گروه تقسیم میشوند (61.14) مریم( 34 ) این است عیسی پسر مریم کفتار درست که در آن شک میکنند... مائده (75) مسیح پسر مریم جز پیامبر نبود که پیش از او پیامبرانی آمده بودند ضمنأ ذکر این نکته را نیز لازم می دانم که علاقه فکری و عقلانی در این مورد کافی نیست. کتاب مقدس می فرماید که شیاطین نیز ایمان دارند ( که خدا واحد است) در ضمن یادآوری این نکته ضروری است که در ایرانمان فیزیک دانانی همچون بایزید . شمس . مولوی شیخ بهائی و پزشکانی همچون بوعلی سینا . محمد زکریا رازی با تفکر قرآنی به حقایق الهی و کشفیاتی در این ضمینه شدند. با تشکر»م-مهدی از سایت http://www.salam two.com |
|||
|
|
۱۳:۳۲, ۵/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۰ ۱۳:۳۵ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم... تشکر میکنم بابت این همه تلاشی که در ارسال پست فوق کشیدید اما پیشنهاد می کنم فرمایش اصلی خود را در ابتدای پست بفرمایید تا موضوع آن مشخص شود زیرا اینگونه در لفافه حرف زدن موجب خستگی کاربران از مطالعه میشود... ببینید من با بخش هایی از فرمایشتان به شدت مخالفم... و آن همان بخش تحریف نشدن تورات و انجیل است و برخلاف فرمایش شما دلایل محکمی هم برای اثبات تحریف شده بودن این دو کتاب دارم که اگر خواستید بفرمایید بیان کنم. همین تاپیک در مورد بخش هایی از تورات است که در عهد قدیمی که امروز در دسترس است موجود نیست و در حقیقت تحریف شده و حذف شده است (به عنوان مثال سوره اول را مطالعه فرمایید.) امام علی (علیه السلام) بخش هایی از تورات اصلی و تحریف نشده را به زبان عربی بیان فرموده اند و این ترجمه همان بخش ها است... این را قبول داریم که همه ادیان الهی واحد هستند و همه را به پرستش الله دعوت می کنند. اما دقت کنید عرض کردم ادیان الهی . نه ادیانی که عده ای برای نفع دنیوی خود آنها را تحریف کرده اند. این را هم قبول داریم که تورات و انجیل کتب مقدس و فرستاده خداوند یکتاست. اما تورات و انجیل واقعی و نه کتبی که امروزه در دست یهودیان و مسیحیان بوده و آن را تورات و انجیل میخوانند! آیاتی هم که ذکر فرمودید را متاسفانه برای اثبات تحریف نشده بودن تورات تفسیر به رای کردید که گناهی بزرگ است. برای مشخص نمودن موضوع ، تفسیر یکی از آیات را قرار می دهم تا از اشتباه جلوگیری شود . مثلا همان اولین آیه ای که استفاده کردید (آیه 43 سوره مائده) ترجمه : چگونه تو را به داورى مى طلبند؟! در حالى که تورات نزد ایشان است; و در آن، حکم خدا آمده است. (وانگهى) چرا پس از داورى،(از حکم تو،) روى مى گردانند؟! آنها مؤمن نیستند. تفسیر: این آیه بحث درباره یهود را در مورد داورى خواستن از پیامبر(صلى الله علیه وآله) که در آیه قبل آمده بود، تعقیب مى کند و از روى تعجب مى گوید: «چگونه اینها تو را به داورى مى طلبند در حالى که تورات نزد آنها است و حکم خدا در آن آمده است» (وَ کَیْفَ یُحَکِّمُونَکَ وَ عِنْدَهُمُ التَّوْراةُ فیها حُکْمُ اللّهِ). باید دانست حکم مزبور یعنى حکم سنگسار کردن زن و مردى که زناى محصنه کرده اند در «تورات» کنونى در فصل بیست و دوم از «سفر تثنیه»آمده است.(1) تعجب از این است که: آنها «تورات» را یک کتاب منسوخ نمى دانند، و آئین اسلام را باطل مى شمرند، با این حال چون احکام «تورات» موافق امیالشان نیست، آن را رها کرده و به سراغ حکمى مى روند که از نظر اصولى با آن موافق نیستند. و از آن عجب تر این که: بعد از انتخاب تو براى داورى، حکم تو را که موافق حکم «تورات» است، چون بر خلاف میل آنها است نمى پذیرند، مى فرماید: «اما پس از شنیدن، از حکم تو روى مى گردانند» (ثُمَّ یَتَوَلَّوْنَ مِنْ بَعْدِ ذلِکَ). «حقیقت این است که آنها اصولاً ایمان ندارند» (وَ ما أُولئِکَ بِالْمُؤْمِنینَ). و گر نه با احکام خدا چنین بازى نمى کردند. ممکن است ایراد شود: چگونه آیه فوق مى گوید: حکم خدا در «تورات» ذکر شده است، در حالى که ما با الهام گرفتن از آیات قرآن و اسناد تاریخى، «تورات» را تحریف یافته مى دانیم و همین تورات تحریف یافته در زمان پیامبر اسلام(صلى الله علیه وآله) بوده است؟ در پاسخ باید توجه داشت: اوّلاً ـ ما تمام «تورات» را تحریف یافته نمى دانیم، بلکه قسمتى از آن را مطابق واقع مى دانیم و اتفاقاً حکم فوق از این احکام تحریف نایافته مى باشد. ثانیاً ـ تورات هر چه بوده نزد یهودیان یک کتاب آسمانى و تحریف نایافته محسوب مى شده، با این حال آیا جاى تعجب نیست که آنها به آن عمل نکنند؟! |
|||
|
|
۱۵:۱۱, ۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام
چقدر عالیه این تاپیک واقعا ممنون |
|||
|
|
۱۶:۲۲, ۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ترجمه سوره هشتم
ای پسر آدم ،بدرستی که من خلق نکردم شما را عبث و نگردانیدم شما را فروگذاشته و نیستم غافل از آنچه عمل می کنید شما. بدرستی که شما نمیابید چیزی را که نزد من است مگر به صبر کردن بر آنچه ناخوش دارید در طلب خشنودی من ، و صبر کردن بر طاعت من آسانتر است بر شما از صبر کردن بر گرمی آتش ، و عذاب دنیا بر شما آسانتر است از عذاب آخرت . ای پسر آدم ، همه شما گمراهید مگر کسی که هدایت کنم من اورا ، و همه شما بیمارید مگر کسی که شفا دهم من اورا ، و همه شما فقیرید مگر کسی که من اورا بی نیاز گردانم ، و همه شما در هلاکت هستید مگر کسی که نجات دهم من اورا ، و همه شما گناهکارید مگر کسی که نگاه دارم من اورا ، پس توبه کنید به سوی من تا رحم کنم شما را و مدرید پرده های خودتان را نزد کسی که پوشیده نیست بر او پنهان های شما. |
|||
|
|
۸:۵۹, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام مرسی بابت مطلب بسیار جالبی که قرار دادید! میشه در مورد اینکه از کجا بفهمیم کدوم قسمتای تورات تحریف شدن هم مطلب بذارید؟ بعد من میخوام این سوره ها رو میل کنم چه جوری این کارو انجام بدم؟ مرسی
|
|||
|
|
۱۵:۲۲, ۱۰/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۵:۲۴ توسط Amirsaeed.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
کلامی گوهربار منسوب به امام علی (علیه السلام)
(( من از تورات دوازده آیه برگزیدم و به عربی برگرداندم و روزانه سه نوبت در آنها مینگرم )) آیه اول ، ای آدمیزاد تا آن هنگام که در تحت قدرت و سلطنت من هستی از شکوه هیچکس پروا مکن و بدان که قدرت و سلطنت من بر تو همیشه و جاویدان است. آیه دوم ، ای آدمیزاد تا آن هنگام که خزانه ها از ارزاق پر دارم از نرسیدن روزی خویش نگران مباش و بدان که خزانه من پیوسته پر خواهد ماند. آیه سوم ، ای آدمیزاد تا آنزمانی که مرا توانی یافت به کس دیگر دل مبند و بدان که هروقت مرا جویا شوی نیکوکار و نزدیک به خود خواهی یافت. آیه چهارم ، ای آدمیزاد به حق خود سوگند که من دوست دار توام ، پس به حقی که بر تو دارم سوگندت میدهم دوستدار من باش. آیه پنجم ، ای آدمیزاد تا آن زمان که هنوز از صراط نگذشته ای از خشم من ایمن نشین. آیه ششم ، ای آدمیزاد همه چیز را به خاطر تو آفریدم و تو را به خاطر عبادت خود ، پس مبادا در این راه از آنچه برای تو آفریدم درگذری. آیه هفتم ، ای آدمیزاد تو را از خاک و پس از آن نطفه علقه و مضغه ساختم و آفرینش تو مرا رنجش و دشواری نداشت اینک پنداری که از رساندن قرص نانی به تو دچار رنج و دشواری شوم. آیه هشتم ، ای آدمیزاد محض خاطر خویش که خیلی ضعیفی بر من آشفته میشوی لیکن به خاطر من بر خود آشفته نمیشوی. آیه نهم ، ای آدمیزاد روزی تو بر من واجب است و مرا بر تو نیز فرایض است لیکن آگاه باش اگر در انجام فرایض نسبت به من سرپیچی کنی ، من آن نیستم که از فرایض و عهد خویش سرباز زنم. آیه دهم ، ای آدمیزاد هرکس تو را برای خویش میخواهد اما من تو را برای خودت میخواهم پس از من مگریز. آیه یازدهم ، ای آدمیزاد اگر به آنچه روزیت کردم راضی و خوشنود باشی جان و تن خویش را در آسایش و راحتی نهاده ای و انسان سزاوار و ستوده ای هستی ولی اگر به قیمت من رضایت ندهی چنان دنیا را بر تو مسلط سازم که همچو چوپانی که حیوان وحشی یابد در بیابان حیران و سرگردان گردی و به هر حال برتر از آنچه روزی بر تو قسمت کردم دست نخواهی یافت که انسانی بس ناسزا و ناشایسته ای . آیه دوازدهم ، ای آدمیزاد هرگاه در برابر من به بندگی ایستاده ای چنان باش که بنده ای خاکسار در برابر پادشاهی شکوهمند ایستاده است و چنان باش که در منظر خویش مرا یابی که اگر تو مرا نتوانی دید من همیشه تو را میبینم. |
|||
|
|
۱۶:۵۵, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۰ ۸:۵۹)یوسف خان نوشته است: سلام مرسی بابت مطلب بسیار جالبی که قرار دادید! میشه در مورد اینکه از کجا بفهمیم کدوم قسمتای تورات تحریف شدن هم مطلب بذارید؟ بعد من میخوام این سوره ها رو میل کنم چه جوری این کارو انجام بدم؟ مرسی سلام ![]() بعضی قسمتهای کتاب های مقدس (تورات و انجیل) در دسترس کاملا واضحه که تحریف شده. مثلا آیاتی که توش خدارو توصیف میکنه به طوری که با منطق هیچ آدم عاقل یکتاپرستی جور در نمیاد. مثلا در جایی که نوشته نعوذبالله خدا با حضرت یعقوب کشتی میگیره!و در آخر حضرت یعقوب پیروز میشه!!!( کتاب مقدس، پیدایش، باب ۳۲، آیات ۲۴ تا ۲۹، ) یا خدایی که دروغ میگوید و حسود است و همچون انسان راه میرود و برای دیدن اشخاص باید آنهارا صدا بزند و بگوید کجای؟(پیدایش آیات اولیه از باب سوم) یا خدای فاسدی که فرمان به زنا میدهد (« خداوند به هوشع گفت: برو و زنی زانیه و اولاد زناکار برای خود بگیر زیرا که این زمین از خداوند برگشته سخت زناکار شدهاند » ( هوشع ۱:۲ ) « و خداوند مرا گفت: بار دیگر برو و زنی را که محبوبة شوهر خود و زانیه میباشد دوست بدار » ( هوشع ۳: ۱ ) « به قول و وعدۀ خویش وفا نمیکند (اول سموئیل ۲:۳۰) ، از بینی وی دود میآید و از دهانش آتش، آسمانها را خم میکند و پائین میآید، بر کروبین « گروهی از فرشتگان مقرّب » سوار شده و پرواز میکند (دوم سموئیل ۲۲:۷ ـ ۱۱ و مزامیر ۱۸:۶ـ۱۰) و از ساکنان خانه ها بی خبر است (خروج ۱۲:۱۲ـ۱۳ ) , خداوند تصمیم به کشتن موسی ، پیامبر برگزیدۀ خویش میگیرد(خروج ۲۴:۴ ـ ۲۶) ,پشیمانی خدا از خلق کردن انسان(پیدایش ۶:۶ـ۷),خشم خداوند ، کشتار او و پشیمان شدنش(دوم سموئیل ۲۴: ۱ ـ ۱۶ ) تهمت درباره زندگی پیامبران : حضرت لوط توسط دخترانش با شراب مست می شود و در نتیجه با دختران خود همبستر می شود تا از لوط نسلی بیادگار بماند.[عهد عتیق سفر پیدایش، باب ۱۹: ۳۸ـ۳۱٫] تهمت درباره زندگی پیامبران : حضرت داود به خاطر پنهان نگهداشتن رابطه نامشروعش با زن او ریاه رحتّی، او را که از مجاهدان مخلص و پاکدل بوده است بر اثر یک توطئه به قتل می رساند. و زن او را تصاحب می کند.[کتاب دوم سموئیل باب ۱۱: ۲۷ـ۲٫] تهمت درباره زندگی پیامبران : حضرت سلیمان بخاطر تمایل زنانش به بت پرستی، دستور ساخت و ساز بتخانه های متعدد را صادر می کند.[کتاب اول پادشاهان باب ۱۱: ۱۴-۱٫] یا خیلی از مثال های دیگه هست که نشون دهنده اینه که اون قسمت از کتب مقدس تحریف شده. اما مشخص کردن اینکه کدام قسمت هاش دستخوش تحریف نشده کار ساده ای نیست. از غلم و تخصص بنده هم خارجه ولی یک مثال جالب یادمه که نشون میده ملعون هایی که کتب مقدس رو تحریف می کردند به مغزشون خطور نکرده که این ممکنه در آینده براشون دردسر ساز بشه و از دیدشون پنهون مونده: امیر عظیمی که برای پسران تو ایستاده نامش "ایستاده" است خواهد برخاست... بسیاری از آنان که در خاک خوابیده اند،بیدار خواهند شد..."کتاب دانیال نبی (فصل 12 - 1،12) که به وضوح به حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) (قائم=ایستاده) اشاره کرده است... در مورد ایمیل هم باید توی یاهومیل یا گوگل صفحه ارسال ایمیل جدید را باز کنید و مطالب رو در اون کپی کنید. یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانلود کتب عهد عتیق (تورات ) و عهد جدید(انجیل) | faateme-313 | 3 | 3,579 |