|
گروه های 41 نفره(ثبت نام وهر تغییری فقط اینجا-شروع ثبت نام گردان بقیه الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
|
|
۱۷:۵۶, ۱۱/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۱ ۲۰:۵۲ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان هر تغییری در لیست را فقط در اینجا انجام بدن. اینطوری منظمتر خواهد بود. سعی کنید باهمین فونت و همین اندازه باشه. ممنون. 1 -علی 110 2- 7zahra7 3- تازه مسلمان 4- meshkat 5- یا ثارلله 6- سید احمد 7- محمد tust 8- انصارالمهدی 9- meily 10- somayyeh 11- مسافر 12-در جستجوی سختي 13-yami 14- rastin 15-منتقم زهرا 16 - am_po 17- سید ابراهیم 18- saloomeh 19- الهه.ع 20- fazel 21-سعدیه 22--only_y2d (یاسر) 23-اسیر انتظار 24-xmontazer 25-جشم انتظار 26- یا صاحب الزمان 27-mehrnaz 28-neda 29- Meraj 30-nina 31-سارا سلطانی (مریم و کبری) 32- sadegh-a (سید صادق) Agha sayyed- 33 freewish - 34 35-نسیم 36- امید 37.مهدی 38- Mohamad 39- نـور 40 . خادمة الزهرا 41-عباس313 42-محمدصدرا 43-nasimesaba 44-paradise 45-Admirer 46-shafagh_mah 47-حسن عزتی 48- مهدی سلیمی (( ساجد )) 49- Ramin_Ghn 50- anti dajjil 51 - ساقی 52 - 1366 53- Reza14 54- montazer_rm(رضا) 55-shakiba 56-guided 57- وحید 110 58- بیداری12 59- احمدی 60- عبداللهی 61-طالب نور 62- m.shirazi80 63-.zohre.mec 64-yek montazer-
65- سید مصطفی(Mosi4) 66- هاله(mahdi12) |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۲۲, ۱۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
منتقم زهرا نوشته است: |
|||
|
|
۲۲:۳۲, ۱۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان چندتا نکته هست اول این که اگه میشه دوستانی که اسمشونو ننوشتن (منظور اسم کاربری نیست) لطف کنند که این کار رو انجام دهند گرچه اصراری بر این کار نیست اما برخی از اسمهای کاربری خواندنشون سخته... و برخی از دوستان هم این درخواست رو داشتند... دوم این که امیدوارم بچه های گردان سیدالشهدا کارشونو شروع کرده باشند... همانطور که میدونید حداقل برنامه طلب استغفار و رحمت برای 40 نفر همراه با نام بردن تک تک اسامی دوستان به اضافه ی دعای زیر نقل قول: |
|||
|
|
۲۳:۱۵, ۱۵/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۰ ۲۳:۱۷ توسط K-1.)
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
نقل قول:نمیدونم چرا وقتی اسم این گردان میاد، احساس خاصی پیدا میکنم .... امیدوارم تا قبل از جمعه تکمیل بشه... خوب معلومه دیگه چون بچه ها در این گروه خیلی خلوص نیت دارن ![]() منم دوست دارم باشم ولی تو شک هستم که از پسش بر میام یا نه !!! میشه گردانهای دیگر را به طور کامل نام ببرید (هر 2 تا گردانو) |
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۱۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۰ ۲۲:۱۱)neda نوشته است: من چقدر خوش شانسم که با دو سید اولاد پیغمبر هم گردان شدم و چقدر خوشحالم که در گردانی به نام مبارک عباس بن حیدر(علیه السلام) ثبت نام کردم ، به نظر یه توفیق میاد ! دوستان خواهش میکنم زود تر این گردان را کامل کنید که از اوضاع خودم خسته شدم ! |
|||
|
|
۲۳:۲۱, ۱۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۰ ۲۳:۱۵)K-1 نوشته است:نقل قول:نمیدونم چرا وقتی اسم این گردان میاد، احساس خاصی پیدا میکنم .... امیدوارم تا قبل از جمعه تکمیل بشه... بسم الله الرحمن الرحیم ساده ترین، قشنگ ترین و پربارترین کاریست که در تمام عمرم انجام داده ام.... مصداق کامل عمل کوچک ولی پربار... هستید دوست عزیز؟؟ اون هم توی گردان عباس ؟؟؟؟ اسم عباس که میاد....... |
|||
|
|
۲۳:۵۳, ۱۵/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۰ ۲۳:۵۴ توسط هدهد.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
من جریانو نفهمیدم؛کلا الان اسمم بخواد باشه باید چی کار کنم؟
|
|||
|
|
۰:۰۱, ۱۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۰ ۰:۱۳ توسط K-1.)
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۰ ۲۳:۵۳)هدهد نوشته است: من جریانو نفهمیدم؛کلا الان اسمم بخواد باشه باید چی کار کنم؟ هیچی فقط بگو سک سک {حاضر} (۱۵/بهمن/۹۰ ۲۳:۲۱)neda نوشته است:(۱۵/بهمن/۹۰ ۲۳:۱۵)K-1 نوشته است: خوب معلومه دیگه چون بچه ها در این گروه خیلی خلوص نیت دارن اسم منو نفر یازدهم لیست بنویسید ... ![]() سلام میشه اسم گردان را عوض کنید ... امام حسن خیلی غریب هست ... ![]()
|
|||
|
|
۰:۲۶, ۱۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۰ ۰:۳۸ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم گردان سوم: عباس ابن حیدر السلام علیک یا ابالفضل العباس(علیه السلام) 1-Seyed Mohsen(سید محسن) 2_ فاطمه خانم ( فاطمه ) 3- seyed reza (رضا) 4- منتظر 14 (علیرضا) 5- k-1 6-هدهد 7-؟؟؟ .....انشاالله ادامه دارد... نقل قول:هدهد نوشته است: [url=http://forum.bidari-andishe.ir/post-91412.html#pid91412][/url]من جریانو نفهمیدم؛کلا الان اسمم بخواد باشه باید چی کار کنم؟ من اسمتونو نوشتم.. لطفا اول این تاپیک یا ارسال شماره 62 رو بخونید نقل قول:سلام نظر شما محترمه... اما قبلااسم عباس (ع )گذاشته شده... انشالله گردان بعدی. ![]() ...( البته اگه اصرار دارید با آقای علی110 صحبت کنید.) |
|||
|
|
۱:۳۷, ۱۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
سلام بر بچه های گردان سیدالشهدا (علیه السلام).
من نفر 41 ام هستم.که تازه تو سایت عضو شدم. اسم منو ساجد تو گردان نوشته.که از ایشون تشکر میکنم از جمیع دوستان التماس دعا دارم. یا علی |
|||
|
|
۱:۴۱, ۱۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۰ ۱:۵۹ توسط nasimesaba.)
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
بسم بر الشهدا و الصديقين
گردان شماره 1 علي بن ابي طالب 1 -علی 110 (علی)
2- 7zahra7 (زهرا) 3- تازه مسلمان (فرشته) و (محیا) 4- meshkat (مریم) 5- یا ثارلله (رضوانه) 6- سید احمد (سید احمد) 7- محمد tust (محمد) 8- انصارالمهدی (حسین) 9- meily (میلاد) 10- somayyeh (سمیه) 11- مسافر (سَیّد محمد) 12-در جستجوی سختي (پژمان) 13-yamin (یامین) 14- rastin (راستین) 15-منتقم زهرا (جلال) 16 - am_po (آمنه) 17- سید ابراهیم (سید ابراهیم) 18- saloomeh (سالومه) 19- الهه.ع (الهه) 20- fazel (فاضل) 21-سعدیه (سعدیه) 22--only_y2d (یاسر) 23-اسیر انتظار (محدثه) 24-xmontazer 25-جشم انتظار 26- یا صاحب الزمان (مریم) 27-mehrnaz (مهرناز) 28-neda (ندا) 29-Meraj (محمد) 30-nina (نینا) 31و32-سارا سلطانی (مریم و کبری) 33- sadegh-a (سَیّد صادق) Agha sayyed- 34 (سَیّد عبدالمجید) freewish - 35 (محمد صادق) 36-نسیم (مهدیه) 37- امید (امید) 38.مهدی (مهدی) 39- Mohamad (محمد) 40- نـور 41-خادمة الزهرا(خادمة الزهرا) بسم رب الشهدا و الصديقين گردان شماره 2 ، گردان سيدالشهدا 1-عباس313 2-محمدصدرا 3- nasimesaba (بهاره ) 4-paradise 5-Admirer 6-shafagh_mah 7-حسن عزتی 8- مهدی سلیمی (( ساجد )) 9- Ramin_Ghn 10- anti dajjil (محمد حسین) 11 - ساقی 12 - 1366 13- montazer_rm 14-Reza14(رضا) 15-shakiba 16-guided 17- وحید 110 18- بیداری12 19- احمدی 20- عبداللهی 21-طالب نور 22- m.shirazi80 23-.zohre.mec 24-yek montazer- 25-سید مصطفیMosi4 26- هاله(mahdi12) 27-parsian 28-mohamad 29- محب الزهرا 30-nazxaton 31- N.Mahdavian 32- ats(عطیه) 33-boghz (فاطمه) 34-moeinnn(میلاد 35-aleyasin مهدی 36- najmeh (نجمه) 37 - آبی تر از آسمان ( اسداللهی) 38-rahi hajiali.m-39(مهناز) 40 - علی سلیمی 41 - سید علیرضا میراسماعیلی واي خدا رو شكر بالاخره گروه ماهم تكميل شد . خدايا شكرت. همسنگراي عزيز امروز جمعه ، گروه سيد الشهدا تكميل شد ، ان شاء الله كه اين ليستها به امضا آقامون برسه . به اميد جمعه ايي كه آقا بياد . خواهرا ، برادرا همه به اميد فرج آقامون ، امام زمانمون اللهم عجل لوليك الفرج بسم رب الشهدا و الصديقين گردان شماره 1 علي ابن ابي الطالب گردان شماره 2 سيد الشهدا بچه هاي گردان شماره 3 عباس بن حيدر بيان اسم خودشون رو زير اين ليست بنويسن 1-Seyed Mohsen(سید محسن) 2_ فاطمه خانم ( فاطمه ) 3- seyed reza (رضا) 4- منتظر 14 (علیرضا) 5- k-1 6-هدهد 7-؟؟؟ [b]ان شاء الله ادامه دارد ...... [/b] |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| صلوات برای گره گشایی از کارحضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | hajiali.m | 6,350 | 887,542 |
۱۳/اردیبهشت/۹۷ ۱۲:۱۱ آخرین ارسال: Night_World |
|
| *** اعضای کارگاه هاحتمابیان تو (بقیه هم اگه دوست داشتن،بیان) | أین المنتظر | 1 | 2,194 |
۱۲/تیر/۹۳ ۱:۲۹ آخرین ارسال: 135 |
|
| گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) | علی 110 | 39 | 26,190 |
۱۶/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۶ آخرین ارسال: الهی313 |
|

![[تصویر: undecided.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/undecided.gif)
![[تصویر: confused.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.gif)

...