کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفاده از جنین در محصولات پپسی و نستله+عکس
۲۳:۲۵, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
استفاده از جنین در محصولات پپسی و نستله+عکس
گاف یک سناتور آمریکایی در ایالت اوکلاهاما فاش کرد که شرکت‌های پپسی، کرافت و نستله از اعضای بدن جنین‌های سقط شده به عنوان طعم‌دهنده نوشیدنی‌های خود استفاده می‌کنند.
به گزارش گروه خواندنی های مشرق، گاف یک سناتور آمریکایی در ایالت اوکلاهاما فاش کرد که شرکت‌های پپسی، کرافت و نستله از جنین‌های سقط شده به عنوان طعم‌دهنده نوشیدنی‌های خود استفاده می‌کنند و روزانه میلیون‌ها نفر در سراسر جهان، از این نوشیدنی‌ها استفاده می‌کنند.
[تصویر: uyari.gif]این عکس تغییر سایز داده شده است. برای دیدن سایز اصلی اینجا کلیک کنید..[تصویر: 130925_784.jpg]
براساس گزارش نچرال نیوز، اظهارات سناتور رالف شورتی در مورد پیامدهای اخلاقی این عمل و تاکید بر اینکه ایالت اوکلاهاما درصدد صدور قانون جدیدی برای ممنوعیت این اقدام است، ناظران اجتماعی را با این سوال مواجه کرده است که مگر تا پیش از این، چنین اقدامی از سوی پپسی، نستله و کرافت انجام می‌شده است؟!


[تصویر: uyari.gif]این عکس تغییر سایز داده شده است. برای دیدن سایز اصلی اینجا کلیک کنید..[تصویر: 130926_514.jpg]
تصویری دلخراش از یک جنین که کبد وی برای استفاده در طعم‌دهنده‌ها، توسط کارکنان آزمایشگاه شرکت پپسی از بدن وی خارج شده است.
براساس این گزارش در سایت اوباما، خبرگزاری آسوشیتدپرس و روزنامه O’Collegian برای اولین بار این خبر را منتشر و عنوان کردند: شورتی بعد از این اظهارات، پاسخی به تماس‌های آنها برای توضیح در مورد این مسئله نمی‌دهد. سرانجام رادیوی تولسا موفق شد با سناتور تماس بگیرد و او در این مصاحبه عنوان کرد: تحقیقات نشان می‌دهد که این سه شرکت با استفاده از کبد جنین‌های سقط شده، به ایجاد طعم دهنده برای نوشیدنی‌های خود اقدام می‌کنند.
سناتور شورتی در این مصاحبه رادیویی همچنین عنوان کرد: "ما قصد نداریم اجازه دهیم که تولید این نوع کالاها در اوکلاهاما صورت بگیرد."

براساس اذعان نشریات اسراییلی، پپسی و نستله از حامیان مالی رژیم صهیونیستی هستند اما کمک‌های پپسی از سال ۱۹۸۰ در پی تهدید دولت‌های عربی به قطع خرید از این شرکت، حالت مخفیانه پیدا کرد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، mhvvhm ، mohammmad ، sadegh-a ، یا ثارالله ، هاشم نقوی ، حسن عزتي ، Amirsaeed ، r_bashiri89 ، amm-gh3 ، ساقی

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۱۴, ۳۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #21
آواتار
منبع .
http://lookintoit.org/Dead-Fetus-Cells-i...ducts.html
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:


بالا