|
فیلمی که نشان میدهد لیونل مسی کابالیست و یهودی است
|
|
۱۴:۰۷, ۱۳/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۱ ۱۹:۴۳ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
Lionel Messi has backing of Kabbalahبرای دیدن فیلم http://www.necn.com/searchNECN/search/v/...bbalah.htm
جرارد پيكه که در تعطيلات تابستاني به پیشنهاد شکیرا راهي بيت المقدس شده در حضور عکاسان و خبرنگاران در مقابل دیوار ندبه قرار گرفت. ![]()
انتشار تصاویر پیکه با كلاه يهودي روبروی 'ديوار ندبه' در بيت المقدس در حالیکه که شکیرا نیز او را همراهی می کند خشم مسلمانان هوادرا این تیم را برانگیخت که این مسئله می تواند تاثیر بسیار زیادی در کاهش محبوبیت او و باشگاه بارسلونا داشته باشد. ![]() ![]() سفر هفته پیش گواردیولا سرمربی این تیم به تل آویو و حضور در کنسرت خواننده زن صهیونیست نیز با اعتراض گسترده رسانه ها عربی و هوادران مسلمان بارسلونا روبرو شده بود. ![]() سفرهای پی در پی اعضای باشگاه بارسلونا به سرزمین های اشغالی در حالی صورت می گیرد که این باشگاه برای اولین بار در تاریخ 112 ساله خود با عقد قرارداد 150 میلیون یورویی با موسسه قطر كه يك NGO بينالمللي است و از سال 1995 با رياست شيخاحمد بنخليفهآلثاني، امير قطر افتتاح شده، سود سرشاری را به دست آورده است. ![]() تصویر مورد نظر، مربوط به تشییع جنازه پدر بزرگ ستاره انگلیسی جهان فوتبال است. وی یهودی بوده و بکام در این تصویر، در آستانه ورود به کنیسه قرار دارد. این زمینه نگاری موجب شد تا بر این گمانه دامن زده شود که وی نه تنها کابالیست، که پیرو دین یهودیت نیز به مشار می رود. ریشه خانوادگی این بازیکن فوتبال، این شائبه را تقویت کرده که اصالتا یهودی بوده و اکنون، در زمره کابالیست ها به شمار می رود. کیپا که بکام در این تصویر از آن بهره برده، در عبری به معنای گنبد است. برخی آن را یاماکا یا یرمولک نیز می نامند. در دین یهود استفاده از این کلاه بسیار توصیه شده است. براساس آموزه های یهودیت، مرد سر ناپوشیده نباید تورات را بلند خوانده یا به موضوع مقدسی فکر کند. ورود سر ناپوشیده مردان به کنیسه نیز جایز نیست. به همین دلیل، در سنت یهودی، استفاده از کیپا و کلاه های مشابه آن بسیار دیده شده است. نکته قابل توجه دیگر، رنگ این کلاه است. آبی، رنگ مقدس و مورد احترام کابالیست ها است که دیوید بکام در زمره پیروان این آیین به شمار می رود. در سال های اخیر، رهبران این فرقه برآمده از یهودیت، تلاش فراوانی در بهره مندی از دیپلماسی مشاهیر در بسط و ترویج تفکرات خود داشته اند. وجود ستاره هایی مانند دیوید بکام و ...، نقش وافری در ترویج مولفه و نشانه های کابالا داشته است. ![]() اینها الگوی کودکان و نوجوانان و جوانان کشور های مسلمان هستند. در کشور های عربی حوزه ی خلیج فارس گزارشگران فوتبال در حد پرستش و دیوانه کننده !!! از لیونل مسی تعریف و تمجید میکنند. جوانان مسلمان این بازیکنان را بیشتر از پیامبر و امامان خود میشناسند . متاسفانه...!!!؟!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۴۰, ۱۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز : توی این کلیپ اصلا درباره اینکه مسی کابالائیست و یهودی است چیزی نگفته !!! فقط یه شباهت اسمی توی تورات به اسم « مسی » پیدا کردن و درباره خود مسی و شخصیت مسی صحبت میکنن . حتی مصاحبه ای که با مسی پخش میشه اصلا هیچ ربطی به موضوع نداره . البته این امکان وجود داره که بعدها ازش سوءاستفاده کنن ؛ اما در حال حاضر فعلا خبری نیست . در پناه الله یا مهدی مدد [b][font=B Mitra][/font] |
|||
|
|
۲۰:۲۱, ۱۷/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۷:۱۰ توسط Amirsaeed.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۶/بهمن/۹۰ ۱۹:۴۲)project7 نوشته است:(۱۶/بهمن/۹۰ ۱۸:۰۷)Amirsaeed نوشته است: اولا مسی که یک برده ی مشهور در جهان است( در متن بالا ثابت شده است) . دوم شما فکر کن الان بیاد و در مورد حزب الاه لبنان و سید حسن نصرالاه صحبت کنه و از اون ها حمایت کنه ، شما چه فکری در مورد مسی میکنید؟ پس ببین این حرکت او چه قدر تاثیر دارد؟ اول از نظرات دقیق و موشکافانه ی شما project7 تشکر میکنم و به نظرم دست به قلمتون خیلی خوبه. من در واقع روی شخص خاصی نمیخوام متمرکز بشم چون باید کلی نگری کنیم و مسی هم مانند بقیه فقط یک زیرمجموعه است. من راجع به کولوسئوم صحبت نکردم (عکس پلان و نمای بعضی از این استادیوم ها رو هم میذارم ببینید ) ، خواستم بگم داستان چی بوده و چی شده و به کجا رسیده.( در این خصوص پیشنهاد میکنم اگر وقت آزاد داشتید سریال Spartacus را تماشا بفرمایید)البته فیلم درستی نیست و موارد بسیار نادرستی هم در سریال وجود دارد. در واقع میخواد قیام اسپارتاکوس رو نشون بده.... در فوتبال ایران منظور برده داری نیست و صرفا یک تفریح بی معنی برای تماشاچیان است!! شما اگر در فوتبال داخلی طرفدار یکی از دو تیم قرمز و آبی پایتخت باشید در واقع بازیه سازمان لیگو خوردی چون هزینه این دو تیم رو تربیت بدنی میده.![]() ![]() ![]() در واقع شما الان در نظر بگیرید بلا تشبیه در حوزه ی علمیه قم طلبه ها قرآن کتاب آسمانی رو باز کنند و بگند اسم مسی در قرآن ما آمده و چنین وچنان است. دقیقا عکس این کار رو اونها با برنامه ریزی های از پیش تایین شده انجام میدهند. من شاید بیش تر از همه در این تالار عشق فوتبال باشم اما بحث من صرفا این نیست که آیا فوتبال بد یا خوبه؟ ببین اون خوی وحشی گری و حیوانی انسان ها ظاهرا عوض شده و در استادیوم کسی تشویق میشه که برنده باشه اما نه به دلیل کشتن دیگری بلکه به دلیل گل زدن به دیگری ، فقط همین چیزا عوض شده ولی اصل برده بودن و برده داری سر جاشه
|
|||
|
۲۲:۲۸, ۱۷/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۰ ۲۲:۲۹ توسط Islam.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
فکر میکنم دیگه خوشحالی مسی بعد از گل رو همه دیدیم! اون چهار تا بوسه ی مسیحی ها که نماد صلیب هستش رو انجام میده و بعد به آسمون و به سمت خدا نگه میکنه و تشکر میکنه. ظاهر که این رو نشون میده و نشون میده که یک مسیحی معتقد هستش، باطن رو دیگه الله اعلم...
یا علی (علیه السلام) |
|||
|
|
۵:۴۸, ۱۸/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۰ ۵:۴۸ توسط aa66.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول:من در واقع روی شخص خاصی نمیخوام متمرکز بشم چون باید کلی نگری کنیم و مسی هم مانند بقیه فقط یک زیرمجموعه است. سلام دوست عزیز! فکر می کنم اگر قراره کلی نگری بکنیم، می تونید موضوع رو به صورت یک موضوع کلی با یک عنوان مناسب مطرح کنید. این طوری متهم به شایعه سازی هم نمی شید و بار گناه افترا (خدای ناکرده) هم متوجهتون نمی شه. دوستان این تالار هم فکر می کنم ان شاء الله انقدر پخته و اندیشمند هستند که به مباحث اساسی بیش از تیترهای جذاب و موضوعات و جزئی اهمیت بدن. [b]من خودم هم اگرچه پیش تر از طرفداران پر و پا قرض فوتبال بودم (الان تا حدودی سعی کردم کاهشش بدم)، اما الان اساساً به پدیده ی ورزش حرفه ای خیلی خوشبین نیستم (اگرچه نمی تونم به کلی محکومش کنم، چون این پدیده نیاز به یک مطالعه و بررسی دقیق و همه جانبه داره). در ضمن راجع به کولوسئوم و ...، اساساً فکر نمی کنم سریال ها منابع مناسبی باشند. این کلیپ هم واقعاً حرفی برای گفتن نداره. این که وقتی یه آدمی حالا به نوعی در مهارتی اوج می گیره و محبوبیت پیدا می کنه، جریان های مختلف سعی می کنن یه جوری اونو به خودشون منتسب کنن، اصلاً چیز عجیبی نیست. اینی که در این کلیپ هست، سطحی ترین نوعشه. با توجه به موفقیت و محبوبیت روزافزون باشگاه بارسلونا اساساً استفاده از چنین تاکتیک های برای بهره برداری ابزاری در آینده هم بسیار محتمل به نظر می رسه. در ضمن استفاده ی ابزاری از ورزش و فوتبال لزوماً به معنی کسب درآمد نیست، بلکه استفاده ی مهم تر، مشغول کردن ذهن مردم و تنازل سطح دغدغه هاشونه و لذا اگر در کشور ما هم پول حاصل از مسابقات فوتبال و ... به سازمان لیگ و باشگاه ها و می رسه، به این معنا نیست که سردمداران جریان های خبیث جهانی از این موضوع منتفع نمی شن. بررسی موضوعات زیر شاید بتونه مفید باشه: 1) نسبت درآمدها و هزینه ها در ورزش حرفه ای چگونه است؟ آیا سرمایه گذاری مشابه در زمینه های تولیدی و خدماتی دیگر نمی تواند بیشتر در بهبود سطح معیشت مردم جهان مؤثر باشد؟ میزان اشتغالزایی مفید در صنعت فوتبال و سایر ورزش ها چگونه است؟ 2) پیروزی ها و ناکامی ها و اساساً حوادث ورزشی تا چه حد در سلامت روحی و روانی مردم جهان اثرگذار است؟ آثار مثبت آن ها بیشتر است یا آثار منفی؟ 3) چند درصد از مردم دنیا به واسطه ی برگزاری رقابت های ورزش حرفه ای و پخش و تبلیغات آن به ورزش روی می آورند؟ تأثیر این پدیده بر روی سلامت جسمی افراد چگونه است. [b]ان شاء الله در مسیر حق سربلند و پیروز باشید! |
|||
|
|
۱۰:۱۱, ۱۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۶/بهمن/۹۰ ۱۷:۰۲)Amirsaeed نوشته است:شما داری یه بحث دیگه رو به اسم مسی مطرح میکنی .(۱۵/بهمن/۹۰ ۲۱:۳۷)alitalebi نوشته است: من که نفهمیدم تیتر میزنی مسی بعد عکس های پیکه و بکام رو میزنی ؟ میگی مسی عکس بکهام رو میذاری میگی برده داریه نوین ... پله پله بپر اینطوری بخوای 3 4 تا پله رو رد کنی ممکنه پات لیز بخوره ... |
|||
|
|
۱۰:۱۵, ۱۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
دوستان زیاد سخت نگیرید! الان خودسازی خیلی مهم تره ولی یه چیزایی بنویسم!! اگر مسی بعد از گل بوسه ی مسیح!انجام میده می تونه برای گمراهی باشه اصلاً برای فراماسون شدن باید در سه درجه ی اول یک دین رو قبول داشته باشی! حالا مهم اینکه تیم بارسلونا با یهودها و دیوار بیت المقدس و کنسرت های صهیونیست ها بیشتر دیده میشه و این خوب می تونه در کل بدنه ی تیم تاثیر خودش رو داشته باشه در آینده حتماً بیشتر خواهیم شنید
|
|||
|
|
۱۰:۲۹, ۱۸/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۰ ۱۰:۳۸ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
SO) analyze Leonel Messi According to Caballa)
Messy Sound Very Similar to the World masei یه سری دیگه هم دلیل میاره مثل اینکه مسی شماره 10 میپوشه و ربطش دادن به Masei و اینکه در تقویم یهود World Cup با ماهی تمام میشه که با شیر نمادگذاری شده ... اون آقا که اول میاد ، اسم مسی ، لیونل وشماره ی 10 پیرهن مسی رو نماد شناسی کردی و با تورات تطابق میده . اون آقا هم که بعدش میاد که کلی ریش داره ، من دقت نکردم چی گفت ، ولی به نظرم حرف های قبلی رو تایید کرد . من از چیزایی که دیدم نمیتونم مسی رو کابالایست معرفی کنم ، چون اونا گفتن مشخصات مسی رو ما در توارت داریم و مسی مورد حمایت و دعای یهودیاست . پس خواهش میکنم با دلایلی که گفتم یا اسم TOPIC رو عوض کن ، یا کلا ببندش . امیدوارم سریع اقدامی بشه در این مورد . متشکرم /. (۱۶/بهمن/۹۰ ۱۶:۴۵)Amirsaeed نوشته است:اینجا 2تا بحث مطرحه(۱۵/بهمن/۹۰ ۲۰:۵۷)moh3n نوشته است: زندگی نامه مسی مارادونای جدید 1- شما از کجا میدونی مسی ، چه زمان ، به چه مقدار و با چه هزینه ای تحت مداوا قرار گرفته ؟ چه زمان رو اگه بذاریم دوران بلوغ ، 2تا دیگه هست ... 2- هرچه هم این هزینه زیاد و سرسام آور باشه ، فکر نمیکنید این هزینه ها با آینده نگری انجام شده ، برای باشگاهی مثل BFC مشکلی نیست . در ضمن ، بارسلونا صدها برابر اون چیزی که واسه ی مسی هزینه کرده داره از مسی سود آوری میکنه ... پس اصلا این حرف مهم و قابل بحثی نبود که شما زدی . |
|||
|
|
۱۳:۱۰, ۱۸/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۰ ۱۳:۵۴ توسط Amirsaeed.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۸/بهمن/۹۰ ۵:۴۸)aa66 نوشته است:سلام به دوست عزیز aa66نقل قول:من در واقع روی شخص خاصی نمیخوام متمرکز بشم چون باید کلی نگری کنیم و مسی هم مانند بقیه فقط یک زیرمجموعه است. اول از نظرات خوبت تشکر میکنم در مورد کلی نگری که باید بگم وقتی یک موضوعی باز و بازتر بشه و مباحث بیشتری را در بگیرد خود به خود در طول ادامه ی نظرات و بحث ها به شکل جامع تر و کلی تری در می آید. بحث در مورد ورزش حرفه ای نیست و پدیده فوتبال است ، ولی همونطور که عرض کردید باید مطالعه دقیق و همه جانبه داشته باشه. من در پاسخ به نظری که در آن به کولوسئوم ، اشاره کرده بود جواب دادم و گفتم منظور تنها یک مکان به خصوص نیست و اشاره به سریال نه چندان جالب اسپارتاکوس شد ، صد البته با عرضتان موافقم که ملاک یک سریال نیست ، اما این سریال ، یکی از مهمترین سریال های خودشان است که وقایع تاریخی را بازگو میکند در اصل یک سند مهم تاریخی است. در این جا باید بگم که اتفاقا این کلیپ خیلی حرف برای گفتن داره یه آدم تو چه مهارتی اوج میگیره و محبوب میشه؟! این خیلی مهمه ، کدام جریان سعی میکنه که یه جوری اونو به خودش منتصب بکنه؟ اسلام ؟ یا یهود؟ و آیا این حمایت سطحی ترین نوعشه؟ ومن فکر نمیکنم که بعضی حرکات ، تاکتیک های باشگاه بارسلونا باشه ، ( راجع به برخی فعالیت های باشگاه بارسلونا در نقل های قبلی صحبت شده که به دلیل ازدیاد حجم از ذکر مجدد آن خودداری میشود)نکته ی مهم این است که در کلیپ فوق ، در مورد آرژانتینی بودنش هم صحبت میشود، یعنی فقط باشگاه نیست. صد البته با بند پنجم عرایضتان موافقم و در مورد فوتبال کشورمان هم باید بگم که بحث جدا و متفاوت و قابل بحثی دارد. و در آخر هم که سوالات بسیار عالی مطرح کردید که نشان از آگاهی و علم شما در این زمینه دارد . باز هم از شما به دلیل نقد حرفه ای و علمی ای که متناسبه با تالار بیداری اندیشه ،انجام دادید تشکر میکنم. |
|||
|
|
۴:۴۳, ۲۰/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۰ ۴:۴۸ توسط designer.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
برای دوستانی که ناراحت شدن باید بگم فوتبال یه ورزش آنگلاساکسونی(جد ملکه انگلستان) هستش و اصلا توش شکی نیست وماسون ها هم ازش برای منافع خودشون استفاده میکنن
من هم طرفدار تیم بارسا هستم و از بازی مسی لذت تمام رو میبرم ولی وقتی ما ادعای انتظار صاحب الزمان رو داریم این بحث ها یخورده خنده دار میشه مگه ما نباید از تمام تعصبات بیهوده تو این راه دست بکشیم پس این حرفه که مسی کابالائیست هست یا نه اصلا مهم نیست؟ و این رو هم بدونید اگر ماسون ها یه روزی بخوان از مسی استفاده بکنن احتمالش خیلی ضعیف که جلشون موضع بگیره |
|||
|
|
۱۲:۱۸, ۲۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۶/بهمن/۹۰ ۱۶:۴۵)Amirsaeed نوشته است:(۱۵/بهمن/۹۰ ۲۰:۵۷)moh3n نوشته است: زندگی نامه مسی مارادونای جدید فکر کردی ایرانه 6 میلیارد 10 سال پیش 600 میلیارد الان باشه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 74255_543.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/4/1/74255_543.jpg)
![[تصویر: t3b3v1xf8ix0bk1l.jpg]](http://8pic.ir/images/t3b3v1xf8ix0bk1l.jpg)
![[تصویر: 74252_276.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/4/1/74252_276.jpg)
![[تصویر: yye7nwec1i7fb6tzy98.jpg]](http://8pic.ir/images/yye7nwec1i7fb6tzy98.jpg)
![[تصویر: 74254_863.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/4/1/74254_863.jpg)
![[تصویر: 70147_458.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/3/12/70147_458.jpg)

![[تصویر: 81824961992255532788.png]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up1/81824961992255532788.png)
![[تصویر: 86350743282631460773.png]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up1/86350743282631460773.png)