|
استودیو نشانه تقدیم میکند: دانلود بازی "عبور از تاریکی"
|
|
۲۱:۵۸, ۱۳/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۰ ۲:۰۱ توسط vavp.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() بسم الله الرحمن الرحیم به مناسبت دهه بزرگ فجر و فرا رسیدن ایام پیروزی انقلاب اسلامی، استودیو نشانه بخش جدید خود، با عنوان "بازی سازی " را افتتاح میکند. طی دو ماه کار بروی یک پروژه دو بعدی بازی سازی توسط گروه بازی سازی استودیو نشانه این بازی منتشر میشود. بازی 3 مرحله ای "عبور از تاریکی" درمورد دو نظامی ایرانی است که توسط رژیم صهیونیستی دزدیده شده اند و طی 3 مرحله آن ها با نابودی مرکز اصلی استقرار صهیونیست ها یعنی برج بابل فرار میکنند.
![]() در این بازی به شدت نماد گرا، سعی شده که به صورت کاملا ساده حرکت نمادین بازی سازی علیه نظام سلطه نشان داده شود. در این بازی شما میتوانید آبلیسک ها و گونیا و پرگار ها را نابود و در آخر مرکز اصلی آن ها یعنی برج بابل را منفجر کنید . ![]() استودیو نشانه به زودی تولید یک پروژه بازی سازی 3 بعدی را که احتمالا ساخت آن یک سال طول میکشد را شروع خواهد کرد. برای تهاجم علیه شیطان باید درتمامی حوزه ها فعال بود. نام بازی: عبور از تاریکی سازنده : استودیو نشانه حجم : 24.4 مگابایت دریافت از لینک مستقیم (پارسا اسپیس) دریافت از لینک غیر مستقیم (4shared) |
|||
|
|
۲۲:۰۳, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
طرح هاش رو خودتون زدين؟ گرافيك بك گراند بازي؟
|
|||
|
۱۴:۰۷, ۱۴/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۰ ۱۴:۰۹ توسط xmontazer.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همسگران عزیزم دوست گلم...طراحی منو و انیمیشن ها و همینطور 80 درصد آبجکت ها کار خودمونه فقط شخصیت ها و یه سری آبجکت ها مدل آماده بودند...که این به دلیل نبودن گرافیست طراح شخصیت و آبجکت در گروه بود همسنگرا مارو به خاطر داشتن یه سری باگها در بازی ببخشینباور کنید در راه ساخت این بازی گروه نشانه خیلی تنها بود و جز خدا کسی کمکمون نکرد...
و ما با تمام وجود کار می کردیم تا در دهه ی مبارک فجر این بازی رو منتشر کنیم و آغاز فعالیت بازی سازی گروه نشانه رو اعلام کنیم قول میدیم که در بازی سه بعدیمون که با یه موتور قدرتمند ساخته میشه...همه ی مدل ها روخودمون بسازیم و بازیمون دیگه باگی نداشته باشه...انشاالله این بازی دو بعدی رو هم حتما دانلود کنید و نظراتتون رو در موردش بگید تا امید و روحیه برای ادامه ی کار پیدا کنیم یا لثارات الحسین
|
|||
|
|
۲۰:۲۳, ۱۴/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۰ ۲۰:۲۳ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خیلی وقت بود بازی های کامپیوتری انجام نداده بودم ولی امشب حتما اینو دانلود میکنم که یکم ابلیسک بترکونیم ![]() با تشکر فراوان... خدا خیرتون بده
|
|||
|
|
۱:۵۰, ۱۵/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۰ ۱:۵۸ توسط vavp.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنون از همه دوستان که با نظراتشون برای ادامه جدی کار به ما نیرو دادن . باز هم از دوست عزیزم xmontazer به عنوان سرپرست گروه بازی سازی تشکر میکنم . دوستان اگر قدرت رسانه ای دارند لطفا این بازی رو در جاهای دیگه منتشر کنند. چند تا از دوستانم هم زحمت کشیدن و بازی رو در فروم های غیر فارسی دارن منتشر میکنند. امیواریم که در بازی بعدی بهتر ظاهر بشیم . |
|||
|
|
۱۲:۳۷, ۱۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
اگر بتوانید کیفیت کارهای آینده را در حد شانک و جوجه های خشمگین برسانید خیلی عالی می شود
بهتر است نا متقارن کار کنیم حالا که فعلا نمی توانیم کیفیتی مثل call of duty ارائه دهیم می توانیم با بازی های ساده و جذاب و پر محتوا شروع کنیم |
|||
|
|
۱۲:۴۱, ۱۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۰ ۱:۵۰)vavp نوشته است: سلام ایمد که با هدف رضای الهی همونطور که در این مرحله موفق هستید در مراحل بعدی سربلند باشید و موفقیتهای شما روزافزون . |
|||
|
|
۲۱:۰۳, ۱۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
من بازیشو تموم کردم. موضوعش قشنگ بود. آخرش هم خوب بود.
![]() فقط خیلی کوتاه بود کاراکترای بازی هم فکر کنم از بازی قدیمی doom بود ولی انتخاب خوبی بود به اسرائیلی ها شباهت داشتن واقعا ![]() ![]() در کل خسته نباشید و ممنون |
|||
|
|
۲۰:۰۹, ۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بابا ایول تا این حدشم ساختین حرکتیه خودم تا اخرش میرم
|
|||
|
|
۲۱:۴۵, ۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام
دوستان نقاط قوت را گفتند ، فکر کردم بهتر است کمی هم از نقاط ضعف بازی را ذکر کنم! ![]() بازی در نوع حرکت ضعف بسیار شدیدی داشت تا جایی که گاهی فرد را عاصی می کند! المان های به کار گرفته شده در بازی گاها تکراری بوده و به نوعی کپی پیست شده بودند! ![]() ضعف در داستان بازی! به کارگیری نماد های فراماسونری و اسرائیل به وفور ، فکر می کنم اگر کم بود و زیرکانه در بازی گنجانده میشد بهتر میبود! و همچنین کلام آخر! دوستان اول که بازی را اجرا کردم فکر کردم بازی است متوسط به بالا که حداقل ارزش به پایان رساندن را دارد! ولی شرکت های بزرگ گیم سازی در جهان اعم از سگا بازی سازی را از بازی های ساده ی دوبعدی امثال سونیک شروع کردند ، حال ما نیز سعی کنیم بازی های ساده ای همچون سونیک ، گیاهان برعلیه زامبی ها! و لیمبو که خیلی ساده ، کاربرپسند و جذاب هستند درست کنیم ، به نظر من کپی پیست هم در اوایل ساخت هم زیاد بدک نیست ، بعد ها بهترش را خواهیم ساخت. و در نهایت ممنونم از استدیو نشانه که زحمت ساخت این بازی را بر دوش کشیدند ، ما که فقط حرف می زنیم ، شما فاصله ی بین حرف و عمل رو صفر کردید! تولید ملی را حقیقت بخشیم! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانلود بازی امام حسین (علیه السلام) و پل صراط | Aryha | 2 | 2,029 |
۶/دی/۹۳ ۱۲:۰۶ آخرین ارسال: "شهید" |
|
| دانلود تریلر بازی " جاده جنگ" + توضیحاتی در مورد پروژه | vavp | 1 | 2,080 |
۳۰/آذر/۹۳ ۱۷:۲۴ آخرین ارسال: mina28 |
|
| اربابان تاریکی جبرئیل را فرا میخوانند. | PWLG | 10 | 5,731 |
۳۰/آبان/۹۲ ۲۲:۴۱ آخرین ارسال: mahmoudbalali |
|
| بازی عبور از تاریکی : رویای آبی 1 | vavp | 1 | 1,814 |
۱۵/شهریور/۹۲ ۲۲:۲۴ آخرین ارسال: vavp |
|
| 5 نشانه اعتیاد به بازیهای رایانهای/آیا شما معتاد هستید؟! | sarallah | 0 | 1,727 |
۹/شهریور/۹۱ ۱۲:۰۳ آخرین ارسال: sarallah |
|
| دانلود بازی Shoot the target / اولین بازی ساخت ارتشی دات کام | سپهسالار | 4 | 3,697 |
۳/خرداد/۹۱ ۱۶:۱۷ آخرین ارسال: سپهسالار |
|
| دانلود بازی فتنه گرو بگیرد! | 313 | 2 | 2,411 |
۲۵/اسفند/۸۹ ۱۶:۴۴ آخرین ارسال: freemind |
|

![[تصویر: oboor.az.tariki-.-NESHANE.jpg]](http://neshanema.persiangig.com/oboor.az.tariki-.-NESHANE.jpg)
![[تصویر: oboor.az.tariki.pic.nemoone.01-NESHANE%20.jpg]](http://neshanema.persiangig.com/oboor.az.tariki.pic.nemoone.01-NESHANE%20.jpg)
![[تصویر: oboor.az.tariki.pic.nemoone.02-NESHANE%20.jpg]](http://neshanema.persiangig.com/oboor.az.tariki.pic.nemoone.02-NESHANE%20.jpg)

![[تصویر: blush.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.gif)