کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 4.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاتوق گردان های بیداری اندیشه
۱:۳۸, ۱۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
گردان 41 نفره ی اول را گردان علی بن ابیطالب مینامم
و گردان 41 نفره ی دوم که در حال تکمیل است را گردان سید الشهدا مینامم
هر کسی هر اسمی که دوست داشت میتواند بگوید

گردان های اول و دوم تالار بیداری اندیشه
به خودمون باید حالی بکنیم که میخواهیم سرباز شویم
نه نه نه
به نظرم بهتر است به خود حالی کنیم که میخواهیم عبد شویم (عبد اوست کریم)
و در نتیجه عبد واقعی در مقابل امامش سمعاً و طاعتاً هست
کسی هم که سمعاً و طاعتاً شد خوب مشخصاً إن شاء الله نامش در لیست سربازخانه هم نوشته خواهد شد

جان من باور کنید که قرار نیست شیعیان مریخ مقدمات ظهور را فراهم کنند
آثار دعای خیر دوستان را در زندگی شخصی و احوالات شخصی خودم خدا وکیلی حس میکنم

چرا هر کدام از ما نباید این نشان افتخار را دریافت نکنیم
یا کاشف الکرب عن وجه المهدی
[/font]
رفقای خوب من
همسنگرانم
من هر بار که با حضرت استاد مشورت میکنم برای حل مشکلات
ایشان به 3 چیز شدیداً تأکید
1- ساعت خلوت باخدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2- تضرع به درگاه خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3- توسل به اهل بیت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ایشان تأکید عجیبی دارند بر ساعت خلوت داشتن
ساعت خلوت معنایش این نیست که مثلاً در روز لحظاتی به یاد خدا باشیم و با خدا خلوت کینم
مسأله فراتر از این است
ساعت خلوت چیزی شبیه نماز است
چطور اذان که میگویند باقی کارها را تعطیل میکنیم
حال هر چه میخواهد باشد
ساعت خلوت هم همین طور است
زمانی در شبانه روز است(بهترینش لحظاتی پیش از اذان صبح است) که در آن لحظه زمان ملاقات خصوصی من با خدا خودم هست
همه چیز تعطیل
من میمانم و خدایم
دعا و تضرع و مناجات من است و الطاف و رحمت رحیمیه ی پروردگارم
فقط من و خدا
و اظهار فقر و عجز من و اظهار امید من به خدایم
اقرار به قصور و ناسپاسی من و حنان بودن پروردگارم
دوستان من
میدانید حنان یکی از اسامی خداوند است
اما آیا میدانید حنان به چه معناست
حنان یعنی بسیار بازگشت کننده به سوی کسی که از او دوری میگزیند
الله اکبر
چقدر این نام خدا زیبا است
از وقتی معنی این نام خدا را فهمیدم مرتب با این نام خدا را صدا میزنم
چون خودم را میشناسم که با اعمال و رفتار و گفتارم در عمل کسی هستم که از خدا دوری میگزیند
اما وقتی خدا را با این اسم صدا میزنم معنایش این است که :
اوست کریم خودت گفتی بسیار بازگشت کننده ای به سوی منی که عملم در حال دوری گزیدن از تو هستم در پیچ و خم های امتحانات زندگی
اما معتقدم که تو خدایی هستی که بسیار بازگشت کننده ای
خلاصه رفقا
زیاد سرتون رو درد نیارم
اینجا پاتوق گردان های آماده باش بیداری اندیشه است
ما یک گفتگوی منتظران داریم در تالار
اونجا ویژه دلدادگان یوسف زهرا است
محاسن و کارکرد های ویژه ی خود را هم دارد
اما اینجا کسی باید بیاید که خود را حقیقتاً مشغول آماده سازی برای حضرت حجت میداند
سعی میکنم در پستهای خودم در این تاپیک مطالبی رو به دوستان تقدیم کنم که حقیقتاً به درد خودم خورده
معارفی که مقادیری شاید در فضای عمومی تالار به این سبک و سیاق آنها را بازگو نکنم
این جا به قولی اتاق خصوصی کسانی است که در حال آماده کردن خود هستند برای روزهای سختی که امتحان بندگی را باید پاس کنند
علاوه بر عشق به حضرت حجت ، اینجا نیازمند حس مسئولیت هم هستیم
مراقبتمان از اعمالمان ، رفتارمان با اطرافیانمان و کسانی که بر گردن ما حق دارند و حق الله و حق الناس و حق النفس را و.... باید حسابی رو به بهبود باشد

یک نکته ی بسیار مهم از نکته های حضرت استاد
ایشان میگفتد
رستگاری با عمل حاصل نمیشود
رستگاری بی عمل هم حاصل نمیشود
پس چه خاکی بر سرمان بریزیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عمل را انجام میدهیم اما به عمل خود اتکا و اعتنا نباید بکنیم ، امید و اتکای ما فقط و فقط باید به فضل خدا باشد
فضل میدانید یعنی چه
یعنی بی استحقاق بخشیدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یا علی منتظران و عاشقانی که میخواهند مسئولیت هم بپذیرند و عزم بندگی کردن خدا را دارند

[font=Arial]

التماس دعای فراوان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه حقیر رو هم دعا نکردید بی زحمت پدرومادر حقیر رو دعا بفرماید
االلهم صل علی محمد و آل محمد
اللهم عجل لولیک الفرج
االلهم صل علی محمد و آل محمد

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، SARV ، Tolou ، یا ثارالله ، Mohammad Trust ، حلما ، karimjannat ، سید ابراهیم ، فاطمه خانم ، تازه مسلمان ، sadegh-a ، یا صاحب الزمان ، محب الزهرا ، nasimesaba ، انصارالمهدی ، Ramin_Ghn ، MohammadMeraj ، بیداری12 ، Reza14 ، Hadith ، وحید110 ، asire entezar ، محیصا ، گل مرداب ، fazel ، آرین (الهه.ع) ، Agha sayyed ، navid-313 ، Seyed Mohsen ، K-1 ، rastin ، boghz ، خادمة الزهرا ، mrfarzadj ، هدهد ، ساقی ، أین المنتظر ، Admirer ، hesam110 ، میلاد.م ، مسافر ، ساجد ، saloomeh ، چشم انتظار ، تفکر ، parisan ، یاران مهدی ، M03TAFA ، فدک زهرا ، صریا ، yamin ، m.hossein ، عبداللهی ، V-E ، F_R ، MESSENGER ، mohamad ، am_po ، s.haghshenas ، payam mahdi ، netlog36 ، mohammad727 ، حسام+ ، vahrakan ، sarallah ، soldier ، hsmoa ، ANTI satan ، انتصـار ، shafagh_mah ، نسیم ، faateme-313 ، MAHDI59 ، برادر تعادل ، ali.khm ، azade ، seyed313 ، nazxaton ، 872325 ، Havbb 110 ، MohammadSadra ، یاســین ، EMPERATOR ، N.Mahdavian ، shakiba ، zizi ، only_y2d ، Farzaneh ، مهدی110 ، میثاق ، عدالت ، mahdavi61313 ، ضد ماسون ، sayed reza ، ema1392 ، fatemeh zahra ، العبدالفانی ، hajiali.m ، جوینده حق ، ZaHrA110M ، بیداری اندیشه ، علی ابوتراب ، مکیال ، حسن.س. ، مرغ باغ ملکوت ، 900742498 ، در جستجوی سختی ، zahra.shakiba ، راحیل ، bahareh ، fatemeh m ، امیریان ، elnaz alavi ، ضحی ، مفقود الاثر ، sevenmoons ، مجید املشی ، farzad313 ، KABOOTAREHARAM ، zryy ، mohammad reza ، sajad0511 ، یاوران مهدی ، 135 ، *مهاجر* ، مجنون الحسین ، mohaddese ، من انقلابی ام ، 59-11(یامهدی) ، omidman ، fiftynine ، Night moans ، fatemeh-55 ، ali0077 ، 313flowers ، mahyamatin ، آفتاب ، moflehoon ، sagheb ، علی امینی ، help me ، عبدالرحمن ، السا ، fafa* ، رضوانه ، NARJES ، soora ، حسن عزتي ، حضرت عشق ، رهگذر.

آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۰۶, ۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #141
آواتار
إِنَّ اللّهَ مَعَ الَّذِينَ اتَّقَواْ وَّالَّذِينَ هُم مُّحْسِنُونَ 128 النحل
اصولا تقوا داشتن برای همه به این راحتی ها نیست. معمولا بند را زیاد آب می دهیم. اما محسن بودن به نظر خیلی راحت تر است. در این صورت حمایت خاص خدا که شامل افراد متقی است بنا به این آیه شامل حال ما هم خواهد شد...
پس دور رکعت ظرف شام شب را بشور به نیت خیر رساندن و خدمت به مادر محترمه، قرب الی الله Big Grin
کم کم که نیکوکار بودنت ادامه پیدا می کند، می بینی که گناه را پس می زنی! آهنگ که گوش می دهی حالت خراب می شود و سرت سنگین می شود. غیبت که می کنی یک چیزی در دلت گر می گیرد. کم کم می بینی که داری می شوی با تقوا!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، spaceshi ، meshkat ، nasimesaba ، یا ثارالله ، ساقی ، Tolou ، MohammadSadra ، Agha sayyed
۴:۳۴, ۳/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/اردیبهشت/۹۱ ۷:۲۴ توسط ساقی.)
شماره ارسال: #142
آواتار
امام زین العابدین ( علیه السلام ) :
" من ثبت على ولایتنا فى غیبة قائمنا ، اعطاه الله أجر الف شهید مثل شهداء بدر و احد "

( كشف الغمه ، ج 3 ، ص 312 )
هر كه در دوران غیبت قائم ما ، بر ولایت ما ثابت قدم باشد ، خداوند پاداش هزار شهید مانند شهداى بدر و احد را به او عطا مى فرماید .

امام صادق ( علیه السلام ) :

" المنتظر للثانى عشر كالشاهر سیفه بین یدى رسول الله صلى الله علیه و آله یذب عنه "
( غیبت نعمانى ، ص 41 )

كسى كه منتظر امام دوازدهم است مانند كسى است كه در كنار رسول خدا ( صلى الله علیه و آله و سلم ) و براى دفاع از آن حضرت شمشیر مى زند .

امام موسى كاظم ( علیه السلام ) :
" طوبى لشیعتنا المتمسكین بحبّنا فى غیبة قائمنا ، الثابتین على موالاتنا و البراءة من اعدائنا ،

اولئك منّا و نحن منهم ، و قد رضوا بنا ائمة و رضینا بهم شیعة ، طوبى لهم ثم طوبى لهم ،
هم و الله معنا فى درجتنا یوم القیامة "
( الزام الناصب ، ص 68 )

خوشا به حال شیعیان ما كه در غیبت قائم ما بر محبت و ولایت ما و بیزارى از دشمنان ما پایدار ماندند ،
آنها از ما و ما از آنهائیم . وهمانا آنان امامت ما را پذیرفتند ،ما هم آنها را به عنوان شیعیان خود پذیرفتیم.[b]خوشا به حال آنها و باز هم خوشا به حال آنها ، آنها به خدا قسم در درجه ما و در كنار ما در روز قیامت اند .

********[/b]
صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
وَ افْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُ‏وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ وَ الْأَئِمَّةِ الْمَيَامِينِ مِنْ آلِهِ

أَهْلِهِ( وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً )کَثِيراً.
درود فرست بر محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)

و آل محمد (علیه السلام)
و با من آن کن که لایق حضرت توست .

اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم
و لعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه

و المستشهدين بين يديه
واللهم عجل الوليك الفرج

دعای عصر غیبت

صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
وَ افْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُ‏وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ وَ الْأَئِمَّةِ الْمَيَامِينِ مِنْ آلِهِ
درود فرست بر محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
و آل محمد (علیه السلام)
و لعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه
و المستشهدين بين يديه
واللهم عجل الوليك الفرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، یا ثارالله ، yamin ، Tolou ، fazel ، MohammadSadra ، فدک زهرا ، یوسف خان ، ali.khm
۱۸:۰۰, ۳/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۰۲ توسط ساقی.)
شماره ارسال: #143
آواتار

«اللّهمّ! عرّفني نفسك فإنّك إن لم تعرّفني نفسك لم أعرف نبيّك!
خدايا! خودت را به ما بشناسان كه ما عارف تو باشيم و تو معروف ما،

زيرا اگر تو را نشناسيم، پيغمبر تو را نمي‏شناسيم؛

اللّهمّ! عرّفني رسولك فإنّك إن لم‏تعرّفني رسولك لم أعرف حجّتك!
خدايا! پيغمبرت را به ما بشناسان كه اگر پيامبر تو را نشناسيم، امام را نمي‏شناسيم؛

اللّهمّ! عرّفني حجّتك فإنّك إن لم تعرّفني حجّتك ضللت عن‏ديني! »(1)

خدايا! امام را به ما بشناسان كه اگر امام را نشناسيم، از دينمان منحرف و گمراه مي‏شويم.

صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُ‏
وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ وَ الْأَئِمَّةِ الْمَيَامِينِ مِنْ آلِهِ

أَهْلِهِ( وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً کَثِيراً.
درود فرست بر محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و آل محمد (علیه السلام)

و لعنة الله على عدائهم اجمعين
و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه

و المستشهدين بين يديه
واللهم عجل الوليك الفرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، یا ثارالله ، Tolou ، محیصا ، nasimesaba ، گل مرداب ، fazel ، MohammadSadra ، فدک زهرا
۱۱:۱۶, ۶/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۱۵ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #144
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان، شهادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) را تسلیت میگم............
خیلی وقته توفیق نداشتم اینجا چیزی بنویسم.....

دارم به این نتیجه میرسم که هر قدر هم که کار خوب انجام بدی، هر قدر که اعمال مستحبی انجام بدی.... به اندازه گناه نکردن ارزش نداره... وقتی گناه نکنی همون جایی که هستی میمونی حتی اگه کار خوبی انجام ندی...اما امان از وقتی که گناه کنی.... میری عقب عقبها... حتی اگه توبه هم کنی بازم یه کم اثرشو میذاره... و اگه توبه نکنی که دیگه هیچی....
گناه که نکنی باب بعضی چیزها برایت آشکار میشه... یه چیزایی رو میفهمی که قبلا نفهمیدی... آره... منم یاد حرف مادر علی آقا افتادم....خدا خیرشون بده....
(۴/فروردین/۹۱ ۲۲:۰۳)علی 110 نوشته است:  مادرم (البته بر طبق آیات و روایات) به من گفتند:

اگر زمانی که انسان بتواند و موقعیتش برایش باشد که در خفا و خلوت آن کار دیگر کند!
و پرده ای را بدرد ، ولی نَدَرَد
به خاطر خدا!!
خداوند حجابی از حجاب های بین خودش و بنده اش را کم میکند!
(یه مقدار محرم میشه آدم به خدا!)

یا علی
برای پدر و مادر من دعا کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لطفاً

پس به قول جناب محمد صدرا
گناه نکن

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، هدهد ، ساقی ، Havbb 110 ، nasimesaba ، fazel ، MohammadSadra ، فدک زهرا ، یوسف خان ، Agha sayyed ، 872325 ، rahi
۲:۰۴, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #145
آواتار
(۷/اردیبهشت/۹۱ ۰:۲۱)MESSENGER نوشته است:  
امام صادق (علیه السلام)می فرماید:
یتیم واقعی کسی است که از امام زمانش جدا شده باشد!
(مکیال المکارم،ج2ص257)

(۱۱/دی/۴۸ ۴:۵۲) 101436' نوشته است:  

خدايا! پيغمبرت را به ما بشناسان كه اگر پيامبر تو را نشناسيم، امام را نمي‏شناسيم؛

خدايا! امام را به ما بشناسان كه اگر امام را نشناسيم، از دينمان منحرف و گمراه مي‏شويم.

أَهْلِهِ( وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً کَثِيراً.

و المستشهدين بين يديه
واللهم عجل الوليك الفرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، nasimesaba ، Tolou ، fazel ، یا صاحب الزمان ، مسافر ، MohammadSadra ، یا ثارالله ، yamin ، فدک زهرا ، یوسف خان
۱۸:۴۵, ۷/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۵۵ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #146
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام، دوستان دوتا نکته کوچک رو میخواستم عرض کنم که قبل از علم به این موضوع توسط خودم هم کمتر رعایت میشد.به همین دلیل فکر کردم در اینجا هم مطرح کنم که اگر کسی مفید دونست بهشون عمل کنه(در راستای عمل کردن به سوره والعصر)

اول در مورد شعر خواندن در شب. دقت کنید بچه ها که شب ها (از بعد از تاریک شدن هوا) شعر نخوانید!!! حتی اگر شعری در تاپیک گفتگوی منتظران یا اشعار ائمه (علیه السلام) باشد. باور کنید گناهش بیشتره چون این عمل مکروهه.

من این مورد رو که شعر خوانی در هنگام شب کراهت داره می دونستم اما جدی نمی گرفتم تا زمانی که به این داستان برخوردم:

اینو از روحانی مسجدمون شنیدم .اسم عالم مورد نظر رو چون مطمئن نیستم درست یادم باشه نمی برم

داستان این بود که روزی خانواده یک عالم بزرگی که سالهای سال بود نماز شبش ترک نمی شد دیدند ایشون داره گریه می کنه و سرش رو از ناراحتی به دیوار میزنه و خلاصه خیلی ناراحته و جوری گریه میکنه که انگار عزیزی رو از دست داده
ازش پرسیدند چه اتفاقی افتاده گفت که شب دیر از خواب بلند شده و مجبور شده نماز شبش رو بدون حضور قلب و سریع تموم کنه
دوستان میدونید که علمای بزرگ اگر توفیقی ازشون گرفته بشه علتش رو متوجه میشن.علت از بین رفتن توفیق انجام دادن یک گناه هست

ایشون هم میدونستن که به چه دلیل این اتفاق افتاده و فرمودند که دلیلش این بوده که دیشب در مجلسی نشسته بودیم و یکی از دوستان شعری خواند و بنده هم به او گوش سپردم....

خلاصه اینکه اگر میخوایم توفیق انجام عبادت ها رو داشته باشیم باید علاوه بر ترک گناه؛ مکروهات رو هم ترک کنیم تا کم کم توفیق انجام مستحبات و انجام واجبات با حضور قلب رو پیدا کنیم.

نکته دوم هم توصیه به یک عمل خیر هست. اینکه اگر تابه حال موفق به خواندن زیارت جامعه کبیره نشدیم دیگه کم کم شروع کنیم بخونیمش.زشته!

یکی از وظایف
منتظران سعی در شناخت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست و یکی از کارهایی که براش شناخت ایشون توصیه شده خواندن و تفکر در معانی زیارت جامعه کبیره هست.
برای خوندنش و تفکر و تدبر در معانیش هم پیشنهاد می کنم یک تاپیک بزنیم، روزی یک صفحه رو اونجا قرار بدیم و به معانیش فکر کنیم.

ببخشید پر حرفی کردم.

برای سلامتی و آرامش امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات بفرستیم: اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یا زهرا(سلام الله علیها)

درضمن امشب فراموش نکنیم بخوانیم سوره اسراء رو.إن شاءالله....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، ساقی ، یوسف خان ، Tolou ، meshkat ، فدک زهرا ، Agha sayyed ، nasimesaba ، fazel
۲۲:۴۵, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #147
آواتار
بسم الله
سلام
فرمایش شما در مورد شعر نخوندن در شب کاملا صحیحه، فک میکنم تو مفاتیح هم بهش اشاره شده باشه، حتا شعر خوندن در روز جمعه هم کراهت داره، من یه مدتی این نکته رو رعایت میکردم؛ آخه خودمم گهگاه یه چند بیتی حرف دل مینویسم ...
اما یه سوال اینجا پیش میاد و اونم اینه که ماها هممون ازونایی هستیم که دوس داریم پایه ی ثابت مراسمات دعا و روضه خوانی و نیایش باشیم و تو این مراسما که خیلیاشم شب برگزار میشه همیشه مداحا از شعر هم بهره میگیرن و بسیاری اوقاتم چه شعرهای زیبا و پرمعنی ای هم میخونن ..... این موارد رو چه کار باید کرد ؟
حس میکنم رعایت کردن این نکته خیلی اوقات راحت نباشه....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، گل مرداب ، ساقی ، nasimesaba ، Tolou ، fazel
۱:۳۸, ۸/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۳۹ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #148
آواتار
بسم الله
.
.
(۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۴۵)فدک زهرا نوشته است:  اما یه سوال اینجا پیش میاد و اونم اینه که ماها هممون ازونایی هستیم که دوس داریم پایه ی ثابت مراسمات دعا و روضه خوانی و نیایش باشیم و تو این مراسما که خیلیاشم شب برگزار میشه همیشه مداحا از شعر هم بهره میگیرن و بسیاری اوقاتم چه شعرهای زیبا و پرمعنی ای هم میخونن ..... این موارد رو چه کار باید کرد ؟

.
.
دوستان چند تا نکته... :
.
اولا یکی از دلایل این امر اینه که در صدر اسلام شعر وسیله ای بود که مشرکان از آن استفاده میکردند برای اینکه مردم رو از قرآن دور کنند....
و اینکه اون اشعار مضامین خوبی نداشت (در مورد شراب و ... بود)
.
.
دوما دلیل اینکه شبها و جمعه ها نهی شده (البته یکیش) اینه که توی این ساعات برنامه خاصی برای بندگان هست و نباید از اونها غافل شد....
.
.
سوما پیامبر فرمودند(نقل به مضمون)
بعضی از اشعار حکمت اند
.
.
در نتیجه اینکه مثلا جمعه شبها مراسم کمیل هست و یا شبهای ماه رمضان و ... و مداح ها شعر میخونند و مدح ائمه رو میگن و ... اینها همه از باب توسل هست و در کل برای تقرب به خداوند است و این ها در راستای همون برنامه های خاص بندگان است ان شاءالله....
.

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی ، nasimesaba ، Tolou ، مسافر ، فدک زهرا ، یا ثارالله ، fazel
۳:۱۷, ۸/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۱ ۳:۳۹ توسط ساقی.)
شماره ارسال: #149
آواتار
(۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۳۸)میلاد (miley) نوشته است:  بسم الله
.
.
(۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۴۵)فدک زهرا نوشته است:  اما یه سوال اینجا پیش میاد و اونم اینه که ماها هممون ازونایی هستیم که دوس داریم پایه ی ثابت مراسمات دعا و روضه خوانی و نیایش باشیم و تو این مراسما که خیلیاشم شب برگزار میشه همیشه مداحا از شعر هم بهره میگیرن و بسیاری اوقاتم چه شعرهای زیبا و پرمعنی ای هم میخونن ..... این موارد رو چه کار باید کرد ؟

.
.
دوستان چند تا نکته... :
.
اولا یکی از دلایل این امر اینه که در صدر اسلام شعر وسیله ای بود که مشرکان از آن استفاده میکردند برای اینکه مردم رو از قرآن دور کنند....
و اینکه اون اشعار مضامین خوبی نداشت (در مورد شراب و ... بود)
.
.
دوما دلیل اینکه شبها و جمعه ها نهی شده (البته یکیش) اینه که توی این ساعات برنامه خاصی برای بندگان هست و نباید از اونها غافل شد....
.
.
سوما پیامبر فرمودند(نقل به مضمون)
بعضی از اشعار حکمت اند
.
.
در نتیجه اینکه مثلا جمعه شبها مراسم کمیل هست و یا شبهای ماه رمضان و ... و مداح ها شعر میخونند و مدح ائمه رو میگن و ... اینها همه از باب توسل هست و در کل برای تقرب به خداوند است و این ها در راستای همون برنامه های خاص بندگان است ان شاءالله....

.

اول از همه باهدیه سلام به پیشگاه مقدس امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و تمامی همسنگران عزیزم
خیلی خوشحالم که این پاتوق روحانی یه جنب و جوشی به خودش پیدا کرده اما خدای خیلی نارحت میشم که میبینم که دیگر دوستان کم لطفی میکنن سر نمیزنن ،

انشاالله خوب و خوش در هر کجا هستن لحظه هاشون با یاد خدا و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) توام باشه ،
چون منظورم کلان این کهاینجا میایم هر روز یا هر چند وقت یکبار باب تذکر و یاداوری هست که خدای نکرده از امام زمانمون فاصله نگیریم .
ببخشید اگر زیاد گله یا شکایت کردم شما بزرگواران ببخشید چون یه جوری دلم میگیره میام فقط حضوره چند تا از همسنگرا میبینم ، فقط میگم آقام امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) خیلی قریب و مظلومه مثله مولامون علی (علیه السلام) اما باز این حرف خیلی دل منا سوزوند که گفت :[/b]
امام علی(علیه السلام)درد دلش را به چاه میگفت ، آقام امام زمان با کی درد ودل کنه؟؟؟؟
آقامون صاحب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حتی بین شیعه هاش هم قریبه .چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/b]
اینجا تو همین تالار نگاه کنین چقدر تاپیک و مبحثای فراماسونری ،سینما ،موزیک و بازی و الاغیره .....
دیگه چیزی بر گفتن ندارم...

این دعا خیلی مهم از امام صادق (ع ) که منظورش ماها هستیم ودیدم چقدر برای اینکه دعای عصر غیبت امام زمان را بدونن چقدر اشتیاق نشون دادن ..!!!!
دعای عصر غیبت
حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی (حفظه الله):

زراره از وجود مقدّس امام صادق(عليه‌السلام) پرسيد كه شيعه در زمان غيبت مولا و صاحب عصر، حجّة بن الحسن العسكري(عليه‌السلام) چه دعايي بخوانند و حضرت(عليه‌السلام) فرمودند:

سرّ اين دعا در اين است كه همه ارزش و حرمت انسان در كرامت اوست:
﴿ولَقَد كَرَّمنا بَني ءادَمَ﴾.(2)

اگر آزادي و استقلال دارد و با استعمار، استثمار، استعباد و استحمار مي‏ستيزد،
به سبب حرمت كرامتِ اوست....(دعای عصر غیبت)

و خدا کند که از خاندان این دعاغافل نشویم.

و المستشهدين بين يديه
واللهم عجل الوليك الفرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، Tolou ، مسافر ، فدک زهرا ، یا ثارالله ، 872325
۷:۳۲, ۸/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۱ ۷:۴۳ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #150
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
یه سخنرانی گوش میدادم... به دلم افتاد برایتان بنویسم.......

سخنرانی آقای معمار منتظرین، دهه اول محرم 83، موضوع بحث: عبد صالح، جلسه سوم، از حدود دقیقه 40
فقط یه قسمتش بیشتر مدنظر بود اما به نظرم اومد که مطالب قبلیشو اگه حذف میکردم حق مطلب ادا نمیشد... بابت طولانی بودن پست هم عذرخواهی میکنم...
فقط یه نکته ای که هست اینه که این سخنرانی در مورد حضرت عباس(علیه السلام) هستش و بعضی جاها توضیحاتش در سخنرانی های قبلی بوده.....

دعا و توسل در قرآن قرینه هم قرار گرفته اند... مقدمه دعا توسل است.. ولله اسما الحسنی فادعوه بها.
خدا را به وسیله این اسما حسنی بخوانید اگر کسی همینطور بگوید : یاالله و... ولی اسما حسنی را در کنار دعایش نیاورد قبول نمیشود و لذا اهل بیت این گونه دعا می کنند:

اللهم انی اسئلک بحق محمد و آل محمد...

[b][/font]
چرا اللهم انی اسئلک بحق محمد و آل محمد؟؟؟؟ چون خداوند فرمود:ولله اسما الحسنی فادعوه بها[/b] و اهل بیت (علیه السلام) هم فرمودند نحن اسما الحسنی،ا گر کسی این نکته را رعایت نکند خداوند دعای او را مستجاب نمی کند.

حضرت صادق ع اول و آخر دعایشان صلوات می فرستادند که چون دعا با اسما حسنی شروع شده و بااسما حسنی ختم می شد، مستجاب می گردید.

حضرت عباس(علیه السلام) در این بحث در کجا قرار میگیرند؟ چون حضرت عباس(علیه السلام) نافذ البصیره هستند خداوند ایشان را باب الحسین(علیه السلام) قرار داده است و خود امام حسین (علیه السلام) هم اسم حسنی خداوند هستند: یا قدیم الاحسان بحق الحسین(علیه السلام).

و لذا اگر کسی این نکته را رعایت نکند دچار توحید افراطی خواهد شد که الان وهابیت مروج آن هستند:کنار گذاشتن اسما الحسنی و فقط دعا کردن و گفتن یا الله.

دو نفر نشستند کنار امام صادق(علیه السلام) . یکی رو به امام (علیه السلام) کرد و گفت : یابن الرسول الله ، این آقا (نفر دوم) هر وقت دعا میکد دعایش مستجاب میشود ولی من نه. حضرت صادق(علیه السلام) فرمودند: در زمان حضرت عیسی بن مریم(علیه السلام) مثل شما، دونفر نزد ایشان آمدند و همین سوال شما را پرسیدند. حضرت عیسی(علیه السلام) در جوابشان دو رکعت نماز خواندند و گفتند: پروردگارا چه جوابی بدهم؟ جبرئیل نازل شد و گفت کسی که دعایش مستجاب نشده به نبوت تو شک دارد و کسی که دعایش مستجاب می شود به نبوت تو یقین دارد. ای عیسی(علیه السلام) من اراده کرده ام که در زمان فعلی، تو باب من باشی و هیچ دعایی مستجاب نمیشود مگراز این باب.

اگر کسی ، بخواهد وارد بیت الله بشود باید از درش وارد شود واهل بیت(علیه السلام) باب الله هستند. در زیارت آل یاسین میخوانید: السلام علیک یا باب الله. اگر میخواهید وارد این در شوید، حضرت عباس(علیه السلام) پاشنه ی در می‌باشند: و علی الارواح التی حلت بفنائک.. (در این مورد قبلا مفصلا بحث شده) حضرت عباس(علیه السلام) در فنا باب حضرت حق که حضرت سیدالشهداست، قرار گرفته اند. و شما از این پاشنه باید عبور کنید و لذا حق حضرت ابالفضل (علیه السلام) را باید بشناسید. به همین دلیل است که از طرف حضرت صادق(علیه السلام) برای ایشان زیارت صادر شده است......

.....پس دعا و توسل باهم قرینه می باشند. وقتی می گوییم خدایا به حق حضرت عباس(علیه السلام) یعنی خدایا به حق کسی که باب اسم حسنای تو حسین بن علی(علیه السلام) است، به حق این باب. به حق این وجود..... آن وقت دعا مورد اجابت قرار می گیرد چرا؟ چون کسی را داریم به محضر خدا می بریم که عارف به باب خدا می باشد و کیست باب خدا؟حضرت اباعبدالله باب خدا هستند.

اگر بنا بود که اسمالاحسنی مربوط به خود خدا باشد لازم نبود که بگوید: ولله اسما الحسنی فادعوه بها. . اتفاقا برای کسانی که این شبهه را میکنند آیه دیگری هست:

درنجف اشرف، وقتی وارد میشوید رو به قبله، طرف پایین پا، درب ضریح امیرالمومنین( ع) است که این آیه روی آن حک شده است:

قُلِ ادْعُوا اللَهَ أَوِادْعُوا الرَّحْمَـنَ أَيًّا مَّا تَدْعُوا فَلَهُ الاسْمَآءُ الْحُسْنَي'
بگو الله یا خواستی بگو رحمن؛ و برای خدا اسما حسنایی هست.

حضرت صادق بدون قسم فرمودند: نحن اسما الحسنی، اما امام رضا( ع) قسم یاد کردند و گفتند: ولله نحن الاسما الحسنی. قسم به خدا ما اسما حسنی هستیم. یعنی ماداریم او را نشان می دهیم. ولذا مهمترین علت مستجاب نشد ن دعا این است که در مجرایش قرار نگرفته است...
خدایی را بخوانید که اسم او این است. چرا ؟؟ چون پروردگار عالم منزه از صورت و تصور و حد وحدود... اگر بخواهیم او را بشناسیم، از چه طریق مسما را باید شناخت؟ از طریق اسم. اسم را گذاشتند تا به مسما راه پیدا کنید. باید از طریق اسما حسنی او را بشناسیم. اگر چشمتان به جمال امام حسین ( ع) باز شود قدرت خدا را در او می بینید. علم او علم الله است. ...پس علم الله را در اسم الله ببینید....قدرت الله را در اسم الله ببینید...

[b]
[font=B Nazanin]حضرت عباس ع نافذالبصیره است.......و نافذالبصیره بودن یعنی کسی که اسم اعظم را شناخته است و اسم اعظم، امام در زمان است .. و امروز اسم اعظم خدا بقیه الله است... دیروز اسم اعظم خدا حضرت عسکری بودند... کما اینکه الان هم اسم اعظم هستند اما ا مروز باید از باب حضرت بقیه الله حرکت کرد تا به حضرت حق رسید... یعنی خدارا از طریق امام عصر بشناسید... [/b]خدایی که حضرت مهدی معرفی میکنند خدای رب العالمین هستند.. اگر خودتان بخواهید خدا را بشناسید خدای تصورتان هست خدای توهمتان است... حتی امام علی ( ع) درنهج البلاغه فرمودند: به توهم قلوب هم نمیتوان خدا را شناسایی کرد..

خود پروردگار عالم این باب را باز کرده اند. ولذا امام صادق (علیه السلام) فرمودند: خداوند میتوانست بدون وجود ما خودش را به شما معرفی کند لکن اراده کرد ما را خلق نماید و به وسیله ما شما را امتحان نماید. اگر سر به آستانه‌ی ما گذاشتید و در مقابل ما خضوع کردید، خضوع در مقابل خدا کرده اید. و لذا کسانی که در مقابل اهل بیت(علیه السلام) خضوع نمیکنند خضوع در مقابل خدا نکرده اند.. مثل سجده بر آدم است... که گفتند سجده بر غیر خدا جایز نیست... پس چرا ملائکه باید بر آدم بکنند؟ حضرت فرمودند چون به امر خداست عین سجده بر خداست. پس چون به امر خدا فرمود: فادعوا بها، عین خواستن از خداست.

و لذا امام هادی (علیه السلام) فرمودند:
من اعتصم بکم فقد اعتصم بالله من احبکم فقد احب الله. انتم صراط الاقوم و شهدا دارالفنا و شهدا دارالبقا.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، paradise ، مسافر ، فدک زهرا ، ساقی ، یا ثارالله ، 872325 ، rahi
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]