کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 4.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاتوق گردان های بیداری اندیشه
۱:۳۸, ۱۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
گردان 41 نفره ی اول را گردان علی بن ابیطالب مینامم
و گردان 41 نفره ی دوم که در حال تکمیل است را گردان سید الشهدا مینامم
هر کسی هر اسمی که دوست داشت میتواند بگوید

گردان های اول و دوم تالار بیداری اندیشه
به خودمون باید حالی بکنیم که میخواهیم سرباز شویم
نه نه نه
به نظرم بهتر است به خود حالی کنیم که میخواهیم عبد شویم (عبد اوست کریم)
و در نتیجه عبد واقعی در مقابل امامش سمعاً و طاعتاً هست
کسی هم که سمعاً و طاعتاً شد خوب مشخصاً إن شاء الله نامش در لیست سربازخانه هم نوشته خواهد شد

جان من باور کنید که قرار نیست شیعیان مریخ مقدمات ظهور را فراهم کنند
آثار دعای خیر دوستان را در زندگی شخصی و احوالات شخصی خودم خدا وکیلی حس میکنم

چرا هر کدام از ما نباید این نشان افتخار را دریافت نکنیم
یا کاشف الکرب عن وجه المهدی
[/font]
رفقای خوب من
همسنگرانم
من هر بار که با حضرت استاد مشورت میکنم برای حل مشکلات
ایشان به 3 چیز شدیداً تأکید
1- ساعت خلوت باخدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2- تضرع به درگاه خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3- توسل به اهل بیت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ایشان تأکید عجیبی دارند بر ساعت خلوت داشتن
ساعت خلوت معنایش این نیست که مثلاً در روز لحظاتی به یاد خدا باشیم و با خدا خلوت کینم
مسأله فراتر از این است
ساعت خلوت چیزی شبیه نماز است
چطور اذان که میگویند باقی کارها را تعطیل میکنیم
حال هر چه میخواهد باشد
ساعت خلوت هم همین طور است
زمانی در شبانه روز است(بهترینش لحظاتی پیش از اذان صبح است) که در آن لحظه زمان ملاقات خصوصی من با خدا خودم هست
همه چیز تعطیل
من میمانم و خدایم
دعا و تضرع و مناجات من است و الطاف و رحمت رحیمیه ی پروردگارم
فقط من و خدا
و اظهار فقر و عجز من و اظهار امید من به خدایم
اقرار به قصور و ناسپاسی من و حنان بودن پروردگارم
دوستان من
میدانید حنان یکی از اسامی خداوند است
اما آیا میدانید حنان به چه معناست
حنان یعنی بسیار بازگشت کننده به سوی کسی که از او دوری میگزیند
الله اکبر
چقدر این نام خدا زیبا است
از وقتی معنی این نام خدا را فهمیدم مرتب با این نام خدا را صدا میزنم
چون خودم را میشناسم که با اعمال و رفتار و گفتارم در عمل کسی هستم که از خدا دوری میگزیند
اما وقتی خدا را با این اسم صدا میزنم معنایش این است که :
اوست کریم خودت گفتی بسیار بازگشت کننده ای به سوی منی که عملم در حال دوری گزیدن از تو هستم در پیچ و خم های امتحانات زندگی
اما معتقدم که تو خدایی هستی که بسیار بازگشت کننده ای
خلاصه رفقا
زیاد سرتون رو درد نیارم
اینجا پاتوق گردان های آماده باش بیداری اندیشه است
ما یک گفتگوی منتظران داریم در تالار
اونجا ویژه دلدادگان یوسف زهرا است
محاسن و کارکرد های ویژه ی خود را هم دارد
اما اینجا کسی باید بیاید که خود را حقیقتاً مشغول آماده سازی برای حضرت حجت میداند
سعی میکنم در پستهای خودم در این تاپیک مطالبی رو به دوستان تقدیم کنم که حقیقتاً به درد خودم خورده
معارفی که مقادیری شاید در فضای عمومی تالار به این سبک و سیاق آنها را بازگو نکنم
این جا به قولی اتاق خصوصی کسانی است که در حال آماده کردن خود هستند برای روزهای سختی که امتحان بندگی را باید پاس کنند
علاوه بر عشق به حضرت حجت ، اینجا نیازمند حس مسئولیت هم هستیم
مراقبتمان از اعمالمان ، رفتارمان با اطرافیانمان و کسانی که بر گردن ما حق دارند و حق الله و حق الناس و حق النفس را و.... باید حسابی رو به بهبود باشد

یک نکته ی بسیار مهم از نکته های حضرت استاد
ایشان میگفتد
رستگاری با عمل حاصل نمیشود
رستگاری بی عمل هم حاصل نمیشود
پس چه خاکی بر سرمان بریزیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عمل را انجام میدهیم اما به عمل خود اتکا و اعتنا نباید بکنیم ، امید و اتکای ما فقط و فقط باید به فضل خدا باشد
فضل میدانید یعنی چه
یعنی بی استحقاق بخشیدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یا علی منتظران و عاشقانی که میخواهند مسئولیت هم بپذیرند و عزم بندگی کردن خدا را دارند

[font=Arial]

التماس دعای فراوان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه حقیر رو هم دعا نکردید بی زحمت پدرومادر حقیر رو دعا بفرماید
االلهم صل علی محمد و آل محمد
اللهم عجل لولیک الفرج
االلهم صل علی محمد و آل محمد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، SARV ، Tolou ، یا ثارالله ، Mohammad Trust ، حلما ، karimjannat ، سید ابراهیم ، فاطمه خانم ، تازه مسلمان ، sadegh-a ، یا صاحب الزمان ، محب الزهرا ، nasimesaba ، انصارالمهدی ، Ramin_Ghn ، MohammadMeraj ، بیداری12 ، Reza14 ، Hadith ، وحید110 ، asire entezar ، محیصا ، گل مرداب ، fazel ، آرین (الهه.ع) ، Agha sayyed ، navid-313 ، Seyed Mohsen ، K-1 ، rastin ، boghz ، خادمة الزهرا ، mrfarzadj ، هدهد ، ساقی ، أین المنتظر ، Admirer ، hesam110 ، میلاد.م ، مسافر ، ساجد ، saloomeh ، چشم انتظار ، تفکر ، parisan ، یاران مهدی ، M03TAFA ، فدک زهرا ، صریا ، yamin ، m.hossein ، عبداللهی ، V-E ، F_R ، MESSENGER ، mohamad ، am_po ، s.haghshenas ، payam mahdi ، netlog36 ، mohammad727 ، حسام+ ، vahrakan ، sarallah ، soldier ، hsmoa ، ANTI satan ، انتصـار ، shafagh_mah ، نسیم ، faateme-313 ، MAHDI59 ، برادر تعادل ، ali.khm ، azade ، seyed313 ، nazxaton ، 872325 ، Havbb 110 ، MohammadSadra ، یاســین ، EMPERATOR ، N.Mahdavian ، shakiba ، zizi ، only_y2d ، Farzaneh ، مهدی110 ، میثاق ، عدالت ، mahdavi61313 ، ضد ماسون ، sayed reza ، ema1392 ، fatemeh zahra ، العبدالفانی ، hajiali.m ، جوینده حق ، ZaHrA110M ، بیداری اندیشه ، علی ابوتراب ، مکیال ، حسن.س. ، مرغ باغ ملکوت ، 900742498 ، در جستجوی سختی ، zahra.shakiba ، راحیل ، bahareh ، fatemeh m ، امیریان ، elnaz alavi ، ضحی ، مفقود الاثر ، sevenmoons ، مجید املشی ، farzad313 ، KABOOTAREHARAM ، zryy ، mohammad reza ، sajad0511 ، یاوران مهدی ، 135 ، *مهاجر* ، مجنون الحسین ، mohaddese ، من انقلابی ام ، 59-11(یامهدی) ، omidman ، fiftynine ، Night moans ، fatemeh-55 ، ali0077 ، 313flowers ، mahyamatin ، آفتاب ، moflehoon ، sagheb ، علی امینی ، help me ، عبدالرحمن ، السا ، fafa* ، رضوانه ، NARJES ، soora ، حسن عزتي ، حضرت عشق ، رهگذر.

آغاز صفحه 19 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۲۸, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #181

(۱۶/دی/۹۰ ۲۱:۰۹)mohammad790 نوشته است:  بسم الله

راستش یک چیزی خوندم خیلی جالب بود.

از آیت الله شیخ محمدتقی آملی نقل شده از آیت آلله قاضی پرسیده اند:

روزی از ایشان سوال کردم (آن روز هوا بسیار سرد بود) که ما میخوانیم و میشنویم که عده ای موقع قرائت قرآن کریم جلویشان آفاق باز می شود و غیب و اسرار برای آنها تجلی میکند!!!!!! در حالی که ما قرآن می خوانیم و چنین اثری نمیبینیم!

مرحوم قاضی مدت کوتاهی به چهره من نظر کرد و سپس فرمود:

بلی ! آنها قرآن کریم را تلاوت می کنند با شرایط ویژه و رو به قبله می ایستند... سرشان پوشیده نیست کلام الله را با دو دستشان بلند میکنند!!!!!!!!! و با تمام وجودشان به آچه تلاوت میکنند توجه دارند. و میفهمند جلوی چه کسی ایستاده اند! اما تو قرآن را تلاوت میکنی در حالی که تا چانه زیر کرسی رفته ای و قرآن را روی زمین میگذاری و در آن می نگری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

و ایشان راجع به استخاره با قرآن میفرمود:
بنده به قرآن کریم استخاره نمیکند!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، فدک زهرا ، nasimesaba ، مسافر ، هدهد ، Tolou ، یا ثارالله ، ساقی
۲۲:۰۳, ۲۱/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۰۸ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #182
آواتار
بسم رب الهادی

یا امام علی النقی(علیه السلام)...

ای بزرگ ما...

ای که مظلومی،حتی بین شیعیانت ...

ای که هنوز که هنوزه بعد از گذشت مدت ها از به شهادت رساندن شما هم دست بردار نیستند

اگر خداوند چندین جان در بدن شما می گذاشت چند بار شهیدتان می کردند؟

یا امام هادی...

چرا دعایی نمی کنی که خداوند در یک چشم به هم زدن هلاکشان کند؟

تا کی تحمل می کنید و دست به نفرین نمی برید؟؟

مگر نمی بینید که به پدربزرگتان، به امام رئوف ما هم توهین می کنند؟

مگر ندیدید که برای شهادت مظلومانه مادرتان ، ارزشی قائل نشدند و...

تحمل ما تمام شد ...

قلب ما به درد آمده

نمی دانیم چه کنیم جز اشک و نفرین و لعن

لعنت خدا بر دشمنانتان

لعنت خدا بر توهین کنندگان

لعنت خدا بر استهزا کنندگان

لعنت به اون کسی که نام زیبای شما (که از اسماء خداوند است) به مسخره گرفت...(نقی یعنی خالص...ای خالص شده برای خدا...خالصانه دعا می کنم....التماس می کنم، شما هم دعاکنید...دعا کنید هلاک دشمنانتون نزدیک شه...دعا کنید بزرگ ما زودتر بیاد...)

لعنت خدا بر اون کسی که حرم پدربزرگ شما رو به مسخره گرفت ...(یا امام رئوف...یا امام رضا(علیه السلام) ... کاش زیر پنجره فولادت بودم و این دعا رو می کردم...کاش جلوی ضریح مقدس شما بودم...یا امام رضا(علیه السلام) برای ما، نه فقط گنبدت ، که قدم به قدم حرم شما از طلاست...خاک پای شمام....به خدا یک تیکه از بهشت حرمتون رو با دنیایی عوض نمی کنم... نمی دونم چی بگم، به هق هق افتادم...یا علی بن موسی(علیه السلام) به مادر بزرگوارتان که جشن ایشان را بر ما عزا کرده اند، قسمتان می دهم...دعا کنید صاحب ما زودتر بیاد)

لعنت خدا بر اون کسی که پدرتان امام جواد(علیه السلام) را به استهزا گرفتند...(یا امام جواد(علیه السلام)...ای بخشنده...ای بزرگوار..چه داریم بگوییم جز شرمندگی؟؟ مگر خود ما نبودیم که در گذشته بر توهینی که به نام مقدس شما صورت می گرفت بی اهمیت گذر می کردیم؟ خاک بر سر ما کنن...چه داریم بگوییم جز شرمندگی؟ آقاجان غلط کردیم؛ مبادا ما را با اینان یکی کنید و عذابمان را از خدا درخواست کنید...غلط کردیم ، ای بخشنده....)

لعنت خدا بر اون کسانی که بر حجت خداوند بر روی زمین توهین کردند...(یا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)...کی میای آقا؟ کی میای؟؟
ما دردمون رو به کی بگیم؟ به بچه یتیما زور میگن آقا...بیا که چیزی برامون باقی نذاشتن...)

یا امام هادی(علیه السلام)...

چقدر در نبود فرزندتان دنیایمان سیاه شده...
چقدر شیطان به ما و به زندگی هامان نزدیک شده...
خودتان شاهدید؛ سخت است شیاطین را به کلی از زندگی هامان جدا کردن
مگر اینکه...
شما دعایمان کنید.
دل ما که انقدر سیاه شده که دعایمان نمی گیرد...

یا امام هادی(علیه السلام)..
یا امام مظلوم...
یا امام علی النقی(علیه السلام)
مددی....

دوستان امشب سوره اسری را فراموش نکنید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، Tolou ، مسافر ، عباس محمدی ، ساقی ، محیصا ، بیداری12 ، rahi
۲۰:۰۲, ۲۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #183
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
نمیدونم چرا امروز خیلی دلم میخواست یه چیزی اینجا بنویسم... حرفی برای گفتن نبود... اما یه مطلبی رو دو روزه شنیدم، فکرمو مشغول کرده....

بخشی از سخنرانی آقای معمار منتظرین در مقدمه شرح زیارت جامعه کبیره

درچهار عالم هیچ خبری از ظهور هویت غیبیه مطلقه الهیه نبوده و نیست و به همین دلیل مورد شناسایی هیچ یک از انبیا اللهی قرار نگرفته است... این هویت غیبیه الهی هیچ ظهوری ندارد که کسی بخواهد آن را مورد مطالعه قرار بدهد. حتی وجودی مثل پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) وقتی دیدند قابل شناسایی نیست گفتند: سبحانک ما عرفناک حق معرفتک....
به همین دلیل چون او را شناسایی نکردند. مورد عبادت احدی از انبیا الهی هم آن ذات قرار نگرفته است. نکته مهمی که اینجا هست این است که امامان مثلا در دعای کمیل از گناهان استغفار میکنند درصورتی که معصوم هستند. علت این است که گناهی که برای خودشان قائلند این است که چون با حقیقت خدا آشنا نشده اند عبادت خودشان را قاصر می بینند و نتیجتا معصیت بوده و استغفار می کنند.
از پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پرسیدند: خدای ما قبل از این که عالم وجود را خلق بکند کجا بوده است؟
فرمودند: در سراپرده غیب بوده است...که دست کسی به آن نرسیده و نمی رسد. (اصول کافی)
پس نه روحانیونی که در عرش الهی هستند به حقیقت غیبیه الهیه دست پیدا کرده اند و نه ملائکه ی مقرب و نه انبیا و مرسلین... در زیارت جامعه کبیره داریم: لایبغی ملک المقرب و لا نبی المرسل...
هیچ کس نتوانسته دستش به حقیقت هویت غیبیه الهیه برسد.که او را شناسایی بکند. به همین دلیل همه موجودات در عالم حیران و سرگردانند... به همین دلیل خداوند اسم خودش را اله گذاشته است که همه واله او هستند و با این فکر قاصر می خواهند او را بشناسند و نمیتوانند...

همه را نوشتم که برسم به اینجا:

یک وجود در این عوامل وجود توانست پرده ها را کنار بگذارد و به حقیقت غیبیه مطلقه ی الهیه دست پیدا کند و آن هم حضرت زهرا(سلام الله علیه) هستند.
مانمیدانیم حضرت زهرا(سلام الله علیه) که هستند. نمیدانیم چرا امام حسن عسگری (علیه السلام) فرمودند: نحن حجت الله علی الخلق و فاطمه حجت علینا. فاطمه واسه بین ما اهل بیت با خداست کما این که ما اهل بیت واسطه بین شما و خدا هستیم........................................

از وقتی اینو شنیدم یه سوالی واسم پیش اومده...
بچه ها اشکالی نداره من به حضرت زهرا(سلام الله علیها) میگم: مادر(سلام الله علیها)؟؟؟
سید که نیستم
آدم هم که...
.
.
به نظرتون شرم آور نیست که من کوچک حقیرِ..... به چنین بزرگی بگویم مادر(سلام الله علیها)؟؟؟ این گستاخی نیست؟

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، یا صاحب الزمان ، فاطمه خانم ، حلما ، nasimesaba ، فدک زهرا ، ساقی
۶:۵۷, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #184
آواتار
بسم الله الرحمن الرحيم

خدايا به اين جمع و گردانهاي ما و اين تاپيك خير بده كه به اين واسطه ، چه خيرهايي كه به ما رسيده و همه اش به خاطر دعاي خيره همسنگرامون بوده...
خدايا ازت ممنونم كه يه بار ديگه بهم نشون دادي كه حناني ، يه بار ديگه رحمت تمام و كمالت رو بهم نشون دادي و باز گفتي صد بار اگر توبه شكستي باز آ
خدايا ..........

خدايا تو هموني هستي كه من ميخوام ، كمكم كن هموني بشم كه تو ميخواي

التماس دعاي مخصوص از همگي
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، Tolou ، فدک زهرا ، حلما ، ساقی
۱۶:۴۹, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #185
آواتار
(۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۰۲)neda نوشته است:  

بچه ها اشکالی نداره من به حضرت زهرا(سلام الله علیه) میگم: مادر(سلام الله علیه)؟؟؟
سید که نیستم
آدم هم که...
.
.
به نظرتون شرم آور نیست که من کوچک حقیرِ..... به چنین بزرگی بگویم مادر(سلام الله علیه)؟؟؟ این گستاخی نیست؟

بسم الله
سلام
شما اینو بگی پس امثال من چی بگن؟؟؟؟!!
من در کمال ....... نه تنها ایشون رو مادر خطاب میکنم بلکه حضرت ابوالفضل رو عمو و حضرت زینب و حضرت معصومه سلام الله علیهم اجمعین رو هم عمه صدا میکنم .......! با اینکه بر خلاف آرزوی همیشگیم، هیچ نسبتی با سادات ندارم .......
راستی نمیدونم دقت کردین یا نه، آدم وقتی اسم و یاد حضرت زهرا سلام الله علیها از دلش میگذره چنان معصومیت و لطافت و آرامشی به قلبش میفته که قابل وصف نیست ..... همونطور که با یاد مولا علی علیه السلام ابهتشون دل و جان آدم رو فرا میگیره .....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، حلما ، یا ثارالله ، nasimesaba ، ساقی ، بیداری12
۱۷:۴۵, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #186
آواتار
(۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۹)فدک زهرا نوشته است:  بسم الله
سلام
شما اینو بگی پس امثال من چی بگن؟؟؟؟!!
من در کمال ....... نه تنها ایشون رو مادر خطاب میکنم بلکه حضرت ابوالفضل رو عمو و حضرت زینب و حضرت معصومه سلام الله علیهم اجمعین رو هم عمه صدا میکنم .......! با اینکه بر خلاف آرزوی همیشگیم، هیچ نسبتی با سادات ندارم .......
راستی نمیدونم دقت کردین یا نه، آدم وقتی اسم و یاد حضرت زهرا سلام الله علیها از دلش میگذره چنان معصومیت و لطافت و آرامشی به قلبش میفته که قابل وصف نیست ..... همونطور که با یاد مولا علی علیه السلام ابهتشون دل و جان آدم رو فرا میگیره .....
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز

آنچه شما میخوانید با آن چه هستم فاصله ها دارد... وگرنه دل پاک شما کجا و دل خراب من کجا....

اما یه نکته ای زهرا جان...
توصیه میکنم حضرت عباس(علیه السلام) را برادر خطاب کنی... شاید اینطوری راحت تر بتونی بگی مادر(سلام الله علیها)..... به یاد همان لحظه ای که حضرت زهرا(سلام الله علیها)، عباس(علیه السلام) را پسرم خطاب کرد.....
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، فدک زهرا ، hajiali.m ، nasimesaba ، ساقی
۲۲:۴۹, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #187
آواتار
(۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۴۵)neda نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز

آنچه شما میخوانید با آن چه هستم فاصله ها دارد... وگرنه دل پاک شما کجا و دل خراب من کجا....

اما یه نکته ای زهرا جان...
توصیه میکنم حضرت عباس(علیه السلام) را برادر خطاب کنی... شاید اینطوری راحت تر بتونی بگی مادر(سلام الله علیه)..... به یاد همان لحظه ای که حضرت زهرا(سلام الله علیه)، عباس(علیه السلام) را پسرم خطاب کرد.....
التماس دعا

بسم الله
سلام
سلام نداجونم!
شما لطف داری امثال من اصلا لایق این حرفا نیستن ...... مگه خدا خودش عنایت کنه، ما کجا و دل پاک کجا .............
اما یه چیزی، حرف شما کاملا درسته، خیلی خودمونی با اهل بیت رفیق شدی .... من رو هم دعا کن ........ اما من هنوز خیلی فاصله ها دارم ...... دوس دارم مولام حضرت ابوالفضل علیه السلام رو به زبون آقام امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف صدا بزنم ...... اینجوری احساس قشنگتری بهم دست میده ......

ما درون را بنگریم و حال را
نی برون را بنگریم و قال را .....
هیچ آدابی و ترتیبی مجو
هر چه میخواهد دل تنگت بگو ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hajiali.m ، nasimesaba ، یا ثارالله ، ساقی ، Tolou
۳:۲۶, ۲۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #188
آواتار
بسم رب المهدی
با عرض سلام ادب و احترام به پیشگاه مقدس امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و تمامی همسنگران عزیز و خوبم

خیلی خوشحالم که باز در بین شما خوبان هستم و خداوند سبحان را بینهایت شکرگزار هستم.
من تو این مدت اولش دسترسی به کامپوتر به اون صورتنداشتم ,

و از طرفی هم مشکلاتم خیلی زیاد شده و دیگه نمیتونم مثل سابق بیام و در تالار حضور داشته باشم .
ولی تا جای که بتونم سی میکنم حداقل به پاتوق گردانهای بیداری اندیشه و تاپیکهای که واقعا برام مفید بود سر بزنم و استفاده کنم .

اما خیلی محتاج دعا شما همگردانیهای با ایمان و خوبم هستم ، خاهش میکنم اگه میشه برام دعا کنید که در کارهام فرجی بشه و و من هم تو این مدت که حضور نداشتم در تالار دلیل بر فراموشی یا سرد شدنم نبود چه بسا که خیلی مشتاق و تشنه تر شدم چون خیلی تو زندگیم جای همچین محیطی خالی بود .
و انشاالله که هیچ وقت موانع و مشکلات زندگی سبب دلسردی و سست شدنمون در اصول و عقایدی که داریم و راهی که در پیش گرفتیم نشود .

باز هم دوستان برای این حقیر دعا کنید اگر امکان داره که یه مشکل اساسی تو زندگیم هست که اگر حل بشه خیلی هم ایمانم محکمتر میشه و هم بهتر میتونم در این راهی که در پیش دارم قدم بردارم .
در پناه حق و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مستدام و پایدار باشین

التماس دعا
صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ

وَ افْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُ‏وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ
وَ الْأَئِمَّةِ الْمَيَامِينِ مِنْ آلِهِ أَهْلِهِ( وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً )کَثِيراً.

درود فرست بر محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و آل محمد (علیه السلام)
و با من آن کن که لایق حضرت توست .

اللهم صل علي محمد ال محمد
و عجل فرجهمو لعنة الله على عدائهم اجمعين

و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه
و المستشهدين بين يديه

واللهم عجل الوليك الفرج.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، fazel ، hajiali.m ، فدک زهرا ، یا ثارالله ، محیصا
۲۲:۴۷, ۲۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #189
آواتار
روایت داریم نماز شب شرف مومن است
مدتی است بی شرف شده ام
دلم برای خلوت با خدا تنگ شده
توفیق حاصل نمی شود

استاد میگفت
سحر خلوت خانه ی خداست
وقت ملاقات خصوصی خداست
و خدا هر کس و ناکسی را در خلوت خانه اش راه نمیدهد
گویا مدتی است ناکس شده ایم.....
دلم تنگ شده برای خدا....
برای خلوت با خدا....
برای مناجات با خدا در دل شب....
فقط خود و خدا....

همسنگران عزیزم برای حقیر دعا کنید
دلم برای خدا تنگ شده....
راست میگم به خدا دلم برای خدا تنگ شده...

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، Tolou ، fazel ، nasimesaba ، مسافر ، فدک زهرا ، محیصا ، ساقی
۱۹:۴۹, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #190
آواتار
(۲۴/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۴۷)علی 110 نوشته است:  روایت داریم نماز شب شرف مومن است
مدتی است بی شرف شده ام
دلم برای خلوت با خدا تنگ شده
توفیق حاصل نمی شود

استاد میگفت
سحر خلوت خانه ی خداست
وقت ملاقات خصوصی خداست
و خدا هر کس و ناکسی را در خلوت خانه اش راه نمیدهد
گویا مدتی است ناکس شده ایم.....
دلم تنگ شده برای خدا....
برای خلوت با خدا....
برای مناجات با خدا در دل شب....
فقط خود و خدا....

همسنگران عزیزم برای حقیر دعا کنید
دلم برای خدا تنگ شده....
راست میگم به خدا دلم برای خدا تنگ شده...

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة
السلام علیکَ یا مولانا یا علیٍّ الهادی (علیه السلام)

برخی اوقات وضع از این هم بدتر است .
خدای خوب و مهربان سحرگاهان به سراغم می آید و
نوازش کنان مرا به همکلامی و اُنس با خود دعوتم می نماید و
من با تمام پررویی میگویم :

فعلا وقت ندارم ،
اصلا چرا باید این موقع که شیرین ترین لحظات زندگیست را بیدار باشم .
وقت بسیار است برای با تو بودن ...

اما به واقع زمانی اندک است و عنقریب است که از ما اثری باقی نیست .

برخی اوقات فکر میکنم اینهمه تاپیک و ارسال و پرسش و پاسخ برای چیست ؟
تا خود را به رخ دیگران کشم و خود خود را ارضا نمایم و یا
برای این است که او میخواهد ، او دوست میدارد ،
پس اگر او دوست دارد چرا این همه از او دور شده ام ؟
چرا بی خیال خواست اویم ،
پس اینهمه شعار برای چیست ؟

به واقع زمانی اندک است و عنقریب است که از ما اثری باقی نیست .

علی جان حق را گفتی ،
نماز شب شرف مؤمن است که اینهمه سفارش شده و
عارف بی مثال آقا سَیّد علی قاضی میگوید :
اگر دنیا میخواهید نماز شب بخوانید و اگر آخرت میخواهید نمازشب بر پا دارید.
که اگر اینچنین نبود ایشان اینهمه ملول نمیشد از نخواندن نماز در بهشت برین .

آقا سَیّد ، به خود آی که تا چشم بهم زدنی به آخر رسد این عمر و تو با خود و خدای خود چه کردی در این چند روز دنیا؟؟

به واقع زمانی اندک است و عنقریب است که از ما اثری باقی نیست .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، یا ثارالله ، فدک زهرا ، مسافر ، ساقی ، محیصا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]