کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 4.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاتوق گردان های بیداری اندیشه
۱:۳۸, ۱۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
گردان 41 نفره ی اول را گردان علی بن ابیطالب مینامم
و گردان 41 نفره ی دوم که در حال تکمیل است را گردان سید الشهدا مینامم
هر کسی هر اسمی که دوست داشت میتواند بگوید

گردان های اول و دوم تالار بیداری اندیشه
به خودمون باید حالی بکنیم که میخواهیم سرباز شویم
نه نه نه
به نظرم بهتر است به خود حالی کنیم که میخواهیم عبد شویم (عبد اوست کریم)
و در نتیجه عبد واقعی در مقابل امامش سمعاً و طاعتاً هست
کسی هم که سمعاً و طاعتاً شد خوب مشخصاً إن شاء الله نامش در لیست سربازخانه هم نوشته خواهد شد

جان من باور کنید که قرار نیست شیعیان مریخ مقدمات ظهور را فراهم کنند
آثار دعای خیر دوستان را در زندگی شخصی و احوالات شخصی خودم خدا وکیلی حس میکنم

چرا هر کدام از ما نباید این نشان افتخار را دریافت نکنیم
یا کاشف الکرب عن وجه المهدی
[/font]
رفقای خوب من
همسنگرانم
من هر بار که با حضرت استاد مشورت میکنم برای حل مشکلات
ایشان به 3 چیز شدیداً تأکید
1- ساعت خلوت باخدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2- تضرع به درگاه خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3- توسل به اهل بیت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ایشان تأکید عجیبی دارند بر ساعت خلوت داشتن
ساعت خلوت معنایش این نیست که مثلاً در روز لحظاتی به یاد خدا باشیم و با خدا خلوت کینم
مسأله فراتر از این است
ساعت خلوت چیزی شبیه نماز است
چطور اذان که میگویند باقی کارها را تعطیل میکنیم
حال هر چه میخواهد باشد
ساعت خلوت هم همین طور است
زمانی در شبانه روز است(بهترینش لحظاتی پیش از اذان صبح است) که در آن لحظه زمان ملاقات خصوصی من با خدا خودم هست
همه چیز تعطیل
من میمانم و خدایم
دعا و تضرع و مناجات من است و الطاف و رحمت رحیمیه ی پروردگارم
فقط من و خدا
و اظهار فقر و عجز من و اظهار امید من به خدایم
اقرار به قصور و ناسپاسی من و حنان بودن پروردگارم
دوستان من
میدانید حنان یکی از اسامی خداوند است
اما آیا میدانید حنان به چه معناست
حنان یعنی بسیار بازگشت کننده به سوی کسی که از او دوری میگزیند
الله اکبر
چقدر این نام خدا زیبا است
از وقتی معنی این نام خدا را فهمیدم مرتب با این نام خدا را صدا میزنم
چون خودم را میشناسم که با اعمال و رفتار و گفتارم در عمل کسی هستم که از خدا دوری میگزیند
اما وقتی خدا را با این اسم صدا میزنم معنایش این است که :
اوست کریم خودت گفتی بسیار بازگشت کننده ای به سوی منی که عملم در حال دوری گزیدن از تو هستم در پیچ و خم های امتحانات زندگی
اما معتقدم که تو خدایی هستی که بسیار بازگشت کننده ای
خلاصه رفقا
زیاد سرتون رو درد نیارم
اینجا پاتوق گردان های آماده باش بیداری اندیشه است
ما یک گفتگوی منتظران داریم در تالار
اونجا ویژه دلدادگان یوسف زهرا است
محاسن و کارکرد های ویژه ی خود را هم دارد
اما اینجا کسی باید بیاید که خود را حقیقتاً مشغول آماده سازی برای حضرت حجت میداند
سعی میکنم در پستهای خودم در این تاپیک مطالبی رو به دوستان تقدیم کنم که حقیقتاً به درد خودم خورده
معارفی که مقادیری شاید در فضای عمومی تالار به این سبک و سیاق آنها را بازگو نکنم
این جا به قولی اتاق خصوصی کسانی است که در حال آماده کردن خود هستند برای روزهای سختی که امتحان بندگی را باید پاس کنند
علاوه بر عشق به حضرت حجت ، اینجا نیازمند حس مسئولیت هم هستیم
مراقبتمان از اعمالمان ، رفتارمان با اطرافیانمان و کسانی که بر گردن ما حق دارند و حق الله و حق الناس و حق النفس را و.... باید حسابی رو به بهبود باشد

یک نکته ی بسیار مهم از نکته های حضرت استاد
ایشان میگفتد
رستگاری با عمل حاصل نمیشود
رستگاری بی عمل هم حاصل نمیشود
پس چه خاکی بر سرمان بریزیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عمل را انجام میدهیم اما به عمل خود اتکا و اعتنا نباید بکنیم ، امید و اتکای ما فقط و فقط باید به فضل خدا باشد
فضل میدانید یعنی چه
یعنی بی استحقاق بخشیدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یا علی منتظران و عاشقانی که میخواهند مسئولیت هم بپذیرند و عزم بندگی کردن خدا را دارند

[font=Arial]

التماس دعای فراوان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه حقیر رو هم دعا نکردید بی زحمت پدرومادر حقیر رو دعا بفرماید
االلهم صل علی محمد و آل محمد
اللهم عجل لولیک الفرج
االلهم صل علی محمد و آل محمد

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، SARV ، Tolou ، یا ثارالله ، Mohammad Trust ، حلما ، karimjannat ، سید ابراهیم ، فاطمه خانم ، تازه مسلمان ، sadegh-a ، یا صاحب الزمان ، محب الزهرا ، nasimesaba ، انصارالمهدی ، Ramin_Ghn ، MohammadMeraj ، بیداری12 ، Reza14 ، Hadith ، وحید110 ، asire entezar ، محیصا ، گل مرداب ، fazel ، آرین (الهه.ع) ، Agha sayyed ، navid-313 ، Seyed Mohsen ، K-1 ، rastin ، boghz ، خادمة الزهرا ، mrfarzadj ، هدهد ، ساقی ، أین المنتظر ، Admirer ، hesam110 ، میلاد.م ، مسافر ، ساجد ، saloomeh ، چشم انتظار ، تفکر ، parisan ، یاران مهدی ، M03TAFA ، فدک زهرا ، صریا ، yamin ، m.hossein ، عبداللهی ، V-E ، F_R ، MESSENGER ، mohamad ، am_po ، s.haghshenas ، payam mahdi ، netlog36 ، mohammad727 ، حسام+ ، vahrakan ، sarallah ، soldier ، hsmoa ، ANTI satan ، انتصـار ، shafagh_mah ، نسیم ، faateme-313 ، MAHDI59 ، برادر تعادل ، ali.khm ، azade ، seyed313 ، nazxaton ، 872325 ، Havbb 110 ، MohammadSadra ، یاســین ، EMPERATOR ، N.Mahdavian ، shakiba ، zizi ، only_y2d ، Farzaneh ، مهدی110 ، میثاق ، عدالت ، mahdavi61313 ، ضد ماسون ، sayed reza ، ema1392 ، fatemeh zahra ، العبدالفانی ، hajiali.m ، جوینده حق ، ZaHrA110M ، بیداری اندیشه ، علی ابوتراب ، مکیال ، حسن.س. ، مرغ باغ ملکوت ، 900742498 ، در جستجوی سختی ، zahra.shakiba ، راحیل ، bahareh ، fatemeh m ، امیریان ، elnaz alavi ، ضحی ، مفقود الاثر ، sevenmoons ، مجید املشی ، farzad313 ، KABOOTAREHARAM ، zryy ، mohammad reza ، sajad0511 ، یاوران مهدی ، 135 ، *مهاجر* ، مجنون الحسین ، mohaddese ، من انقلابی ام ، 59-11(یامهدی) ، omidman ، fiftynine ، Night moans ، fatemeh-55 ، ali0077 ، 313flowers ، mahyamatin ، آفتاب ، moflehoon ، sagheb ، علی امینی ، help me ، عبدالرحمن ، السا ، fafa* ، رضوانه ، NARJES ، soora ، حسن عزتي ، حضرت عشق ، رهگذر.

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۳۸, ۱۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
خدايا! من كه خودم نمي تونم از پس خودم بربيام، به صداقت قلب پاك بچه هاي اين تالار يه نگاهي هم به من كن و دعاهاي اونا رو هم براورده كن!

اي خدا يعني مي شه آدم بشم!
يعن ميشه يه روز برسه كه پاك پاك بشم!
كه هيچ صفت رذيله اي نداشته باشم!
يعني مياد اون روزي كه بهم افتخار كني!
يعني ميشه لبخند رضايت امام زمانمو روي لب هاي مباركشون ببينم!

اي خدا! به من اميدي هست؟
يعني ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان! به شدت به دعاهاي شما نياز دارم. خيلي دعام كنيد.
اميدوارم همگي تون جزء ياران مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بشين!

التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، گل مرداب ، 208 ، میلاد.م ، ساجد ، ساقی ، fazel ، vahrakan ، فدک زهرا ، yamin ، Tolou ، Farzaneh ، ema1392 ، fatemeh-55 ، fafa*
۵:۴۱, ۲۰/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۰ ۶:۰۹ توسط ساقی.)
شماره ارسال: #22
آواتار
اول سلام به خدمت آقا امام زمان و تمام همسنگران عزیز ، امیدوارم که هر کجا باشین خدا و امام زمان حافظ و مددگرتون باشه .
بعدش دوستان یک سوال: چرا همگی‌ یکدفعه به نظر آروم شدین و هیچ خبری نیست؟ انشا‌الله که همگی‌ یادمون نره که یکجا با یه عده افراد عهد و پیمانی بستیم ، انشا‌الله همه به فکر هستن و فقط من کوتاه بینی‌ کردم از احوال دوستان خبر ندارم.یه پیشنهاد داشتم برای فرمانده کلّ یعنی‌ همون برادر علی‌۱۱۰ خودمون این پیشنهاد عالی‌ را دادن خدا به پدر و مادرتون خیر کثیر عنایت کنن با پرورش همچنین فرزندی که تمام فکرو ذکرش در تالار فقط آقا امام زمان هستش ماشاالله به شما و خانوادهتان، خوب پیشنهاد تا یادم نرفته.
پیشنهاد: بیایم با توجه به قرآن به سوره شریف عصر عمل کنیم:
بِسمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
وَ الْعَصرِ(۱)
إِنَّ الانسنَ لَفِي خُسرٍ(۲)
إِلا الَّذِينَ ءَامَنُوا وَ عَمِلُوا الصلِحَتِ وَ تَوَاصوْا بِالْحَقّ‏ِ وَ تَوَاصوْا بِالصبرِ(۳)
ترجمه آيات
به نام خداي رحمان و رحيم .
سوگند به عصر ( ۱) .
كه انسانها همه در خسران و زيانند ( ۲) .
مگر افراد و اقليتي كه ايمان آورده و اعمال صالح انجام داده‏اند و يكديگر را به حق سفارش كرده و به صبر توصيه نموده‏اند ( ۳)
ماشاالله همه دوستان خیلی‌ آگاه و عالم هستین، من کوچیکتون فقط خواستم یه یاد آوری کرده باشم که ما تا جای که امکان داره باید با توجه به آیه ۳ سوره عصر عمل کنیم یعنی‌ هر چی‌ کار خوب و عبادات با فضلیت در طول حاذف شامل حالمون می‌شه یا اینکه با صبر و یاد خدا بر مشکلی‌ غلبه می‌کنیم حد اقل یکبار در هفته در این تاپیک قرار بدیم، این کار خیلی‌ فوایدی داره که اگر علی‌ آقا و دیگر دوستان بیایم و اونو بازگو کنیم به لطف خدا و سرورمون آقا امام زمان مشاهده خواهد شد.
Undecidedعاجزانه و دوستان از همه دوستان می‌خوام که به پیشنهاد این حقیر توجه کنین، چون من و دیگر دوستان باید خیلی‌ چیزها همدیگر یاد بگیرم.منتظر جواب بردار بزرگم علی‌ آقا و تک تک شما خواهرن گرامی‌ و بردارن عزیزم هستم.یا علی‌
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

خوب می‌خوام با اجازه علی‌ آقا و دیگران اولیش را خودم بگم
من ماه رمضان بود این دعا میخوندم وقتی با دقّت و معنیش خوندم دیدم خیلی‌ زیبا و مفید گفت شده
اولش به خاطره اینکه اموت و بد تمام انسانها مورد خطاب هست و مسلمین در جای خودش مورد توجه قرار گرفته شده
آخر هم خود شخص هست.
این دعا را تا جای که بتونم توی نمازهای واجب و بده نماز می‌خونم خیلی‌ آروم میشم وقتی این دعا را بده نماز می‌خونم
اللهم ادخل علی اهل القبور السرور
ای خدا تو بر اهل قبور نشاط و سرور عطا کن
الهم اغن کل فقیر
خدایا بی‌نیاز گردان هر فقیر را
اللهم اشبع کل جائع
خدایا سیر نما هرگرسته را
اللهم اکس کل عربان
خدایا بپوشان هر بر هنه را
اللهم اقض دین کل مدین
خدایا دین هر مدیونی را ادا کن
اللهم فرج عن کل مکروب
خدایا گشایش ده هر گرفتاری را
اللهم رد کل غریب
خدایا هر غریبی را به وطن برگردان
اللهم فک کل اسیر
خدایا آزاد فرما هر اسیررا
اللهم اصلح کل فاسد من امور المسلمین
خدایا همه مفاسد امور مسلمین را اصلاح فرما
اللهم اشف کل مریض
خدایا شفا عنایت کن هر مریض را
اللهم سد فقرنا بغناک
خدایا بهبی‌نیازی ذات خود جلو فقر نداری ما را ببند

اللهم غیر سوء حالنا بحسن حالک
خدایا تغییر بده بدحالی ما را به خوشحالی خودت
اللهم اقض عنا الدین و اغتنا من الفقر
خدایا دین ما را ادفرما و فقر ما را به نیازی مبدل فرما
انک علی کلی شی قدیر
زیرا تو بر هر چیزی توانایی

منتظر جواب بردار بزرگم علی‌ آقا و تک تک شما خواهرن گرامی‌ و بردارن عزیزم هستم.
یا علی‌
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 208 ، fazel ، rahi ، مسافر ، گل مرداب ، تازه مسلمان ، Agha sayyed ، بیداری12 ، nasimesaba ، vahrakan ، فدک زهرا ، yamin ، علی 110 ، حسن عزتي ، fafa*
۷:۱۹, ۲۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

ممنون از برادر محترم به خاطر پیشنهاد عمل کردن به سوره عصر. این نکته مهم هم فراموش نشود که کاری که توصیه میکنیم را خود عمل کرده باشیم (بنده اول میخواستم یک سفارشی کنم که خیلی مهمه ولی بعد به خاطرم آمد که گوینده بدون عمل بیشتر ضررمیرساند تا سود.) این شد که فکر کردم و یکی از کارهایی که خودم انجام داده ام را برای توصیه کردن یافتم...

یکی از راه های خوبِ خواندن نمازهای قضا (به خصوص برای افرادی که تعدادش را نمیدانند) :

باید یک تقویم داشته باشید که هر روز به آن نگاه کنید. در این تقویم یکی در میان در روز ها عدد 1 یا 2 می نویسید.

اگر عدد 1 نوشته بود برنامه خواندن نمازهای قضا به این صورت است :

-بعد از نماز صبح یک نماز دو رکعتی به نیت نماز قضایی صبح

-بعد از نماز عصر یک نماز 4 رکعتی به نیت نماز قضایی ظهر

بعد از نماز عشا یک نماز 3 رکعتی به نیت نماز قضایی مغرب

اگر عدد 2 نوشته بود به این صورت :

-بعد از نماز صبح یک نماز دو رکعتی به نیت نماز قضایی صبح

-بعد از نماز عصر یک نماز 4 رکعتی به نیت نماز قضایی عصر

بعد از نماز عشا یک نماز 4 رکعتی به نیت نماز قضایی عشا

بچه ها فقط 1 روز بهش عمل کنید میبینید که چقدر آسونه. تنها یک ماه عمل کردن به این برنامه ساده باعث رفع شدن 15 روز کامل از نماز های قضای شما می شود.

دوستان من . قضاهای اعمالمون رو تا دیر نشده به جا بیاریم. هرچی به تاخیر بندازیمش به خاطر استهلاک بدن به جا آوردنش سخت تر میشه....از همین امروز شروع کنیم و خرد خرد انجام بدیم...

یا حق

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی ، MohammadSadra ، fazel ، فاطمه خانم ، مسافر ، ساجد ، گل مرداب ، تازه مسلمان ، Agha sayyed ، یاران مهدی ، nasimesaba ، vahrakan ، فدک زهرا ، yamin ، علی 110 ، SARV ، حسن عزتي ، Farzaneh ، ali.khm ، حسین14 ، fafa*
۸:۳۷, ۲۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
یاقاضی الحاجات...

دوستان سلام. امروز روز تولد رسول خوبیها، رحمة للعالمین.واسه همتون از آقا امام زمان عیدی میخوام، انشالله که هرچی تو دلای پاکو قشنگتون هست بهترینشو نصیبتون کنه. الآن که دارم این پستو میذارم نمیتونم جلوی ریزش اشکامو بگیرم! نگرانم، نگران حال دوستم(کبری) اونم عضو گردان علی بن ابی طالب،یه چیزیش هست ولی نمیدونم چشه، این هفته قرار بره آزمایش بده تا معلوم بشه که چیه، تورو خدا دعاکنید چیزمهمی نباشه،اصلا هیچیش نباشه ای خدا، سالم سالم باشه.

التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساجد ، 208 ، fazel ، nasimesaba ، مسافر ، vahrakan ، ساقی ، فدک زهرا ، yamin ، علی 110 ، SARV ، حسام+
۹:۴۵, ۲۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #25
آواتار
خدایا به خواب دوستان من آسایش
به بیداریشان عافیت
به عشقشان ثبات
به مهرشان تداوم
و به عمرشان برکت جاودان عطاکن
شکرانه اش بامن ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساجد ، 208 ، Agha sayyed ، SARV ، گل مرداب ، fazel ، اکبر.ع ، یاران مهدی ، nasimesaba ، vahrakan ، ساقی ، najmeh ، فدک زهرا ، yamin ، علی 110 ، حسن عزتي ، F_R ، Farzaneh ، fafa*
۱:۱۹, ۲۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
یک چیز ترسناکه. و اون اینه که دعاهامون، یا مهدی گفتن هامون هم مثل خیلی از چیزهای دیگه زندگی "عادی" بشه. این ترسناکه که برای هم از روی روزمرگی دعا کنیم. اینکه به دعا کردن "عادت" کنیم...
آدم که عادت می کنه برا رفقاش دعا کنه، دیگه سختش نیست دعا کردن. خیلی خیلی راحت دعا می کنه! ولی بعضی موقع ها می بینم ای داد بیداد! خودم تنها غایب جلسه دعای یک نفری خودم هستم... از نو شکفتن رو، دوباره متولد شدن رو هر روز، با طلوع خورشید در خودمان مرور کنیم تا کیفیت اعمالمان فدای کمیتش نشود و "احساس" و "شعور" و "حضور" در پشت "عادت" مدفون نگردد.
یا علی (علیه السلام)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 208 ، vahrakan ، ساقی ، گل مرداب ، paradise ، فدک زهرا ، nasimesaba ، fazel ، yamin ، Agha sayyed ، علی 110 ، rastin ، تازه مسلمان ، حسن عزتي ، حسام+ ، هدهد ، fafa*
۹:۲۳, ۲۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #27
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

خدایا شکرت که همه ما مسلمان و شیعه هستیم . میدانم که با شیعه واقعی بسیار فاصله هست .اما همین هم جای شکر دارد. نعمت بزرگی که مسئولیت و بازخواست بزرگتری را دارد.
خدایا به حق محمد مصطفی و آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) این نعمت را تا آخرین لحظه ای که زنده هستیم هرگز از ما نگیر همه دوستان و این جمع و جمیع اعضای خانواده اشان رو در روز قیامت در حالی که مسلمان و شیعه واقعی از دنیا رفته اند محشور و زنده بگردان ان شاالله حضرت محمد و 14 معصوم شفیع همه ما باشند.الهی آمین
خدا به دلیل چنین نعمتی بر ما منت نهاده .کمکمان کن تا بفهمیم چه نعمتی را به ما داده ای .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی ، 208 ، فدک زهرا ، nasimesaba ، fazel ، yamin ، علی 110 ، حسام+ ، fafa*
۱۰:۵۱, ۲۲/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۰ ۱۰:۵۶ توسط ساقی.)
شماره ارسال: #28
آواتار
با عرض سلام به پیشگاه مقدس امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)و دوستان گرامی‌
خیلی‌ خوشحال و بیشتر آگاه شدم از چند تا پست آخری که صورت گرفته بود
اما خیلی‌ خوب هست فراموش نکنیم که این تاپیک که به نام پاتوق نامگذاری شده واقاً پاتوق می‌‌بود
چون فرق پاتوق با دیگر مکانها اینه که جای بحث نیست بیشتر درد دلم و پندو اندرز هست از محضر بزرگانی چون شما که در این چنین پاتوقی شامل هستین و فضای پاتوق خیلی‌ پورشورتر و گرم تر از این حرف هست اونم همچنین پاتوقی که هقیقتن به نظری من اگر بگم یجور پادگان هم بشه گفت زیاد بیجا نگفته باشم البته پوزش می‌خوام از جناب برادر بزرگمان علی‌۱۱۰ و دیگر دوستان که این حرفا زدم چون که اینجا قرار هست که ما خودسازی داشته باشیم و برا ظهور آمادگی داشته باشیم، دوستان من ببخشید فکر کنم از کوپنم بیشتر حرف زدم.
یه‌چیز دیگه هم هست به خدا قدر مکان و وقتتون را بدونید من یه‌جورایی توی مضیقه هستم و نمیتونم مثل شما راحت باشم و بس دیگه بیشتر از این هم نمیتونم بگم ببخشید اگه من جایی‌ کم‌کاری می‌کنم اما خدای همیشه به لطف خدا و آقا سعی‌ می‌کنم یادم نره که یک جایی‌ با برادرای عزیزم و خواهران گرامیم یه پیمانی بستم .
من سر پا تقصیر هم التماس دعا از تک تک دوستان عزیزم دارم خدای خیلی‌ وضعم ناجور هست
و از خداوند عاجزانه می‌خوام بحق بزرگی‌ و عظمت خودش این دعای زیبای امام سجاد(علیه السلام) را در حق ما استجابت بفرماید:

صحيفه سجاديه
دعای آن حضرت در پناه بردن به حق و ناملایمات و اخلاق سوء و کارهای ناپسند
اَللَّهُمَّ اِنّى اَعُوذُ بِكَ مِنْ هَيَجانِ الْحِرْصِ، وَ سَوْرَةِ الْغَضَبِ،
بار خدایا به تو پناه می آورم از طغیان آز، و تندی خشم
وَ غَلَبَةِ الْحَسَدِ، وَ ضَعْفِ الصَّبْرِ، وَ قِلَّةِ الْقَناعَةِ، وَ
و چیره گی حسد، و سستی صبر، و کمی قناعت، و
شکاسَةٍ الخلق, و الحاح الشهوة, و ملکه الحمیة, و
بدی اخلاق، و زیاده روی در شهوت، و پافشاری در عصبیت، و
مُتابَعَةِ الْهَوى‏، وَ مُخالَفَةِ الْهُدى‏، وَ سِنَةِالْغَفْلَةِ، وَ تَعاطِى
پیروی هوا و هوس، و مخالفت با هدایت، و خواب غفلت، و کوشش بیش
الْكُلْفَةِ، وَ ايثارِ الْباطِلِ عَلَى الْحَقِّ، وَالْاِصْرارِ عَلَى
از اندازه، و انتخاب باطل بر حق، و پافشاری بر
الْمَأْثَمِ، وَاسْتِضْغارِ الْمَعْصِيَةِ، وَاسْتِكْبارِ الطّاعَةِ، وَ مُباهاةِ
گناه، و کوچک شمردن معصیت، و بزرگ شمردن طاعت، و فخر و مباهات با
الْمُكْثِرينَ، وَالْاِزْرآءِ بِالْمُقِلّينَ، وَ سُوءِ الْوِلايَةِ لِمَنْ تَحْتَ
ثروتمندان، و تحقیر تهی دستان، و کوتاهی در حق
اَيْدينا، وَ تَرْكِ الشُّكْرِ لِمَنِ اصْطَنَعَ الْعارِفَةَ عِنْدَنا، اَوْ اَنْ
زیردستان خود، و ناسپاسی نسبت به آن که به ما خوبی کرده، یا آنکه
نَعْضُدَ ظالِماً، اَوْ نَخْذُلَ مَلْهُوفاً، اَوْ نَرُومَ ما لَيْسَ لَنا بِحَقٍّ،
ستمگری را یاری کنیم، یا ستمدیده‌ای را تنها گذاریم، یا آنچه را که حق ما نیست بخواهیم،
اَوْ نَقُولَ فِى الْعِلْمِ بِغَيْرِ عِلْمٍ. وَ نَعوُذُ بِكَ اَنْ نَنْطَوِىَ عَلى‏
یا از آنچه را که نمی دانیم دم زنیم. و پناه می بریم به تو از اینکه نیت داشته باشیم
غِشِّ اَحَدٍ، وَاَنْ نُعْجَبَ بِاَعْمالِنا، وَ نَمُدَّ فى امالِنا، وَ
به کسی خیانت ورزیم، و در کردارمان خودپسندی نمائیم، و آرزوهای خود را دور و دراز سازیم. و
نَعُوذُ بِكَ مِنْ سُوءِ السَّريرَةِ، وَاحْتِقارِ الصَّغيرَةِ، وَ اَنْ يَسْتَحْوِذَ
به تو پناه می بریم از زشتی باطن، و ناچیز شمردن گناه، و از چیره گی
عَلَيْنا الشَّيْطانُ، اَوْيَنْكُبَنَا الزَّمانُ، اَوْيَتَهَضَّمَنَا السُّلْطانُ.
شیطان در وجودمان و از اینکه روزگار ما را به سختی دراندازد، یا سلطان بر ما جور و ستم روا دارد.
وَ نَعُوذُ بِكَ مِنْ تَناوُلِ الْاِسْرافِ، وَ مِنْ فِقْدانِ الْكَفافِ.
و به تو پناه می بریم از آلوده شدن به اسراف، و بلای تنگ دستی.
وَ نَعُوذُ بِكَ مِنْ شَماتَةِ الْاَعْداءِ، وَ مِنَ الْفَقْرِ اِلَى الْاَكْفاءِ، وَ مِنْ‏
و به تو پناه می بریم از سرزنش دشمنان، و نیازمندی به همنوعان، و از
مَعيشَةٍ فى شِدَّةٍ، وَ ميتَةٍ عَلى‏ غَيْرِ عُدَّةٍ. وَ نَعُوذُ بِكَ مِنَ‏الْحَسْرَةِ
زندگی در سختی، و از مرگ ناگهانی و بدون توشه. و به تو پناه می بریم از حسرت و اندوه
الْعُظْمى‏، وَالْمُصيبَةِ الْكُبْرى‏، وَ اَشْقَى الشَّقآءِ، وَ سُوءِ
بزرگ، و مصیبت سترگ، و از بدترین تیره بختی، و از بدفرجامی،
الْمَابِ، وَ حِرْمانِ الثَّوابِ، وَ حُلُولِ الْعِقابِ. اَللَّهُمَّ صَلِّ
و ناامیدی از ثواب، و فرود آمدن عذاب. بارخدایا بر محمّد
عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَالِهِ، وَ اَعِذْنى مِنْ كُلِّ ذلِكَ بِرَحْمَتِكَ وَ جَميعَ
و آلش درود فرست، و مرا از همه این امور در پناه رحمتت جای ده و نیز همه
الْمُؤْمِنينَ وَالْمُؤْمِناتِ، يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ.
و مردان و زنان مومن را،‌ای مهربان‌ترین مهربانان.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، 208 ، فدک زهرا ، nasimesaba ، fazel ، yamin ، مسافر ، علی 110 ، SARV ، حسن عزتي
۱۳:۵۹, ۲۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #29
آواتار
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام عليكم
بارالهي توفيق شناخت خودت و رسولت و حجتت را به من و دوستانم (و به خصوص گردان سيدالشهداWink) ارزاني دار و دعاي زير شامل حال ما كن:

اَللّهُمَّ عَرِّفْني نَفْسَکَ فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْني نَفْسَکَ لَمْ اَعْرِفْ رَسُولَکَ

اَللّهُمَّ عَرِّفْني رَسُولَکَ فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْني رَسُولَکَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَکَ

اَللّهُمَّ عَرِّفْني حُجَّتَکَ فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْني حُجَّتَکَ ضَلَلْتُ عَنْ ديني
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 208 ، فدک زهرا ، ساقی ، nasimesaba ، fazel ، yamin ، علی 110 ، تازه مسلمان ، حسام+
۱۴:۴۹, ۲۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #30
آواتار
بسم الله
سلام

آیا در جمع شما جایی برا امثال من هم پیدا میشه .................؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 208 ، ساقی ، nasimesaba ، میلاد.م ، fazel ، yamin ، علی 110 ، یا ثارالله
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]