کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فراماسونری در بی بی سی
۱۰:۰۶, ۹/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۰ ۱۰:۰۸ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
سلام دوستان، نمیدونم کسی برنامه فراماسونری در ایران رو در بی بی سی دید یا نه؟ سیر اصلی برنامه گفتگو با فراماسون هایی بود که زمان شاه در ایران بودند، خلاصه جدا از تعریف و تمجید هایی که از فراماسونری میکردند که البته خوب انتظاری غیر از این ازشون نمیرفت، چند نکته در این برنامه قابل تامل بود:
1-گویا این موج ضد فرماسونری در ایران واقعا داره یه شکلی به خودش میگیره که اینها احساس خطر کردند و چنین برنامه هایی هرچند مختصر ارائه میدن
2-دقیقا دست گذاشته بودند روی چند تا از علایمی که توسط اقای رائفی پور زیر آبش زده شده بود،
مثل ستاره پنج پر: گفتن که نماد شادیه!!!!!!! جی وسط گونیا و پرگار : که همونطور که اقای رائفی گفتند اینا خودشون ادعا دارند که جی همون گاد!!!!!!!!!!!!!!! دستکش :نشانه بی گناهی .....
و تاکید زیاد بر مخفی بودن این انجمن ها که من نمیدونم این تاکید آیا باعث وسوسه شدن افراد کنجکاو میشه که وارد چنین تشکیلاتی بشن در حالیکه افرادی مثل نیوتن، لئوناردو داوینچی، فیثاغورث .... و کلی ادم نخبه مشهور در این مجموعه به چشم میخورند!!!!!!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، Amir-T ، ANTI satan ، blue.blood ، حسن.س. ، mohammad74 ، خاک ، آیدین ، یا ثارالله ، Patriot ، hesam110 ، Maysam-1st ، ehsan_mt ، جبریل ، 6/5/ ، m_brain ، netlog36

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۱۴, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #41

! بگم خدا این ماسونارو چیکار کنه!! اگه من الان بعضی چیزارو نمیدونستم با کله میرفتم ماسون میشدم!! بی بی سی امروزا خیلی شیطون بلا شده ها!! خیلی چیزارو توی این به قولی"مستند"،گفت و رد شد. اما ببینین چقدر باکلاسن! انصافا باکلاسن دیگه! ما یه علامت درست و حسابی هم نداریم! یک دلاری رو میبینین چه خوشگل درست کردن! اما بیا و حالا ببین اسکناسای ما رو! معلومه چرا عین سرطان همه جا نفوذ کردن دیگه! از عقلشون استفاده میکنن! فریبکار و دغل هستن! اما .... باور کنین این مستند خیلی ها رو تو ایران مثلا"روشن فکر" خواهد کرد! به هر حال.امیدوارم یه روز حداقل دیروز ظهور آقا،یه علامت درست و حسابی برا خودمون داشته باشیم حفظ آبرو کنیم!! با کلاس باشه ها!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۳:۵۶, ۲۵/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۰ ۱۳:۵۷ توسط 6/5/.)
شماره ارسال: #42
آواتار
واسه علامت آنتی ماسونری بنظر من مربع 8 ظلعی خیلی خوبه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، blue.blood
۱۶:۲۱, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #43

نه! مثلث 6 ضلعی بهتره! (اون هم با ظ!)

خدایا! ببین ما با کیا می خوایم بریم سیزده بدر!
Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، یا ثارالله
۱۷:۱۸, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #44
آواتار
نقل قول: نه! مثلث 6 ضلعی بهتره! (اون هم با ظ!)

Big GrinBig GrinBig Grin

نقل قول: واسه علامت آنتی ماسونری بنظر من مربع 8 ظلعی خیلی خوبه

فکر کنم منظور دوستمون این بود ، دو تا مربع توی هم که ستاره 8 پر درست می کنه Blush

[تصویر: opxcvkpee55doqk5hva.png]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، 6/5/
۱۸:۳۶, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #45

2875841: مسخره کردین؟!!!!! واقعا که. من کاملا جدی گفتم و با دوتا مربع هیچ دردی دوا نمیشه.
۰:۲۵, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #46
آواتار
با عرض سلام خدمت دوستان من یه پیشنهاد داشتم که این پیشنهاد رو قبلا خودم به کار می برم :
با توجه به گفته استاد تو فرانسه به یهودیا به جای ژویف (صحیح) از فیوژ (سر و ته ) استفاده می کنن من هم یه وبلاگ زدم که سر و ته zionist هستش اگه صلاح دونستین از tsinoiz استفاده کنین
WWW. A N T I T S I N O I Z .BLOGSKY.COM
۱۹:۱۱, ۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #47
آواتار
دوستان LINK رو اگه میشه به منم بدید ، لطفا .
۳:۳۵, ۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #48
آواتار
سلام دوست عزیز به وبلاگ کوچولوی من برو صفحه آخر گذاشتم دانلود کن
WWW.ANTITSINOIZ.BLOGSKY.COM
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood
۲۳:۱۷, ۱۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #49
آواتار
(۹/بهمن/۹۰ ۳:۳۵)mpbabailoo نوشته است:  سلام دوست عزیز به وبلاگ کوچولوی من برو صفحه آخر گذاشتم دانلود کن
WWW.ANTITSINOIZ.BLOGSKY.COM
من ک رو لینک کلیک وبلاگتون کلیک کردم نیوورد.اگه میشه لطف کنین برا منم لینکشو پ.خ کنین ممنون.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا