کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تعریف منشأ فراماسونری از زبان ...
۲۳:۲۵, ۱۶/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۰ ۲۳:۲۹ توسط Thesecret.)
شماره ارسال: #1

ORIGIN OF FREEMASONRY
How did Freemasonry originate? We are not sure when our craft was born. We do know it goes far beyond written record and we believe it was not always called Freemasonry. It is obvious that some of the ancient Mystery Schools of Egypt, Greece and the Near East influenced the ceremonies that are used today. These ceremonies were designed as tests, and admission was granted only to those who passed and were worthy of further instruction. Our ceremonies have some of the same elements, though probably of a less physical nature, while still maintaining its spiritual form. Specifically, there are points of similarity between our Fraternity and the society founded by Pythagoras and the Fraternity of Hermes at Hermopolis in Egypt. We can also find affinities in the great Mystery Schools of Isis and Osiris of Egypt, the Dionysiac/Orphic and Eleusinian Mysteries of Greece, and the Mithraic Mysteries of ancient Rome.
Freemasons
Its Roots & Links to the Occult
by a concerned Christian researcher who prefers to remain anonymous
[url=http://www.crossroad.to/charts/spiritual_war.htm][/url]

منشأ فراماسونری
فراماسونری چگونه آغاز شد؟ ما مطمئن نیستیم که( پيشه‌- هنر- صنعت‌- مهارت‌- نيرنگ) ما کی آغاز شد. می دانیم که به مراتب به تاریخچه خیلی دور برمی گردد و باور داریم که همیشه فراماسونری نامیده نمی شد.این بدیهی است که بسیاری از مکاتب(رمزآلود-سرّی)قدیمی مصر , یونان و خاور نزدیک (مراسم-آیین ها)یی که امروز استفاده می شوند را تحت تأثیر قرار دادند(نفوذ کردند).این رسومات به عنوان آزمایش(معیار)طراحی شدند و تصدیق با آنهایی تعلق می گرفت که قبول شدند(گذشتند-پاس شدند)و شایسته ی تعالیم بیشتری بودند.آیین ها عناصر مشابهی دارند ولی شاید از ماهیت فیزیکی پایین تری برخوردار باشند,هنگامی که شکل روحانی آنها (بی حرکت-ساکت) نگهداشته می شود.به ویژه نقاط مشترکی بین (برادری-انجمن-اتحادیه)ما و جامعه پیدا شده با فیثاغورث و انجمن هرمس(در اساطیر یونان-خدای بازرگانی و دزدی و سخنوری) و هرموپلیس در مصر,همچنین می توانیم وابستگی هایی در مکاتب سرّی یزرگ ایزس(افسانه مصری-الهه حاصلخیزی) و ازیریس (مصر قدیم) مصر , Dionysiac /اسرارآمیز و اسرار Eleusinian یونان و اسرار Mithraic رم باستان پیدا کنیم.
فراماسونری
ریشه ها و پیوندهایش به سرّ و رمز
نوشته شده توسط محقق مسیحی علاقمند که ترجیح داد بی نام بماند.
ترجمه:The secret
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، daar
۲۳:۴۲, ۱۶/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۰ ۱۸:۰۲ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام ورود شما را به جمع بیداری اندیشه خوش آمد می گویم.
ان شاء الله لحظات خوب و پر فاید های در تالار داشته باشید.

این مطالب که فرمودید ریشه ی برخی علوم فراماسون ها را که در مصر و احتمالا روم و یونان بوده بیان می کند که البته واضح بود.
اما اصل تشکیلات مخفی فراماسونی را باید از بعد از جنگ های صلیبی و آغاز ساخت لژهای شوالیه های رانده شده توسط کلیسا، جستجو کرد.
به هر حال ابلیس قبل از آمدن انسان بود و تا اوست و تا نفس انسان کمک یارش بدی باقی است.ان شاء الله ما هم با کمک از عنایات الهی روبرویش ایستاده ایم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، وحید110 ، MohammadSadra ، daar
۱۷:۲۴, ۱۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام دوست خوبم

با تشکر از شما

اما چند نکته :
1- متاسفانه متن به خوبی ترجمه نشده بود
2- ترجمه فارسی به هیچ وجه سلیس و روان نبود ، به همین خاطر کسی که 2 خط اول را می خواند دیگر رغبتی به خونادن ادامه متن ندارد ؛ بیش از اندازه متن سنگین است
3- اون تعریف به یهود صهیونیست مطابقت داره که به صورت مخفیانه رشد کرده و در اصل یهودی صهیونیست مخفی قدیم بوده نه فراماسونری . زمانی که ما بخواهیم تعاریف رو بیان کنیم باید حتماً مرزها رو مشخص کنیم ، نه اینکه همه تعاریف رو باهم در بیامیزیم و به طور مثال آخر هم کسی متوجه نشود که فراماسونری چی هست ، صهیونیست چی هست ، سییتنیسم چی هست و...
باید تعاریف را از هم جدا کرد ، دقیقاً مثل تعریف دوست خوبم حسن آقا

با تشکر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، حسن.س. ، ELENOR ، daar ، 777
۲۱:۳۶, ۱۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
متشکرم خوب بود
چیز دیگه ایی نمیتونم بگم
جز تصدیق دوست خوبم "ضد شیطان" که فرمودند متن سنگینه
واقعا همینطوره من حدودا دو خط خوندم و خواستم برم گفتم بقیه رو هم بخونم
این بنده خدا زحمت کشیده این و نوشتهBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، daar
۲۲:۵۷, ۱۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #5

من این متن رو از یک فراماسون گرفتم.ترجمش واسه خودم هم مشکل بود.من بیشتر انگلیسی متوجه میشم.یه جورایی دست و پا شکسته ترجمه کردم تا اصل مطلب مشخص بشه.البته از متن اصلی select کردم واسه همین شاید واضح نباشه و مطالب مبهم به نظر برسه.در هر صورت مدارک مهمی دستمه.تعاریف ناب.حقایق ناب.secret های کشف نشده!
این تعاریف هم گفته ی خودشون بوده.امیدوارم بتونم متن بهتری ارائه بدم که واسه همه قابل فهم باشه.من مترجم نیستم.فقط ترجمه ی تحت اللفظی انجام دادم.متن انگلیسی قابل فهم و تأمله.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، daar ، 777
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]