|
دانلود مستند تا ظهور
|
|
۷:۳۶, ۱۷/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۰ ۷:۳۹ توسط Elia.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همه همسنگری های عزیز
مستند جدیدی به نام؛ "تا ظهور" که سازندگان آن دو عزیزی به نام های؛رضا اوصانلو هستند، جدیدا در سایت های مختلف برای دانلود قرار گرفته.میلاد یزدانی پور در این مستند علاوه بر مطالب گفته شده در مستندات مشابه، حوادث اخیر مورد بررسی قرار می گیره که میشه به طور مثال به بیداری اسلامی و همینطور به بازی های جام جهانی اشاره کرد که چطور شیطان صفتان از این بازی ها در جهت رسیدن به اهداف خود استفاده میکنن. این مستند اطلاعات خوبی رو بروز میده اما متاسفانه کیفیتش کمی پایینه خصوصا در قسمت اول، و در قسمت های بعدی میشه گفت خوبه. قابل توجه که در سایت ثائر گفته شده برای کسانی که خواهان مستند با کیفیت بالا هستند بطور رایگان به آدرس منزلشون ارسال میشه که برای این کار فقط لازمه در قسمت ارتباط با ما آدرس منزل رو درج کنید. در حال حاضر دو فصل از این مستند برای دانلود قرار گرفته که لینک های دانلودش رو در زیر گذاشتم؛ متاسفانه هر چه خواستم عکسی رو برای این مستند قرار بدم، نشد. یا علی |
|||
|
|
۲۲:۲۶, ۲۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
کسی در مورد این مستند حرفی حدیثی نداره؟! چرا این مستندی که بچه های ایران روی اون زحمت کشیدند، در لیست مستندها اضافه نمیشه و روی اون مانور نمیدید و با تکثیرش از سازندگان آن حمایت نمی کنید؟ آیا این کوتاهی ما در برابر این زحمت کشان نیست؟ همین فردا اگر یه مستند دیگه ای دو تا اروپایی بسازن، سریع تو سایت واسه دانلود میزارن ولی کار بچه های خودمون رو ندید میگیریم !!! ![]() آقای مسئول دشمن شناسی شما نظری ندارید؟؟ |
|||
|
|
۲۲:۳۳, ۲۸/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۰ ۲۲:۳۸ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
من این مستند رو دانلود کردم حتما در اولین فرصت نظراتم رو می نویسم البته هر کاری باید یک بار دیده و شنیده بشه! ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۵۴, ۱۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز و منتظران گرامی
بنده رضا اوصانلو هستم کارگردان سریال تا ظهور آماده هستم اگه سوالی درمورد سریال دارید بپرسید و اگر انتقادی دارید بفرمایید تا ما در فصل سوم انشاالله این مشکلات رو بر طرف کنیم. |
|||
|
|
۱۴:۴۹, ۱۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
ببخشید من این تاپیک رو ندیده بودم. ان شاالله بعد از دیدن این مستند در موردش صحبت می کنیم. موفق باشید. |
|||
|
|
۲۰:۰۵, ۴/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۱ ۲۰:۱۰ توسط ta-zohoor.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دوستان این هم تیزر فصل سوم با کیفیت Full HD
حجم ۴۵ مگابایت http://www.4shared.com/video/WCuNY6Qz/file.html زمان عرضه اولین قسمت : ۱۵ تیر ۱۳۹۱ شمسی ۱۵ شعبان ۱۴۳۳ قمری ۵ ژولای ۲۰۱۲ میلادی انشاالله در هفته یک قسمت عرضه خواهد شد |
|||
|
|
۲۰:۱۶, ۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
من این مستند رو یکماه میشه دانلود کردم ولی نمی دونم چرا اصلا نگاه نکردم بابت این کوتاهی عذر خواهی می کنم
در ضمن خوشحالم که کارگردان این مستند برای پاسخگویی آماده هست |
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خواهش میکنم
اگه کیفیت مستند پایین بود ما حاضریم به صورت رایگان با کیفیت اصلی مستند رو ارسال کنیم |
|||
|
|
۲۲:۳۷, ۵/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۴۵ توسط ta-zohoor.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
دوستان قصد داریم فصل سوم سریال تا ظهور رو اونطور که شما میخاهید آماده کنیم.
در فاز اول این فصل به سینمای اخرالزمان پرداخته میشه. حال به نظر شما سریال کدوم راه رو در پیش بگیره؟ نقد فیلم ها و سریال ها؟ و یا بررسی عوامل پشت پرده سینما و اهدافی که غرب در پی اون هست؟ یا هر نظری که دارید و میتونه باعث بهتر و غنی تر شدن این مستند بشه.
|
|||
|
|
۱۹:۰۶, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
دوستان از اون جایی که کیفیت قسمت های قبلی پایین بود و از طرفی امکان خراب بودن لینک ها هم وجود داشت از اول شروع به آپلود قسمت های قبل کردیم. این قسمت ها دارای کیفیت بسیار بالا و حجم پایینی هستند.
دانلود قسمت اول ۳۹ مگابایت http://tazohoor.313h.ir/0%20(1).flv |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فصل سوم مستند تا ظهور | ta-zohoor | 7 | 5,151 |
۴/شهریور/۹۱ ۰:۰۸ آخرین ارسال: ta-zohoor |
|
| دانلود فیلم مستند «عصر ظهور» (Age of Appearance) کاری از عبدالله هاشم | علائم ظهور | 116 | 89,318 |
۲۲/مرداد/۹۱ ۲:۳۲ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| مستند تکاندهندهٔ «بحرین: فریاد در تاریکی» +لینک دانلود | vahrakan | 0 | 1,599 |
۱۶/تیر/۹۱ ۱:۰۴ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| ساخت مستند ظهور جدید | loneassassin | 24 | 12,246 |
۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۰۲ آخرین ارسال: ELENOR |
|

![[تصویر: ta-zohoor.jpg]](http://dl.saaer.org/images/ta-zohoor.jpg)