|
ساخت مستند ظهور جدید
|
|
۱۹:۰۶, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام . بنده پیشنهاد میدم با توجه به اشکالات وارد شده بر مستند ظهور ساخته تیم Wake up project ، از تمامی متخصصین در ساخت کلیپ های رایانه ای مثل مستند ظهور و همچنین تمامی کسانیکه در حوزه های :
1- مهدویت 2- دشمن شناسی (فراماسونری ، ایلومناتی ، یهودیت و..) 3- آخرالزمان 4- شیطان شناسی 5- ولایت فقیه و... فعالیت دارند دعوتی به عمل بیاوریم که انشاء الله بتوانیم یک مستند کاملتر ، مستند تر ، صحیحتر و بی نقصتر رو بسازیم تا مردم به شکل صحیح آگاه بشن . انشاء الله پیشنهاد مورد بحث قرار بگیره و هماهنگی ها صورت بپذیره . در ضمن آقایون رائفی پور و نادر طالب زاده و طائب رو به بنده بسپارید . فقط این پیشنهاد مورد بحث قرار بگیره و قبول بشه انشاء الله ... |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۲۷, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بنده همونطور که گفتم میتونم یک سایت ایجاد کنم و اونو اداره کنم و به کاربران پاسخ بدم...
|
|||
|
۱۶:۱۷, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۳۷ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
ببینید دوستان اول بشینید خوب خوب فکر کنید که چی می خواهید بگید ...
چه کمبودی حس می کنید تو جامعه که به اون می خواهید بپردازید ... الان از دو سال پیش سخت تر شده پیدا کردن موضوع مناسب ... ببینید الان انقدر سخنرانی و مستند و سایت دشمن شناسی و نماد شناسی و .... وجود داره ... مردم الحمد الله خیلی چیز ها دستشون اومده ![]() اگر حرف جدیدی نداشته باشید برای گفتن و یا موضوع بکری که کسی سراغش نرفته باشه با استقبال خوبی رو به رو نمیشید ... باشید دنباله موضوع مهم باشید ... مثلا هر چقدر هم که به نظر شما مستند ظهور مشکل داشته باشه الان خیلی ها دیدند و به نظر من جامعه اشباعه ... دیگه کسی ببینیه دو قسمت اول مستندتون داره مطالب تکراری میگه اونوقت ... وقت شما هم هدر رفته ....اگر می خواهید اشکالات مستند ظهور رو بگید و برطرف کنید آقای رائفی پور در جلسات مختلف هم این کار رو کرده اند و هم مطالب درست رو بار ها گفته اند پس فعلا خوب فکر کنید و تحقیق ... موضوعات خوبی می تونید پیدا کنید .. اگر چیزی پیدا نشد من چند تا موضوع میتونم پیشنهاد کنم ... ولی بهتره خودتون احساس دغدقه رو یک موضوع بکنید و برید دنبالش ... چون این کار ها در ر صورت وسطش کمی خسته کننده میشه و اگر دغدقه ی خودتون نباشه ممکنه ببرید بعدش باید خوب خوب تحقیق کنید و مسلط بشید به موضوعتون ... روایات رو بررسی کنید ... تفاسیر و .... موفق باشید یا علی |
|||
|
|
۱۹:۱۰, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
آقا منم پایه ام.ولی بنظرم واسه ساخت این مستند دوستانی که با استادانی مثل آقای رایفی پور ارتباط دارن حتما مشاوره بگیرن تا مستندی قوی تری انشا الله ساخته بشه.ولی این مستند The Arrivals رو من خیلی تاثیر مثبت داشته و کلا منو با این مباحث آشنا کرده.من امروز هم که تو این مباحث هستم استارتش از همین مستند بوده.انصافا رو خیلی ها تاثیر مثبت داشته که یکیش خود من و چند تا از دوستامم که دیدن خیلی روشون تاثیر داشته.حالا اگه انشاالله به کمک الله دست یاری امام زمان(عجل الله) از این قویتر ساخته بشه چی میشه.فکر کنم بترکونه.
|
|||
|
۲۲:۳۲, ۲۲/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۳۴ توسط loneassassin.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
من غلط بکنم دیگه تاپیک بذارم !
من دارم زور میزنم بیایم یه کار همه جانبه بکنیم اون موقع همه شما رفتید سر کوروش بزرگ . بابا آخرالزمان شده ، باید اطلاعاتت مال الان باشه من دارم میگم بیاین یه کار بروز بکنیم اون موقع شما دارید سر قبر کوروش دعوا میکنید . متاسفم که اسم اینجا رو گذاشتید بیداری اندیشه . برادرا بیاین روی مفاهیمش بحث کنید و پیشنهادات جامع بدید . طرح بدید برای موضوعات و سرفصل هاش . سری بحثو نخوابونید . |
|||
|
۲۳:۰۲, ۲۲/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۰۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
ّبرادر گرامی شما خودت باید از همه پیگیر تر باشی ... ولی هفته به هفته سر میزنی
شما خودتون اول بگین دقیقا چی میخواهید خروجی بگیرید ... هدفتون دقیقا چیه ...می خواهید مستند ظهور دیگه ای ارائه کنید؟چند درصد احتمال میدید که حرفهاتون تکراری نباشه؟؟ مخاطبین استقبال کنن؟؟ در کنار صحبت های آقای رائفی پور و ...مطلب جدیدی دارید که تا حالا کسی نشنیده؟ مثل قربانی کردن انسان که بیداری اندیشه داد بیرون ....نقل قول:متاسفم که اسم اینجا رو گذاشتید بیداری اندیشه شما خودت پیگیری نمی کنی ... این حرفها چه ربطی داره به ما و سایت بیداری اندیشه ؟؟؟ چند کاربر دارند تو یک تاپیک با هم بحث می کنند ... چه ربطی داره به تایک شما؟؟ چون شما فکر میکنی موضوعت مهمه همه باید پاشن بیان اینجا؟؟ این بار چندمه که داری از کوره در میری و تند حرف میزنی اخوی ... مواظب باش اگر حرفی دارید برای گفتن باید درست مطرحش کنید تا کاربران جذب بشن ... حرفتون رو دقیق و منطقی بگیدبا درشت کردن فونت جذابیت تاپیک زیاد نمیشه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دعوت به همیاری برای ساخت یک مجموعه مستند قرآنی | آفتاب | 2 | 2,630 |
۱۲/تیر/۹۳ ۲:۳۸ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| ساخت مستند. پیشنهاد شما چیست؟ | علائم ظهور | 15 | 9,617 |
۲۸/مرداد/۹۲ ۱۶:۱۱ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| فراخوان ساخت مستند استر | soltanmahmoud | 1 | 2,127 |
۱۰/آبان/۹۱ ۹:۵۳ آخرین ارسال: AMINI |
|
| فصل سوم مستند تا ظهور | ta-zohoor | 7 | 5,113 |
۴/شهریور/۹۱ ۰:۰۸ آخرین ارسال: ta-zohoor |
|
| دانلود فیلم مستند «عصر ظهور» (Age of Appearance) کاری از عبدالله هاشم | علائم ظهور | 116 | 86,079 |
۲۲/مرداد/۹۱ ۲:۳۲ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دانلود مستند تا ظهور | Elia | 11 | 7,591 |
۲۴/خرداد/۹۱ ۱۴:۴۰ آخرین ارسال: ta-zohoor |
|

... وقت شما هم هدر رفته ....