|
این شعر عاشقانه از کیست؟
|
|
۹:۴۸, ۱۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
شعر زیر تصویری از گفت و گوی یک عاشق و معشوق است که مقام عشقبازی و چگونگی گذر از تمام هستی برای معشوق را توصیف می کند. حدس می زنید این شعر از کی باشد؟
عشقبازي كار هر شيّاد نيست/ اين شكارِ دام هر صيّاد نيست عشق از معشوقه اوّل سر زند/تا به عاشق جلوۀ ديگر كند تا به حدّي بگذرد هستي ازو / سر زند صد شورش و مستي ازو طالب اين مُدّعَي خواهي اگر / بر حسين و كربلايش كن نظر روز عاشورا شه دنياي عشق / كرد رو به جانب سلطان عشق بارالها اين سرم اين پيكرم/ اين علمدار رشيد اين أكبرم اين سُكينه اين رقيّه اين رباب / اين تنِ عريان ميان آفتاب اين من و اين ذكر يا رب يا ربم/ اين من و اين نالههاي زينبم پس خطاب آمد زحقّ كايشاهعشق / اي حسين اي يكّهتاز راه عشق گر تو بر ما عاشقي اي محترم/پرده برچين من ز تو عاشقترم هرچه از دست دادهاي در راه ما/مرحبا صد مرحبا خود هم بيا خود بيا كه ميكشم من ناز تو/ عرش و فرشم جمله پا انداز تو خود بيا كه من خريدار توام/ مشتري بر جنس بازار توام ليك خود تنها ميا در بزم يار/خود بيا و اصغرت را هم بيار خوش بود در بزم ياران بلبلي/ خاصه در منقار او باشد گلي خود تو بلبل، گل عليّ أصغرت/ زودتر بشتاب سوي داورت شعری از ناصر الدین شاه قاجار / منبع : الله شناسی، علامه حسینی تهرانی، ج اول، ص127 |
|||
|
|
۱۱:۰۱, ۱۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم در جایی این شش بیت را به عنوان مطلع دیدم ، گفتم شاید بد نباشد دیگران هم بخوانند . نمیدانم که این ابیات هم از همان شاعر است یا نه ؟؟ عشق یعنی زندگی را بندگی / عشق یعنی بندگی آزادگی عشق یعنی یک وضو و یک نماز / عشق یعنی یک عمر راز و نیاز عشق یعنی شب نخفتن تا سحر / عشق یعنی سجده ها با چشم تر عشق یعنی بهر معبود مردن / عشق یعنی همچو شمعی سوختن عشق یعنی بی قرار روی یار / عشق یعنی آرمیدن در جوار عشق یعنی تا ابد شیدا شدن / عشق یعنی موج یک دریا شدن اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱۹:۴۱, ۱۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
احساس میکنم که میخواهید در رابطه با ناصرالدین شاه صحبت کنید؟؟!!!
|
|||
|
۲۰:۳۴, ۱۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
آیا احتمال ندارد صوفی یا شاعری در ازای دریافت کیسه ای زر
این اشعار را به ناصرالدین شاه داده باشد و او من باب به دست آوردن دل علما و مردم این شعر را (شاید به توصیه اربابان انگلیسی خود) به نام خود منتشر ساخته باشد؟؟؟!!! من تصور می کنم او بیشتر به حرمسرا هایش فکر می کرد تا شاعری درباره امام حسین (علیه السلام)!!! و الله اعلم! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |