|
ماهر زین
|
|
۱۷:۳۷, ۲۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
دانلود آلبوم Thank You Allah از ماهر زین با کیفیت ۱۲۸ کیلو بایت ام پی تری Download Album Thank You Allah From Maher Zain With 128 KBPS MP3 01_ Always Be There 02_ Ya Nabi Salam Alayka 03_ Insha Allah 04_ Palestine Will Be Free 05_ Thank You Allah 06_ Allahi Allah Kiya Karo (feat. Irfan Makki) 07_ The Chosen One 08_ Baraka Allahu Lakuma 09_ For the Rest of My Life 10_ Hold My Hand 11_ Awaken 12_ Subhana Allah (feat. Mesut Kurtis) 13_ Open Your Eyes 14_ Ya Nabi (Arabic Version - Bonus Track) 15_ Thank You Allah (Acoustic Version - Bonus Track) به نظر من آهنگ شماره 5 Thank you allah از همه زیبا تره منبع:islamicsong.tk |
|||
|
|
۱۴:۱۷, ۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
چرا هيچكدوم رو نميشه دانلود كرد ؟
|
|||
|
|
۱۶:۰۴, ۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۷/آذر/۹۰ ۱۴:۱۷)peimane نوشته است: چرا هيچكدوم رو نميشه دانلود كرد ؟ لابد با گوشی هستین با گوشی نمیشه از فوردانلودز دانلود کرد اینم لینک مستقیم لیست آهنگ ها: (برای دانلود، روی آهنگ مورد نظر کلیک کنید) Always Be There Ya Nabi Salam Alayka Insha Allah Palestine Will Be Free Thank You Allah Allahi Allah Kiya Karo (به همراه عرفان مکی) The Chosen One Baraka Allahu Lakuma For the Rest of My Life Hold My Hand Awaken Subhana Allah (به همراه مسات کورتیس) Open Your Eyes Ya Nabi (نسخه عربی – آهنگ هدیه) Thank You Allah (نسخه بی کلام – آهنگ هدیه) |
|||
|
|
۱۴:۱۲, ۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنون حالا تونستم دانلود كنم |
|||
|
|
۱۴:۴۹, ۱۹/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۳ ۱۴:۲۸ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان گرامی,میخواستم خواننده ای رو معرفی کنم که از نسل خودمونه و از جنس خودمون
ماهر زین,خواننده ی مسلمان سوئدی و با اصلیت لبنانی: زندگی او: اولین الهام موسیقیایی ماهر از پدرش که یک خواننده محلی در شهر زیبای مدیترانه ای، تریپولی، در لبنان بود ، نشات گرفت.ماهر که مجذوب موسیقی و آلات موسیقی بود اولین کیبوردش را، هنگامی که 10 سال بیشتر نداشت ، هدیه گرفت و از آن زمان به بعد موسیقی به بخشی از زندگیش تبدیل شد . زمانی که 8 ساله بود خانواده ی وی به سوئد نقل مکان کردند و ماهر در آنجا به تحصیلاتش ادامه داد و در رشته مهندسی هوانوردی فارغ التحصیل شد . با همه ی تغییراتی که در اطراف ماهر در حال وقوع بود یک چیز بدون تغییر باقی ماند و آن علاقه شدید او به موسیقی بود. ماهر شب ها تا دیر هنگام در مدرسه با دوستانش به خواندن و سرودن و تجربه موسیقی مشغول بود . مدت زیادی طول نکشید که او متوجه شد موسیقی جزء جدایی ناپذیر از وجود اوست. پس از مدتی ماهر به عنوان تولید کننده موفق در عرصه ی موسیقی معرفی شد. اولین همکاری ماهر در زمینه موسیقی با " ردوان" و هنرمندان سوئدی بود و بعدها هم به نیویورک نقل مکان کرد ودر آنجا به فعالیت های خود ادامه داد.
وی به مدت چند سال در صنعت پرطرفدار موسیقی نیویورک حضور داشت و با هنرمندان و در اولین و موفق ترین آلبوم صاحب " کت دلونا" با دو موسیقی Whine up و Run the Show به شهرت رسید. ماهر آن چیزی را داشت ،که دیگران رویا قلمداد می کردند. وی در این رابطه می گوید:" من شیفته موسیقی هستم ، اما از آنچه که آن را احاطه کرده است، بیزارم و همین باعث القای این حس می شود که چیزی درست نیست." "رد وان" همچنان در حال گسترش یافتن بود و با هنرمندانی چون آکون ، لیدی گاگا ، انریکو و مایکل جکسون همکاری می کرد ، تا جایی که به موقعیتی باورنکردنی در عرصه تولید موسیقی دست یافت. با همه ی این احوال ماهر مردد بود و سرانجام تصمیم گرفت صنعت موسیقی و حاشیه های آن را رها کند و به سوئد بازگردد. پس از بازگشت وی با گروهی از برادران که در انجمن اسلامی استکهلم فعالیت داشتند، آشنا شد و از آن زمان به طور منظم در مسجد محل اقامت اش حضور پیدا می کرد و از همان لحظه احساس کرد که سرانجام به خانه رسیده است. ماهر از اینکه توانسته بود سرانجام راه درست را پیدا کند ، احساس خوشبختی می کرد و حس می نمود حال نوبت اوست که با کمک استعدادش در موسیقی ،در راه اسلام به دیگران کمک نماید . ماهر می گوید:"اگر یک چیز داشته باشم که بخواهم به دیگران بگویم این است که دیدن راه درست بسیار آسان است تنها اگر چشمان خود را بگشاییم و به دقت به آنچه برایمان اتفاق می افتد بنگریم" اولین آلبوم او با نام thank you allah منتشر شد لینک دانلود:
![]() اما متن یکی از آهنگ های زیبا همراه با ترجمه: انشاءالله Everytime you feel like you cannot go on هروقت که احساس میکنی نمی توانی ادامه دهی You feel so lost احساس می کنی که شکست خوردی and That your so alone چرا که خیلی تنهایی !! All you is see is night همیشه می بینی که شب است And darkness all around و تاریکی تو را فراگرفته است You feel so helpless تو احساس درماندگی می کنی You can’t see which way to go و راهی را که باید طی کنی ، نمی بینی Don’t despair and never loose hope نا امید مشو ! و امیدت را از دست نده Cause Allah is always by your side چرا که الله همیشه در کنارت است Insha Allah x3 ان شاء الله (3 بار) Insha Allah you’ll find your way ان شاءالله که راهت را پیدا خواهی کرد Everytime you commit lit more mistake وقتی که تو مرتکب اشتباه دیگری می شوی You feel you can’t repent احساس می کنی که نمی توانی توبه کنی that its way too late و (برای توبه کردن) دیرشده است ! Your’re so confused, wrong decisions you have made تو خیلی گیج شده ای ؛ تصمیمات اشتباهی که گرفته ای Haunt your mind and your heart is full of shame مکرراً به ذهنت خطور می کنند Don’t despair and never loose hope نا امید مشو ! و امیدت را از دست نده Cause Allah is always by your side چرا که الله همیشه در کنارت است Insha Allah x3 ان شاء الله (3 بار) Insha Allah you’ll find your way ان شاءالله که راهت را پیدا خواهی کرد Turn to Allah is never far away بازگشت به سوی الله هرگز دور از دسترس نیست Put your trust in Him به او اعتماد کن Raise your hands and pray دستانت را دراز کن و دعا کن : OOO Ya Allah ای خدا ... Guide my steps don’t let me go astray گام هایم را هدایت کن ؛ و مگذار گمراه شوم You’re the only one showed me the way, تو تنها کسی هستی که راه درست را نشانم دادی Showed me the way x2 راه درست را نشانم دادی (2بار) Insha Allah x3 ان شاءالله (3بار) Insya Allah we’ll find the way ما راه درست را پیدا خواهیم کرد ... ![]() |
|||
|
|
۲۰:۱۹, ۱۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
آقا من خودم رو کشتم موزیک ویدئو های آقای ماهر زین رو پیدا کنم (با کیفیت 720 به بالا) نشد
![]() نت رو زیر و رو کردم پیداش نکردم ![]() ![]() اگه کسی از دوستان لینکی ازش یافت .... ممنون
|
|||
|
|
۲۲:۰۵, ۱۹/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۰ ۲۲:۰۸ توسط rastin.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۰:۲۶, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
اینکه با redone همکاری داشته رو نمیدونستم.....
الان ردوان رفیق جینگ جناب پیتبول شده.....باهم میرن از این کاباره به اون کاباره.... |
|||
|
۱:۰۹, ۹/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۱۱:۴۶ توسط mhvvhm.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من تمامی آهنگ های آلبوم این آقا رو یه گوشکی دادم یه جیز عجیب به نظرم رسید می خواستم نظر دوستان رو هم بدونم مگه یه حدیثی وجود نداره که میگه تو آخرالزمون قرآن و اسماءالحسنی رو با آهنگ می خونند؟؟؟؟تا جایی که تو مساجد قرآن با موزیک پخش خواهد شد! این آقا هم تقریبا همین کارو کرده انشاالله و الله رو که مکررا آورده درواقع ایشون با ناآگاهیش و جهالتش یا شایدم از رو برنامه قبلی که دنیای ماسونی برای اینجور تازه مسلمون ها ریخته از اونها وسیله ای برای ضربه زدن به اسلام استفاده کنه!!!درواقع ایشون استارت اینجور کارها رو زده فعلا دارن سعی میکنند ببینند دنیای اسلام چقدر انعطاف تا اعتراض اولیه رو دارن!!؟؟ الله اعلم!!!! اصلا مگه اینجور موزیک ها نیز حرام نیست؟؟؟اصلا ساز واینها حرام نیست؟ |
|||
|
۱۸:۳۸, ۹/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۹۰ ۲۲:۳۹ توسط Lord_Contemno.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
نقل قول:این آقا هم تقریبا همین کارو کرده انشاالله و الله رو که مکررا آورده درواقع ایشون با ناآگاهیش و جهالتش یا شایدم از رو برنامه قبلی که دنیای ماسونی برای اینجور تازه مسلمون ها ریخته از اونها وسیله ای برای ضربه زدن به اسلام استفاده کنه!!!درواقع ایشون استارت اینجور کارها رو زده فعلا دارن سعی میکنند ببینند دنیای اسلام چقدر انعطاف تا اعتراض اولیه رو دارن!!؟؟ الله اعلم!!!! من آهنگای این آقا رو نه گوش دادم و نه گوش میدم، ولی شما دیگه خیلی بامزه ای
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 510562129.jpg]](http://pic.myegy.com/pic_big/510562129.jpg)
![[تصویر: Maher_Zain_on_LuckyOptimist.com_.jpg]](http://luckyoptimist.com/wp-content/uploads/2011/04/Maher_Zain_on_LuckyOptimist.com_.jpg)