|
ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در دو عید اما یک روز!!؟
|
|
۵:۴۵, ۲۱/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۰ ۵:۴۷ توسط ساقی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در دو عید اما یک روز!!؟
با عرض سلام به ساحت آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)و تمامی دوستان دوستان من یادم نمیاد که این روایت یا حدیث را از کدوم شخص شنیدم یا کجا خوندم زمانی که دو عید یک جای شود آقا ظهور میکنند، شاید به نظر بعضیا یعنی چطور میشه ک دو تا عید در یک روز باشد، اما شما بزرگان خودتون به احتمال زیاد میدونید که روز جمعه خودش یک عید محسوب میشود برای ما و به تور نمونه امروز جمعه هست و از دو عید بگذریم که سه تا عید در یک روز هست و خدا کند که این جمعه همان جمعه موعود باشد و روایت حقیقت داشته باشد. حالا اگر واقاً آقا ظهور کنه من خودم موندم با چه رویی میتونم بگم آقا خوش امدی من منتظرت بودم من آماده شده بودم که تا ظهور کنی و جملاتی که در روایت هست بگی و من واقاً لبیک گویان به ندای شما لبیک میگم، نشود من رو سیاه مثل کوفیان که آقا امام حسین (علیه السلام) را خواستن ولی وقتی اومد آقا را تنها گذاشتن، خدایا به ناتوانی ما رحم کن و لیاقت منتظر و سرباز آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)بودن را به ما عنایت بفرما. خوب دوستان و مدیران عزیز من منتظر پاسخ شما هستم |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۵۷, ۲۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام دوستان دنبال کردن تاریخها و نشانه ها مطالب جالبی پیش میاره و گاهی هم جنبه طنز پیدا میکنه و از طرفی نشانه انتظار و مشتاق بودن مومن هست . من تقویمو نگاه میکردم دیدم امروز 33 سالگرد انقلاب اسلامی در سال 1433 قمری و 11 فوریه است ![]() ![]() ![]() اینهمه 33 و 11 اینجا چکار میکنه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ( دوستان فقط قصدم مزاح بود . سالگرد انقلاب هم مبارک ) |
|||
|
۸:۵۷, ۲۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . این مقاله را حتماً بخوانید که واقعاً کولاکه. . این مقاله را بخوانید که اینقدر دنبال جمعه نباشیم. . (۵/اردیبهشت/۹۰ ۵:۴۶)وحید110 نوشته است: ظهور امام زمان، جمعه یا شنبه؟ . . http://forum.bidari-andishe.ir/thread-2787.html |
|||
|
|
۱۱:۲۲, ۲۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
به چه علت یک روایت بی سند را در مورد مسئله ای که برای عموم این قدر حساس است محور تاپیک قرار میدهد
قرار نیست در این موارد بدون سند و مدرک صحبت کرد در ضمن بارها و بارها و بارها در تالار خدمت دوستان عرض کردم که این که آقا کی تشریف می آورند نباید برای ما مهم باشد چرا که به آن هم امر نشده ایم برای ما باید مهم باشد که آیا آماده ی ظهور هستیم یا نه به فرض سال و ماه و دقیقه و ثانیه ی ظهور را هم دانستیم خوب الان مگر در کیفیت بندگی من تفاوتی ایجاد شد؟ ما متأسفانه به جای پرداختن به اموری که مورد تأکید خدا و اهل بیت است در قرآن و روایات می پردازیم به اموری که به آنها امر نشده ایم به ما گفتند خود را آماده کنید نه بگردید دنبال زمان ظهور در روایات داریم که برای منتظر حقیقی ظهور و غیبت امام زمان تفاوتی ندارد چرا که در حال انجام وظیفه هستند و در کسب رضای خدا و ولی اعظم خدا نهایت تلاش خود را میکنند تأکید میکنم برای ایجاد تاپیک در اینگونه موارد دیگه بدون سند موثف تاپیک ایجاد نفرماید! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| زمان ظهور نزدیک است | kian2137 | 7 | 2,632 |
۸/فروردین/۹۶ ۷:۱۰ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| سخن مهمی از آیت الله بهجت پیرامون سفیانی و انتظار فرج و ظهور | راوی110 | 1 | 1,771 |
۱۵/فروردین/۹۵ ۹:۵۴ آخرین ارسال: مخلوق |
|
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 2,974 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| امام زمان را میخواهیم یا ظهور؟؟؟؟؟!!!!!!!! | سید ابراهیم | 21 | 7,509 |
۲۲/شهریور/۹۴ ۲۱:۰۴ آخرین ارسال: افشین |
|
| انسانها در برابر وجود مقدس امام عصر(عجّل الله تعالي فرجه) | جواد مخبریان | 1 | 1,815 |
۳۰/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۴ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|
| فوائد دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (مکیال المکارم) | در جستجوی سختی | 75 | 45,621 |
۳۱/تیر/۹۴ ۹:۰۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| (B)ساخت مسجدی به دستور امام زمان عجل الله (روایتی از یک معجزه) | oO DaViD Oo | 1 | 2,811 |
۱۷/فروردین/۹۴ ۱۷:۰۸ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|