کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
* مطالب ناب، زیبا و تأثیرگذاری که در تالار خوانده ایم *
۲۲:۲۶, ۲۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام برادران و خواهران محترم و امام زمانی.
إن شاءالله که هر روزتون عید باشه. (هر روزی که توش گناه نکنیم، عیده).
داشتم مطالب بخش اخلاق اسلامی و سیره معصومین رو مطالعه می کردم.
واقعا بخش مهدویت و اصول عقاید شیعه مطالب نابی داره.
خودم به شخصه دوست دارم همشون رو تو ذهن بسپارم.
داشتم بعضی هاش رو تو موبایلم یادداشت میکردم.
دیدم نه. نمیشه. باید کار دیگه ای کرد. آخه خیلی زیادن و همشون هم زیبان.
من هم که حوصله نوشتن ندارم.
این تاپیک رو ایجاد کردم تا خودم و هر برادر یا خواهری مطلبی ناب و قشنگ و البته اعتقادی و مذهبی رو تو تالار خونده و خیــــــــلــــــی از اون خوشش اومده رو تو این تاپیک قرار بده.
هر چند وقت هم میایم تو این تاپیک و این مطالب رو مرور میکنیم.
یا علی.
مطالبی که امشب خوندمشون و خیلی زیبا و تأثیر گذار و البته تکون دهنده بودن:

امام على عليه السلام ـ در پاسخ به سؤال از نحوه محاسبه نفس فرمود :
چون صبح را به شب رساند، به سراغ نفْس خويش رود و بگويد :
اى نفْس !
امروز بر تو گذشت و هرگز سوى تو برنمى گردد .
خداوند از تو خواهد پرسيد كه آن را چگونه سپرى كردى ؟
در آن روز چه كردى ؟
آيا خدا را ياد كردى، يا سپاس و ستايشش گفتى؟
آيا حقّ برادر مؤمنى را گزاردى؟ آيا بار غمى از دل او برداشتى ؟
آيا در نبودِ او هواى زن و فرزندان او را داشتى ؟ آيا وقتى مُرد، به بازماندگان او رسيدگى كردى ؟ آيا با استفاده از مقام و موقعيّتت، از غيبت برادر مؤمنى جلوگيرى كردى ؟ آيا مسلمانى را يارى رساندى ؟ چه كارى براى او كرده اى ؟
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : اخلاقت را نيكو گردان خداوند حساب تو را سبك مى كند.

سخنانی از خداوند متعال:

اگر ، رویگردانان از من ، می دانستند من چگونه انتظارشان را می کشم و چطور مشتاق بازگشتشان هستم ، از شوق من ، می مردند و به خاطر محبت من اعضای بدنشان از هم می گسست.
رساله قشیریه و احیا علوم الدین ج 4 ص 472

ای عیسی چقدر چشم انتظار باشم و به نیکی آنها را بطلبم ، در حالی که آنها به سویم باز نمی گردند.
کافی ج 8 ص 134
انا جلیس من جالسنی ، انا ذاکر من ذاکرنی ، انا غافر من استغفرنی ، انا مطیع من اطاعنی

من همنشین کسی ام که با من بنشیند ، یاد کننده کسی هستم که مرا یاد کند ، آمرزنده آن کسی هستم که از من آمرزش بخواهد ، و مطیع کسی هستم که مرا اطاعت کند .

می دونید به چه جور نشستنی عرب « جلیس » میگه ؟؟؟؟
وقتی که دو تا دوست کنار هم بشینند و دستشون رو به دور گردن هم بندازند
.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حلما ، Ramin_Ghn ، Hadith ، N.Mahdavian ، nasimesaba ، sadegh-a ، میلاد.م ، saloomeh ، 208 ، فدک زهرا ، علی 110 ، ترنم ، Islam ، در جستجوی سختی ، مسافر ، EMPERATOR ، ساجد ، abas_341 ، ali.khm ، hesam110 ، shafagh_mah ، mahdy_mir ، SARV ، رهجو ، Abasaleh ، rezvan ، یا صاحب الزمان ، ساقی ، ario65 ، نسیم ، رهیافته ، sevenmoons ، نگار ، ضرغامیان ، somayeh ، Farzaneh ، ZaHrA110M ، منادی حق ، laanbar1-2-3 ، مصباح ، آیات ، لبخند خدا ، السا ، مجتبی110 ، بچه های گمنام ، elahe.sd ، 135
۰:۲۳, ۲۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
در تفسير روح‏ البيان آمده است كه شيطان در وسوسه‏ ى خود، مراحلى را طى مى ‏كند:

ابتدا به كفر دعوت مى ‏نمايد.
اگر موفق نشد، به بدعت،
اگر موفق نشد، به گناهان كبيره،
اگر موفق نشد به گناهان صغيره،
اگر موفق نشد، به كارهاى مباح به جاى عبادات
و اگر باز هم موفق نشد، به عباداتى دعوت مى ‏كند كه پايين ‏تر است، تا شخص از مرحله بالاتر باز بماند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، Hadith ، N.Mahdavian ، nasimesaba ، sadegh-a ، میلاد.م ، fazel ، saloomeh ، 208 ، فدک زهرا ، علی 110 ، ترنم ، Islam ، در جستجوی سختی ، yamin ، EMPERATOR ، Admirer ، ساجد ، sarallah ، اکبر.ع ، zarati313 ، abas_341 ، ali.khm ، hesam110 ، shafagh_mah ، mahdy_mir ، SARV ، رهجو ، Abasaleh ، یا صاحب الزمان ، ساقی ، نسیم ، یاســین ، 872325 ، faateme-313 ، یوسف خان ، ضرغامیان ، somayeh ، Farzaneh ، ZaHrA110M ، منادی حق ، laanbar1-2-3 ، simorghsimorgh ، لبخند خدا ، بچه های گمنام
۱۱:۳۸, ۲۳/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۰ ۱۶:۰۴ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #3
آواتار
گریه شیطان

برخی کارها در طول زندگی آدم علیه السلام و فرزندانش و در طول تاریخ، ابلیس را چنان آزار داده که باعث ناله وزاری ابلیس شده و حتی او را به گریه واداشته است که در زیر به برخی از آن موارد اشاره می‌کنیم:

1- وقتی حضرت آدم توبه کرد و خدا توبه‌اش را پذیرفت شیطان ملعون چنان از سوز دل ناله کرد که ملائکه آسمان و زمین را متوجه کرد و همه او را لعنت کردند.

2- روزی که حضرت یوسف از دست زلیخا گریخت، شیطان از سوز دل ناله‌ای کرد که ملائکه صدای او را شنیدند و لعنتش کردند.

3- در غدیر خم، وقتی پیامبر صلی الله لیه و آله، امام علی علیه السلام را به خلافت منصوب کرد و فرمود: "من کنتُ مولاهُ فعلیٌّ مولاه" ، شیطان از دل پر دردش ناله‌ای کشید و گفت: از این پس چه کنم و چاره ام چیست؟ اولادش را جمع کرد و گفت: تا می‌توانید مردم را به شک اندازید، محبت، ولایت و دوستی علی علیه السلام را چنان بر مردم متشبه کنید که او را به خدایی بارو کنند و از غلو به جهنم بروند و عده‌ای از راه و روش او برگردند و جهنمی شوند.
4- روز عاشورا بسیار زحمت کشید تا زمینه‌ای فراهم کرد که همه لشکر عمر سعد، علیه امام حسین علیه السلام شوریدند و او را به شهادت رساندند. آنگاه همه شیاطین، روی زمین پخش شدند و با شادی و خوانندگی ابراز خرسندی کردند. شیطان می‌گفت: عجب خلق خدا را گمراه کردم و به مقصودم رسیدم. پس از اینکه شیطان از ثواب و مقام و منزلت پیروان و زیارت کنندگان امام حسین علیه السلام آگاه شد از کرده خود پشیمان شده و از روی حسرت نعره‌ای کشیده که همه ملائکه لعنتش کردند. گفت: واویلا، قضیه بر عکس شد و مردم بیشتری داخل بهشت شدند.

5- وقتی که پیامبر صلی الله علیه و آله، به پیامبری مبعوث شد و مردم را از نادانی، گمراهی و جهنم نجات داد و به سوی بهشت رهنمون شد، ابلیس ناله کرد و فریاد کشید.

6- وقتی سوره مبارکه "حمد" نازل شد، ابلیس فریاد زد و ناله کرد، چون می‌گفت: این سوره سبب آمرزش گناهان اولاد آدم می‌شود.

5- امام صادق علیه السلام فرمودند: وقتی انسان در برابر خدا سجده کند و آن را طول دهد، شیطان از ناراحتی فریادش بلند می‌شود و به کناری رفته و شروع به گریه می‌کند و می‌گوید: وای بر من، این بنده خدا چگونه او را اطاعت می‌کند و در مقابل او به خاک می‌افتد، در حالی که من او را معصیت نمودم و به آدم سجده نکردم.

8- دیدار با مومن: دید و بازید مومنان از یکدیگر شیطان را چنان ناراحت می‌کند که به صورت خود زده و دست و پای خود را زخمی می‌کند.

9- صدقه دادن
روزی پیامبر صلی اله علیه و آله از شیطان پرسید: ای ملعون! چرا مانع از صدقه دادن می‌شوی؟ عرض کرد: یا رسول الله! اگر ارّه‌ای بر سر من بگذراند و مانند درخت و چوب سرم را ارّه کنند، برای من راحتتر از صدقه دادن اشخاص است. آن حضرت پرسیدند: چرا صدقه چنان ناراحتت می‌کند.
در جواب گفت: در صدقه دادن پنج خصلت است:
مال را زیاد می‌کند
مریضان را شفا می‌دهد.
بلاها را دفع می‌کند.
صدقه دهندگان، به سرعت برق از پل صراط می‌گذرند.
بدون حساب داخل بهشت می‌شوند و برای ایشان عذابی نیست. پیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند: خدا عذابت را زیاد کند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، چشم انتظار ، 208 ، فدک زهرا ، علی 110 ، ترنم ، Islam ، در جستجوی سختی ، میلاد.م ، sadegh-a ، yamin ، مسافر ، N.Mahdavian ، ساجد ، zarati313 ، abas_341 ، ali.khm ، shafagh_mah ، mahdy_mir ، SARV ، behzad-jn ، رهجو ، Abasaleh ، یا صاحب الزمان ، rezvan ، ساقی ، نسیم ، 872325 ، faateme-313 ، رهیافته ، sevenmoons ، یوسف خان ، MOHSEN-Z ، ضرغامیان ، somayeh ، Farzaneh ، منادی حق
۱۵:۲۳, ۲۴/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۰ ۱۵:۳۸ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #4
آواتار
[تصویر: 80566251416915024426.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، Islam ، 208 ، در جستجوی سختی ، میلاد.م ، sadegh-a ، yamin ، N.Mahdavian ، abas_341 ، ali.khm ، hesam110 ، shafagh_mah ، mahdy_mir ، رهجو ، Abasaleh ، یا صاحب الزمان ، فدک زهرا ، ساقی ، شهیدطیبه واعظی ، نسیم ، یاســین ، najmeh ، M03TAFA ، seiied ، حسن عزتي ، MOHSEN-Z
۱۶:۴۴, ۲۴/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۰ ۱۷:۵۷ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #5
آواتار
زیبا ترین پستی که من در این تالار مشاهده کردم اینه :

خدای تعالی میفرماید:
به عزت و جلال و بزرگواری و جایگاه مرتفع عرشم سوگند،
امید هر کس را که به جز به من امیدوار باشد حتماً و حتماً به وسیله ی نومیدی، خواهم برید و لباس مذلت و خواری در نزد مردم را حتماً حتماً به او خواهم پوشانید و او را از نزدیک شدن به بارگاهم حتماً حتماً دور خواهم ساخت!
آیا در سختی ها جز مرا آرزو میکند؟ و حال آنکه سختی ها همه بدست من است و به کسی به جز من امید بسته است؟
و با حلقه ی فکر، درِ خانه ی غیر مرا میزند؟
و حال آنکه کلید در های بسته بدست من است و درِ خانه ی من به روی هر کسی که مرا بخواند باز است
و کیست آنکه در مصیبت هایش مرا آرزو کرد و من رشته ی اتصال او را با خودم در آن مصیبت بریدم؟
و کیست آنکه در مقصودی که داشت امید به من بست و من امیدش را قطع کردم؟
نگهداری آرزهای بندگانم را خودم به عهده گرفتم ولی آنها به نگهداری من راضی نشدند و آسمان هایم را از فرشتگانی که از تسبیح خوانی من ملالتی به خود راه نمیدهند پر کردم و به ایشان دستور دادم که درهای میان من و بندگانم را نبندند ولی بندگانم به گفته ی من اعتماد نکردند.
آنکس که مصیبتی از مصیبتها، شب هنگام به سراغش میاید مگر نمیداند که به جز من هیچ کس بر برطرف نمودن آن مصیبت مالک نیست؟
آیا بنده ی من مرا چنین می بیند که منی که پیش از سوال کردن و درخواست، عطا میکنم، پس از آنکه درخواست کند و از من سوال کند اجابتش نمیکنم؟؟؟
مگر من بخیلم که بنده ی من مرا به بخل نسبت میدهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
مگر بخشایش و کرم از آن من نیست؟
مگر گذشت و رحمت بدست من نیست؟
مگر من محل آرزوها نیستم؟
پس چه کسی رشته ی آرزوها را به جز من میتواند قطع کند؟
آنان که آرزومندند مگر نمیترسند از اینکه به جز من بر کسی امید میبندند؟؟؟
اگر همه ی اهل آسمانها و زمینم همگی آرزوها داشته باشندو آنگاه من به هر یک از آنان به اندازه ی همه یآنچه همگی آرزو دارند بدهم به قدر ذره ای از ملک من کم نمیشود و چگونه ممکن است کم شود ملکی که من خودم قیم و برپا دارنده ی آن هستم؟
ای بدا به حال آنان که از رحمت من ناامیداند
و ای بدا به حال آنکه معصیت مرا بکند و احترام مرا نگاه ندارد

.
.
منبع : کتاب لقالله ، تألیف عارف ربانی آیت الحق، میرزا جواد آقا ملکی تبریزی، ص 113

بر گرفته از تاپیک کسی که طاقت ندارد این حدیث قدسی را نخواند!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، میلاد.م ، علی 110 ، yamin ، ترنم ، N.Mahdavian ، rastin ، F_R ، zarati313 ، ali.khm ، hesam110 ، shafagh_mah ، mahdy_mir ، SARV ، رهجو ، Abasaleh ، یا صاحب الزمان ، rezvan ، فدک زهرا ، ساقی ، نسیم ، 872325 ، یوسف خان ، علمدار133 ، ضرغامیان ، Farzaneh ، منادی حق ، Hadith ، بچه های گمنام
۱۵:۱۹, ۳/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۰ ۱۶:۰۳ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #6
آواتار
نشانه هاي اخلاص كه يكي از ويژگي هاي ياران امام زمانه:
1- کسی که عملی از روی خلوص انجام داد آن عمل در نظرش باقی نمیماند و امری مهم آن را تلقی نمیکند...
2- کسی که عملی را از روی اخلاص انجام میدهد از هیچ کس توقع ندارد. حتي از خدا...

دوستان اخلاص حتي در ارسال هاي ما تو اين تالار هم مدّنظره. اگه واقعا ميخواهيم با ارسال هامون يه چيزي رو براي خدا به ديگران بفهمونيم و ياد بديم، ديگه نبايد منتظر تشكرهاي زياد و جواب هاي متعدد باشيم. اين خلوص عمل ما رو از بين ميبره. (خطاب به خودم)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: N.Mahdavian ، shakiba ، 208 ، rastin ، Admirer ، میلاد.م ، zarati313 ، ali.khm ، hesam110 ، shafagh_mah ، mahdy_mir ، ترنم ، SARV ، Abasaleh ، فدک زهرا ، ساقی ، نسیم ، رهیافته ، یوسف خان ، ضرغامیان ، Farzaneh ، منادی حق ، Banoo
۱۶:۱۸, ۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
(۳/اسفند/۹۰ ۱۵:۱۹)منتقم زهرا نوشته است:  نشانه هاي اخلاص كه يكي از ويژگي هاي ياران امام زمانه:
1- کسی که عملی از روی خلوص انجام داد آن عمل در نظرش باقی نمیماند و امری مهم آن را تلقی نمیکند...
2- کسی که عملی را از روی اخلاص انجام میدهد از هیچ کس توقع ندارد. حتي از خدا...

دوستان اخلاص حتي در ارسال هاي ما تو اين تالار هم مدّنظره. اگه واقعا ميخواهيم با ارسال هامون يه چيزي رو براي خدا به ديگران بفهمونيم و ياد بديم، ديگه نبايد منتظر تشكرهاي زياد و جواب هاي متعدد باشيم. اين خلوص عمل ما رو از بين ميبره. (خطاب به خودم)

تو این زمینه خیلی مشکل دارم
یعنی میشه وقتی یه پست میذارم صد بار نیایم چک کنم ببینم چندتا تشکر داره؟
یعنی میشه سر یه رتبه ساده بی اهمیت انقدر ذوق نکنم و غرور سرتاسر وجودمو نگیره؟
وقتی همین کار ساده ازم بر نمیاد چطور می تونم واسه کارای بزرگتر اخلاص عمل داشته باشم؟

جدی چرا انقدر تشکر دیگران مهمه واسه من؟
چه اهمیتی داره اگه یک تشکر یا 1000 تا تشکر بشه ازم؟
مگه این تشکرا قراره اون دنیا دستمو بگیره وقتی حتی تو این دنیا هم اثری نداره...

خدایا خودت میدونی ... خودت میدونی که من ضعیفم... ضعیف النفسم
با یه تعریف دیگران حتی در همین حد تشکر ساده تو فروم همه چیزو یادم میره و اعمالمو نابود میکنم
خدایا تو بهتر میدونی که هیچی جز ریا کاری تو کارنامم نیست
خدایا خودت آدمم کن... من قدرتشو ندارم. به بزرگی و مهربونی خودت ریاکاری های منه بدبخت فقیر رو از بین ببر...خدایا به کرم خودت و به کمال خودت اعمال ناقص منو کامل و خالص کن...

از همین کار ساده شروع می کنم.از توجه نکردن به تشکرای ارسالام...از همین پست هم شروع میکنم.بر نمیگردم و نگاش نمیکنم...

خدایا کمکم کن سر حرفم بمونم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، أین المنتظر ، Admirer ، mahdy_mir ، اکبر.ع ، zarati313 ، hesam110 ، shafagh_mah ، ترنم ، SARV ، Abasaleh ، فدک زهرا ، ساقی ، N.Mahdavian ، yamin ، نسیم ، یاســین ، 872325 ، یوسف خان ، علمدار133 ، ضرغامیان ، Farzaneh ، منادی حق ، عبدالرحیم ، elahe.sd ، بچه های گمنام
۱۰:۲۶, ۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
آیا میدانید حنان به چه معناست؟؟؟
حنان یعنی بسیار بازگشت کننده به سوی کسی که از او دوری میگزیند
الله اکبر
چقدر این نام خدا زیبا است
از وقتی معنی این نام خدا را فهمیدم مرتب با این نام خدا را صدا میزنم. چون خودم را میشناسم که با اعمال و رفتار و گفتارم در عمل کسی هستم که از خدا دوری میگزیند
اما وقتی خدا را با این اسم صدا میزنم معنایش این است که :
اوست کریم؛ خودت گفتی بسیار بازگشت کننده ای به سوی منی که عملم در حال دوری گزیدن از تو هستم در پیچ و خم های امتحانات زندگی
اما معتقدم که تو خدایی هستی که بسیار بازگشت کننده ای.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadegh-a ، میلاد.م ، zarati313 ، یا ثارالله ، hesam110 ، shafagh_mah ، علی 110 ، ترنم ، یا صاحب الزمان ، رهجو ، Abasaleh ، فدک زهرا ، N.Mahdavian ، نسیم ، Farzaneh ، منادی حق ، mahdie ، elahe.sd
۱۰:۳۸, ۱۰/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۰:۴۰ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #9
آواتار
یک تفسیر بسیاااااااااااااااااار زیبا از آیت الله جوادی آملی:

آنچه دیگران گفتند و ما بدان رسیدیم، اینست که فرمود:
قلب المؤمن عرش الرّحمن
حال کسی بدین مقام (ایمان) نمیرسد که قلبش عرش خداوند بشود، مگر با اشک چشم
لذا در قرآن فرمود:
و کان عرشُه علی الماء
و عرش او بر آب بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، shafagh_mah ، rastin ، mahdy_mir ، فرید ، میلاد.م ، علی 110 ، یا ثارالله ، ترنم ، یا صاحب الزمان ، رهجو ، rezvan ، فدک زهرا ، N.Mahdavian ، نسیم ، ats ، رهیافته ، ضرغامیان ، Farzaneh ، منادی حق ، Tolou ، شیدا ، Hadith ، bahman6307 ، عبدالرحیم ، بچه های گمنام
۱۶:۰۸, ۱۷/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۰ ۱۶:۱۳ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #10
آواتار
در حدیث قدسی ذکر شده:

من طلبنی وجدنی ،
من وجدنی عرفنی،
من عرفنی أحبنی،
من أحبنی عشقنی،
من عشقنی عشقته ،
من عشقته قتلته،
من قتلته فعلی دیته ،
من علی دیته فانا دیته.

هر کس مرا طلب کند می یابد،
هر کس مرا یافت می شناسد،
هر کس مرا شناخت به من محبت پیدا میکند،
هر کس به من محبت پیدا کرد عاشقم میشود،
هر کس عاشقم شد من عاشقش میشوم،
هر کس عاشقش شوم او را میکشم،
هر کس را من بکشم خون بهایش بر من است،
و هر کس خونبهایش بر من باشد من خودم خونبهای او میشوم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، علی 110 ، saloomeh ، یا ثارالله ، رهجو ، yamin ، netlog36 ، nasimesaba ، EMPERATOR ، فدک زهرا ، N.Mahdavian ، seiied ، جبریل ، حسن عزتي ، ضرغامیان ، Farzaneh ، ali.khm ، منادی حق ، عبدالرحیم ، Banoo ، بچه های گمنام
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا