کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشنهادات و انتقادات بخش رسانه های تصویری
۹:۵۹, ۲۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله
سلام دوستان
اگر انتقاد و یا پیشنهادی دارید که بتواند به اهداف ما کمک کند . در این تاپیک قرار دهید.
با تشکر
یا الله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdi14 ، Admirer
۲۰:۴۳, ۳/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/تیر/۹۱ ۲۰:۴۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #2

سلام

به نظرم دسته‌بندی موضوعات در بخش جنگ نرم اشکال دارد.

رسانه‌های تصویری مهمترین ابزار در جنگ نرم هستند. فکر می‌کنم دلیل اینکه فقط یک بخش به این نام درست شده اینست که میزان قابل ملاحظه‌ای از موضوعات را تشکیل می‌داده‌اند، و باقی موضوعات، یا در دسته‌های متفرقه کوچکی دسته‌بندی می‌شده‌اند، و یا به آسانی در دسته‌ای دسته‌بندی نمی‌شده‌اند.

بدین صورت، موضوعات مربوط به رسانه‌های تصویری یک مرحله دورافتاده‌ترند، و به دلیل اینکه این لینک در بالای صفحه است، و از بخش موضوعات عادی در صفحه جنگ نرم(که جایی است که معمولاً چشمها به دنبال موضوعات تازه می‌گردند) دور است، کمتر نظرها را جلب می‌کنند.

پیشنهاد دارم که مانند صفحه دشمن‌شناسی، فقط بخشها در آن حضور داشته‌باشند، تا موضوعات درون بخش رسانه‌های تصویری برای دیده شدن فرصت برابری داشته‌باشند.

فکر می‌کنم بهترین آنست که دسته‌بندی:

1. فارغ از نوع رسانه‌ای که مطالب مورد بحث روی آن ارائه شده‌اند باشد(تصویری، صوتی، اینترنت، روزنامه، پیامک، شایعه و غیره).

2. فارغ از نوع رسانه‌ای که خود بحث روی آن ارائه شده‌است باشد(اگر دارای فایلهای تصویری یا صوتی است).

3. براساس دسته‌بندی خود مطالب باشد، یعنی چیزی که موضوعات به آن می‌پردازند.

مانند:
1. رسانه‌ها (خود رسانه‌ها را بررسی می‌کنند)
2. مقابله با عملیات روانی (تبلیعات برضد اسلام و ایران و شایعات را بررسی می‌کنند)
3. طرح‌ریزی برای عمل (از ارائه مطلب فراتر می‌روند و برای اقدامی مناسب طرح‌ریزی می‌کنند)

با تشکر
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdi14 ، Admirer ، SARV ، mohammad790
۱۴:۳۹, ۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
به نام خدا

سلام و عرض احترام.

ممنونم از نظرتون! در مورد ایجاد بخش و زیر بخش مدیران ارشد باید در جریان کار باشن و لذا ازتون خواهش دارم که پیشنهادتون رو اینجا مطرح کنید تا در صورت صلاح دید اعمال بشه :

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-98.html

در پناه خدا باشید

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]