|
مدونا
|
|
۱۸:۲۱, ۲۰/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اسطوره ها جان مي گيرند: مدونا کاباليست شد و نام خود را به «استر» تغيير داد
موضوعات مقاله شامل : کابالا چيست؟ پيدايش کابالا کتاب ظُهَر کابالا و مسيح گرايي اروپايي کاباليسم لوريايي کاباليسم در خاورميانه و شمال آفريقا شابتاي زوي و فرقه دونمه فرقه فرانک و پرستش جنسي فيليپ برگ و احياي فرقه کابالا پايان سخن مقدمه موجي جديد آغاز شده است: چهرههاي نامدار سينما، موسيقي و هنر جديد غرب به فرقه کابالا ميپيوندند. سرشناسترين اين افراد مدونا است که اين روزها خبر عضويت او در فرقه کابالا در صدر اخبار فرهنگي جهان جاي گرفته است. درواقع، پيوستن مدونا به کابالا خبر کماهميتي نيست زيرا مدونا نه يک خواننده بلکه يک نماد فرهنگي است. مدوناي 45 ساله «گيسسفيد» و نماد موسيقي پاپ است؛ الگويي است نه تنها براي بسياري از خوانندگان جوان بلکه براي ميليونها جوان در غرب و ساير نقاط جهان. مدونا کاباليست شده است. نه تنها او بلکه بسياري ديگر از مشاهير سينما و موسيقي جديد غرب، از پير و جوان، به عضويت فرقه کابالا درميآيند: از اليزابت تايلور[1] 72 ساله و باربارا استريسند 62 ساله[2] تا ديان کيتون،[3] دمي مور،[4] استلا مککارتني،[5] بريتني اسپيرز،[6] اشتون کاشر،[7] ويونا ريدر،[8] روزين بار،[9] ميک ياگر،[10] پاريس هيلتون[11] (وارث خانواده هيلتون، بنيانگذاران هتلهاي زنجيرهاي هيلتون)[12] و ديگران. اين موج ورزشکاران را نيز فرا گرفته است: ديويد بکهام[13] (فوتباليست انگليسي) و همسرش، ويکتوريا، آخرين مشاهيري هستند که در ماه مه 2004، يعني همين چندي پيش، به عضويت فرقه کابالا درآمدند. به اين ترتيب، نسل جوان غرب، و به يُمن رسانههاي جهانشمولي چون ماهواره و اينترنت نسل جوان سراسر جهان، براي اوّلين بار با نام رازآميز «کابالا» آشنا ميشود و بسياري از آنها از الگوهاي محبوب خود پيروي ميکنند. به عبارت ديگر، به زودي اين موج جهانگير خواهد شد: بايد در آيندهاي نه چندان دور ظهور گروههاي کاباليست را در ميان جوانان تهران و ساير شهرهاي ايران نيز شاهد باشيم همانگونه که در سالهاي قبل ظهور گروههاي «شيطانپرست» (ساتانيست) را شاهد بوديم. .... لینک دانلود متن کامل مقاله (حجم 680 Kb) http://hotfile.com/dl/109780507/f96add0/...h.pdf.html |
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۲۲, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
|
اومدم یه چیزی بگم دیدم مدیریت تالار 100برابر اونی که من نوشته ام کامل تر و مفید تر بود
من تنها می تونم بگم که شناختم از مدونا در این حد توی اخبار دیدم که با عده ای اومده اعترض کرده و می گه اوباما من در مقابل تو وای می ایستم و از حقوق همجنسبازان دفاع می کنم و اینجور حرفا ولی من اصولا اهل حرف زیاد زدن نیستم و به شما دوست عزیز پیشنهاد می کنم قسمت 11 مستند ظهور رو حتما دانلود کنی |
|||
|
|
۲۰:۰۳, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۰۸ توسط Detector.)
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۲۷)MadonnaMDN نوشته است: بله شنیدم این قسمت رو، اون انسان ها حق انتخاب داشتن که وقتی موسیقی میخواست نواخته بشه از مجلس برن.اونا از کجا میدونستن که اون موسیقی که قراره دانشمند ما بزنه قراره اون ها رو وادار به خنده و گریه و درنهایت خواب کنه؟ شما از کجا میدونی قراره آهنگ های مدونا چه تاثیری روت بذاره که آهنگ هاش رو گوش میدی؟ منظورم این بنود که حق انتخاب رو از مردم بگیری، منظورم اون عکس العمل طبیعی بود! فرض کن یکی به اون علم برسه که چه نت و چه بیتی در کنار چه حرف و لیریکی بتونه کامل ذهن شما رو از خدا منحرف کنه حالا اگه فرض رو این بگیریم که انحراف ذهن از خدا مثل همون خندیدن یا خوابیدن باشه، چطور میشه باهاش مقابله و اون رو کنترل کرد؟؟؟ نقل قول:خواننده های زیادی رو گوش کردم قبلا ولی تاثیر آهنگ های مدونا تاثیر دیگه ایهپس بالاخره آهنگ های مدونا رو به خاطر تاثیرش گوش میدی نه به خاطر خودش. درسته؟ تاثیراتی که از شخصیت فاسد و بدخواه خود مدونا سرچشمه میگیره که من و شما فقط از قسمت خیلی کوچیکی از اون تاثیرات باخبریم نقل قول:یه قانون ساده همیشه خلاف چیزی که همه به سراغش میرن عمل میکنیمچرا؟ این قانون کجاها نتیجه میده؟ این گرایش انسان ها به خیر و خوبی چیزیه که به صورت فطری تو وجود انسان ـه و خداوند ما رو اینچنین آفریده! شما اگه به این دلیل گرایش به بدی داری، در حقیقت داری با انسانیست و روح خودت میجنگی درسته؟چند تا از سوال های پست قبل رو جواب ندادی ولی خب میشه جواب این دوتا سوال رو بدی: نقل قول:نقل قول:MadonnaMDN نوشته است: نماد گرایی منظورم دقت نمادگرایی هست ، هرچند که من همه نماد های ایشون رو شیطانی نمیدونم اما دقتی که توی جایگذاری نماد ها به شکلی کاملا ظریف و تاثیر گذار داره برام جالب هستخب به نظرت کسی که طبق گفته دوستان و جناب بیداری اندیشه این همه مشکل داره و 100% از طریق جوامع مخفی پشتیبانی میشه، همه این نمادگرایی ها رو خودش انجام میده؟ همه لیریک ها کار خودشه؟ اگر هم پیام ها رو به نحو عالی در قالب شعر برسونه این دلیل بر این میشه که شما اون پیام ها رو گوش کنی؟ نقل قول:درباره برگردان موسیقی تحقیق کردی؟ سوال بعدی اینه که با این همه تفاسیر دوستان قبول داری که در کل مدونا قطعا مهره ایلومیناتی ـه؟ |
|||
|
۲۰:۲۳, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
نقل قول:اونا از کجا میدونستن که اون موسیقی که قراره دانشمند ما بزنه قراره اون ها رو وادار به خنده و گریه و درنهایت خواب کنه؟بحث بنده سر این نیست که اونها این تاثیر رو میدونستن یا نه ، بحث سر اینه که اونها میتونستن انتخاب کنن که به اون موسیقی گوش بدن یا ندن، این واقعیت رو نمیشه انکار کرد که در هر حال گوش کردن اونها به اون موسیقی ناشی از انتخاب خودشون بوده یعنی خودشون هم خواستن که اون رو گوش بدن،حالا این که در اون زمان مضرات موسیقی شناخته نشده بوده و ... بحث دیگه ای هست. نقل قول:پس بالاخره آهنگ های مدونا رو به خاطر تاثیرش گوش میدی نه به خاطر خودش. درسته؟خودش و شخصیتش هم هست،اما در درجه دوم هست، درجه اول تاثیراته نقل قول:شما اگه به این دلیل گرایش به بدی داری، در حقیقت داری با انسانیست و روح خودت میجنگیشاید،هرچند به نظرم این جنگ نیست. نقل قول:خب به نظرت کسی که طبق گفته دوستان و جناب بیداری اندیشه این همه مشکل داره و 100% از طریق جوامع مخفی پشتیبانی میشه، همه این نمادگرایی ها رو خودش انجام میده؟ همه لیریک ها کار خودشه؟ اگر هم پیام ها رو به نحو عالی در قالب شعر برسونه این دلیل بر این میشه که شما اون پیام ها رو گوش کنی؟مدونا یکی از معدود خواننده هایی هست که رقص ها و موسیقی ها و همه چیش رو خودش تدارک میبینه و طراحی میکنه. یکی از خصوصیات مدونا همین هست. نقل قول:درباره برگردان موسیقی تحقیق کردی؟تا دلتون بخواد،از سخنرانی های آقای رائفی پور تا تاپیکی توی همینجا که موسیقی و برگردانشو برای دانلود گذاشته ، یکی از آهنگای مدونا (frozen) هم بین آهنگا بوده البته، نقل قول:سوال بعدی اینه که با این همه تفاسیر دوستان قبول داری که در کل مدونا قطعا مهره ایلومیناتی ـه؟من که از ابتدا گفتم که من طرفداری نیستم که بیام همینطوری الکی و.... بیام طرفداری یه فردی رو بکنم،بله به خیلی از کار های این خواننده آگاه هستم، اما همونطور که وحید 110 عزیز هم اشاره کرد ، بعضی موارد آدم یه چیزی رو میدونه ، از عواقبش هم باخبره اما نمیتونه اون رو کنار بزاره |
|||
|
|
۲۱:۱۲, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۲۳)MadonnaMDN نوشته است: خودش و شخصیتش هم هست،اما در درجه دوم هست، درجه اول تاثیراته آخرش نگفتید منظورتون چه جذابیت شخصیتی چی هست! |
|||
|
|
۲۲:۲۵, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۲۳)MadonnaMDN نوشته است: بحث بنده سر این نیست که اونها این تاثیر رو میدونستن یا نه ، بحث سر اینه که اونها میتونستن انتخاب کنن که به اون موسیقی گوش بدن یا ندن، این واقعیت رو نمیشه انکار کرد که در هر حال گوش کردن اونها به اون موسیقی ناشی از انتخاب خودشون بوده یعنی خودشون هم خواستن که اون رو گوش بدن،حالا این که در اون زمان مضرات موسیقی شناخته نشده بوده و ... بحث دیگه ای هست.شما کسی رو در نظر بگیر که فکر میکرده اون دانشمند فقط داره مینوازه، مثل همه نوازنده های دیگه انتخابش این بوده که به اون موزیک به فرض این که فقط یه موزیکه گوش بده ولی نمیدونسته که هدف دانشمند چیه در این صورت میشه گفت که دانشمند بدون این که مردم بدونن ازشون استفاده کرده و به هدفش رسیده؟ نقل قول:تا دلتون بخواد،از سخنرانی های آقای رائفی پور تا تاپیکی توی همینجا که موسیقی و برگردانشو برای دانلود گذاشته ، یکی از آهنگای مدونا (frozen) هم بین آهنگا بوده البته،پس حتما اطلاعاتت از منم بیشتره مثلا تو برگردان همین آهنگ frozen چه چیز هایی بود؟ نقل قول:من که از ابتدا گفتم که من طرفداری نیستم که بیام همینطوری الکی و.... بیام طرفداری یه فردی رو بکنم،بله به خیلی از کار های این خواننده آگاه هستم، اما همونطور که وحید 110 عزیز هم اشاره کرد ، بعضی موارد آدم یه چیزی رو میدونه ، از عواقبش هم باخبره اما نمیتونه اون رو کنار بزارهپس چطوریه که میتونی تاثیرات آهنک های مدونا رو کنترل کنی ولی نمیتونی خود آهنگ مدونا گوش دادن رو کنترل کنی؟ به نظرت همین که نمیتونی آهنگ های مدونا رو کنار بذاری از تاثیرات موزیکاش نیست؟ اصلا خودت دلت میخواد که دیگه به آهنگ هاش گوش ندی؟ دلت نمیخواد از شر این مدونا خلاص شی؟
|
|||
|
|
۲۲:۴۴, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۴۴ توسط Dragonborn.)
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
|
برگردان frozen مطمئنی چیز خطری داره؟!! من که چیزی ندیدم.
همونطور که گفتم برگردان این اهنگ و این تیکش رو برین گوش بدین.خیلی مشهوره این برعکسش. Like a prayer Life is a mystery,everyone must stand alone,i hear u call my name... برعکس قسمت مورد دارش: O hear us savior Satan اگه برعکسشو گوش بدین خیلی تابلو هستش برخلاف خیلی از برعکس ها که بیشتر توهم هستن تا واقعیت.. جواب ندادین: is satan your SAVIOR too?! |
|||
|
|
۰:۲۲, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۰:۴۲ توسط sina16.)
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
نقل قول:انتخابش این بوده که به اون موزیک به فرض این که فقط یه موزیکه گوش بده ولی نمیدونسته که هدف دانشمند چیهاز هدف دانشمند خبر نداشته اما آیا از تاثیر موسیقی هم بی خبر بوده؟ باز هم در اینجا طبق گفته خودتون انتخاب کرده به موزیک گوش بده، پس باز هم انتخاب از خودش بوده ، حالا آگاهانه و یا ناآگاهانه تو آهنگ frozen : قسمت تبدیل شدن مدونا به سگ سیاه ، متن اصلی : بزار همه غم های درونت بمیرند، برگردانش هم یه چیزی بود که به جهنم مربوط میشد ولی متن دقیقش رو یادم نیست. نقل قول:برگردان frozen مطمئنی چیز خطری داره؟!! من که چیزی ندیدم.آره، اونم شنیدم، فکر کنم ray of light هم بود توش نقل قول:پس چطوریه که میتونی تاثیرات آهنک های مدونا رو کنترل کنی ولی نمیتونی خود آهنگ مدونا گوش دادن رو کنترل کنی؟دوست عزیز نمیدونم این قسمت از سخنرانی های آقای رائفی پور رو شنیدید یا نه: ما 2 نوع ضمیر داریم یک ضمیر خودآگاه و دیگری ضمیر ناخودآگاه ضمیر خودآگاه انسان ضمیری هست که روش فی*ل*تر قرار میگیره،مثلا ممکنه که من دوست نداشته باشم کت شلوار بپوشم ولی آداب اجتماعی به من حکم میکنه توی این جمع از این لباس استفاده کنم،اما ضمیر ناخودآگاه فی*ل*تر نداره و چیزی که بهش وارد بشه دست خود انسان نیست،وقتی انسان از این تاثیر های روی ضمیر ناخوداگاهش آگاه بشه دیگه جزو ضمیر ناخودآگاه نیست و جزئی از ضمیر خودآگاه محسوب میشه و فی*ل*تر میاد روش (ببخشید اگر چیزی توش جا انداختم چون دیگه با دقت تمام یادم نمونده) با استناد به صحبت های بالا، اما در زمینه عدم کنترل گوش کردن آهنگ های مدونا،مسلما تا الان موفق نبودم چون اون ایده هایی که برای کارام به دست میارم و انرژی که در قسمت قبل اشاره کرده بودم بدون گوش کردن اینها حاصل نمیشه،چندین باری سعی کردم که کلا موسیقی رو بزارم کنار اما خوب تا امروز متاسفانه موفق نبودم،همچنین ویژگی های شخصیتی که در مدونا بود که سوال یکی از دوستان در بالا بود هم غیر از ظرافات میتونم از نحوه برخوردش با مشکلات و افراد بگم،به هر حال یک حرفی هست که میگه ترک عادت موجب مرض است ! نقل قول:is satan your SAVIOR too?!عجب ! ترجیح میدهم شیطان باشم تا یک شیطان پرست احمق ! نقل قول:دلت نمیخواد از شر این مدونا خلاص شی؟اگر بشم که خوب میشه ! ، در رابطه با تاثیرات ، وقتی یک نفر یه تاثیری رو مضر میدونه که به روند زندگیش لطمه وارد کنه. |
|||
|
|
۰:۴۰, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
|
"ترجیح میدهم شیطان باشم تا یک شیطان پرست احمق!"
خب؟! راستی شما بالاخره نگفتین با همحنس باز بودن مدونا موافقین یا نه.شما از من یه چیزی پرسیدین و منم جوابشو دادم که چرا اونطوری میشن و در شرایط اجتماعی اهمیت کمی داره.. در هر حال.حرفای من ته کشیدن.خیلی چیزارو نتونستم بگم.من بعنوان یک پیشکسوت ابرطرفدار موسیقی پاپ و ملکه پاپ عرایضم رو عرض کردم.جناب بیداری اندیشه هم که اتمام حجت کردن و متنشونو اگه لیدی گاگا بیاد بخونه احتمال برگشتش وجود داره.نمیدونم شما... والسلام. موفق باشید |
|||
|
۰:۵۰, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۰:۵۴ توسط sina16.)
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
نقل قول:"ترجیح میدهم شیطان باشم تا یک شیطان پرست احمق!"قبل از این لازم به ذکر دونستم که نکته ای رو در زمینه ارسال بالا عرض کنم که دوستان برداشت غلط نکنند. اول این که خود این حرف نقل قولی بود از خواننده ای که اینجا خیلی زیر مته هست و صحبت دربارش زیاد میشه (شاهین نجفی) و هدف از اوردن این نقل قول و کنایه در اینجا تنها در رد شیطان پرستی بود و منظور دیگری نبود. نقل قول:راستی شما بالاخره نگفتین با همحنس باز بودن مدونا موافقین یا نه.این خواننده هم مثل دیگر افرادی که در جامعه دموکرات آمریکا زندگی میکنن از آزادی برخوردار هست و بله صحبت ها و حمایت های ایشون واضح هستند که ایشون هم همجنس باز هست |
|||
|
۱:۵۳, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
نقل قول: اما در زمینه عدم کنترل گوش کردن آهنگ های مدونا،مسلما تا الان موفق نبودم چون اون ایده هایی که برای کارام به دست میارم و انرژی که در قسمت قبل اشاره کرده بودم بدون گوش کردن اینها حاصل نمیشه،چندین باری سعی کردم که کلا موسیقی رو بزارم کنار اما خوب تا امروز متاسفانه موفق نبودم،همچنین ویژگی های شخصیتی که در مدونا بود که سوال یکی از دوستان در بالا بود هم غیر از ظرافات میتونم از نحوه برخوردش با مشکلات و افراد بگم،به هر حال یک حرفی هست که میگه ترک عادت موجب مرض است ! نقل قول: اگر بشم که خوب میشه ! ، در رابطه با تاثیرات ، وقتی یک نفر یه تاثیری رو مضر میدونه که به روند زندگیش لطمه وارد کنه.خب این که میخوای از شرر مدونا خلاص شی تمومه دیگه لازم نیست ما از مدونا بد بگیم، خودت بهتر میشناسیش ولی چطوری تاحالا برای این که دیگه به آهنگ هاش گوش ندی اقدام کردی؟ به نظرم یه خواننده جایگزین انتخاب کن یا برو سراغ آهنگ های کلاسیک که از همه بهتره خودت چی فکر میکنی؟ چطور میتونی نبود مدونا رو جبران کنی؟ ________ ترک عادت موجب مرض است؟ اعتیاد بهتره یا ترک اعتیاد؟ قبول داری همه مون یه جورایی معتادیم؟ به اینترنت به موبایل به کامپیوتر یا از همه بدتر به موزیک... ![]() خدا کمکمون کنه |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

درسته؟