|
مدونا
|
|
۱۸:۲۱, ۲۰/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اسطوره ها جان مي گيرند: مدونا کاباليست شد و نام خود را به «استر» تغيير داد
موضوعات مقاله شامل : کابالا چيست؟ پيدايش کابالا کتاب ظُهَر کابالا و مسيح گرايي اروپايي کاباليسم لوريايي کاباليسم در خاورميانه و شمال آفريقا شابتاي زوي و فرقه دونمه فرقه فرانک و پرستش جنسي فيليپ برگ و احياي فرقه کابالا پايان سخن مقدمه موجي جديد آغاز شده است: چهرههاي نامدار سينما، موسيقي و هنر جديد غرب به فرقه کابالا ميپيوندند. سرشناسترين اين افراد مدونا است که اين روزها خبر عضويت او در فرقه کابالا در صدر اخبار فرهنگي جهان جاي گرفته است. درواقع، پيوستن مدونا به کابالا خبر کماهميتي نيست زيرا مدونا نه يک خواننده بلکه يک نماد فرهنگي است. مدوناي 45 ساله «گيسسفيد» و نماد موسيقي پاپ است؛ الگويي است نه تنها براي بسياري از خوانندگان جوان بلکه براي ميليونها جوان در غرب و ساير نقاط جهان. مدونا کاباليست شده است. نه تنها او بلکه بسياري ديگر از مشاهير سينما و موسيقي جديد غرب، از پير و جوان، به عضويت فرقه کابالا درميآيند: از اليزابت تايلور[1] 72 ساله و باربارا استريسند 62 ساله[2] تا ديان کيتون،[3] دمي مور،[4] استلا مککارتني،[5] بريتني اسپيرز،[6] اشتون کاشر،[7] ويونا ريدر،[8] روزين بار،[9] ميک ياگر،[10] پاريس هيلتون[11] (وارث خانواده هيلتون، بنيانگذاران هتلهاي زنجيرهاي هيلتون)[12] و ديگران. اين موج ورزشکاران را نيز فرا گرفته است: ديويد بکهام[13] (فوتباليست انگليسي) و همسرش، ويکتوريا، آخرين مشاهيري هستند که در ماه مه 2004، يعني همين چندي پيش، به عضويت فرقه کابالا درآمدند. به اين ترتيب، نسل جوان غرب، و به يُمن رسانههاي جهانشمولي چون ماهواره و اينترنت نسل جوان سراسر جهان، براي اوّلين بار با نام رازآميز «کابالا» آشنا ميشود و بسياري از آنها از الگوهاي محبوب خود پيروي ميکنند. به عبارت ديگر، به زودي اين موج جهانگير خواهد شد: بايد در آيندهاي نه چندان دور ظهور گروههاي کاباليست را در ميان جوانان تهران و ساير شهرهاي ايران نيز شاهد باشيم همانگونه که در سالهاي قبل ظهور گروههاي «شيطانپرست» (ساتانيست) را شاهد بوديم. .... لینک دانلود متن کامل مقاله (حجم 680 Kb) http://hotfile.com/dl/109780507/f96add0/...h.pdf.html |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۴۴, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۴۲)mohebALI نوشته است: بله متأسفانه گویا خدا هم درکشون نکرده نعوذاً بالله که این یک بیماری تقصیر که نداره بد بختآقا شما اگه بخوای من بعدا تو پیغام خصوصی برات این حرفم رو تشریح میکنم. |
|||
|
۱:۴۷, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
|
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
نقل قول:نگفتید عزیزم!تابو شکنی ها، نماد گرایی ها و دقت کار رو توی این خواننده خیلی دوست دارم، به کار خودشبه شدت خوب وارده، موارد دیگه هم هست ولی خوب ترجیح میدم در خودم نگهش دارم نقل قول:یکی از شاهکارهای ابلیس اینه که در آخرالزمان گناه رو تئوریزه میکنهاگر در اینجا میخواستید ژنتیکی نبودن همجنس گرایی رو اثبات کنید یه مقدار این حرفتون زیادی کلی هست نقل قول:هیچ وقت نتونستیم درکشون کنیم. وضعیتشون عین جامعه معتاد ها هستنکته بسیار جالبی هست، کاملا وضعیت مشابه معتادین که باهاشون مثل مجرم برخورد میشه در حالی که اونها هم نوعی بیمار هستند که باید ریشه ای مشکل رو براشون حل کرد،دقت کنید من دفاعی از هیچ کدوم این ها نمیکنم فقط میگم به جای پاک کردن صورت مساله ریشه ای برخورد بشه. |
|||
|
|
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
اینکه همجنس بازی یه امر ژنتیکی هستش رو فکر کنم اقای زیگموند فروید مطرح کردن.
بعضی مردان انقدر دیگه در فساد اخلاقی غرق میشن که دیگه به جنس مخالف کششی درخودشون پیدا نمیکنن.بنابراین...! و زیادی یک عمل قبیح دیگه هم موجب میشه یک مرد احساساتش عوض بشه. دوجنسه اونیه که مادرزاد دوجنسی به دنیا میاد و خودش نقشی نداره و میتونه عمل جراحی و اینجور کارا کنه تا به جنس ذاتیش دست پیدا کنه. مدونا هم همجنس باز میباشد.که متاسفانه بر طرفداراش تاثیر منفی میزاره و.. . من زیاد به شیطانی بودن برعکس اهنگ ها اعتقاد ندارم اما یکی از مشهورترین اینا ها؛برعکس این تیکه از ترانه ی Like a prayer هستش:life is a mystery,everyone must stand alone,i hear u call my name .... برعکسش دقیقا خاطرم نیست ولی میتونی به راحتی پیداش کنی. |
|||
|
|
۱:۵۱, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۵۶ توسط فرشته مهربون.)
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۴۷)MadonnaMDN نوشته است:نقل قول:نگفتید عزیزم! یعنی چی نمادگراییش رو دوست دارید؟ نمادهای شیطان پرستی داره خوشتون میاد؟ به چه کاری وارده؟! تابوی چی رو شکسته!؟ تو رو خدا بگید !!! چرا ترجیه می دین که نگین؟ اگه چیز خوبیه، بگین ما هم ازش خوشمون بیاد! اگه بده که ... |
|||
|
|
۱:۵۵, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۵۱)فرشته مهربون نوشته است:نماد گرایی منظورم دقت نمادگرایی هست ، هرچند که من همه نماد های ایشون رو شیطانی نمیدونم اما دقتی که توی جایگذاری نماد ها به شکلی کاملا ظریف و تاثیر گذار داره برام جالب هست(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۴۷)MadonnaMDN نوشته است: تابو شکنی ها، نماد گرایی ها و دقت کار رو توی این خواننده خیلی دوست دارم، به کار خودشبه شدت خوب وارده، موارد دیگه هم هست ولی خوب ترجیح میدم در خودم نگهش دارم اما از به کار خودش وارد بودن : منظورم رسوندن پیام ها به نحو عالی در قالب شعر ها |
|||
|
|
۱:۵۸, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲:۰۳ توسط فرشته مهربون.)
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۵۵)MadonnaMDN نوشته است:(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۵۱)فرشته مهربون نوشته است: یعنی چی نمادگراییش رو دوست دارید؟ چه پیامی رو می خوان برسونن؟؟ نمادشون رو مخفی می کنن بعد شما نفهمید، روتون تاثیر می ذاره ، خوشتون میاد بعدش؟ من می خوام یک نتیجه ای بگیریم همه! ما رو تنها نذارین یک وقت! |
|||
|
|
۲:۰۶, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۵۸)فرشته مهربون نوشته است:من از نفهمیدن نماد خوشم نمیاد از دقت کار بر روی نماد خوشم میاد، دقت کار خلاقیت مدونا رو میرسونه ،این که نماد روی من تاثیر میزاره بستگی به این داره که من چه چیز هایی رو قبول داشته باشم و چه چیز هایی رو در وجودم تاثیر گذار بدونم در مورد خودم با شناختی که دارم خیلی فرقی نداره تاثیرم نزاره بازم تفاوتی در من حاصل نمیشه(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۵۵)MadonnaMDN نوشته است: نماد گرایی منظورم دقت نمادگرایی هست ، هرچند که من همه نماد های ایشون رو شیطانی نمیدونم اما دقتی که توی جایگذاری نماد ها به شکلی کاملا ظریف و تاثیر گذار داره برام جالب هست و اما پیامی که میخواد برسونه هم پیامی هست که از نظر اون و یا افراد مورد تائیید اون مورد قبول هست،که این پیام رو به ظرافت تمام میرسونه و این ظرافت رو من دوست دارم |
|||
|
۲:۰۹, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲:۱۰ توسط فرشته مهربون.)
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲:۰۶)MadonnaMDN نوشته است: من از نفهمیدن نماد خوشم نمیاد از دقت کار بر روی نماد خوشم میاد، دقت کار خلاقیت مدونا رو میرسونه ،این که نماد روی من تاثیر میزاره بستگی به این داره که من چه چیز هایی رو قبول داشته باشم و چه چیز هایی رو در وجودم تاثیر گذار بدونم در مورد خودم با شناختی که دارم خیلی فرقی نداره تاثیرم نزاره بازم تفاوتی در من حاصل نمیشه آها پس پیام به شما می رسه و بعدش تاثیر نمی ذاره؟! عجب! چون تاثیر رسیدن پیام ، تغییر در گیرنده پیام هست دیگه!!بعد این پیام فایدش برای خود شما به عنوان طرفدار چی بوده؟! اگر تاثیر نذاشته چجوری در شما نسبت به ایشون علاقه به وجود اومده خوب؟! بازم بگین! دوست دارم بدونم این علاقه از چی ناشی می شه! |
|||
|
|
۲:۱۶, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲:۱۷ توسط sina16.)
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
نقل قول:آها پس پیام به شما می رسه و بعدش تاثیر نمی ذاره؟! عجب!اگر به صحبت های آقای رائفی پور که فکر کنم برای شما و دیگر دوستان قابل قبول هست دقت کرده باشید در زمانی که درباره پیام های موسیقی صحبت میکردند قسمتی هست که وقتی شما از هدف اون پیام باخبر بشی دیگه روت اون تاثیر رو نخواهد گذاشت، من خودم هم میدونم که پشت هر صحبت مدونا چه چیز هایی هست این پیام ها فایده ای خاصی نداشته .علاقه بنده نسبت به ایشون ناشی از تشابه های بین حرف های ایشون و بنده هست،اصولا وقتی به کسی علاقه مند میشی که بتونی ازش چیزی جذب کنی حالا این چیز میتونه پیام باشه، این تشابه ها باعث علاقه ها میشه.و در نهایت علاقه های ظاهری در درجه های 6 و 7 هستن که مثل آرامشی که با آهنگ های غمگین ایشون و انرژی که با آهنگ های شادشون میگیرم و.... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |