|
اگر بفهمیم او هم ماسون است چی ...
|
|
۱۵:۰۲, ۳۰/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۸۹ ۱۳:۳۱ توسط parsa.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان با توجه به جنبش فرماسونری با این برنامه ریزی دقیق و مخصوصا در ایران که میگن خوش شانس ترین (زیرکترین ، شیطانی ترین) فرماسونری در ایران وجود داره و به هیچ کس اجازه پژوهش داده نمی شود ، مثال بارز اسماعیل رائین که در حین تحقیق در این مورد جلد سوم کتبش ناقص ماند و در ابتدای انقلاب دیدند مردم تا این حد قدرت پیدا کردند و آنها نتوانستند علنی در کشور کار کنند تصمیم گرفتند با مردم دست همکاری و موافقت دهند بدون این که مردم چیزی بدانند در آنها نفوذ کردند و آمدند گفتند نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی و جبهه ای داخلی داه انداختند و تا همین العان در حال فعالییت در پست های اصلی هستند بدون این که کسی با خبر باشد و این عجیب است که مردم ما تا اینجا توانسته اند اعتقادات خود را حفظ کنند در این مدت تولانی اینها خطاب به مسئول خاصی نیست ولی همه میدانیم که با توجه به شواهد دستهای پر قدرتی در کار است و سوال اینجاست ؟ نسبت به این همه تناقض در مملکت اگر روزی بفهمیم که کسی که ما از او حماییت میکردیم یا مراجع خودمان عضو این انجمن های مخفی باشند چه میگوییم ؟ ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۴:۰۶, ۱۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۲ ۴:۲۴ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
نقل قول:اگه بفهیم یکی از کاربران اینجا ماسونه چی!!؟؟اگه بفهمیم یه عمری .............. چی!؟؟ اگه بفهمیم تمام این ماسون بازی ها سرکاری بوده چی!!؟؟------------------ منظور!و مخاطب! خاصی نداره!مدعیان! به خودشون نگیرند! |
|||
|
۴:۳۳, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام نقل قول:و سوال اینجاست ؟ نقل قول:اگه بفهیم یکی از کاربران هیچی برادر من ،ناراحت برای طرف میشیم و دعا میکنیم به راه راست بیاد ولی از اینکه سرکاری بوده ،یعنی چه؟ مگر ما برای شخص کار میکنیم!؟ یا ملاک در جمهوری اسلامی و یا اینحا یا جای دیگر اشخاص هستند !؟ بقول مولا حق را بشناس تا اهلش را بشناسی تلاش ما اینست که اول حق را بشناسیم و سپس در مسیر حق حرکت کنیم و برای بقیه هم دعا میکنیم در این راه حرکت کنند یاعلی. |
|||
|
|
۱۰:۴۴, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
دوستان گرامی از شخص خاصی نام نبرید در این مبحث ...
در صورت نام بردن اشخاص حذف می شود |
|||
|
|
۱۴:۵۶, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
نقل قول:حق را بشناس تا اهلش را بشناسیبستگی داره این حق رو کی بهت داده باشه تا حق رو بشناسی و دنباله رو اهلش باشی! بستگی داره حتی اگه حق رو هم داشته باشی کی بهت حق رو معرفی کنه! ----------------- من کاری به الگوهای معلوم ندارم منظورم آدم های حال حاضره! بی ربط نیست : نه هر که آیینه سازد سکندری داند! |
|||
|
۱۸:۴۱, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم به قول حافظ از یاران طریقت باید پرسید. دوش سوی میکده شد پیر ما***چیست یاران طریقت بعد از این تدبیر ما فی امان الله |
|||
|
۱۹:۵۲, ۱۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۲ ۱۹:۵۵ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان کجا گفتم حقیم !؟ نقل قول:بستگی داره این حق رو کی بهت داده باشه تا حق رو بشناسی و دنباله رو اهلش باشی! ببنید حرف این بنده حقیر این بود نقل قول:تلاش ما اینست که اول حق را بشناسیم و سپس در مسیر حق حرکت کنیم و برای بقیه هم دعا میکنیم در این راه حرکت کنند دقت کردید میگم تلاش میکنیم حق را بشناسیم و مهم این تلاش و نیت اصل و بعد خود خدا فرموده: وَمَن يُؤْمِن بِاللَّهِ يَهْدِ قَلْبَهُ و هرکس به خدا ایمان اورد خداوند قلبش را هدایت نماید. یعنی وظیفه ما تلاش با نیت درست است یاعلی. |
|||
|
|
۲۰:۰۰, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام دوستان کجا گفتم حقیم !؟ اشتباه برداشت کردین! -------------- ببنید حرف این بنده حقیر هم این بود نه هر که چهره برافروخت دلبری داند نه هر که طرف کله کج نهاد و تند نشست کلاه داری و آیین سروری داند محض جوالدوز! |
|||
|
۲۲:۵۴, ۱۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۲ ۲۲:۵۵ توسط 46453.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
ولی یک روزی خواهید فهمید اکثر این ماسون بازیاتون توهمی بیش نبوده! بستگی به خود شخص داره ممکنه فردا بیدار شه ممکنه 20 سال دیگه!
|
|||
|
۲۳:۰۲, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
عزیز در اینکه عده ای افراط کردن شکی نیست! امّا خود فراماسونری و نفوذ زیادش تو حکومت هایی مثل فرانسه، انگلیس، امریکا و... غیر قابل انکاره! من خودمم یه زمانی همه ی اینارو توهم توطئه میدونستم...
اگه واقعا دنبال حقیقتید در مورد کابالا، بنی اسرائیل در مصر باستان، جنگ های صلیبی، شوالیه های معبد و... تحقیق کنید بحث هایی که در این دو تاپیک هم کرده بودم، میتونه براتون مفید باشه: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-12...#pid201040 http://forum.bidari-andishe.ir/thread-26...#pid201217 هر چند بنظر خودم این مسائل چندان ارزش وقت گذاشتن ندارن و خیلی مهم تر از اون، اینه که انسان به خودشناسی و خداشناسی برسه در واقعاً هدف از طرح این مسائل این بود که بوسیله این مطالب جوونارو ببرن سمتِ مسائل دینی که این رو به عینه دیدم، کسایی که اسم دین رو هم حاضر نبودن بشنون بواسطه این مطالب نماز خون و اهل تحقیق شدن موفق باشید یا حق... |
|||
|
|
۲۳:۰۸, ۱۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۲ ۲۳:۰۹ توسط 46453.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
قصه من دقیقا برعکس شماست!
من تمام این داستان رو از حفظم. عاشق این بودم که پای سخنرانی جناب ر.. بشینم. با انجمن اسلامی دانشکده مون تلاش کردیم که ایشون رو دعوت کنیم و همین کار رو هم سال 88 کردیم! سخنرانی هاش رو هم از دست نمی دادم و تماما دانلود می کردم. اما الان اون شور (می خواستم تعبیر دیگه ای بکار ببرم ولی .... ) و احساس جاش رو به چیز بهتری داده و به اینجا رسیدم که همون جمله بالا رو گفتم!
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: mat.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/mat.png)