کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اگر بفهمیم او هم ماسون است چی ...
۱۵:۰۲, ۳۰/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۸۹ ۱۳:۳۱ توسط parsa.)
شماره ارسال: #1

دوستان با توجه به جنبش فرماسونری با این برنامه ریزی دقیق و مخصوصا در ایران که میگن خوش شانس ترین (زیرکترین ، شیطانی ترین) فرماسونری در ایران وجود داره و به هیچ کس اجازه پژوهش داده نمی شود ، مثال بارز اسماعیل رائین که در حین تحقیق در این مورد جلد سوم کتبش ناقص ماند و در ابتدای انقلاب دیدند مردم تا این حد قدرت پیدا کردند و آنها نتوانستند علنی در کشور کار کنند تصمیم گرفتند با مردم دست همکاری و موافقت دهند بدون این که مردم چیزی بدانند در آنها نفوذ کردند و آمدند گفتند نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی و جبهه ای داخلی داه انداختند و تا همین العان در حال فعالییت در پست های اصلی هستند بدون این که کسی با خبر باشد و این عجیب است که مردم ما تا اینجا توانسته اند اعتقادات خود را حفظ کنند در این مدت تولانی
اینها خطاب به مسئول خاصی نیست ولی همه میدانیم که با توجه به شواهد دستهای پر قدرتی در کار است

و سوال اینجاست ؟
نسبت به این همه تناقض در مملکت اگر روزی بفهمیم که کسی که ما از او حماییت میکردیم یا مراجع خودمان عضو این انجمن های مخفی باشند چه میگوییم ؟

ExclamationExclamationExclamationExclamationExclamation
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، nooromahdi ، حوریه سادات ، سدرة المنتهی ، help me
۱۶:۱۲, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #2
آواتار
باید در خط ولایت فقیه بود
بقیه قابل اعتماد نیستندDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، oO DaViD Oo ، rastin ، علی اکبر ، 1404 ، Amir ، ELENOR ، fiftynine ، من انقلابی ام ، medad.sefid ، fafa* ، help me
۱۶:۱۹, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
من هم موافقم..
وظیفه اصلی ما در هر زمانی،پشتیبانی از ولایت فقیه است و تمام..
حالا اینکه بقیه چی هستن و چه کار میکنن،یک پژوهش درست و حسابی میخواد.
خیلی از مهره های نظام ما از زمان امام خمینی بوده اند و خوب یا بد مورد تایید ایشون بوده اند..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: InsomniAc ، oO DaViD Oo ، MAHDI59 ، علی اکبر ، Amir ، nooromahdi ، سجاد313 ، help me
۱۷:۵۰, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #4
آواتار
درسته که باید تحت فرمان ولایت در خط ولایت حرکت کنیم....
اما نباید بذاریم هرکسی مصلحت نظامو تعیین کنه...آدمایی که تو مصلحت خانواده خودشون موندن...و خیلی هم مشکوکن...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، oO DaViD Oo ، parsa ، محصل ، علی اکبر ، amir abroft ، Amir ، ONLY66 ، rastin ، ELENOR ، nooromahdi ، fafa*
۱۹:۱۰, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #5

با سلام .

دوست عزیز نگرانی شما از این بابت باعث خوشحالی منه چون میفهمم که با یه ذهن بیدار طرف هستم

ببینید من راه حلی برای شما و دوستان بیدارمان در این سایت .

خداوند در قران نسبت به پیغمبر میفرماید بگو من شما را به خود دعوت نمیکنم بلکه به سوی خدا دعوت میکنم ...نکته ای ظریفی که در این ایه از قرانه اینه :هر کسی که شما رو به سوی خدا دعوت میکنه صلاح شما رو میخواد نه اون کسی که شما رو به سوی خودش دعوت میکنه
حالا اگه این طرح رو توی جامعه ی خودمون پیاده کنیم متوجه میشیم که از کی باید حمایت کنیم ...درسته که توی این سایت گفته شده که نباید مسائل سیاسی مطرح بشه ..ضمن پوزش از مدیران محترم من فقط چند مثال میزنم که دوستان با فضای حمایت از رهبران خودشون اشنا بشن
رهبر انقلاب ایت الله العظمی خامنه ای اگه دقت کرده باشید توی سخنرانی هاشون همیشه مردم رو دعوت به بصیرت و زمان اگاهی کردن تا از راه خدا و پیغمبر و امام هامون خارج نشیم (همیشه دعوت به دین خدا کرده اند نه دعوت به حمایت از خودشان)
در مقابل ما کسانی رو داریم که نمیخوام اسمی ازشون ببرم مسلما همگیتون با توجه به فتنه های اخیر داخل کشور میشناسیدشون ...اما اونا توی سخن رانی هاشون ایا دعوت به دین خدا کرده اند یا دعوت به خودشون ؟

اینجاست که انسان با توجه به ایه ی قران به راهی که داره میره یقین پیدا میکنه
هرگاه دیدین که کسی که ازش پیروی میکنید شما را به خدا دعوت کرد حامی اش باشید ولی هروقت دیدید که شما رو به چیزی به غیر از خدا دعوت کرد بهش شک کنید

برای اینکه روی حرفم تاکید بیشتری کنم شما رو به قسمتی از ایه الکرسی ارجاع میدم که کاملا شکتون بر طرف شه

الله وَلِیُّ الَّذین آمَنوا یُخرِجُهُم مِنَ الظُّلُماتِ إِلی النُّور وَ الُّذینَ کَفَروا أولیاؤُ هُمُ

الطَّاغوتُ یُخرِجُونَهُم مِنَ النُّور إِلَی الظُّلُماتِ أُولئِکَ أصحابُ النَّارِ هُم فِیها خالِدُونَ

الله ولی کسانی است که ایمان اوردند خارج میکند ان ها را از ظلمات به سوی نور و کسانی که کفر ورزیدند اولیا انها طاغوت است خارج میکند ان ها را از نور به سوی ظلمات انها در اتش جهنم جاوید خواهند ماند (ترجمه ی خودم بود زیاد بهش اشکال نگیرید)

نکته ای که بارها توی تلویزیون هم دیدید که میگن نور توی این ایه یکیه اما ظلمات جمع هست ما در فقه دین یه چیز داریم یا شما به سوی نور (خدا) میرید یا به سوی کفر ...هر راهی که شما را از دین واقعی خدا روی زمین به چیزه دیگری دعوت کنه همان طاغوته .
من خودم الان به رهبر این مملکت یقین کامل دارم چون همیشه گفته که بریم سمت اسلام یک بار ندیدم اقا مردم رو به خودش دعوت کنه حتی توی جریان فتنه ...اما گروه هایی رو دیدم که به اسم اسلام چه جوری داشتن ریشه ی اسلام رو میزدند درست عین خلفای بنی امیه و بنی عباس .
پس چه در راهی که داریم توی این سایت به سمت ارمان های مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میریم چه توی تحقیقاتمون و چه توی هر مسئله ای از زندگی دیدیم کسی ما رو به ولایت کسی جز خدا دعوت میکنه بدونیم که داره ما رو به همون ظلماتی که توی قران اومده دعوت میکنه ..حالا این شخص مقابلمون هر کسی میخواد باشه .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، parisan ، parsa ، محصل ، mahdidost ، sunrise59 ، user313 ، Amir ، زاهده ، MohammadMeraj ، ELENOR ، nooromahdi ، fiftynine ، حوریه سادات ، چشم به راه ، jafar ، nahal_m ، fafa* ، Arash.j
۱۹:۴۳, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام
دوست عزیزم
بر فرض اینکه سئوال شما درست باشه و حتی اگر کل مردم دنیا هم به سمت شیطان حرکت کنند و از حق روی برگردونند ما باید راه خودمون رو بریم راهی که بهش ایمان داریم و یقین کردیم که درسته
البته سخته برخلاف مسیر شنا کردن ولی با ایمان خالص به خداوند ممکنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: InsomniAc ، parisan ، parsa ، محصل ، علی اکبر ، هادی نظری ، bozorgmehr ، Amir ، ONLY66 ، ELENOR ، maryam25 ، السا ، nooromahdi ، rezamohammadi ، medad.sefid ، fafa*
۲۳:۳۷, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #7

(۳۰/بهمن/۸۹ ۱۹:۴۳)oO DaViD Oo نوشته است:  سلام
دوست عزیزم
بر فرض اینکه سئوال شما درست باشه و حتی اگر کل مردم دنیا هم به سمت شیطان حرکت کنند و از حق روی برگردونند ما باید راه خودمون رو بریم راهی که بهش ایمان داریم و یقین کردیم که درسته
البته سخته برخلاف مسیر شنا کردن ولی با ایمان خالص به خداوند ممکنه

بله 110% درسته که ما اگه یمان داشته باشیم به راه خودمون ادامه میدیم ولی همونطور که گفتم تو مملکت ما فرق میکنه نمیخوام سیاسی بحث کنم ولی خیلی از کسایی که دم از دین میزنن و از مسئولین هستند دارن با دین با ما بازی میکنن و به اصطلاح کلک شرعی میزنن من با توجه به این چیزاست که نمیتونم حرف اون دینمدارا رو هم باور کنم تنها کسانیرو میتونم باور کنم که هیچ پستی ندارن و فقط در خدمت به مردم و ایمان فعالن و اکثرا هم وضع مالی خوبی ندارن من میدونم روحانیون بهترین قشر انسانیه ولی انقدر انسان های بی ارزش در این لباس رفتند که اونو خراب کردن و حالا ما فرق خوبو بدشونو به راحتی تشخیص نمیدیم چون اون بده هم خیلی خوب ادای خوبارو در میارهUndecidedHuhUndecidedHuhExclamation
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، محصل ، bozorgmehr ، miladn ، حلما ، Amir ، ONLY66 ، nooromahdi ، medad.sefid
۱:۵۸, ۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #8
آواتار
برای همینه که معصومین خیلی هشدار دادن از فتنه های آخرالزمان
گفتن حواستون به خودتون باشه
در فتنه های آخرالزمان مثل شتر دو ساله باشید که نه پشتی برای سواری دادن داره نه شیری برای دوشیدن

اگر ما تونستیم خودمونو از این فتنه ها نجات بدیم بسی هنر کردیم اونها هم به فراخور مسئولیتی که دارن گناهشون هزاران برابر از ما که افراد عادی هستیم بیشتره
چون تاثیر اشتباه و گناهشون فقط بر خودشون و خونوادشون نیست بلکه بر یک جامعه هست

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت
که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش ( البته اینجا منظور از من اونا هستن Blush )
هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parsa ، MAHDI59 ، محصل ، parisan ، bozorgmehr ، حلما ، Amir ، fafa* ، من انقلابی ام
۱۶:۲۸, ۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #9
آواتار
نمیشه قلبا عاشق امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بود و نشه ذات کثیف یک ماسون رو تشخیص نداد
رنگ رخسار خبر می دهد از سر ضمیر
گرچه کار سختیه .
گناه هرچی بشتر بشه قلب انسان رو تاریک می کنه و یکی از مهمترین چیزهایی که نور مقدس وجودمان را کم میکنه لقمه حرام هست .
اگر لقمه حرام وارد زندگیمون نشده باشه و دارای اخلاص عمل باشیم بهتر میتونیم ذات دیگران رو تشخیص بدیم .
ولی ای وای از لقمه حرام و گرفتن حق دیگران .حرص و طمع دنیا چشم ادم رو کور میکنه .و همینطور سایر گناهان (موضوع خیلی پیچیده ای )
این عوامل باعث میشه که نتونیم حق رو از ناحق تشخیص بدیم و طرفدار شخصی باشیم که در ظاهر مسلمانه و در ماهیت ماسونه .
واقعا هر کسی باید این سوال رو از خودش بپرسه که از کسانی که حمایت میکنه مطمئن هست ؟؟؟. اگر دید که مطمئن هست باید در مرحله بعد از خودش هم مطمئن بشه.
هر کسی که می خواهد در رکاب امام زمان باشد باید خودش رو قاضی کنه و اعمال خودش و حتی جدش رو در نظر بگیره و مطمئن بشه که اشتباه بزرگ و فاحشی در زندگی انجام نداده .
ببخشید که سر بسته حرف زدم
این موضوع پیچیده ای .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parsa ، oO DaViD Oo ، MohammadMeraj ، ELENOR ، nooromahdi
۱۷:۰۴, ۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #10

(۱/اسفند/۸۹ ۱۶:۲۸)m.shirazi80 نوشته است:  نمیشه قلبا عاشق امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بود و نشه ذات کثیف یک ماسون رو تشخیص نداد
رنگ رخسار خبر می دهد از سر ضمیر
گرچه کار سختیه .
گناه هرچی بشتر بشه قلب انسان رو تاریک می کنه و یکی از مهمترین چیزهایی که نور مقدس وجودمان را کم میکنه لقمه حرام هست .
اگر لقمه حرام وارد زندگیمون نشده باشه و دارای اخلاص عمل باشیم بهتر میتونیم ذات دیگران رو تشخیص بدیم .
ولی ای وای از لقمه حرام و گرفتن حق دیگران .حرص و طمع دنیا چشم ادم رو کور میکنه .و همینطور سایر گناهان (موضوع خیلی پیچیده ای )
این عوامل باعث میشه که نتونیم حق رو از ناحق تشخیص بدیم و طرفدار شخصی باشیم که در ظاهر مسلمانه و در ماهیت ماسونه .
واقعا هر کسی باید این سوال رو از خودش بپرسه که از کسانی که حمایت میکنه مطمئن هست ؟؟؟. اگر دید که مطمئن هست باید در مرحله بعد از خودش هم مطمئن بشه.
هر کسی که می خواهد در رکاب امام زمان باشد باید خودش رو قاضی کنه و اعمال خودش و حتی جدش رو در نظر بگیره و مطمئن بشه که اشتباه بزرگ و فاحشی در زندگی انجام نداده .
ببخشید که سر بسته حرف زدم
این موضوع پیچیده ای .

حق با شماست ولی خب انسان جایزالخطاست و شاید مربوط به این قضیه میشه که شیطان نمیتونه به قلب انسانهای مومن نفوذ کنه و ما برای در امان موندن از بلا های آخر زمان چاره اش تقوییت ایمان است و امید واریم امام زمان عج مارو کمک کنه تا ایمانمونو قویکنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، miladn
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا