|
«شان استون» مسلمان شد
|
|
۱۷:۰۹, ۲۵/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۲۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۲ «شان استون» پسر فیلمساز معروف آمریکایی «الیور استون» با حضور در ایران به دین اسلام روی آورد.به گزارش فارس، «شان استون» پسر الیور استون فیلمساز بزرگ آمریکایی ظهر امروز -۲۵ بهمن ماه- با حضور در دفتر آیت الله ناصری واقع در اصفهان به دین اسلام تشرف آورد. بنا بر این گزارش، شان استون که خود نیز در زمینه فیلمسازی فعالیت میکند، مدتی پیش برای حضور در همایشی با موضوع بررسی فیلمهای هالیوودی به ایران آمد و طی حضورش در ایران با فرج الله سلحشور نیز دیدار کرد. استون به منظور تشرف به دین اسلام چند روزی است که در اصفهان به سر میبرد. او لحظاتی پیش با قرائت شهادتین به دین اسلام و مذهب شیعه روی آورد. |
|||
|
|
۱۹:۲۰, ۲۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
در این مراسم نادر طالب زاده نیز حضور داشت. شان استون بازیگر آمریکایی پس از گرویدن به اسلام گفت: من در خانوادهای که نصفشان مسیحی و نصف دیگر یهودی بودند بزرگ شدهام اما حالا با تمام وجود میپذیرم که یک خدا وجود دارد. شان استون، فرزند کارگردان مشهور آمریکایی الیور استون بعد از ظهر امروز پس از گرویدن به اسلام اظهار داشت: من که از یک طرف مسیحی و از یک طرف یهودی بودم حالا میتوانم بپذیرم که یک خدا وجود دارد و پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم فرستاده اوست. وی در ادامه شهادتین را در محضر آیتالله ناصری قرائت کرد و رسماً به دین مبین اسلام گروید. آیتالله محمد ناصری در ادامه پس از تبریک گفتن به «استون» تازه مسلمان شده، برای سلامتی او و تمام مسلمانان جهان دعا کرد. وی خطاب به شان استون گفت: علی بهترین و نیکوترین نام پس از محمد است که برای خودتان برگزیدهاید.
|
|||
|
|
۲۰:۴۹, ۲۵/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۰ ۲۰:۵۷ توسط revenger.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
«شان استون» پسر فیلمساز معروف آمریکایی «الیور استون» با حضور در ایران به دین اسلام و مذهب تشیع روی آورد.
![]() شایان ذکر است که در مهر ماه امسال وی در مصاحبهای به دفاع از رییسجمهور ایران محمود احمدینژاد برخاسته بود و از حق ایران در داشتن برنامه هستهای به عنوان پدافندی برای مقابله با تهدیدات رژیم صهیونیستی حمایت نمود. |
|||
|
|
۲۰:۵۷, ۲۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
شان استون» در حاشیه مراسم مسلمان شدنش در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: جنبش والاستریت پایانی ندارد چرا که در دل مردم جای گرفته است.
وی در ادامه با اشاره به دلایل اسلام آوردنش افزود: دین اسلام ادامه کلمه خداوند است، خداوندی که حضرت خلیل و حضرت موسی را فرستاده و تمام مذاهب و اصول ادیان را یکی کرده است. این هنرمند آمریکایی با بیان اینکه حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در زمانی که دنیا پر از کفر بود تمام مردم را با هم متحد کرد، ادامه داد: من شجاعت و معرفت رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را میفهمم و به همین دلیل نیز مسلمان شدم. وی با اشاره به اینکه مذاهب دیگر هم مانند اسلام یک خدا را میپرستند، تاکید کرد: "لا اله الا الله" مفهوم جدیدی نیست، بلکه همواره در ادیان مختلف بوده اما نوع بیانش تفاوت داشته است. استون در پاسخ به این سؤال که آیا خانواده شما در جریان مسلمان شدن شما قرار گرفتهاند و واکنش آنها با این موضوع چه بوده است، گفت: زیاد اطلاع ندارد؛ من با مسلمان شدن در واقع پیرو تمام ادیان نیز هستم، تمام ما در چشم خداوند که یک قدرت است، یکی هستیم. وی در پاسخ به این سؤال که چرا در 27 سالگی به اسلام روی آوردهاید، اظهار داشت: من قرآن را خواندم اما با یک شب قرائت قرآن نمیتوان مسلمان شد و تمام عمر باید آن را تلاوت کرد، مسلمان شدن من دستور خداوند بوده است، من کسی نیستم که بخواهم زمانش را تعیین کنم. این هنرمند تازه مسلمان شده آمریکایی درباره احساسش در زمان قرائت شهادتین، گفت: یک عالم روحانی و مقدسی در آن شرایط بود که فکر کردم ارتباط خاصی با خداوند برقرار شده است. وی در ادامه در پاسخ به سؤالی درباره شرایط آینده مسلمانان در منطقه افزود: من فکر میکنم همانطور که بابل فرو ریخت، قدرتهای دنیا نیز فرو میریزند و این تفاوتی بین افرادی است که ایمان دارند و غربیها که ایمان ندارند. استون در پاسخ به این سؤال خبرنگار فارس که سرنوشت جنبش والاستریت در آمریکا را چگونه ارزیابی میکنید، بیان داشت: والاستریت جنبشی است که پایان ندارد چرا که در دل مردم جای گرفته است. ![]() |
|||
|
|
۲۱:۲۹, ۲۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خبر خیلی خوش حال کننده ای بود
بابت ارسال این مطلب ممنونم |
|||
|
|
۲۳:۱۳, ۲۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
مطلب خوشحال کننده ای است ولی ما باید هوشیار باشیم که خدای نکرده دسیسه ای پشت این کار نباشد مثل یه عامل نفوذی یا عامل انحراف در بین مسلمانان و ... .
|
|||
|
|
۹:۵۴, ۲۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ورأیت الناس یدخلون فی دین الله افواجا
|
|||
|
|
۱۲:۰۱, ۲۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۰ ۱۲:۱۶ توسط peimane.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
پسر اليور استون مسلمان شد
جام جم آنلاين : «شان استون» پسر الیور استون فیلمساز مشهور آمریکایی پس از تشرف به دین اسلام نام«علی»را برای خود برگزید. شان استون بازيگر و پسر الیور استون فیلمساز بزرگ آمریکایی ظهر امروز 25 بهمن ماه با حضور در دفتر آیت الله ناصری واقع در اصفهان به دین اسلام مشرف شد. آیتالله محمد ناصری نیز پس از تبریک به « استون » تازه مسلمان، برای وی و همه مسلمانان جهان از درگاه الهی توفیق مسئلت کرد. وی خطاب به شان استون گفت: علی بهترین و نیکوترین نام پس از محمداست که برای خودتان برگزیدهاید و این حسن انتخاب را به شما تبریک میگویم. شان استون که خود نیز در زمینه فیلمسازی فعالیت میکند، مدتی پیش برای حضور در همایشی با موضوع بررسی فیلمهای هالیوودی به ایران آمد. استون به منظور تشرف به دین اسلام چند روزی است که در اصفهان به سر میبرد. او با قرائت شهادتین به دین اسلام و مذهب شیعه جعفری اثنی عشری روی آورد وی همچنین نام خود را به « علی استون» تغییر داد. «علی استون» که پیش از این نیز گردن بندی با تصویر شمشیر ذوالفقار حضرت علی(علیه السلام) بر گردن میآویخت، راجع به این کارش در گفتوگو با فارس گفت: دوستی لبنانی دارم که مسلمان است و به حضرت علی(علیه السلام) علاقه بسیاری دارد. او معتقد است اگر همواره نشانهای از این بزرگوار با خود داشته باشی از گزند دشمنانت محفوظ خواهی بود و من هم به همین منظور این گردن بند را بر گردنم میآویزم و همواره روی قلبم است و به من آرامش میدهد. علی استون بازیگر سرشناس آمریکایی پس از گرویدن به اسلام گفت: من در خانوادهای که نصف آنها مسیحی و نصف دیگر یهودی بودند بزرگ شدهام اما اکنون با تمام وجود میپذیرم که یک خدا وجود دارد و پیغمبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم فرستاده اوست. |
|||
|
|
۱۲:۴۰, ۲۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بعد از این ننگهای پی در پی که اخیراً اهالی وطنی سینما ، با اسم شیعه ، به بار آوردن ، واقعاً جای خوشحالی داره!
. فقط تبریک میگم . بیش از همه به هموطنان مسلمانم . . . |
|||
|
|
۱۳:۲۳, ۲۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۰ ۱۳:۳۸ توسط AllahoAkbar.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
واقعا از ته دل خوشحال شدم.
و دعا میکنم این استارتی باشه برای بقیه بازیگران و کارگردانان هالیوودی. «شان استون»، پسر كارگردان سرشناس سينماي آمريكا در گفتوگو با خبرنگار سينمايي ايسنا درباره مسائل مختلفي سخن گفت. از اينكه براي ابراز همبستگي به ايران سفر ميكند و بهبود رابطهي ايران با غرب را از طريق گفتوگو امكانپذير ميداند، تا اينكه سينماي ايران به حضور بازيگران مرد خوشچهره نياز دارد. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در جريان برگزاري دومين كنفرانس بينالمللي هاليووديسم و سينما كه در گستره سيامين جشنوارهي فيلم فجر برگزار شد، فرصتي دست داد تا گفتوگوي كوتاهي با «شان استون» داشته باشيم كه از ميهمانان دعوتشده به اين كنفرانس بود. استون كه چندي پيش هم در كشورمان حضور يافته بود، دربارهي علت حضورش در جشنواره و كنفرانس هاليووديسم گفت: «من به ايران برگشتم چون پروژههايي در حال ساخت دارم كه درحال دنبال كردن آنها هستم و تمركز اصلي من اكنون براي ادامهي ساخت آنها است. درعين حال خوشحالم كه به كنفرانس هاليوديسم آمدهام، چون اكنون يك برههي تاريخي و البته دشوار براي ايران است.» وي افزود: «آمريكاييها دايم درباره جنگ و تحريم ايران صحبت ميكنند. براي همين من به ايران آمدم تا همبستگي خودم را با شما نشان دهم و با شرايط حاكم بر كشور بيشتر آشنا شوم.» شان استون دربارهي اينكه برگزاري چنين كنفرانسهاي تا چه اندازه و در چه راستاهايي ميتواند مفيد باشد، گفت: «مفيد بودن چنين همايشهايي بستگي دارد به اينكه افراد دعوتشده صاحب فكر و انديشمند باشند و بتوانيم مذاكره و گفتوگو داشته باشيم. مهمترين چيز براي من دربارهي ايران اين است كه تصوير درستي از اين كشور ارائه كنيم كه در روابط آن با غرب تاثيرگذار خواهد بود. بهبود رابطهي ايران با كشورهاي غربي از طريق گفتوگو ممكن خواهد بود و به نظر من مهمترين دستاورد اين كنفرانسها اين است كه با غربيها صحبت و گفتوگو كنيم.» پسر كارگردان ضدآمريكايي هاليوود دربارهي نقش سينما در بيداري اسلامي گفت: «آثار مستندي كه از سال گذشته درباره انقلابهاي مردمي در كشورهاي عربي ساخته شدهاند، يعني فيلمهايي را كه با دوربينهاي دستي گرفته شدهاند، ميتوان به سينماي انقلابي تعبير كرد. همانطور كه سال گذشته در آمريكا در تظاهرات مردم فيلمهاي زيادي با دوربينهاي دستي گرفته شد. آفريقا، مصر و چندين كشور ديگر آثار تحسينبرانگيزي توليد كردند كه به شيوهاي انقلابي نقطهنظر آنها را نشان ميدهد.» شان استون همچنين دربارهي فيلم «جدايي نادر از سيمين» كه نمايندهي سينماي ايران در جوايز اسكار 2012 است گفت: «اين فيلم را نديدهام، اما دربارهي داستان آن شنيدهام. فيلم فرهادي جايزهي گلدن گلوب را گرفته و مطمئنا شانس اول كسب جايزهي اسكار خواهد بود.» وي همچنين گفت: «رشد سينماي ايران به عوامل متعددي بستگي دارد، اما اگر ميخواهيد كه در سينما حرفهايي براي گفتن داشته باشيد، ابتدا بايد در عرصهي بازيگري تحولاتي ايجاد كنيد. بايد بازيگران مرد خوشچهره و جذاب در سينماي ايران معرفي شود. در حال حاضر هاليوود بازيگراني از اين دست بسيار دارد كه نقشهاي اول فيلمهاي بزرگ را بازي ميكنند، اما در ايران چنين بازيگراني بسيار كم هستند.» شان استون همچنين در بخش ديگري از اين گفتوگو تاكيد كرد كه؛«رژيم اسراييل نميتواند با بهانه هولوكاست اقدام به اشغالگري و گرفتن سرزمين مردم فلسطين كنند.» «شان استون» بازيگر، تهيهكننده و كارگردان هاليوودي است كه اواخر شهريورماه امسال براي آشنايي با سينما و سينماگران ايراني به ايران آمد. وي فرزند «اليور استون»، كارگردان سرشناس هاليوود است كه بهعنوان بازيگر در فيلمهاي «سالوادور»، «متولد چهار جولاي»، «نيكسون»، «قاتل بالفطره» و «دبليو» ايفاي نقش داشته است. وي همچنين نويسندگي فيلمهاي «گري استون»، «جنگ عليه زمان» و «تجرد» را بهعهده داشته و در مقام كارگردان و تهيهكننده نيز فيلمهاي «مرگ اسكندر»، «گري استون» و «كمال ضد خوب است» را در كارنامه خود دارد. او ابراز اميدواري ميكند فيلم «Great Stone» كه اولين تجربهي كارگرداني اوست و در مرحلهي پس از توليد قرار دارد، در ايران نيز بتواند به نمايش درآيد. «طرح دیدگاههای انتقادی در هالیوود دردسرساز میشود» تلاش برای انجام مصاحبه با بازیگر و کارگردانی که به اذعان خودش شناختی از سینمای ایران نداشت، اما بهلطف پدر سرشناساش دستی بر آتش سینما دارد، تا غرب تهران ادامه داشت؛ صحبت از «شان استون»، پسر اولیور استون است که پس از یک هفته اقامت در «ترافیک رمانتیک»، قرار بود روز پنجشنبه رودرروی خبرنگاران در رستوران برج میلاد بنشیند. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اولین برخورد با «شان استون» که شباهت ظاهری زیادی به پدر سرشناس و جنجالیاش دارد، در طبقه هشتم برج میلاد و در رستوران گردان رقم خورد؛ روی کاناپه چرمی لم داده بود و با نگاهی کنجکاو خبرنگارانی را که چشم از او برنمیداشتند نگاه میکرد و درحالی که تظاهر به صحبت با همراهانش میکرد، اما همه حرکات عکاسان و معدود خبرنگارانی که توانسته بودند تا آن بالا بیایند را زیر نظر داشت. قسمت این بود که محل مصاحبه از رستوران مجلل برج میلاد به دفتر کار «علی شاه حاتمی» در سعادتآباد منتقل شود؛ بعد از نشست خبری با اصحاب رسانه فرصت کوتاهی دست داد تا گپی در حد یک فنجان چای با «شان استون» بزنیم؛ چراکه تاکیدهای چندباره برخی مسوولان حاضر در اتاق مانع از طولانی شدن گفتوگو با این مرد خوشخنده شد. ابتدا از او درباره روزهای پرمشغله سینماییاش پرسیدیم که با وجود چند پروژه همزمان، برای ساخت آثار جدید به ایران آمده است که او در جواب گفت: «در دو پروژه فیلم Don't Pass Me By و Shish Kabob بهعنوان بازیگر مشغول بازی هستم و اولین تجربه کارگردانیام باعنوان «Great Stone» در مرحله پس از تولید قرار دارد. برخلاف تصور هیچ تداخلی بهوجود نمیاد. بازیگری با کارگردانی متفاوت است. چون پروژههای بازیگری معمولا دو تا سه هفته بیشتر طول نمیکشد؛ برای همین لزومی ندارد حتما آنها را تمام کنم و کار جدیدی شروع کنم. من دو سال از عمر خودم را برای ساخت این فیلم گذاشتهام.» شان استون درباره استقلال کاری و تلاش برای خارج شدن از زیر سایه سنگین پدرش گفت: «بیشتر فعالیتهای سینمایی من در فیلمهای پدرم بوده است، در نتیجه سعی دارم تا با اولین فعالیت کارگردانیام بهنوعی از زیر سایه پدرم بیرون بیایم. برای همین هم فیلم Secret Stone را برای ساخت در دست گرفتم تا به صورت مستقل عمل کنم. شاید هم نقشی به پدرم دادم تا در آن بازی کند (با خنده). البته در یک برنامه تلویزیونی بهعنوان مجری فعالیت داشتم که فصل پاییز از تلویزیون پخش خواهد شد. همزمان چند فیلمنامه دیگر برای فیلمهای بعدیام مینویسم که قرار است بسازم و اینها همه نشانه آن است که با گرفتن کارهای مستقل دیگر وابستگی به آثار پدرم ندارم.» پسر کارگردان ضدآمریکایی هالیوود درباره اینکه چرا برخی فیلمسازان نسبت به رخدادهای سیاسی و سیاستهای کشورهای جنگطلب سکوت کردهاند، گفت: «کارگردانان و فیلمسازان هرکدام استراتژی خودشان را برای اعتراض به وقایع سیاسی و حمایت از مردم دارند؛ مثلا مایکل مور در کنار مردم به خیابانها میآید و اعتراض میکند، اما پدرم (اولیور استون) با ساخت فیلم W به انتقاد از جورج بوش میپردازد و اینگونه اعتراض خود را به نوع کشورداری او ابراز میکند. لزوما نباید پلاکارد به دست گرفت و به خیابان آمد. شخصیت و ویژگی افراد با یکدیگر متفاوت است؛ البته رویدادها در کشورها با هم فرق دارد و اعتراضات در انگلیس با آنچه در مصر و یا بقیه کشورها اتفاق میافتد متفاوت است. روش انتقاد پدر من با ساخت فیلم است.» «شان استون» درباره کارهای سفارشی که هالیوود به توصیه دولت آمریکا می سازد نیز گفت: «درباره آثار سفارشی مورد نظر دولت آمریکا به فیلمسازان برای ساخت آثار تبلیغاتی، مثل «قفسه درد» کاترین بیگلو که درباره جنگ عراق است یا حتی فیلم مرگ بن لادن که با حمایت واشنگتن قرار است ساخته شود، نمیتوان صریحا اظهار نظر کرد؛ اما باید گفت نمیتوان بدون کمک و حمایت استودیوهای هالیوودی فیلم ساخت. چون توزیع و نمایش آن به مشکل خواهد خورد. اگرچه دولت آمریکا فیلمسازان را برای ساخت چنین فیلمهایی تحت فشار نمیگذارد، اما از طرف دیگر طرح دیدگاههای انتقادی از سوی فیلمسازان در رابطه با این موضوعات آنها را با مشکل مواجه میکند، همانطور که پدرم برای ساخت فیلم JFK یا W با فشار رسانهها مواجه شد. پرداختن به موضوعاتی چون فلسطین واقعا دشوار است و البته هر کمپانی حاضر به سرمایهگذاری در این رابطه نیست و از آن حمایت نمیکند که شاید علت آن نگرانی از پیامدهای بعد از آن باشد.» در پایان این مصاحبه، از «شان استون» خواستیم تا نظرش را درباره چند اسم و اولین تصویری که در ذهن او شکل میگیرد بگوید. او ایران را کشوری رمانتیک خواند و احمدینژاد را شخصیتی چشمگیر توصیف کرد. برای دولت اوباما «حاشیه» را انتخاب کرد و پدر خودش را قابل ستایش دانست. او همچنین نام تهران را مترادف با ترافیک دانست و درباره روزنامهنگاران ایرانی گفت: «سوالات تکراری، زیاد میپرسند.» ** «شان استون» بازیگر، تهیهکننده و کارگردان هالیوودی است که برای آشنایی با سینما و سینماگران ایرانی به دعوت مجموعه کراون (WorldCrown) و کمپانی ریل نایتز (Real Nights) به ایران آمده است. گفتوگو از خبرنگار ایسنا: علیرضا تلیانی
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

«شان استون» پسر فیلمساز معروف آمریکایی «الیور استون» با حضور در ایران به دین اسلام روی آورد.

![[تصویر: 34005_460.jpg]](http://www.shafaf.ir/files/fa/news/1390/11/25/34005_460.jpg)

![[تصویر: 13901125000286_PhotoA.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/11/25/13901125000286_PhotoA.jpg)
![[تصویر: 100804194780.jpg]](http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1390/11/25/100804194780.jpg)