کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دعا برای شهادت (یک جان بیشتر نداریم،چگونه جانتان را با خدا معامله میکنید ؟)
۱۸:۳۲, ۲۷/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/فروردین/۹۱ ۱۲:۰۹ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #1
آواتار
11:66-7
-
در این تاپیک هرکس که آرزوی شهادت دارد،می تواند بگوید که می خواهد چگونه شهید شود،و برای امضا شدن نامه ی شهادتش توسط امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و سرور شهیدان (علیه السلام) چگونه دعا می کند.
-
همچنین می توانید آرزوهای یک شهید برای شهادتش و نحوه ی شهادت شان را ارسال کنید.
-
-
اهداف ایجاد این پست شناخت پیدا کردن نسبت به موارد زیر است :
-
- چند نفر در بین ما زندگی می کنند که آرزوی شهادت دارند.
- اتنخاب بهترین نحوه ی شهادت .
- بهترین شکل درخواست شهادت از خدا.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، sarallah ، محب الزهرا ، 208 ، jkb ، Agha sayyed ، فدک زهرا ، nasimesaba ، nafas ، N.Mahdavian ، MAHDI59 ، mhvvhm ، MohammadSadra ، taer ، Farzaneh ، ANTI satan ، یاران مهدی ، شهیدطیبه واعظی ، باهتول ، azade ، peimane ، taleb ، m.hossein ، fiftynine ، بیداری12 ، عبدالرحمن ، رهگذر. ، rahgozar.f ، آفتاب ، عبداللهی ، zryy ، سیمرغ ، Just God ، سدرة المنتهی ، شیدا ، janali ، AFG Shia ، Patriot
۱۸:۴۲, ۲۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
فکر نکنم کسی باشه که دلش نخواد شهید بشه.
حالا بگزارید بقیه نحوهی شهادتشونو بگن بعدش من هم میگم .
انشاءالله

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، 208 ، jkb ، فدک زهرا ، nasimesaba ، nafas ، abas_341 ، mhvvhm ، MohammadSadra ، یاران مهدی ، Farzaneh ، azade ، taleb ، 59-11(یامهدی) ، عبدالرحمن ، آفتاب ، AFG Shia
۱۹:۰۴, ۲۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله
.
.
شهید ابراهیم هادی
.
متن زیر خلاصه روایتی است در مورد شهید ابراهیم هادی از مصطفی هرندی که در کتاب سلام بر ابراهیم آمده است.:
.
.---------------------------------------
.
روی ارتفاعات بازی دراز عملیاتی داشتیم،یک شهید روی ارتفاعات جا مانده بود و به خاطر اینکه منطقه آرام نبود نمی توانستیم برویم و بیاوریم پیکرش را.
بعد از یک ماه ابراهیم رفت و پیکر شهید را آورد.
.
بعد از چند وقت با ابراهیم و چند تا از رفقا جلوی مسجد مشغول صحبت بودیم.
پیرمردی آمد...پدر همان شهید بود.
.
پیرمرد به ابراهیم گفت:آقا ابراهیم ممنونم. زحمت کشیدی.
اما پسرم از شما ناراحت است.
.
ابراهیم با تعجب پرسید چرا؟
.
پیرمرد: دیشب پسرم را در خواب دیدم که میگفت:
در مدتی که بی نام و نشان و گمنام بر خاک جبهه افتاده بودم ، هر شب مادر سادات ، حضرت زهرا(علیه السلام) به ما سر میزد.
اما حالا دیگر چنین خبری نیست.
.
.
-------------------------------------------------------------------------
.
میگن شهدای گمنام مهمانان ویژه حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) هستند...
.
آرزوی شهید شدن گمنام بهترین آرزوست...
.
اما مگر هر کسی شهید میشود ... مگر هر شهیدی گمنام می شود.
اول باید خالص شد.
برای من که فقط در حد رویا است...
.
دعا کنید خواهشاً...

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: najmeh ، 208 ، خادمة الزهرا ، yamin ، jkb ، فدک زهرا ، محب الزهرا ، nasimesaba ، حلما ، nafas ، SARV ، N.Mahdavian ، MAHDI59 ، abas_341 ، MohammadSadra ، saloomeh ، taer ، Farzaneh ، یاران مهدی ، مسافر ، باهتول ، azade ، taleb ، 59-11(یامهدی) ، fiftynine ، عبدالرحمن ، آفتاب ، عبداللهی ، حفیظ ، AFG Shia
۱۹:۲۷, ۲۷/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۰ ۲۰:۱۹ توسط paradise.)
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام. خیلی ممنون بابت باز کردن این تاپیک

اللهم صل علی محمد و آل محمد
دعا میکنم پیش چشمان امامم و در راه دفاع از ایشون شهید شم.خود خدا بهترین طراحه. روشش رو از خدا میخوام واسم طراحی کنه. یک شهادت زیبا...
اللهم صل علی محمد و آل محمد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، میلاد.م ، jkb ، 59-11(یامهدی) ، nasimesaba ، nafas ، MAHDI59 ، MohammadSadra ، taer ، Farzaneh ، یاران مهدی ، باهتول ، azade ، taleb ، عبدالرحمن ، آفتاب ، عبداللهی
۱۹:۴۲, ۲۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام بر شهدا و سلام عليكم

بنده هم گرچه مي دونم لياقت شهيد شدن را ندارم و لي هميشه از خدا خواستم كه لياقتش را بهم بده و شهيد بشم.
دوست ندارم راحت شهيد بشم يعني بمب بگذارن و ازين حرف ها، دوست دارم در ركاب امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و براي ياري ايشون بجنگم و ان شاء الله شهيد بشم.
دوستان براي اينكه ان شاءالله چنين توفيقي نصيب من و هركس كه دلش مي خواد بشه صلوات بفرستيد.

در كتاب خاك هاي نرم كوشك همسر شهيد برونسي نقل مي كنند " از خواب پريدم كسي داشت بلند بلند گريه مي كرد! ... رفتم توي راهرو حدس مي زدم عبدالحسين بيدار است و دارد دعايي مي خواند وقتي فهميدم خواب است اولش ترسيدم بعد كه دقت كردم ديدم دارد با حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) حرف مي زند. حرف نمي زد ناله مي كرد و درد و دل اسم دوستان شهيدش را مي برد مثل مادري كه جوانش مرده باشد به سينه مي زد و تو هاي و هوي گريه مي ناليد: اونا همه رفتن مادر جان پس كي نوبت من مي شه؟ آخه من بايد چه كار كنم؟..."
يكي از دوستان ايشان آقاي اخوان نوشته اند " يك روز كه شهيد حا و هواي ديگري داشت كشيدمش كنا ر پرسيدم :حاجي چه خبر شده؟چي شده كه همش از شهادت حرف مي زني ؟... يكدفعه گريه اش گرفت خيلي شديد! ... هق هقش هم بلند بود با ناله گفت چند شب پيش مادرم (حضرت زهرا(سلام الله علیها)) را خواب ديدم .اشاره كرد به چادر فرماندهي گفت توي همين چادر خوابيده بودم كه ايشان به من فرمودند بايد بياي..."
همرزمان شهيد بعد از شهادت ايشان از صحبت هاي شهيد پي بردند كه شهيد زمان و مكان شهادت را هم مي دانسته!
براي شادي روحش صلوات
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 208 ، yamin ، میلاد.م ، jkb ، 59-11(یامهدی) ، فدک زهرا ، محب الزهرا ، nasimesaba ، حلما ، nafas ، Ali bagheri ، N.Mahdavian ، MohammadSadra ، یاران مهدی ، مسافر ، باهتول ، Farzaneh ، azade ، taleb ، عبدالرحمن ، آفتاب ، عبداللهی
۲۲:۱۰, ۲۷/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۰ ۲۳:۱۹ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام خدمت همه دوستان عزیز
  • فکر کنم هر کی حالا به هر نحوی که منتظر صاحب الزمان باشه آرزوی شهادت در رکاب اون حضرت و هم در دلش داره
  • و چه شهادتی بهتر از اینکه در راه رضای خدا باشه و وقتی آقا بیاد و همه ما رو به عنوان سرباز خودش انتخاب کنه و ما هم از جون و دل به آقا لبیک بگیم
  • چی میتونیم به خدا بگیم با این همه حجم گناهانمون ولی فقط میتونم به خدا بگم درسته که نه بنده خوبی برای تو هستم و نه منتظر خوبی برای امام زمانم ولی فقط دلم میخواد توفیق شهادت در رکاب آقا رو نصیب خودم و دوستانم رو به ما بدی.
آمین یا رب العالمین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، میلاد.م ، محب الزهرا ، nasimesaba ، sarallah ، حلما ، Hadith ، nafas ، jkb ، N.Mahdavian ، MAHDI59 ، 59-11(یامهدی) ، MohammadSadra ، یاران مهدی ، باهتول ، Farzaneh ، azade ، taleb ، fiftynine ، عبدالرحمن ، آفتاب ، عبداللهی ، zryy
۲۳:۱۰, ۲۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم الرب شهدا و الصدیقین

پروردگارا

وصیت می کنم
به شهادت خود

دوست دارم جوری بمیرم که هیچ اثری ازم باقی نمونه و برام مراسم هفت و چهل نگیرند

چگونه قبری برایم بسازند، زمانی که از قبر مطهر مادر سادات مخفی هست

و چگونه مراسم برایم بگیرند، زمانی که برای حضرت امام امیرالمومنین علی علیه السلام مراسم نمی گیریم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: somayeh ، فدک زهرا ، 59-11(یامهدی) ، میلاد.م ، nasimesaba ، najmeh ، حلما ، Hadith ، nafas ، jkb ، N.Mahdavian ، MAHDI59 ، saloomeh ، MohammadSadra ، باهتول ، Farzaneh ، azade ، ایمانی ، taleb ، fiftynine ، عبدالرحمن ، آفتاب ، عبداللهی ، zryy
۲۳:۳۰, ۲۷/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۰ ۰:۱۵ توسط فدک زهرا.)
شماره ارسال: #8
آواتار
بسم الله

سلام

لحظاتی از سریالهای تلویزیون که برا من حسرت و آرزوی جاودانه داشتند...:
لحظه ی خواب دوم و خداحفظی همیشگی اصحاب کهف....
لحظه ی شهادت حیدر تو فیلم شب دهم ......
لحظه ی شهادت شهید کشوری و شهید شیرودی و شهید سهیلیان تو فیلم سیمرغ ......
لحظه ی تیرباران و شهادت سلیمان فرستاده ی امام حسین به بصره تو فیلم فرستاده .....
لحظه ی شهادت محافظ امام رضا در آغوش ایشون تو سریال امام رضا .....
لحظه ی شهادت زهیر، وهب، عمره، کیان، مسلم و مختار در فیلم مختار .....
و لحظات تشییع پیکر شهدای گمنام و شهدای هسته ای که غبطه ای از عمق وجود برا من به دنبال داشتن ......

حس حضور امام زمان و آرزوی شهادته که ادامه ی زندگی رو برام قابل تحمل میکنه..... فقط همینو میتونم بگم که روم نمیشه به طور عادی و با پیکری سالم خدارو ملاقات کنم ..... برا خداییه خدا خیلی ناچیزه که بعد یه عمر زندگی صحیح و سالم بری دیدنش، من که خیلی بدم اما آرزوم بنده شدنه، کدوم یک از خوبان نخواستن که اینجوری برن .........؟؟؟؟!!

خداجونم! خدای خوب و مهربون و یگانه ام!
به خداییه خودت قسمت میدم اول لیاقت عبد تو بودن رو به همه ی دوستانم، منم قاطی اونا، عنایت کن و بعد خودت لیاقت قربانی شدن در راه خودت رو، گمنام و بی نشان، خالص برای خودت .... بهمون عنایت کن ......

آمین یا رب العاصین ......

التماس دعای فرج .......
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، قلب پاك ، میلاد.م ، nasimesaba ، حلما ، Hadith ، nafas ، jkb ، N.Mahdavian ، MAHDI59 ، saloomeh ، 59-11(یامهدی) ، MohammadSadra ، یاران مهدی ، باهتول ، Farzaneh ، azade ، taleb ، sayed reza ، fiftynine ، عبدالرحمن ، آفتاب ، عبداللهی
۲:۱۴, ۲۸/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۰ ۲:۴۶ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #9
آواتار
یا الله،یا مهدی
-
-
خیلی قشنگه شهادت
-

سر نماز بعد از شکر تمام نعمت هایی که خدا در زندگی بهت داده ...
بعد سجده ی آخر نماز ...
وقتی که به یگانگی خدا و پیامبری حضرت رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شهادت میدی ...
وقتی بتونی آخرین سلام نمازت رو به پیامبر خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ائمه اطهار (علیه السلام) که به استقبالت اومدن بدی ...
شاید اون لحظه تو بغل امامت باشی ...
یا لحظه ای که تک تک اجزای بدنت رو که خدا بهت بخشیده در راهش بدی ...
-
تا هیچی ازت نمونه

-
خیلی قشنکه اگه رو داشته باشی حتی یکی شون رو از خدا بخوای
اگه امید داشته باشی به بخشندگی خدا که بهت می ده
--
-
اینطوری میتونی هر روز سر نماز منتظر شهادت باشی، منتظر رسیدن به خدا
میتونی بعد نماز از سالار شهیدان (علیه السلام) بخوای که برای دفعه ی بعدی دیگه زیر نامت رو امضا کنه
بتونی گناهانت رو با خونت پاک کنی
امام زمان (علیه السلام) رو راضی کنی، دلش رو بدست بیاری بعد همه ی دل شکستنات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، nasimesaba ، فدک زهرا ، حلما ، Hadith ، nafas ، jkb ، MAHDI59 ، MohammadSadra ، یاران مهدی ، Farzaneh ، azade ، عبدالرحمن ، آفتاب ، عبداللهی
۳:۱۹, ۲۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
بسم رب الشهدا

از بچگی توی نمازخونه مدرسه شاهد بهم یاد دادن که توی قنوتام بگم
اللهم الرزقنا توفیق شهادت فی سبیلک
میگن ذکر تمام شهدا یه زمانی همین بوده.

دوست دارم شب 21 رمضان طوری شهید بشم که هیچ اثری ازم نمونه. ولی این یه بدی داره اون لحظات آخر و نفسای آخر که مادرمون میاد تا سرمون رو تو آغوش بگیره نمیتونیم این سعادتو داشته باشیم.
دوست دارم بجای شب هفت و چهل و سال چند شب روضه بگیرند برای ارباب و علمدارش.
دوست دارم پیرهن سیامو باهام دفن کنند.
دوست دارم قبل از دفن تابوتمو یه دور توی صحن گوهرشادو جمهوری بچرخونند بعدش خاک چند تا فرش توی صحن گوهرشاد رو روی بدنم بتکونند.
اللهم الرزقنا توفیق شهادت فی سبیلک

(۲۷/بهمن/۹۰ ۱۹:۴۲)najmeh نوشته است:  در كتاب خاك هاي نرم كوشك همسر شهيد برونسي نقل مي كنند " از خواب پريدم كسي داشت بلند بلند گريه مي كرد! ... رفتم توي راهرو حدس مي زدم عبدالحسين بيدار است و دارد دعايي مي خواند وقتي فهميدم خواب است اولش ترسيدم بعد كه دقت كردم ديدم دارد با حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیه) حرف مي زند. حرف نمي زد ناله مي كرد و درد و دل اسم دوستان شهيدش را مي برد مثل مادري كه جوانش مرده باشد به سينه مي زد و تو هاي و هوي گريه مي ناليد: اونا همه رفتن مادر جان پس كي نوبت من مي شه؟ آخه من بايد چه كار كنم؟..."
يكي از دوستان ايشان آقاي اخوان نوشته اند " يك روز كه شهيد حا و هواي ديگري داشت كشيدمش كنا ر پرسيدم :حاجي چه خبر شده؟چي شده كه همش از شهادت حرف مي زني ؟... يكدفعه گريه اش گرفت خيلي شديد! ... هق هقش هم بلند بود با ناله گفت چند شب پيش مادرم (حضرت زهرا(سلام الله علیه)) را خواب ديدم .اشاره كرد به چادر فرماندهي گفت توي همين چادر خوابيده بودم كه ايشان به من فرمودند بايد بياي..."
همرزمان شهيد بعد از شهادت ايشان از صحبت هاي شهيد پي بردند كه شهيد زمان و مكان شهادت را هم مي دانسته!
براي شادي روحش صلوات
التماس دعا

شهید برونسی چند بار به رفقاش گفته بوده که از خدا خواستم جسدم برنگرده و مثل مادرم مزار نداشته باشم. با این که خیلی سعی کردند ولی جسدش از سه راه شهادت برنگشت که برنگشت تا زمانی که به قول دکتر عباسی ولایت پذیری زیر سوال رفته بود چند وقت پیش!!!
روحش شاد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، 59-11(یامهدی) ، فدک زهرا ، حلما ، Hadith ، nafas ، jkb ، N.Mahdavian ، MAHDI59 ، MohammadSadra ، Farzaneh ، azade ، عبدالرحمن ، آفتاب ، عبداللهی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]