کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط کسانی بخوانند که حق الناس بر گردن دارند!
۱۱:۲۶, ۱/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۰ ۱۵:۴۲ توسط paradise.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
ببینید دوستان ما یه مشکلی داریم به نام حق الناس که کم و بیش همه باهاش دست به گریبانیم
و از اون مشکل بزرگتر اینه که : نمیتونیم حق الناس رو ادا کنیم در بعضی موارد!!!!!!!
چه جوری؟
یعنی مثلاً غیبت یک کسی رو کردیم (من برای اینکه قبح این عمل که قبحش از بین رفته دوباره تأکید میکنم که غیبت از زنابدتر است!!!!!) خلاصه بد بختانه غیبت کسی رو کردیم که اون بنده خدا دیگه نیست و بهش دسترسی نداریم تازه اگه بخوایم بریم بگیم ما فلان حرف رو پشت سرت زدیم بیشتر مفسده داره و اوضاع بدتر میشه و یا حق مالی و دین مالی به گردنمون هست که حقیقتاً در حال حاضر نمیتونیم بدیم و یا طلب کارمان مرده یا در دسترس ما نیست !!! اینجا تکلیف چیه؟ چه خاکی باید بر سرمون بریزیم؟؟؟؟؟؟
این در حالی هست که کسی که مدیون دیگران باشه در سپاه امام زمان جایی نداره!!!!!!!!!!
خوب خود خدای رئوف و رحیم راه حلی رو در این موارد پیش پای ما گذاشته

البته این راه حل برای کسی هست که تمام تلاش خودش رو برای ادای حقوق مردم انجام داده و دیگه از خودش حقیقتاً کاری بر نمیاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نه اینکه بشینه و فقط به امید این راهکار باشه!!!!!!!!

قسمت اول راه حل دعای شدیداً عاجزانه و خاضعانه و ذلیلانه و حقیرانه و ملتماسانه به درگاه خداست
برای نمونه :
توی دعای روز دوشنبه که در مفاتیح هم هست میخونیم: خدایا از تو آمرزش میخواهم برای هر نذری که کرده ام و وعده ای که داده ام و عهدی که بستم ولی به آن وفا نکردم و در باره حقوق و مظلمه هایی که از بندگانت به گردن دارم، درخواست میکنم هر بنده ای از بندگانت یا هر کنیزی از کنیزانت که بر گردن من حقی دارند و از من ستمی به ایشان رسیده در جانش یا آبرویش یا در مالش یا خانواده و فرزندش یا غیبتی از او کرده ام یا باری بر دوشش نهاده ام که سببش خواهش نفس یا خود خواهی یا رشک و حسد یا خود نمائی یا تعصب بیجا بوده چه آن کس غایب باشد چه حاضر، زنده باشد یا مرده، و دست من اکنون از او کوتاه و وسعم نارساست از اینکه آن حق را به او رد کنم و از او حلالیت جویم پس از تو میخواهم ای کسی که مالک حاجاتی و به خواست تو آنها مستجاب گردد وبه سوی اراده ات شتابان شوند می خواهم که درود فرستی بر محمد و آل محمد و آن شخص را به آنطوری که خواهی از من خوشنود گردانی...

و اما قسمت دوم راه حل
بعد از این دعا که باید شدیداً عاجزانه و ملتمسانه خوانده شود باید زحمت بکشید و همتی کنید و نمازی بخوانید به نام نماز تحصیل رضایت حق داران:
که در کتاب المجتنی/ 36 و انیس الصادقین /233 آمده
و به این شکل هست که دو نماز دو رکعتی که میشه جمعاً 4 رکعت رو به این کیفیت باید بخونید
در رکعت اول بعد از حمد 25 مرتبه سوره توحید
در رکعت دوم بعد از حمد 50 مرتبه سوره توحید رو میخونید و بعد سلام میدید و دو رکعت بعدی رو شروع میکنید
در رکعت سوم (که میشه رکعت اول نماز دوم) بعد از حمد 50 مرتبه سوره توحید
در رکعت چهارم (که میشه رکعت دوم نماز دوم) بعد از حمد 75 مرتبه سوره توحید و بعد هم سلام میدید
در روایت است که با خواند این نماز، اگر حق داران شما به شمار ریگها باشند، خداوند به فضل گسترده و مهر و رحمتش آنها را خرسند میکند !!!!

دو نکته: فراموش نکنید که قبلش باید تمام تلاشتون رو بکنید که تا میتونید حق الناس رو بپردازید و این راهکار مال جایی هست که دیگه واقعاً کاری از دستتون بر نمیاد
نکته بعدی این هست که به واسطه این نماز خداوند رحمت و نعمات و خیراتی برای کسانی که بر گردن شما حق دارند نازل میکنه که باعث رفع حاجات و گرفتاری اون کسانی میشه که بر گردن شما حق دارند و از این طریق حساب بی حساب میشید!!!

یه حدیث هم بگم در مورد رحمت خدا!!!
خدا بر طبق روایات از 100 قسمت رحمتش 1 قسمت رو در دنیا پراکنده کرده و تمام محبتها و الطافی که مادر بر فرزند و دوست بر دوست و همسر بر همسرو ... خلاصه هر مخلوقی به مخلوق دیگه میکنه توی دنیا از این یه قسمت نشأت میگیره و 99 قسمت رو گذاشته برای روز حساب!!!!
روایتی هست که نقل به مضمون میکنم :در روز قیامت عده ای میان میگن ما از حق خودمون نمیگذریم بعد خدا یه بهشتی رو نشون میده با یه نعمت های خفنی و بعد میگه این برای کسی هست که امروز ببخشه و بعد خیلی ها میبخشند ولی یه عده باقی میمونند
و باز دوباره یه بهشت خفن تری رو رو میکنه و میگه این امروز مال کسی هست که ببخشه و باز یه عده میبخشند و اینکار اونقدر ادامه پیدا میکنه تا یه عده باقی میمونن که به هیچ وجه نمی بخشن و اونا کسانی هستند که مظلومانه بهشون ظلم شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و دلشون شکسته شده !!!!!!!!!!!!
خود خدا میگه بپرهیزید از ظلم به کسی که جز من پشتیبانی نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یا فاطمه زهرا، قربان غریبیت یا امام حسین، یا امیرالمومنین بمیرم برای مظلومیت

خلاصه دوستان شدیداً در زندگی از شکستن دل دیگران بپرهیزید و بی اندازه از ظلم کردن به مظلوم بر حذر باشید !!!!
بقیه اش انشاالله به لطف خدا حل میشه
از این راهکار هم میتونید استفاده کنید به خصوص کسانی که عاشق خدمت به امام زمانشون هستند
باید حساب کتاباشون رو با خدا و مردم صاف کنند
خدا پدر و مادر حُر رو بیامرزه که راه رو برای تمام توبه کارا باز گذاشت
دیگه ما دل عزیز دل زهرا رو که نلرزوندیم
امان از دل زینب
خوب ببخشید طولانی شد
پدر و مادر من رو هم اگه دعا کنید خیلی دمتون گرم رفقا
یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، MAHDI59 ، احیاء ، جوینده حق ، Seyed Mohsen ، حلما ، ایران ، chista3 ، وحید الف ، Hadith ، MohammadMeraj ، sunrise59 ، bache shiye ، محمدجواد ، بیداری اندیشه ، abbas313 ، -Ali- ، elhamA ، مجنون الحسین ، آرین (الهه.ع) ، در جستجوی سختی ، AmirBritney ، خادمة الزهرا ، boghz ، meshkat ، سدرة المنتهی ، MAJID.D.H ، Ramin_Ghn ، hesam110 ، mohamad ، آوینار ، محمداحسان ، علیرضا110 ، mahdyshr ، Admirer ، تازه مسلمان ، GreeN.boy ، حسن.س. ، Tolou ، مگان ، ياسر ، iman-s ، Anti gods ، 7parsa4 ، محیصا ، nahal_m ، saloomeh ، shafagh_mah ، ترنم ، ilidin ، آسمان آبي ، نسیم ، SARV ، Islam ، أین المنتظر ، یار کوچک ، alim ، یا صاحب الزمان ، heaven ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، taleb ، ساقی ، هدهد ، راز گل سرخ ، soshiant ، فدک زهرا ، مسافر ، Farzaneh ، یا فاطمه الزهرا ، mohammad reza ، محمد رضا. ، mhvvhm ، دوست خدا ، azade ، mahdi jan ، Agha sayyed ، mahdy_mir ، fatemeh zahra ، سید هادی ، tazevared ، fatemeh-55 ، حسین14 ، عبدالرحمن ، fafa* ، ضحی ، aboutorab ، عشقم کربلا ، Hadiss313 ، راوی110

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۵۲, ۱۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
نقل قول: حتی اگر در ذهن خودمون هم بدگویی کنیم باید جواب پس بدیم!

ببخشید جناب paradise در ارتباط با این چیزی که نقل قول کردم بیشتر توضیح می فرمایید؟

یعنی اگر ما در ذهن خودمان هم به کسی فکر کنیم غیبت محسوب می شود؟Huh

آخه اینجانب شنیده بودم که خدا اگر فکر گناه در سر داشته باشی، ولی انجامش ندی مواخذت نمی کنه! اما برعکسش

برای انجام عمل خوب این موضوع صادقه!

میشه توضیح بدید که این موردی که میگید استثنا هست و یا شامل این مورد نمیشه و یا چیز دیگه ای؟

یا علی

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 7parsa4 ، paradise
۲۳:۱۴, ۱۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
به نام خدا
سلام
يه بحث فوق العاده براي تمام ما كه خودمون رو مسلمون ميدونيم
فكر ميكنم كسي كه برگردن شخص ديگه اي حقي داشته باشه زيارت ها و عبادتهاش مثل سفر حج قبول نيست تا اون حق از گردنش برداشته بشه.
راستش ريا نباشه من خودم خيلي به اين قضيه حقالناس احساس مسئوليت ميكنم و هميشه سعي مكينم از كمتر كسي برگردنم حق باشه و در حد امكان غيبت نميكنم مگر از دستم در بره.
ولي چند وقت پيش به يه بابايي خسارتي زدم كه نه خودش رو ميشناسم و نه كسي رو ميشناسم كه اون طرف رو بشناسه و به هر حال يهجوري اون بابا رو پيدا كنم و حقش رو بهش برگردونم.Huh
اميدوارم اين روش باعث بشه خدا خودش يه جوري اين بابا رو از ما راضي كنه .... !!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، محیصا ، paradise ، یا صاحب الزمان ، Farzaneh
۲۳:۴۵, ۱۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
با سلام
نقل قول:نقل قول:حتی اگر در ذهن خودمون هم بدگویی کنیم باید جواب پس بدیم!
ببخشید جناب paradise در ارتباط با این چیزی که نقل قول کردم بیشتر توضیح می فرمایید؟

یعنی اگر ما در ذهن خودمان هم به کسی فکر کنیم غیبت محسوب می شود؟[تصویر: huh.gif]

آخه اینجانب شنیده بودم که خدا اگر فکر گناه در سر داشته باشی، ولی انجامش ندی مواخذت نمی کنه! اما برعکسش

ابتدا ازدوست گرامی Paradise عذرخواهی می کنم به سبب پاسخی که به جای ایشان می دهم.
و بعد اینکه دوستمان فرمودند که اگر در ذهنمون هم بدگویی کنیم نه اینکه به کسی فکر کنیم.
خب اینکه اگر ما درباره کسی فکر بد کنیم گناه کرده ایم نه فکر گناه
ما وقتی درباره کسی فکر بد می کنیم چند حالت دارد یا اینکه خود را از او برتر می دانیم و او را از خود پست تر که در این حالت به عجب و خودبزرگ بینی دچار شده ایم که خود گناه کبیره است که توصیه می کنم به لینک زیر مراجعه کنیدhttp://forum.bidari-andishe.ir/thread-9925.html
حالت دوم اینکه به دنبال عیب جویی هستیم که حضرت امام باقر(علیه السلام) فرمودند نزدیکترین حالات بنده به کفر، آنست که با مردی در دین برادر باشند و بدیها و لغزشهای او را بشمارد و نگاهدارد که روزی او را به آنها سرزنش نماید.
حالت سوم اینکه شخص دارای آن صفت بد نباشد اما ما او را متصوف به آن صفت بدانیم که تهمت و بهتان است.
و حالتهای دیگر
که تمامی اینها گناه است نه فکر گناه. پس پیش از غیبت به گناهان دیگر هم دست زده ایم
امیدوارم جواب گرفته باشید
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، محیصا ، fazel ، paradise ، در جستجوی سختی ، ترنم ، یا صاحب الزمان ، Farzaneh
۰:۳۰, ۱۲/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۰ ۰:۵۲ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #14
آواتار
با تشکر از مطلبهای خوب همه ی دوستان
امروز بازم غیبت کردم و ناراحت بودم... چشمم به کتاب معراج السعاده افتاد... باب چهارم: در تفصیل انواع اخلاق و بیان شرافت/ معالجه تفصیلی غیبت
خوندمش. جالب بود... به نظرم اومد اینجا بنویسمش
و اما معالجه تفصیلی آن، آن است که با عث و سبب غیبت کردن خود را پیدا کنی وسعی در قطع آن نمایی و بیان این مطلب آن است که از برای غیبت کردن اسبابی چند است:
اول: غضب، زیرا هر گاه از شخصی آزرده باشی و بر وی خشم گیری و او حاضر نباشد، در این وقت به مقتضای طبع، زبان به مذمت او می گشایی تا به آن وسیله غیظ خود را فرونشانی.
دوم: عدوات و کینه است. که با کسی دشمنی داشته باشی و از راه عداوت بدی او را ذکر کنی.
سوم: حسد است چنان که مردم کسی را تعظیم و تکریم کنند و تو از راه حسد متحمل آن نتوانی شد و به این سبب مذمت او کنی و عیوب او را ظاهر سازی...
چهارم: محض مزاح و مطایبه نمودن و اوقات به خنده ولهو و لعب گذرانیدن به نقل احوال و اقوال و افعال مردم، بدون قصد اهانت و خواری رسانیدن.
پنجم: قصد سخریت و استهزا و اهانت رسانیدن است، زیرا استهزا چنانچه در حضور است غایبانه نیز محقق می شود.
ششم: فخر و مباهات است، یعنی اراده کنی که فضل و کمال خود را ظاهر سازی به وسیله پست کردن غیر. چنان که گویی فلان کس چیزی نمی داند یا رشدی ندارد. یا به خیال حاضران اندازی که تو از آن بهتر و بالاتری.
و معالجه این شش نوع، به علاج این شش صفت خبیثه است (که ملااحمد نراقی در فصولی جداگانه توضیح داده‌اند)
هفتم: امری قبیح از کسی صادر شده باشد و آن را به تو نسبت داده باشند و تو خواهی از خود دفع کنی، گویی من نکرده ام و فلان کس کرده و علاج این آن است که بدانی که به غیبت آن شخص داخل غضب الهی می شوی. پس اگر قول تو را قبول می کنند این عمل را از خود نفی کن و چه کار به نسبت دادن به دیگری و اگر قول تو را قبول نمی کنند نسبت دادن آن به دیگری را نیز از تو نخواهند پذیرفت.
5 مورد دیگه هم هست. انشاالله و اگر عمری بود بقیه اشو بعدا مینویسم...

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، مجنون الحسین ، amin015 ، علی 110 ، محیصا ، paradise ، ترنم ، ats ، هدهد ، یا صاحب الزمان ، Farzaneh
۲:۰۰, ۱۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
(۱۱/آذر/۹۰ ۲۲:۵۲)Admirer نوشته است:  
نقل قول: حتی اگر در ذهن خودمون هم بدگویی کنیم باید جواب پس بدیم!

یعنی اگر ما در ذهن خودمان هم به کسی فکر کنیم غیبت محسوب می شود؟Huh

میشه توضیح بدید که این موردی که میگید استثنا هست و یا شامل این مورد نمیشه و یا چیز دیگه ای؟

یا علی

اگر انسان فکر گناه در ذهنش خطور کنه براش گناه نمی نویسن
اما یک بلایی سرش میاد که اگه نگیم به همون بدی گناه هست کمتر نیست خیلی
فکر گناه رو گناه نمینوسند
هر چند بعضی از گناهان، گناهان قلبی هستند مثل حسد!!!!!!!!! که حتی اگه نمود بیرونی هم نداشته باشن ایمان آدم رو نابود میکنن
اما حتی اگه شما در دل خودت غیبت کسی رو انجام بدی
اولاً اگه مستقیم به دلایلی برات گناه ننویسن گرفتار یک بلای عظیم میشه آدم
اونم این هست
فکر های ناپاک و خطورات ذهنی ناپسند مثل غبار روی قلب مینشینند و صفای باطن رو از قلب میگریند!!!!!!!!!!!!
وقتی قلب انسان صفای خودش رو از دست داد مقدمه ای میشه که انوار رحمت و رحمانی حق درش نتابد!!!!!!!!!
در حقیقت افکار نازیبا و غیر خدا پسندانه مقدمات سلب توفیق در انسان رو برای آدم فراهم میکنه
وقتی توفیق از انسان گرفته بشه، مقدمه ی ارتکاب به گناه هم فراهم میشه!!!!!!!

پس میبینید که اگه خود این افکار گناه نباشند مقدمه ای میشه که باعث بشه ما ثواب نکنیم و سلب توفیق برای ما به وجود میاد و با سلب توفیق هم ، ما می مانیم و نفس اماره و شیطان و....

یاعلی
التماس دعا

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، محیصا ، Admirer ، fazel ، paradise ، محمود ، shakiba ، Tolou ، ترنم ، نسیم ، meshkat ، یا صاحب الزمان ، Farzaneh
۱۲:۰۲, ۱۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
به نام خدا

عرض ادب و احترام خدمت دوستان عزیز . . .

(۱۱/آذر/۹۰ ۲۲:۵۲)Admirer نوشته است:  اگر ما در ذهن خودمان هم به کسی فکر کنیم غیبت محسوب می شود؟

در ابتدا تشکر میکنم از عزیزان دلم که با پرسش و پاسخ هاتون وسیله ی خیری شدید که مطالب جدید یاد بگیرم... خیر ببینید ان شاء الله

Admirer عزیز، دوستان لطف کردند و پاسخ سوال تون رو دادند. ضمن تایید و تشکر از آنها؛

هر عمل زشتی، قبلش یه تفکر زشتی وجود داره!! گاهی اوقات ممکنه اون تفکر زشت به مرحله ی عمل نرسه ولی خود فکر و گمان زشت آثار فوق العاده زیانباری داره...
مثلا آدم فکر دزدی میاد توو سرش ولی به دلایلی دزدی نمیکنه، شاید در نگاه اول این قضیه بدون مشکل باشه، ولی وقتی مجموعه ای از افکار بد در ذهن جمع بشه، میتونه زمینه ساز گناه باشه...
برای اینکه راحت تر منظورم رو برسونم میتونم اینطور بگم خدمت تون که مثلا؛

دود چیزی رو نمی سوزونه ولی در و دیوار رو سیاه میکنه!!!!

فکر گناه مثل دود میمونه که در و دیوار روح و جان آدمی رو زشت و سیاه میکنه.
خطر فکر بد بسیار زیاده چرا که روح انسان رو تخریب میکنه!!

مولا علی (علیه السلام) می فرمایند: کسى که در مورد گناهان زیاد فکر کند، گناهان او را به سوى خود مى کشند.
«غررالحکم، ج5 ص321»

به این جمله هم توجه کنیم: ""قلب المؤمن عرش الله الاعظم"" که نیاز به توضیح بیشتری نداره!!!!

برای اینکه در این زمینه، بیشتر و بهتر یاد بگیریم، خوبه یه نگاه هم به این لینک بندازیم:

فکر گناه از نظر فقهی و اخلاقی

موفق باشید، التماس دعا Heart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، Admirer ، علی 110 ، تازه مسلمان ، shakiba ، saloomeh ، Tolou ، ilidin ، ترنم ، Farzaneh ، یا فاطمه الزهرا ، Agha sayyed
۱۵:۱۴, ۳۰/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۰ ۱۵:۳۸ توسط ترنم.)
شماره ارسال: #17
آواتار
سلام.واقعا ممنونم که این تایپیکه زیبا روو گذاشتین.من خودم یه مدت از دورو بریام حلالیت گرفتم وچقد خوشحال بودم که همه حلال کردن.آخه من یه جا شنیدم که اگه از یکی حلالیت بطلبی و طرف بگه حلالت کردم و توو دلش حلال نکرده باشه دیگه تقصیر از تو نیست.چون به ما گفته حلال کرده.
ولی من بعد از حلالیت متاسفانه باز غیبت کردم.و دیگه روم نمیشه حلالیت بطلبم.ولی میخام اگه بشه توو یه جمعی از همشون بخوام که اگه حقی بر گردنم دارن ببخشن.مهم اینه به طرف بگی اگه حقی به گردنم داری ببخش و اگه ازت جزءیات روو نخواست نگیم.که اکثرا جزءیات نمیخوان.دعا کنید بتونم باز حلالیت بگیرم . دعا کنید باز غیبت نکنم.ممنون واقعا ارسالهاتون زیبا بود.التماس دعاHeart

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، یا صاحب الزمان ، Farzaneh
۱۲:۱۸, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
به نام خدا
و برای آگاهی از موانع و آفات پذیرفته شدن نماز بس است حدیث شریف رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که برای معاذبن جبل بیان فرمود: در این حدیث رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به معاذ می فرماید اگر این حدیث را حفظ کنی تو را سودمند می باشد و اگر حفظ نکنی نزد خدا بر تو حجت است. و خلاصه آن است که آن حضرت در این حدیث هفت حجاب ذکر می فرماید که هر یک از آن مانع از قبول عمل است.

حجاب نخست غیبت است که نمیگذارد عمل صاحبش پذیرفته گردد.
حجاب دوم ریا و غرض از عمل به خاطر دنیابودن است.
حجاب سوم تکبر بر بندگان خداست .
حجاب چهارم و عجب و پنجم حسد است.
حجاب ششم قساوت قلب و بیرحمی است و حجاب هفتم اراده شهوت داشتن به عمل است.
معاذ گریه کرد و اظهار عجز نمود. پس آن حضرت فرمود اگر در عملت تقصیر است پس زبانت را از برادرانت قطع کن و اظهار خوبی خود را به مذمت کردن برادرانت منما و در عمل ریا مکن و در مجلس ناسزا نگو و خودت را بر مردم بزرگ نمایش نده که خیرات دنیا از تو بریده می شود و مردم را پاره نکن و گرنه سگهای دوزخ تورا پاره میکنند. خداوند می فرماید: و الناشطات نشطا" آیا میدانی ناشطات کیستند؟ سگهای جهنمند که گوشت واستخوان را پاره می کنند.
صلاة الخاشعین، شهید آیت الله دستغیب شیرازی
و اما معاذ این حدیث را بیشتر از قرآن تلاوت مینمود تا عمل به آن را فراموش نکند و ما چه می کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، علی 110 ، ats ، محیصا ، هدهد ، Farzaneh
۱۵:۵۵, ۲۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #19
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

ممکنه منو راهنمایی کنید:

یجا یه حرفی میزنم ، بعدش می فهمم که غیبت شده، چی کار کنم؟

یجا یه حرفی میزنند، مجلس که تموم میشه میفهمم خواسته یا نا خواسته غیبت رو شنیدم، چی کار کنم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، taleb
۱۹:۰۷, ۲۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #20
آواتار
(۱/اسفند/۸۹ ۱۱:۲۶)علی 110 نوشته است:  توی دعای روز دوشنبه که در مفاتیح هم هست میخونیم:

و اما قسمت دوم راه حل
بعد از این دعا که باید شدیداً عاجزانه و ملتمسانه خوانده شود باید زحمت بکشید و همتی کنید و نمازی بخوانید به نام نماز تحصیل رضایت حق داران:
سلام

ممنون از مطلب خوبتون

حالا این دعا و نماز را باید حتما دوشنبه خوند؟؟؟

به امید ظهور
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، taleb
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا