کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مستند Who is the Twelfth Imam
۱۰:۱۵, ۱۷/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۴ ۱۷:۴۴ توسط Wakeup.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام و عرض زنده(و آزاده) باشید خدمت شما دوستان عزیز
.
.
با آرزوی تلاش و توفیق روز افزون برای شما(و خودم) ، در جهاد الهی و در این جنگ نرم ، ابتدا میخوام یادآوری بکنم که ؛
این جنگ ، همیشه نابرابر بوده و هست
و همیشه نابرابر خواهد بود..
.
.
اگر در جبهه حق ، بر خدا توکل کنید و از او مدد جوئید ، به صورت نابرابری برتری دارید نسبت به کسانی که به "ما خلق" تمسک میجویند..
و اگر خدایی نکرده ، بر روی "ما خلق" ها حساب باز کنید ، این جنگ به صورت نابرابری به نفع دشمن خواهد بود..
.
اینگونه است که ما انگار همیشه باید در شرایط و امکانات از دشمن کمتر باشیم ، ولی با اراده معطوف به حق و توکل بر خداوند تلاش کرده و بر دشمت خود پیروز شویم
(چه در جنگ نرم و چه در جنگ سخت..)
.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
.
.
در راستای تولید محتوا و شرکت در این جنگ نرم
مدتی است که دوست و هم رزم عزیزمون pelaq دست به کار شده و با امکانات کمی که داشتند و توکل برخدا شروع به ساخت یک مستند تصویری کردند، با عنوان
"?.Who is the Twelfth Imam"
(دوازدهمین امام چه کسی است.؟)
.
.
این مستند که در قالب مستند های متنی و کلامی است ، به صورت مستقیم با مخاطب (انگلیسی زبان و) غیر مسلمان خود صحبت کرده ؛ و سعی در شناساندن منجی عالم ،حضرت مهدی «عج» دارد..
.
.
قسمت اول این مجموعه
صرفا به تحریک مخاطب خود پرداخته و با پرسش سوالاتی ، ذهن مخاطب خود را برای دریافت حقایق(از قسمت های بعدی) باز خواهد کرد
.
[تصویر: %D8%B5%D8%AD%D9%86%D9%87_%D9%87%D8%A7%DB...h_imam.png].
.
.
.
.
.
.
.
.
.
از شما دوستان و صاحب نظران ، قویا تقاضا دارم که این مستند رو ببینید و نظرتون رو راجع بهش بیان کنید
.
شنیدن پیشنهاد ها ، نقد ها و نظرات شما شدیدا در افزایش کیفیت مستند تاثیر گذار خواهد بود و از شما خواهشمند هستم که با انجام این امر ،در این جهاد شرکت کنید..
.
.
ایده پردازی ها ، صحبت ها و نقد های شما ، و راهکار هایی که برای حال و ادامه این مستند میدید
از نظر فنی (ساخت و تدوین)
از نظر ساختاری
از منظر زبان شناسی و ترجمه
و یا از هر نظر دیگه ؛ میتواند سازنده این مجموعه باشد و به رشد آن کمک کند..
.
.
ضمنا فراموش نکنید که نقد صرفا تذکر نکات منفی اضافه کردن ایده های جدید نیست ، اگر نکته مثبتی از نظر شما در این مجموعه وجود دارد که کارگردان نباید آن را حذف کرده یا باید بیشتر به آن بپردازد ، متذکر بشوید ( و این جدا از تعریف و تمجید بی مورد است.. )
.
.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
.
ضمنا از تمام افرادی که تمایل به همکاری برای ادامه مجموعه دارند ، '! به ویژه مترجمین !' ، تقاضا میکنم که به بنده پیغام خصوصی زده و اعلام آمادگی کنند..
.
.
.
این پست بروز خواهد شد (انشالله)..
.
.
و من الله توفیق..
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: pelaq ، amirak
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]