|
مستند Who is the Twelfth Imam
|
|
۱۰:۱۵, ۱۷/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۴ ۱۷:۴۴ توسط Wakeup.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام و عرض زنده(و آزاده) باشید خدمت شما دوستان عزیز . . با آرزوی تلاش و توفیق روز افزون برای شما(و خودم) ، در جهاد الهی و در این جنگ نرم ، ابتدا میخوام یادآوری بکنم که ؛ این جنگ ، همیشه نابرابر بوده و هست
و همیشه نابرابر خواهد بود.. . . اگر در جبهه حق ، بر خدا توکل کنید و از او مدد جوئید ، به صورت نابرابری برتری دارید نسبت به کسانی که به "ما خلق" تمسک میجویند.. و اگر خدایی نکرده ، بر روی "ما خلق" ها حساب باز کنید ، این جنگ به صورت نابرابری به نفع دشمن خواهد بود.. . اینگونه است که ما انگار همیشه باید در شرایط و امکانات از دشمن کمتر باشیم ، ولی با اراده معطوف به حق و توکل بر خداوند تلاش کرده و بر دشمت خود پیروز شویم (چه در جنگ نرم و چه در جنگ سخت..) . ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ . . در راستای تولید محتوا و شرکت در این جنگ نرم مدتی است که دوست و هم رزم عزیزمون pelaq دست به کار شده و با امکانات کمی که داشتند و توکل برخدا شروع به ساخت یک مستند تصویری کردند، با عنوان "?.Who is the Twelfth Imam" (دوازدهمین امام چه کسی است.؟) . . این مستند که در قالب مستند های متنی و کلامی است ، به صورت مستقیم با مخاطب (انگلیسی زبان و) غیر مسلمان خود صحبت کرده ؛ و سعی در شناساندن منجی عالم ،حضرت مهدی «عج» دارد.. . . قسمت اول این مجموعه صرفا به تحریک مخاطب خود پرداخته و با پرسش سوالاتی ، ذهن مخاطب خود را برای دریافت حقایق(از قسمت های بعدی) باز خواهد کرد . .. . . . . . . . . از شما دوستان و صاحب نظران ، قویا تقاضا دارم که این مستند رو ببینید و نظرتون رو راجع بهش بیان کنید . شنیدن پیشنهاد ها ، نقد ها و نظرات شما شدیدا در افزایش کیفیت مستند تاثیر گذار خواهد بود و از شما خواهشمند هستم که با انجام این امر ،در این جهاد شرکت کنید.. . . ایده پردازی ها ، صحبت ها و نقد های شما ، و راهکار هایی که برای حال و ادامه این مستند میدید از نظر فنی (ساخت و تدوین) از نظر ساختاری از منظر زبان شناسی و ترجمه و یا از هر نظر دیگه ؛ میتواند سازنده این مجموعه باشد و به رشد آن کمک کند.. . . ضمنا فراموش نکنید که نقد صرفا تذکر نکات منفی اضافه کردن ایده های جدید نیست ، اگر نکته مثبتی از نظر شما در این مجموعه وجود دارد که کارگردان نباید آن را حذف کرده یا باید بیشتر به آن بپردازد ، متذکر بشوید ( و این جدا از تعریف و تمجید بی مورد است.. ) . . ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ . ضمنا از تمام افرادی که تمایل به همکاری برای ادامه مجموعه دارند ، '! به ویژه مترجمین !' ، تقاضا میکنم که به بنده پیغام خصوصی زده و اعلام آمادگی کنند.. . . . این پست بروز خواهد شد (انشالله).. . . و من الله توفیق..
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: %D8%B5%D8%AD%D9%86%D9%87_%D9%87%D8%A7%DB...h_imam.png]](http://s6.picofile.com/file/8180907934/%D8%B5%D8%AD%D9%86%D9%87_%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C_%D8%A7%D8%B2_%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF_who_is_the_Twelfth_imam.png)