کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رژیم غذایی با ترک وعده شام؟؟؟
۱۲:۴۷, ۱۷/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۸۹ ۱۲:۵۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
حتما دیدین مردم رو که وقتی برای شام میرن مهمانی، وقتی تعارف میکنی بیان سر سفره، همچین با طمانینه و اعتماد به نفس میگه: شام، اصلا. دکترم گفته برای لاغر شدن و کاهش چربی و ... اصلا شام نخور.

ببینم چقدر دکترهای امروزی درست میگن.

نوبت هاى غذا
صبحگاهان و شامگاهان

ولهم رزقهم فيها بكرة وعشيا؛(مريم ، آيه 62)
و آنان، صبحگاهان و شامگاهان، روزى ويژه خويش را دارند.

- به نقل از شهاب بن عبد ربه: نزد امام صادق (عليه السلام )، از دردها و بدگوارى هايى كه داشتم، اظهار ناراحتى كردم. به من فرمود: ((صبحانه بخور و شام بخور و در فاصله ميان آنها چيزى مخور؛ چرا كه موجب تباهى تن است. مگر نشنيده اى كه خداوند (عزوجل ) مى فرمايد: ولهم رزقهم فيها بكرة وعشيا؛ و آنان، صبحگاهان و شامگاهان، روزى ويژه خويش را دارند. (الكافى : ج 6 ص 288 ح 2)

تاكيد بر خوردن ناشتايى و نهى از واگذاردن آن

پيامبر خدا (صلى الله عليه و آله و سلم ):
هر كه جاودانگى مى خواهد - و البته (براى غير خدا) جاودانگى اى نيست - بايد كه چاشت را زودتر بخورد ورداى سبك برگيرد و كمتر با زنان بياميزد. (كتاب من لا يحضره الفقيه : ج 3 ص 555 ح 4902)

امام صادق (عليه السلام ):
چون نماز صبح را خواندى، پاره نانى بخور تا با آن دهان خويش را خوش بو سازى، حرارت خود را فرو بنشانى، دندان هايت را استوار سازى، لثه ات را استحكام بخشى، روزى خويش را به چنگ آورى و خوى خود را نيكو سازى.
(الدعوات: ص 140 ح 352)

مومن را بايسته است كه تا غذا نخورده، از خانه بيرون نرود؛ چرا كه اين كار به او استوارى بيشترى مى دهد. (المحاسن : ج 2 ص 236 ح 1727)

تاكيد برخوردن شام و نهى از واگذاردن آن

خوردن شام را وامگذاريد، هر چند به مشتى خرما باشد؛ زيرا وا گذاشتن آن، انسان را پير مى كند.
(سنن ابن ماجة: ج 2 ص 1113 ح 3355)

خوردن شام را وا مگذاريد، هر چند به خوردن دانه اى خرماى خشكيده باشد. من بر امت خويش، از اين، بيم دارم كه از واگذاردن شام، پيرى (در هم شكستگى ) به سراغشان آيد؛ چرا كه شام، مايه نيرومندى پير و جوان است.
(المحاسن : ج 2 ص 196 ح 1571)

خوردن شام را وا مگذار، هر چند به سه لقمه (نان ) با نمك باشد.(مكارم الاخلاق: ج 1 ص 424 ح 1447)

امام على (عليه السلام ):
شام خوردن پيامبران، پس از تاريكى شب بوده است. آن را وا مگذاريد؛ چرا كه واگذاردن آن، ويرانى تن است.
(الكافى : ج 6 ص 288 ح 1)

سرچشمه ويرانى تن، واگذاردن شام است .(الكافى: ج 6 ص 288 ح 2)

براى كسى كه پا به سن نهاده، خوب نيست با شكم سبك بخوابد؛ بلكه اگر با شكم پر بخوابد، برايش بهتر است. (الكافى: ج 6 ص 289 ح 6)

براى پير كهن سال، بايسته است كه حتما به گاه خفتن، شكمش از غذا پر باشد. اين، سبب خواب آرام تر و بوى خوش تر دهان براى اوست .(كتاب من لا يحضره الفقيه: ج 3 ص 359 ح 4271)

واگذاردن شام ، مايه پيرى است. براى مرد، آن هنگام پا به سن نهاد، بايسته است كه تنها در حالى بخوابد كه درونش از غذا پر باشد. (الكافى: ج 6 ص 288 ح 3)

به نقل از على بن ابى على لهبى: امام صادق (عليه السلام ) فرمود: ((طبيبان شما درباره شام شب، چه مى گويند؟)).
گفتم: ما را از آن، باز مى دارند.
فرمود: ((اما من، شما را بدان، فرمان مى دهم )).(الكافى: ج 6 ص 289 ح 10)

هر كس شام را وا گذارد، رگى در بدن وى مى ميرد و هرگز زنده نمى شود. (مكارم الاخلاق: ج 1 ص 424 ح 1448)

هر كس شام را واگذارد، نيروى از او كاسته مى شود و به او باز نمى گردد. (المحاسن: ج 2 ص 198 ح 1579)

امام رضا (عليه السلام ):
مباد كه مرد، هنگامى كه ميان سال مى شود، خوردن چيزى را در هر شب، واگذارد؛ زيرا اين كار، سبب خواب آرام تر و بوى خوش تر دهان است. (الكافى: ج 6 ص 288 ح 4)

برگرفته از دانش نامه احاديث پزشكى (کتابی بسیار گرانبها)
مؤ لف: محمد محمدى رى شهرى- مترجم: دكتر حسين صابرى

همونطور که ملاحظه کردین تمامی تعالیم پیامبر و ائمه علیهم السلام این بوده که وعده صبحانه و شام و به خصوص شام ترک نشه. حتی حدیثی از امام صادق بود که منبع اون رو به خاطر ندارم که کسی پرسیده بود اگر مجبور شدم بین صبحانه و شام یکی را انتخاب کنم چه؟ امام صادق روی وعده شام تاکید بیشتر فرموده بودند.

حالا این شما این هم تعالیم پیامبر و ائمه اطهار در مقابل توصیه های علم پزشکی مدرن امروز که اولی تاکید داره به خوردن شام و دیگری تاکید داره به نخوردن. کدوم درسته؟

یه راهنمایی: پیامبر و ائمه علمشون رو از ناحیه مقدس خداوند می گرفتند. علم پزشکی مدرن امروز، دانش خودش رو از وزارت بهداشت جهانی (صهیونیستی) میگیره ضمن اینکه الان آخرالزمانه و معلومه که عرف و عموم و علم مدرن چه وضعیتی داره.

بازم این حدیث رو بخونین.

امام صادق (عليه السلام ) فرمود: ((طبيبان شما درباره شام شب، چه مى گويند؟)).
گفتم: ما را از آن، باز مى دارند.
فرمود: ((اما من، شما را بدان، فرمان مى دهم )).(الكافى: ج 6 ص 289 ح 10)

البته نکته بسیار مهم زمان خوردن شام هست که بایستی سر شب باشه و حداقل دو سه ساعت قبل از خواب باشه. طوریکه دکتر روازاده حتی خوردن شام سنگین چلو خورش و آبگوشت رو توصیه کردن البته به شرطیکه سر شب شام خورده بشه.
ما هم بر خلاف عرف جامعه، وعده ناهار رو بسیار سبک اما شام رو سنگین می خوریم اما سر شب حداکثر 7.5 شب.

و البته الان دیگه مشخصه که نخوردن شام برای لاغر شدن، از اساس باطله و فقط به بدن آسیب می رسونه. راه لاغر شدن چیز دیگری است.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، علی 110 ، m.shirazi80 ، احیاء ، The Arrival ، اسماعیل ، جوینده حق ، mohamad ، hamed ، Seyed Mohsen ، پرنده بهشتی ، mosafer ، rastin ، MohammadMeraj ، پارسه ، user313 ، وحید الف ، Hadith ، vavp ، Nokia 6120c ، Amardia ، K-1 ، در جستجوی سختی ، hussain ، آرین (الهه.ع) ، فدايي حسين ، سپهسالار ، vahrakan ، shamsipour ، خادمة الزهرا ، وحید110 ، ستاره ، behzad-jn ، ترنم ، Havbb 110 ، arrivalls ، حلما ، nasimesaba ، freewish ، یار کوچک ، محب الزهرا ، هدایت شده ، سلیم ، mhklord ، abbas313 ، Surena ، یاســین ، حسن.س. ، آیات ، بیداری12 ، تازه مسلمان ، مرغ باغ ملکوت ، كارمند پيمانی ، bloom ، salman313 ، یا امام رضا ، mahdis ، حسین14 ، Sakineh ، اولولالباب

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۰۵, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #11

در حال حاضر توصیه پزشکان و کارشناسان تغذیه این هست که غذای روزانه رو در تعداد وعده های بیشتر ولی همون مقدار قبلی مصرف بشه تا جذب اون و کار معده راحت تر بشه
کسانی که میگن دکتر گفته شام نخور یا شام فقط سالاد بخور اشتباه میکنن و بر عکس تصور عموم باعث میشه که بدن چربی خودش رو افزایش بده چون چندین ساعت گرسنه میمونه در نتیجه سعی میکنه با چربی که سوخت پایدار تری هست این مدت زمان رو دووم بیاره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، freewish ، آیات
۱۴:۳۹, ۲۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #12

همون یه ذره شامم که بخواییم بخوریم چاق میکنه حالا ما چیکار کنیم.نخوریم عوارض داره بخوریم بازم عوارض داره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه
۲۰:۰۳, ۳۰/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۱ ۲۰:۰۶ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #13
آواتار
نه عزیز دلم، علت چاق شدن شام خوردن نیست. اتفاقا همین امروز دکتر کرد افشار داشتن تو تلویزیون در همین مورد صحبت می کردن. شما باید ببینین علت چاقی چیه. یه وقت یه نفر بلغمی هست که چنین فردی معمولا میگه من آب هم بخورم چاق میشم که چنین فردی باید بیشتر غذاهای با مزاج گرم بخوره.
بحث بعد اینکه ممکنه معده فرد قدرت هضم کامل نداشته باشه بنابراین موارد غذایی کامل تبدیل به قند و چربی مفید نشن و بشن چربی نیم سوخته و انباشه بشن و ....
یا ممکنه کم تحرکی فرد باشه که قطعا نرمش های روزانه موثره
یا ممکنه رو هم رو هم غذا خوردن علت چاقی باشه که باز مشکل هضم ناصحیح و انباشه شدن چربی رو به دنبال داره
ممکنه حتی مسائل اعصاب و روان باشه
و ...

بنابراین شام نخوردن ممکنه کمک به لاغر شدن کنه اما آسیب هم می تونه بزنه. البته شام خوردن هم آداب داره. اگر سنگینه سر شب خورده بشه وگرنه غذای سبک خورده بشه.

میشه برای لاغر شدن وعده ناهار رو تبدیل به میوه و خشکبار کرد. اینطوری هم کمک می کنه...

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، احیاء ، saeed111
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]