کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا بانوان می توانند جهت قرب الهی ریاضت بکشند؟ p$#
۱۸:۰۹, ۳۰/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۲۰:۴۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان عزیز سلام ، من جایی شنیده بودم که برای رسیدن به قرب الهی بایستی انسان وجودش را از مواد زاید جسمش پاک گرداند و این عمل با ریاضت ممکن است . بنابراین تصمیم گرفته ام جسمم را پاک گردانم اما شرایط ریاضت را نمی دانم . با توجه به اینکه من خانم و متأهل هستم چگونه می توانم این عمل را انجام دهم بطوریکه خدای نکرده حقی از همسرم ضایع نشود . در ضمن چه اعمال مذهبی را باید انجام دهم ؟ به راهنمایی شما عزیزان نیازمندم .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدک زهرا ، jkb ، hesam110 ، zarati313 ، بیداری اندیشه ، عبدالرحمن ، مهدی2012 ، شاهد ، Mohammad Trust ، sagheb ، ضحی
۱۸:۱۷, ۳۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
مطمئن باشید هیچگاه عملی که باعث ضایع شدن حق دیگری شود به قرب الهی نمی انجامد. نزدیکی به خداوند متعال آنقدرها هم سخت نیست که بخواهیم با ریاضت های غیر قابل تحمل و سنگین به آن برسیم .
به قول حضرت آیت الله بهجت گرامی و عزیز عمل به واجبات و ترک محرمات...
زیارت عاشورا...
نماز شب... نماز اول وقت.
باقیشم باقی دوستان حتما میفرمایند. یا علی.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: a.l.? ، 208 ، میلاد.م ، فدک زهرا ، jkb ، yamin ، saloomeh ، hesam110 ، یاســین ، zarati313 ، parisan ، بیداری اندیشه ، عبدالرحمن ، مهدی2012 ، شاهد ، مرتاح ، Farzaneh ، Mohammad Trust ، ضحی
۱۸:۳۳, ۳۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
به نظر من برای اولین قدمها نمازو مرتب و اول وقت خوندن و حدالامکان در مسجد خیلی کمک به قرب میکنه چون نتیجشو دیدم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 208 ، فدک زهرا ، jkb ، yamin ، hesam110 ، حسام+ ، بیداری اندیشه ، عبدالرحمن ، مهدی2012 ، شاهد ، مرتاح ، ضحی
۱۹:۰۸, ۳۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
به نظر من به جای ریاضت نماز شب بخونید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدک زهرا ، jkb ، hesam110 ، عبدالرحمن ، شاهد ، مرتاح ، ضحی
۱۲:۱۹, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
(۳۰/بهمن/۹۰ ۱۸:۰۹)ilana نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان عزیز سلام ، من جایی شنیده بودم که برای رسیدن به قرب الهی بایستی انسان وجودش را از مواد زاید جسمش پاک گرداند و این عمل با ریاضت ممکن است . بنابراین تصمیم گرفته ام جسمم را پاک گردانم اما شرایط ریاضت را نمی دانم . با توجه به اینکه من خانم و متأهل هستم چگونه می توانم این عمل را انجام دهم بطوریکه خدای نکرده حقی از همسرم ضایع نشود . در ضمن چه اعمال مذهبی را باید انجام دهم ؟ به راهنمایی شما عزیزان نیازمندم .

بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
ما در اسلام و عرفان هیچ چیزی به اسم ریاضت به معنای معروف شده و مصطلح نداریم
بالاترین ریاضت در مکتب اهل بیت در عرفان اسلامی ترک حرام و انجام واجب است
در گام بعدی میشود ترک شبه و مکروه و روی آوردن به مستحبات
و درگام بعدی میشود ترک مباح
و اینها همه مقدمه ای است که قلب انسان از ماسوا الله خالی شود و تنها مستغرق باشد در آنچه خدا به آن راضی است!!!

نکته ی بسیار مهم در باب خانوم ها
بر طبق آیات قرآن و روایات از بزرگترین واجبات که باعث سلوک سریع زن در مسیر قرب خداست در اسلام تحصیل رضایت شوهر است تا جایی که البته شوهر خواسته ای حرام نداشته باشد و خدایی نکرده هر عملی که باعث نارضایتی شوهر شود نه تنها کمکی به رشد و سلوک الی الله نخواهد کرد بلکه خود بزرگترین مانع است

همچنین است حق مادر و پدر بر فرزند
یعنی تا جایی که مادر و پدر حرامی طلب نکنند تلاش انسان در تحصیل رضایت والدین از بزرگترین عوامل سلوک إلی الله و قرب خداست بر طبق آیات و روایات

یا علی
خدا نگهدارتان

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، mahdy_mir ، وحید110 ، فاطمه خانم ، یاســین ، ilana ، در جستجوی سختی ، حسن.س. ، zahra11 ، zarati313 ، parisan ، rastin ، بیداری اندیشه ، عبدالرحمن ، مهدی2012 ، شاهد ، مرتاح ، Farzaneh ، بیداری12 ، ضحی
۱۴:۱۰, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
با تشکر از علی اقا هیچ گاه نباید مستحب مانع انجام واجب بشود !

یعنی مثلا خدمت والدین و رعاین حقوق همسر و نماز واجب است . نمیتوان با انجام مستحب مثل روزه و یا نماز مستحبی مانع انجام ان شد

نمیشود نماز شب خواند در حالی که موجب قضا شدن نماز صبح میشود !

در ضمن ریاضت شرعی و ذکر و ... هم فقط با اجازه استاد ..

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، علی 110 ، فاطمه خانم ، ilana ، حسن.س. ، zarati313 ، parisan ، حسام+ ، بیداری اندیشه ، عبدالرحمن ، مهدی2012 ، شاهد ، مرتاح ، Farzaneh ، Mohammad Trust ، ضحی
۱۴:۱۹, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
دوستی این مطلب رو ارسال کردند در پیام خصوصی :
' نوشته است:http://forum.bidari-andishe.ir/thread-13...l#pid95068

علی جان ترک مباح مطمئنی؟!!

مباح مثل خوردن و اشامیدن و مجامعت و ....راه رفتنه! یا من اشتباه میکنم
برادرم
خوردن و آشامیدن و مجامعت و... با توجه به نیتی که شخص انجام میده میتونه واجب و مستحب و مکروه و یا حرام باشه و به تعبیری اساساً در افعال اختیاری انسان چیزی به اسم مباح وجود ندارد چندان
یعنی در نظام ولایت الهیه (و نه فقهی) با هر عملی که از روی اختیار و آگاهی انجام میدید یا شما مقادیری از ظلمات به سمت نور سیر میکنی یا مقادیری از نور به سمت ظلمات
منظور حقیر از مباح، عملی است که از نظر فقهی مباح است و این عمل بدون نیت الهی انجام بشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، سید ابراهیم ، saloomeh ، یاســین ، ilana ، در جستجوی سختی ، zarati313 ، rastin ، بیداری اندیشه ، عبدالرحمن ، مهدی2012 ، شاهد ، ضحی
۱۴:۵۹, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
به نظر من تمرین کردن در داشتن اخلاق خوش ، مخصوصا برای شما که متاهل هستید خیلی مهمه، البته چون خودم در این زمینه دارم تلاش میکنم گفتم وگرنه شاید شما به صلاحدید خودتون باید کار دیگه ای انجام بدید و در این زمینه مشکلی نداشته باشید،
مثلا خانوم ها در ایام خاصی واقعا بی حوصله و بد خلق میشن، اگر بشه که ادم خودشو کنترل کنه واقعا قدمی برداشته، در واقع بی حوصلگیش رو بپوشونه چون وقتی خانوم خونه ناراحته این ناراحتی به همه سرایت میکنه
و نکته بعدی که به ذهنم میرسه تربیت فرزنده، اگه بچه دارید سعی کنید فرزند توحیدی تربیت کنید و اگر فرزندی ندارید از الان تلاش و مطالعه کنید، نکته جالب در اینه که تربیت فرزند به طرز شگفت انگیزی باعث رشد ادم میشه چون ادم دائم باید خودش رو چک کنه که الگوی خوبی باشه
و در ادامه تایید حرف دوستان خداوند سیستم زن رو طوری قرار داده که با شوهرداری صحیح و تربیت فرزند سیر و سلوک متناسب با خودش رو طی کنه، انجام واجبات و ترک محرمات هم که دیگه وظیفه ی همه است
البته واقعا در عمل تلاش خاص و سختی خودش رو داره
فی امان الله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ilana ، وحید110 ، zahra11 ، علی 110 ، zarati313 ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، عبدالرحمن ، مهدی2012 ، شاهد ، مرتاح ، Farzaneh ، ضحی
۲۱:۲۰, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
(۳۰/بهمن/۹۰ ۱۸:۰۹)ilana نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان عزیز سلام ، من جایی شنیده بودم که برای رسیدن به قرب الهی بایستی انسان وجودش را از مواد زاید جسمش پاک گرداند و این عمل با ریاضت ممکن است . بنابراین تصمیم گرفته ام جسمم را پاک گردانم .....

خداوند انشا ا.. شما را بر این نیت و تصمیم ثابت قدم بدارد...

[b]و توفیق عزم راسخ، دائم در ترک معاصی در اعتقاد و عمل به ما عنایت فرماید که بالاترین ریاضت هاست!

خدا توفیق دهد به آنچه می دانیم عمل کنیم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، فاطمه خانم ، ilana ، یاســین ، بیداری اندیشه ، عبدالرحمن ، مهدی2012 ، شاهد ، Farzaneh ، حسن.س. ، درست پسند ، ضحی
۱۹:۴۰, ۵/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۲ ۱۹:۴۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #10
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

با تشکر از نظرات همه دوستان

بخاطر اهمیت موضوع عرض می کنم

«جهاد زن نیکو خانه‌داری کردن و نیکو شوهرداری کردن است.» حدیث از پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است.

جهاد چیست؟

لا يستوي القاعدون من المؤمنين غير أولي الضرر والمجاهدون في سبيل الله بأموالهم وأنفسهم فضل الله المجاهدين بأموالهم وأنفسهم على القاعدين درجة وكلا وعد الله الحسنى وفضل الله المجاهدين على القاعدين أجرا عظيما(نساء45)

در مورد فرق یک مجاهد با بقیه هم که اطلاع دارید

لطفا حتما این تاپیک را بخوانید

یک مطلبی را هم اضافه کنم

متاسفانه مخصوصا در بین خانم های مذهبی این جا افتاده که زن باید به مجلس روضه و مسجد و اینها برود(مخصوصا ساعات زیاد) و بر فرض اینکه هیچ غیبتی هم نکند!!!!!! ولی در مجموع شوهرش از او مکدر می شود.و در نهایت هم ممکن است شوهر خود را لامذهب بدانند!!! ولی باید بدانیم که اسلام چیز دیگری گفته است
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، شاهد ، بیداری12 ، ضحی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا