کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عجله کار شیطانه ؟!
۱:۴۷, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان به نظر شما این ضرب المثل ما چقدر میتونه مصداق حقیقی داشته باشه آیا واقعاً عجله کار شیطونه ، یا این انسانه که همواره عجوله . Huh
در پروژه های شیطانی که در اطرافمان می بینیم و از قرون و اعصار گذشته شکل گرفته اند این واقعیت به چشم می خورد که شیطان به آرامی و زیرکانه اهدافش را پیش می برد . از امروز وارد عمل می شود تا نتیجه اش را حداقل در چند نسل آینده ما ببیند . به مسائل پیرامونمان که می نگرم به شدت دلم می گیرد که ما در دام گسترده اجدادمان اسیریم و در حال حاضر با ساده لوحی مسیر شیطان را هموار برای نسلهای آینده مان می کنیم .
دقت کرده اید چقدر جوانانمان نسبت به دستورات اکید اسلام بدبینند . دقت کرده اید چگونه نسبت به مهمترین سنت الهی ( ازدواج ) چقدر نا امیدانه و متوقعانه برخورد می کنند . گمان می کنید این احساس امروز به وجود آمده است ؟ خیر این احساس شوم ره آورد غرب زدگی دوران رضا خان است که در نسل امروز نمود پیدا کرده و نتیجه این عدم تمایل به ازدواج در دو نسل آینده و کاهش نرخ رشد جمعیت مسلمانان خودش را به نمایش خواهد گذاشت . شیطان صبورانه عمل می کند . و اگر عدم تعهد و ایمان با این مشکل همراه شود نتیجه بی بندباریهای اخلاقی و فرزندان نامشروع و در نهایت سربازان شیطانی آخرالزمان که متأسفانه در جهان چقدر رو به افزایشند ، متولد می شوند . عزیزان هوشیار باشیم و نگذاریم شیطان بیش از این دام بگستراند دستانش را از ذهن و زندگیمان کوتاه کنیم و در زندگی به خداوند متعال توکل کنیم تا آسیب امروز را نسل آینده نبیند ... انشاالله
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، خاک ، تفکر ، alidj
۳:۳۸, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
ایشاا... که جوونا حواسشون به خودشون باشه ، ولی همین عجله ای که شما میگی ، اره ، بعضی وقتا کار شیطان میشه.

به گذشته ها که نگاه میکنیم ، میبینیم خیلی کم بودن جوونایی که مثلا 23 سال داشتن و ازدواج نکردن ، ولی الان کمتر کسی رو میبینیم که زیر 23 سال سن داشته باشه و ازدواج کنه.

البته دیگه الان کار از این حرفا گذشته ، من خودم خیلی ادم خوش بینی هستم ولی الان پسر های اول راهنمایی هم چیزایی میدونن که بعضی وقتا که میشه ازشون حرف کشید ، خودمم کف می کنم که میبینم چه چیزایی میدونن و یا چه کار هایی میکنن.

دیگه حرف نزنم بهتره ، چون به سخنرانی نیست که ، به عمل کار برآید. که مسئولین کشور فقط سخنرانی میکنن.

فقط این وسط ما جووناییم که زجر می کشیم. ، البته بعضیا که واسه خودشون از نوجوونی دنبال چیزی نرفتن ، الان اوضاعشون خیلی بهتره.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا