|
عجله کار شیطانه ؟!
|
|
۱:۴۷, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان به نظر شما این ضرب المثل ما چقدر میتونه مصداق حقیقی داشته باشه آیا واقعاً عجله کار شیطونه ، یا این انسانه که همواره عجوله . در پروژه های شیطانی که در اطرافمان می بینیم و از قرون و اعصار گذشته شکل گرفته اند این واقعیت به چشم می خورد که شیطان به آرامی و زیرکانه اهدافش را پیش می برد . از امروز وارد عمل می شود تا نتیجه اش را حداقل در چند نسل آینده ما ببیند . به مسائل پیرامونمان که می نگرم به شدت دلم می گیرد که ما در دام گسترده اجدادمان اسیریم و در حال حاضر با ساده لوحی مسیر شیطان را هموار برای نسلهای آینده مان می کنیم . دقت کرده اید چقدر جوانانمان نسبت به دستورات اکید اسلام بدبینند . دقت کرده اید چگونه نسبت به مهمترین سنت الهی ( ازدواج ) چقدر نا امیدانه و متوقعانه برخورد می کنند . گمان می کنید این احساس امروز به وجود آمده است ؟ خیر این احساس شوم ره آورد غرب زدگی دوران رضا خان است که در نسل امروز نمود پیدا کرده و نتیجه این عدم تمایل به ازدواج در دو نسل آینده و کاهش نرخ رشد جمعیت مسلمانان خودش را به نمایش خواهد گذاشت . شیطان صبورانه عمل می کند . و اگر عدم تعهد و ایمان با این مشکل همراه شود نتیجه بی بندباریهای اخلاقی و فرزندان نامشروع و در نهایت سربازان شیطانی آخرالزمان که متأسفانه در جهان چقدر رو به افزایشند ، متولد می شوند . عزیزان هوشیار باشیم و نگذاریم شیطان بیش از این دام بگستراند دستانش را از ذهن و زندگیمان کوتاه کنیم و در زندگی به خداوند متعال توکل کنیم تا آسیب امروز را نسل آینده نبیند ... انشاالله |
|||
|
|
۳:۳۸, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ایشاا... که جوونا حواسشون به خودشون باشه ، ولی همین عجله ای که شما میگی ، اره ، بعضی وقتا کار شیطان میشه.
به گذشته ها که نگاه میکنیم ، میبینیم خیلی کم بودن جوونایی که مثلا 23 سال داشتن و ازدواج نکردن ، ولی الان کمتر کسی رو میبینیم که زیر 23 سال سن داشته باشه و ازدواج کنه. البته دیگه الان کار از این حرفا گذشته ، من خودم خیلی ادم خوش بینی هستم ولی الان پسر های اول راهنمایی هم چیزایی میدونن که بعضی وقتا که میشه ازشون حرف کشید ، خودمم کف می کنم که میبینم چه چیزایی میدونن و یا چه کار هایی میکنن. دیگه حرف نزنم بهتره ، چون به سخنرانی نیست که ، به عمل کار برآید. که مسئولین کشور فقط سخنرانی میکنن. فقط این وسط ما جووناییم که زجر می کشیم. ، البته بعضیا که واسه خودشون از نوجوونی دنبال چیزی نرفتن ، الان اوضاعشون خیلی بهتره. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |