کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: به نظر شما اجرای این طرح چقدر در بهتر شدن کیفیت نقدهای تالار موثر است؟
این نظرسنجی بسته شده است.
تاثیر خوبی دارد 86.96% 20 86.96%
زیاد موثر نیست 0% 0 0%
اصلا تاثیر ندارد 4.35% 1 4.35%
کلا مخالف اجرای این طرح هستم! 8.70% 2 8.70%
تمام 23 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 3.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
<<<___ بیایید گام به گام نقد کنیم ___>>>
۱۵:۰۱, ۳/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۰ ۰:۴۷ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر همه ی دوستان عزیز!!

حقیر از مدت ها قبل از این که ناظر بخش سینما بشوم طرحی رو در ذهن داشتم که نقدهای سینما رو از حالت مقاله ای خارج کنه و به نوعی مشارکت بیشتر درش دیده بشه!!!

حالا قصد دارم این طرح رو با کمک شما دوستان ( بستگی دارد به میزان استقبال شما!!Smile ) عملی کنم.

همانطور که از اسم جستار هم مشخص است قرار است همگی با مشارکت یکدیگر و با مدیریت حقیر گام به گام اثری رو نقد کنیم.

اما اول قبل از هر چیز برای مشارکت بیشتر دوستان لازمه تا اثری که انتخاب می کنیم رو بیشتر شما دوستان رویت کرده باشید و یا تهیه اش برای شما مشکل ساز نباشد!!

پس ابتدا نظرسنجی برای انتخاب اثر مورد نظر می ذاریم.

هر کدام از شما عزیزان هر اثری که برای نقد و بررسی مایل هستید را معرفی کنید.

البته قبل از انتخاب محدودیت هایی داریم که به اطلاع شما می رسونم : Smile

1. خواهشا اثری که معرفی می کنید تهیه اش سخت نباشد. پس حتی الامکان فیلم های جدید رو معرفی کنید!

2. اثر مورد نظر در حیطه ی سینمای استراتژیک باشد. یعنی ارزش نقد شدن داشته باشد. صرفا برای یادآوری :

هر اثر استراتژیک سه مولفه ی مهم دارد : 1. پرفروش بوده است. ( یعنی بسیار دیده شده!! ) 2. از سوی سرمایه داران حمایت شده باشد. ( مثلا مولفش شخص معروفی باشد! ) 3. داشتن پیامی خاص و تاثیرات معینی بر مخطابین ( یعنی هنر در خدمت مفهومی واقع شده باشد! )

3. به هیچ وجه ایرانی نباشد!!! اگر هالیوودی باشد بهتر است.

4. کارتون و انیمیشن و ... هم می توانید انتخاب کنید.

5. جزء اثرات سه گانه و .... نباشد. ( مثل ماتریکس و ارباب حلقه ها و هری پاتر و ... ) چرا که بررسی اش خیلی زمان بر است.

-----------------

خود من به عنوان اولین پیشنهاد انیمیشن "رنگو" رو پیشنهاد می کنم!Smile

تذکر : این نظر سنجی احتمالا تا یکشنبه شب بسته می شود و نقد اثر مورد نظر شروع می شود!!

موفق بمانید و در پناه حق

پ.ن : اگر پیشنهاد و یا انتقادی به این طرح دارید از طریق همین جستار به اطلاع ما برسونید!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، rastin ، أین المنتظر ، shakiba ، فاطمه خانم ، mohammad reza ، mohamad ، خاک ، mrfarzadj ، Detector ، zarati313 ، سرباز سید علی ، یوسف خان ، black ، soldier ، Mitsonary ، SARV ، m.hossein ، مجید املشی

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۴۲, ۸/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۵۵ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #31
آواتار
به نام خدا

سلام خدمت دوستان عزیز!Smile

خوب ... فرجه ی استراحت ما به پایان رسید و حلقه ی نقد دسته جمعی رو دوباره پی می گیریم!Blush

اول نتیجه ی نظرسنجی :

_Inception-تلقین ( 2010 ) : 2 رای

_In Time-در زمان ( 2011 ) : 2 رای

_Tron: Legacy-ترون : میراث ( 2010 ) : 1 رای

_The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn-ماجراهای تن تن : راز اسب شاخدار ( 2011 ) : 1 رای

_A Clockwork Orange-یک پرتقال کوکی ( 1971 ) : 1 رای

_Mission Impossible : Ghost Protocol-ماموریت غیر ممکن : پروتکل شبح ( 2012 ) : 1 رای

@ FadayeVelayat :

با سلام به شما!

در مورد فیلم های کوبریک که حرفی نیست!Smile کوبریک به قدری در ساختن فیلم ایده آل گرا بوده که شاید دستان یه منتقد برای بررسی فیلمش رو به لرزش بندازه!Angel

اما در مورد دو فیلمی که معرفی کردید، به نظر حقیر مناسب نیستن تا به طور عمومی درباره اشون صحبت بشه! چون واقعا خطوط قرمز رو شکستن ...

اما درباره ی بقیه ی فیلم هاش با کمال میل حاضرم که صحبت کنیم.

از شرکت شما در بحث تشکر می کنم.

موفق بمانید

@ Detector :

با سلام به شما!

در مورد نمره ی فیلم در imdb با شما موافقم. اما ما این رو به عهده ی خود دوستان گذاشتیم!Smile شما خودتون انشاالله فیلم های با کیفیت و مناسب عموم رو به ما معرفی می کنید و انشاالله نیازی به فرس و اجبار نیست!Angel

از شما هم تشکر می کنم.

نکات آخر هم این که :

1. این نظر سنجی تا جمعه شب هفته ی آینده بسته خواهد شد.

2. از هر کسی فقط دو تا فیلم اولی که معرفی کرده بود انتخاب شد.Blush و باقی دوستان هم سعی کنند که بیش از دو فیلم معرفی نکنند!Angel

باز هم از همگی شما تشکر می کنم.

موفق بمانید و در پناه حق

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، Mitsonary ، Detector
۱۲:۳۷, ۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #32

نقل قول:[i]_Inception-تلقین ( 2010 ) : 3 رای

_In Time-در زمان ( 2011 ) : 2 رای

_The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn-ماجراهای تن تن : راز اسب شاخدار ( 2011 ) : 1 رای

_Mission Impossible : Ghost Protocol-ماموریت غیر ممکمن : پروتوکل شبح : 1 رای
[/b]
آقا چرا ناداوری؟Big Grin
Inception که دوتا رای بیشتر نداره، (شما و Prestige )
من سه تا فیلم گفتم که اگه دوتای اول رو در نظر بگیری میشه In time و Tron

پ.ن:
In Time یعنی "به موقع"!!! ولی چرا همه جا تو نت نوشتن "در زمان" Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer
۱۲:۴۸, ۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #33
آواتار
نظرسنجی اصلاح شد!Smile ببخشید عمدی نبود!Blush

در مورد In Time و ترجمه ی صحیحش هم هر وقت نقدش رو شروع کردیم صحبت می کنیم! شما فعلا ما رو معاف بفرمایید!Wink

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Detector
۱۲:۴۸, ۸/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۵۷ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #34
آواتار
نقل قول:آقا چرا ناداوری؟Big Grin
Inception که دوتا رای بیشتر نداره، (شما و Prestige )
من سه تا فیلم گفتم که اگه دوتای اول رو در نظر بگیری میشه In time و Tron

پ.ن:
In Time یعنی "به موقع"!!! ولی چرا همه جا تو نت نوشتن "در زمان" Huh

بنده مطیع امر ناظر محترم هستم![تصویر: blush.gif]

این قضیه ی ترجمه ی ناقص مربوط میشه به خیلی از فیلم ها ، مثلا سریال لاست ، به نظر خود بنده بیشتر از این که به مردم گمشده دلالت کنه ، به این جزیره مربوط میشه ، که میگه این آرمانشهر و اتوپیای گمشدست ، دارید از کجا فرار می کنید!

یا مثلا این سریال ُSupernatural که معنیش میشه مافوق طبیعه نه ماورا طبیعه!

یا مثلا فیلم تصورش کن که صدا و سیمای ما اونو به دنیای خیالی دخترم ترجمه کرده بود!
[تصویر: blush.gif]

یا انیمیشن Tangled که میشه در هم تنیده! یا هم چیزی که دارای کنایه است ولی به گیسوکمند ترجمه شده است!

کلا نامی رو انتخاب می کنند که دارای معانی مختلفی باشد!

باید کمی دقیق بود!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، black ، Detector
۱۳:۳۹, ۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #35
آواتار
به نظر من فیلم in time حرفای خیلی زیادی برای گفتن داره. موضوع فیلم هم خیلی جدید و دست نخورده هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Admirer
۱۹:۵۲, ۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #36
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

لطفا هر فیلمی که میخواید نقد کنین محل تهیه فیلمرو هم بگید تا با تهیه فیلم ما هم به جلگه منتقدین وارد بشیم آقای آدمیرر عزیز اندفعه میخوایم سکتتون بدیمBig Grin

دفعه قبل که خیلی ازیتتون کردیم

صلوات

یا حق
۲۰:۳۵, ۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #37
آواتار
به نام خدا

سلام برادر!Smile

حرف های دفعه ی قبل رو زیاد جدی نگیرید!Blush یه ناراحتی مقطعی بود که عوامل مختلفی درش دخیل بودن!Happy

نظر سنجی رو نگاه کنید :

_In Time-در زمان ( 2011 ) : 3 رای

_Inception-تلقین ( 2010 ) : 2 رای

_Mission Impossible : Ghost Protocol-ماموریت غیر ممکن : پروتکل شبح ( 2012 ) : 1 رای

با توجه به نظر سنجی احتمالا فیلم In Time برنده خواهد شد و شما از همین الان می تونید برای تهیه اش اقدام کنید!Semismile

دیگه راه های تهیه رو هم احتمالا شما از حقیر خیلی بیشتر بلدید و نیازی به راهنمایی نخواهد بود!Rolleyes

یا علی داداش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، black
۱۱:۴۶, ۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #38

سلام بر همه خسته نباشيد
من از بين فيلم هاي مطرح شده فيلم تلقين رو انتخاب ميکنم.
اما خودم شديدا فيلم v for vendetta رو پيشنهاد ميدم که شاهکار ديگه اي از سازندگان ماتريکس هستش.
وی برای وندتا شاید تنها فیلم سال 2006 باشد که چنین تفاسیر و تعابیری را بین سینمارو ها برانگیخت.

تروریسم، آزادی مذهبی، همجنس بازی، آزادی بیان همگی از موضوعات حساسی هستند که برادران واچوفسکی در این فیلم به آنها پرداخته اند. مسائلی که هریک از آنها برای جنجال برانگیز کردن یک فیلم کافی است و در ابتدا چنین تراکم موضوعی بنظر زیاده روی می رسد. اما به یمن ساختار هنرمندانه فیلم و بازی درخشان هوگو ویوینگ و خاصه ناتالی پورتمن به خوبی از عهده برآمده اند. ویوینگ در پس نقاب خندان گای فاوکس باشکوه و تسخیر کننده است. با اینکه در تمام طول فیلم ما چهره او را نمی بینیم، با حرکات بدنی و لحن موزون صدایش به خوبی توانسته است افکار و حتی احساسات وی را به مخاطب منتقل کند، و فوکوس مرکزی فیلم است. او ثابت می کند که می توان با طرز بیان کلمات به تاثیری روی مخاطب دست یافت که حتی بعضی بازیگران با استفاده کامل از حالت چهره خود از پس آن برنمی آیند. دیدن ماسک سرد و بیروح که بواسطه بازی درخشان ویوینگ جان می گیرد مجذوب کننده است.

اما می شود گفت که بار احساسی فیلم بر شانه های جوان ناتالی پورتمن است. او در این فیلم شکست جنگ های ستاره ای را جبران کرده و چنان بازی گیرایی ارائه می دهد، و نقش چنان برازنده اوست که تصور کس دیگری برای این نقش دشوار می نماید. او در نقش دختر جوانی که پدر و مادرش را در جریان مبارزات سیاسی از دست داده و ترسهای کودکی همواره همراهش هستند، دختری که همواره به دنبال حمایت می گردد ـ و حتی سعی می کند در ازای آزادی و امنیت وی را به اسقف لو بدهد ـ و سرانجام به کمک وی دگرگون می شود بازی درخشانی ارائه داده است.

وی برای وندتا فیلمی پیچیده و مبهم است. برخی مضامین فیلم ـ سیاستمدار قدرت طلب، حمله تروریستی دروغین، توصیف ساتلر به عنوان رهبری مذهبی و مصمم که حاضر است برای حفظ قدرت هرکاری بکند ـ برای ما مضامین آشنایی هستند. فیلم آشکارا حملات خود را به سوی بوش نشانه رفته است؛ مذهبی های افراطی که در ابتدای فیلم به حملات تروریستی متهم می شوند، متهمینی که طی فیلم با کشیدن کیسه سیاهی روی سر بازداشت می شوند ـ که اشاره به شیوه های زندان ابوغریب دارد ـ و رابطه کمپ لارک هیل در فیلم و زندان گوانتانامو. حتی وقتی در انتها مشخص می شود که ساتلر برای بدست گرفتن قدرت خودش حملات تروریستی را طراحی کرده است، اشاره به این موضوع است که شاید حملات یازده سپتامبر هم چیزی بیشتر از نمایشی ظاهری نبوده باشد.

شاید به همین خاطر بود که بسیاری نشریات آمریکایی فیلم را نادیده گرفته و برادران واچوفسکی را به ترویج و حمایت از تروریسم متهم ساختند. حتی برخی فیلم را ضد آمریکایی دانستند. اما یکی از منتقدین طرفدار فیلم در پاسخ به این دیدگاه گفت: "این افراد باید دید بسیار تاریک و بدی نسبت به کشور خود داشته باشند که آن را با فضای فیلم مقایسه می کنند"

اما نکته شاید مثبت فیلم در آن است علیرغم محتوای سنگین سیاسی، کسانی که بدنبال فیلم علمی تخیلی سرشار از انفجار و شلیک اسلحه و پرتاب چاقو هستند نیز از آن لذت خواهند برد. اما برای افرادی که به سیاست علاقه دارند وی برای وندتا تمثیلی از زمانه ماست؛ فراخوانی برای افرادی است که همچون ایوی و وی می خواهند جهان تغییر کند و دیگر مردم به راههایی که حکومت تعیین می کند رانده نشوند، جایی که مردم کشور نیز در تعیین سرنوشت خود دخیل هستند و برای خود تصمیم می گیرند.

جایی که ترس ابزار نهایی حکومت نباشد ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، Mitsonary ، Detector
۱۳:۲۹, ۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #39
آواتار
با سلام
این تازگیا فیلم act of valor اومده که به شدت نیاز به بررسی داره. چون موضوع در حول مسلمان ها میگذره.
مسلمان هایی که در امریکا دست به اقدام های تروریستی مثل بمب گذاری در مدرسه کودکانه دست میزنند.
۲۰:۵۴, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #40
آواتار
به نام خدا

سلام.Smile

کس دیگه ای برای شرکت در این نظرسنجی تشریف نمیاره؟Angel

_Inception-تلقین ( 2010 ) : 3 رای

_In Time-در زمان ( 2011 ) : 3 رای

_V for Vendetta-الف مثل انتقام ( 2006 ) : 1 رای

_act of valor-قانون شجاعت ( 2012 ) : 1 رای

@ علی :

با سلام به شما! از توضیح جامعتون سپاسگزارم. این فیلم رو حقیر خیلی وقت پیش دیدم و بسیار زیبا بود و جالب این که از ماسکی که شخصیت اول فیلم بر صورتش می زنه هم اکنون در جنبش های معروف اعتراض آمیز ( مثل جنبش وال استریت! ) استفاده میشه! می تونه گزینه ی خیلی خوبی برای نقد و بررسی باشه!

از شرکت شما در این طرح بسیار خوشحال شدم!

یا علی

@ black :

ضمن عرض سلام و تشکر! البته حقیر توفیق دیدن این فیلم رو هنوز پیدا نکردم! ولی با توجه به شنید های حاکی احتمالا باید فیلم جالبی باشه ...

از حضور شما هم در بحث سپاسگزاری می کنم.

یا علی

اگر شخص دیگه ای شرکت نکنه، زودتر از موعد مقرر تاپیک بسته خواهد شد تا در عوض فرصت بیشتری برای نقد در اختیارتون قرار بگیره!

باز هم از حضور همگی شما تشکر می کنم.

موفق بمانید و در پناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، soldier ، علي
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا