|
گفتگوی منتظران
|
|
۱:۲۵, ۲/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۰۲ ۱۷:۳۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم كن لوليك الحجة بن الحسن صلواتك عليه وعلى آبائه في هذه الساعة وفي كل ساعة وليا وحافظا"وقائدا"وناصرا"ودليلا" وعينا" حتى تسكنه أرضك طوعا" وتمتعه فيها طويلا" برحمتك يا أ رحم الراحمين .وصلى الله على سيدنا محمد وعلى آله الطيبين الطاهرين سلام این تاپیک مخصوص آقا و منتظران آقاست راستش من از فضای کلی تالار راضی نیستم و برام خسته کننده هست خیلی بده مدیری این حرف و بزنه و حتماً اشکال از من هست اینجا به نظرم خیلی مباحث حاشیه وجود داره که اینم ممکنه نظر غلط شخص من باشه عجالتاً از آنجا که یه مرضی پیدا کردم و از هرچی که ارتباطی با آقام پیدا نکنه حالم به هم میخوره اینجا منحصراً در مورد آقام صحبت میکنم هر که دارد هوس کرببلا بسم الله هر که دارد هوس روی نگار بسم الله اینجا فقط حرف از یوسف زهرا هست حرف از غربتش (حتی تو این تالار) حرف از بی وفایی هامون اینقدر میگیم تا یه کم محبتمون بیشتر بشه این یکی از وظایف منتظران هست گفتگو در مورد آقامون البته یاد امام با کلام یکی از تکالیف هست اما وصف العیش نصف العیش چند نفر دلشون میخواد توی نمازی شرکت کنند که توی مسجد کوفه برگزار میشه توی صف اولش عیسی علیه السلام و خضر عیله السلام و سلمان و مالک اشتر و اصحاب کهف قرار دارند؟؟؟؟؟؟ چند نفر دلش میخواد زیر سایه منتقم خون حسین فریاد بزنه یا لثارات الحسین اینجا فقط مال عاشقای دلسوخته ی مهدی هست که شب و روز که میاد و میره لحظات با آقاشون خلوت میکنن وقتی خورشید میره پشت ابر به آسمون نگاه میکنن و میگن اللهم عجل لولیک الفرج وقتی بارون میاد و میدونن وقت استجابت دعاست میگن اللهم عجل لولیک الفرج اگه گذرشون به حیات مسجد الحرام افتاد قبل هر چی میگن اللهم عجل لولیک الفرج زیر قبه ی امام حسین تو کربلا اگه خدا قسمتشون کرد و میدونن اینجا دعا مستجاب میشه میگن اللهم عجل لولیک الفرج اینجا جایی که دلم میخواد باحالترین قصه های تشرف که شور و سوز و گداز و تو آدم میندازه رو از منتظرای مهدی بگذارید اینجا جایی که دلم میخواد خدا بهش برکت بده تا دلم باز بشه یکم تا با خودم بگم نه بابا دیگه وقتشه آقام اونقدرام قریب نیست شاید مشکل از منه نمیدونم اما وقتی با خودم فکر میکنم آقام هر روز گریه میکنه و به قول خودشون خون گریه میکنه و من بی خیال و بی توجه روزم شب میشه و شبم روز میشه یه جوریم میشه شاید مشکل از منه بچه ها کی میدونه امام زمان تو قنوت نمازشون چی میگن؟ یه راهنمایی کنم توی کتاب مهج الدعوات تألیف سید طاووس اومده وقتی خوندم برای آقام گریه کردم اینجا جایی هست که دوست دارم رفقا بیان بگن آقا ما داریم زیارت عاشورا میخونیم داریم نماز شب میخونیم داریم انفاق میکنیم میگیم و این گفتن همون توصیه به حقی هست که خدا توی سوره والعصر گفته بگید به هم میگیم تا شوق بندگیمون بیشتر بشه اینجا جایی هست که از آقا میگیم رفقا من از شما شرمنده هستم والله قسم من لایق عنوان مدیر بخش مهدویت نیستم و اینم خوب میدونم منی که یه مشت اطلاعات شاید فقط دارم و رفتارم به منتظر که هیچ به شیعه که هیچ شاید به زور به محب بخوره،شما به بزرگواری خودتون ببخشید بیاید اینجا در مورد امامتون هر چی میخواید بگید ولی بگید این پست اگه خالی بمونه یعنی منتظری نیست که بخواد گفتگو کنه البته شاید من اشتباه فکر میکنم من رو حلال کنید و دعا کنید برای تالار یه مدیر لایق در بخش مهدویت پیدا بشه که از شر حقیر هم خلاص بشید برای پدر و مادر من اگه شد دعا بفرماید یا علی و امیدوارم روزی همه باهم بگیم یا لثارات الحسین در رکابش |
|||
| آغاز صفحه 51 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۵۶, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #501
|
|||
|
|||
|
کاش دوباره باران بيايد درياب اين چشم هاي به خون نشسته مهجور را! درياب اين نفس هاي خسته دوران را! اي خلاصه رسالت انسان! اي تفسير بعثت پيامبران! اي محصول خلوت حرا! اي نتيجه پيوند غدير! اي مسند مستند فاطمه عليهاالسلام ! اي پاسخ سکوت مجتبي عليه السلام ! اي امتداد رگ بريده حسين عليه السلام ! اي حنجر توفاني سجاد عليه السلام ! اي منشور دانش باقرالعلوم عليه السلام ! اي پايان نامه مکتب صادق عليه السلام ! اي پنجره رهايي امام کاظم عليه السلام ! اي نهايت خشنودي رضا عليه السلام ! اي تصوير کرامت جوادالائمه عليه السلام ! اي تعبير هدايت امام هادي عليه السلام ! اي يگانه ميراث امام عسکري! درياب اين سرگرداني عالم را و به فرياد عدالت متروک، در اين غفلتستان زمين برس! زمين، سراسر، کربلاي عطش است و نينواي جنون! سلام بر تو که آخرين پاسخ خداوند به اولين نياز خلقتي! اي پاسخ عادلانه عشق!
|
|||
|
|
۱۶:۰۵, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #502
|
|||
|
|||
|
بسم الله
ماه من پرده ز آن چهره زیبا بردار تا فلک لاف نیایدکه چه ماهی دارد (سلامتی و فرج امام زمان صلوات) |
|||
|
|
۲۳:۴۴, ۲۴/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۰ ۰:۳۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #503
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر همه ی منتظران تالار چه آنهایی که عضو هستند و چه آنهایی که میهمان هستند و چه آنهایی که به طور تصادفی (و البته ما هیچ تصادفی در این عالم نداریم و همه چیز حساب و کتاب دارد) توفیق یافتند که در این تاپیکی ذکر یوسف زهرا میشود وارد شوند سیدبن طاووس یکی از سه عالم شیعه هست که بیشترین وثوق و اطمینان به آثار و کلامش وجود دارد و از مسلمات است که مکرر خدمت حضرت حجت تشرف حاصل فرموده است کتابی دارد ایشان به نام مهج الدعوات و منهج العنایات که به فارسی هم ترجمه شده چیزی شبیه به مفاتیح الجنان است اما مطالبی بسیار ناب در آن وجود دارد که در مفاتیح نیست چون به نظر حقیر اهل دلهای منتظر تالار در این جا هستند این سورپرایز و هدیه ی ویژه را اینجا تقدیم میکنم همه ی رفقای من در این تاپیک با دعای عهد آشنا هستند نه تنها آشنا بلکه مأنوس هستند دعای عهد را اگر چهل صباح بخوانید جزو یاران خواهید شد انشالله دعای عهدی از امام باقر علیه السلام در کتاب مهج الدعوات ذکر شده که هر کس یکبار آن را بخواند (البته خواندش هم توفیق میخواهد) إنشالله جزو یاران حضرت حجت خواهد بود و در کتاب مهج الدعوات و منهج العنایات سیدبن طاوس ذکر شده است در بخش آخر کتاب در باب دعاهای فرج و عافیت دعای چهاردهم این عنوان را دارد: دعای عهدی که اگر یک بار در عمر خوانده شود در زمان ظهور حضرت مهدی علیه السلام به اسم او ندا داده میشود امام محمد باقر علیه السلام فرمودند: هر کس این دعا را در مدت عمر خود یک بار بخواند، در پوستی نوشته می شود و در دیوان حضرت قائم علیه السلام بالا برده می شود پس هرگاه قائم اهل بیت ظهور کند او را به اسم او و اسم پدر او ندا میکنند. پس به او این نوشته داده میشود و به او گفته می شود این نوشته ی عهدنامه را بگیر که تو با ما در دار دنیا عهد کرده ای و این است که گفته ی خدای تعالی که فرموده اند: ((... إِلَّا مَنِ اتَّخَذَ عِندَ الرَّحْمَنِ عَهْدًا(87 - مریم))) (( و عذاب کرده می شود در آخرت مگر کسی که فرا گرفته باشد نزد خدای تعالی عهدی را )) یعنی مگر کسی که به وحدانیت خدا اقرار کرده و پیغمبران و ائمه ی خود را پیروی کرده باشد. و باید که این دعا را با طهارت بخوانی و این دعا این است: اللّهمّ یا إله الآلهة یا واحد یا أحد یا آخر الآخرین یا قاهر القاهرین یا علیّ یا عظیم.... هر که طاوس خواهد جور هندوستان کشد بروید و کتاب را بیابید و دعا را با طهارت بخوانید اگر راه داشت برای پدر و مادر حقیر هم دعا فرمایید |
|||
|
|
۰:۰۴, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #504
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام شما که داشتی مینوشتی حالا چی میشد کل دعارو هم برا ماها مینوشتی دیگه؟! بقیه رو نمیدونم اما من فرصت و وقت لازم رو واسه سرچ ندارم، ممنون میشیم اگه بنویسین! التماس دعای فرج.... |
|||
|
|
۰:۱۳, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #505
|
|||
|
|||
|
شرمنده
من هم به کسی که اولین بار به من این را اطلاع داد همین را گفتم اما گویا رسم بر این است که فقط خبر دهند طالب طاوس خود باید جور هندوستان کشد خداوند نگهدار و هادی همه ی ما |
|||
|
|
۱:۳۲, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #506
|
|||
|
|||
|
بنام مهربانترین...
آقا سلام. هرچی جلوتر میرم بیشتر احساس تنهایی میکنم، هرچی جلوتر میرم بیشتر آرزو میکنم کاش تنها بودم. یه روزایی بود که درسمو میخوندم،زندگیمو میکردم،لاأقل فکر میکردم که دارم زندگی میکنم، فکر میکردم که همه چی آرومه، حالا اگه امام زمان هم بیاد بدنیست،خوبه!اما امروز،آقا میدونم تا تو نیای هیچی خوب نمیشه،قلب من آروم نمیشه.تنهاییم تموم نمیشه. ازاین گریه های هرشبه خسته شدم آقا.ازاین همه بی مهری! ازاین همه خودخواهی! ازخودم بدون تو خسته شدم آقا.خسته شدم! آقا بیا،جان مادرت زهرا بیا. دلم پاره پاره شد،بیا. مردم از تنهایی،بیا........ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم....... |
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #507
|
|||
|
|||
|
از آسمانها بچرخان، چشمی به این خاک، موعود بر خاک سردی که مانده است اینگونه غمناک، موعود! بیآفتاب نگاهت، بیتابش گاه گاهت مانده است تقدیر گلها در چنگ کولاک،، موعود! برگیر فانوسها را، دریاب کابوسها را روییده بر شانهشهر، ماران ضحاک، موعود! در این غروب غم آهنگ، در بازی رنگ و نیرنگ گویا فقط عشق مانده است چون آینه پاک، موعود! با زخم زخم شکفته، باوردهای نگفته در انتظار تو مانده است این قلب صد چاک، موعود! در کوچه باغان مستى، تا پنجمین فصل هستى آکنده از باور توست این عقل شکاک، موعود! این فصل، فصل ظهور است، آیینهها غرق نور است احساس من پر گشوده است تا اوج افلاک، موعود! سید حبیب نظارى
|
|||
|
|
۲۳:۵۴, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #508
|
|||
|
|||
|
آگاهی و روشنبینی همراهان مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) سبب میشود که اسیر تندباد شایعهها و تهدیدها نشوند و تن به شک و شبهه ندهند. حضرت على(علیه السلام) میفرماید: «چون فرمان خدا آزمایش را به سر آورد، شمشیرها را در راه حق بد کشیدند و بصیرتی را که در کار دین داشتند، آشکار کردند، طاعت پروردگارشان را پذیرفتند و فرمان واعظشان را شنیدند» شرح نهجالبلاغه، ج 9، ص 130.
|
|||
|
|
۴:۳۹, ۲۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #509
|
|||
|
|||
|
آقا جان مادرتون من رو عاشق خودتون کنید
من که خودم نمیتونم بدون عشق مگه میشه ابالفضلی در رکاب حسین زمان بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آقا من غلط کردم ببخشید یه وقتایی آدم یه اشتباهاتی میکنه که پشیمونی براش فایده ای نداره آقا نگذار من از این اشتباها بکنم آقا ببخشید ما خار و خس کوی تو هستیم چه بخواهی چه نخواهی من بدم قبول اما شما به حق خوبیت ببخش من نمیفهمم من کوچولو هستم آقا جان مادرتون من رو ببخشید من نمیخوام این شکلی باشم آقا مایه ی آبرو ریزی شما هستم ببخشید روم سیاه من خیلی کوچولو هستم آقا ببخش خدا یا به من رحم کن یا حنان و یا حنان و یا حنان و.... حنان یعنی بسیار بازگشت کننده به سوی کسی که بسیار دوری میگزیند خدا یا من دوری گزیدم اما من شما رو به اسم حنان صدا میزنم خدایا رحم کن خدایا نجاتم بده یا الله به حق قاطمه ی زهرا قسمت میدم رحم کن رحم کن خدا من آخه چی چی هستم یا الرحم الرحمین خدایا به خدا قسم دوست دارم به خدا راست میگم خدا جون ببخش یا الله اللهم صله علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۵:۲۵, ۲۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #510
|
|||
|
|||
|
سلام آقاجونم
خودتون شاهدید که چقدر دلم برای حرف زدن باش ما لک زده بود. اما روم نمی شد روم نمیشد دوباره بگم غلط کردم آقا این چندمین باریه که بهم ثابت کردید صاحب این تالارید..... چقدر دلم می خواست باهاتون صحبت کنم اما حرفی نداشتم تا همین الان این متنو دیدم نقل قول:آقاجان کجا فرار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه جایی جز در خونه شما دارم آقاجون هوامو داشته باشید به حق پاکی دل شیعه هاتون من حقیرم شیعه کنید .... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |