|
گفتگوی منتظران
|
|
۱:۲۵, ۲/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۰۲ ۱۷:۳۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم كن لوليك الحجة بن الحسن صلواتك عليه وعلى آبائه في هذه الساعة وفي كل ساعة وليا وحافظا"وقائدا"وناصرا"ودليلا" وعينا" حتى تسكنه أرضك طوعا" وتمتعه فيها طويلا" برحمتك يا أ رحم الراحمين .وصلى الله على سيدنا محمد وعلى آله الطيبين الطاهرين سلام این تاپیک مخصوص آقا و منتظران آقاست راستش من از فضای کلی تالار راضی نیستم و برام خسته کننده هست خیلی بده مدیری این حرف و بزنه و حتماً اشکال از من هست اینجا به نظرم خیلی مباحث حاشیه وجود داره که اینم ممکنه نظر غلط شخص من باشه عجالتاً از آنجا که یه مرضی پیدا کردم و از هرچی که ارتباطی با آقام پیدا نکنه حالم به هم میخوره اینجا منحصراً در مورد آقام صحبت میکنم هر که دارد هوس کرببلا بسم الله هر که دارد هوس روی نگار بسم الله اینجا فقط حرف از یوسف زهرا هست حرف از غربتش (حتی تو این تالار) حرف از بی وفایی هامون اینقدر میگیم تا یه کم محبتمون بیشتر بشه این یکی از وظایف منتظران هست گفتگو در مورد آقامون البته یاد امام با کلام یکی از تکالیف هست اما وصف العیش نصف العیش چند نفر دلشون میخواد توی نمازی شرکت کنند که توی مسجد کوفه برگزار میشه توی صف اولش عیسی علیه السلام و خضر عیله السلام و سلمان و مالک اشتر و اصحاب کهف قرار دارند؟؟؟؟؟؟ چند نفر دلش میخواد زیر سایه منتقم خون حسین فریاد بزنه یا لثارات الحسین اینجا فقط مال عاشقای دلسوخته ی مهدی هست که شب و روز که میاد و میره لحظات با آقاشون خلوت میکنن وقتی خورشید میره پشت ابر به آسمون نگاه میکنن و میگن اللهم عجل لولیک الفرج وقتی بارون میاد و میدونن وقت استجابت دعاست میگن اللهم عجل لولیک الفرج اگه گذرشون به حیات مسجد الحرام افتاد قبل هر چی میگن اللهم عجل لولیک الفرج زیر قبه ی امام حسین تو کربلا اگه خدا قسمتشون کرد و میدونن اینجا دعا مستجاب میشه میگن اللهم عجل لولیک الفرج اینجا جایی که دلم میخواد باحالترین قصه های تشرف که شور و سوز و گداز و تو آدم میندازه رو از منتظرای مهدی بگذارید اینجا جایی که دلم میخواد خدا بهش برکت بده تا دلم باز بشه یکم تا با خودم بگم نه بابا دیگه وقتشه آقام اونقدرام قریب نیست شاید مشکل از منه نمیدونم اما وقتی با خودم فکر میکنم آقام هر روز گریه میکنه و به قول خودشون خون گریه میکنه و من بی خیال و بی توجه روزم شب میشه و شبم روز میشه یه جوریم میشه شاید مشکل از منه بچه ها کی میدونه امام زمان تو قنوت نمازشون چی میگن؟ یه راهنمایی کنم توی کتاب مهج الدعوات تألیف سید طاووس اومده وقتی خوندم برای آقام گریه کردم اینجا جایی هست که دوست دارم رفقا بیان بگن آقا ما داریم زیارت عاشورا میخونیم داریم نماز شب میخونیم داریم انفاق میکنیم میگیم و این گفتن همون توصیه به حقی هست که خدا توی سوره والعصر گفته بگید به هم میگیم تا شوق بندگیمون بیشتر بشه اینجا جایی هست که از آقا میگیم رفقا من از شما شرمنده هستم والله قسم من لایق عنوان مدیر بخش مهدویت نیستم و اینم خوب میدونم منی که یه مشت اطلاعات شاید فقط دارم و رفتارم به منتظر که هیچ به شیعه که هیچ شاید به زور به محب بخوره،شما به بزرگواری خودتون ببخشید بیاید اینجا در مورد امامتون هر چی میخواید بگید ولی بگید این پست اگه خالی بمونه یعنی منتظری نیست که بخواد گفتگو کنه البته شاید من اشتباه فکر میکنم من رو حلال کنید و دعا کنید برای تالار یه مدیر لایق در بخش مهدویت پیدا بشه که از شر حقیر هم خلاص بشید برای پدر و مادر من اگه شد دعا بفرماید یا علی و امیدوارم روزی همه باهم بگیم یا لثارات الحسین در رکابش |
|||
| آغاز صفحه 68 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۲۲, ۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #671
|
|||
|
|||
|
میخوام توی یه جمله خلاصه کنم.عجب صبری داری آقا.
|
|||
|
|
۱:۰۶, ۱۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #672
|
|||
|
|||
|
سلام آقا
میخام برام دعا کنی دعا می کنی ؟ برام دعا کن که تو را از یادم نبرم برای دعا کن در این شهر همه تو را فراموش کرده اند دیگر یاد تو نیست آقا نبودنت عادی شده هیچ کس به فکرت نیست آقا دعا کن برای من صدای ماشین ها نمی گذارد صدای دعای ندبه ی مسجد به من برسد دعا کن برای من دود کارخانه ها نمی گذارد گلدسته ها را ببینم دعا کن برای من من ترسیدم می ترسم مثل آن ها شوم که تو را از ذهنشان شستند و فسانه ای بیش نداستند !!!! |
|||
|
|
۱:۱۶, ۱۰/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۱ ۱:۱۹ توسط netlog36.)
شماره ارسال: #673
|
|||
|
|||
|
سلام حضرت بهار!
می خواهم دعا کنی دعا کنی درخت مهربانی شویم وقتی شاخه هایمان را تکان می دهند میوه ای بیفتد گرسنه ای سیر شود... |
|||
|
|
۱۲:۳۲, ۱۰/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۱ ۱۲:۳۴ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #674
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام آقاجان حقیر سراپا تقصیر به زیارت عمه تان بزرگوارتان حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) رفتم و برای شما دعا کردم... هرچند دعایی نبود آنچنان که باید، ولی از کوزه همان برون تراود که در اوست... از حقیر هم همین برآمد که انجام دادم ولی به شما التماس میکنم... دستم به دامانتان... نظری به حال خراب ما بکنید، شفای روحی ام را از شما میخواهم. نظری به این کوچک و حقیر بکنید کار از کار نگذرد. هرچه باشد ما هم در خلال دعاهایمان اللهم عجل لولیک الفرج میگوییم. یا مولاجان دست من و دامان شما... اللهم عجل لولیک الفرج یا الله |
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۱۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #675
|
|||
|
|||
|
ای ناگهان تر از همه اتفاقها
پایان خوب قصه تلخ فراقها یکجا زشوق آمدنت باز می شوند درهای نیمه باز تمام اتاقها یک لحظه بی حمایت تو ای ستون عشق سر باز می کنند ترکها به طاقها بی دستگیری ات به کجا راه می برم؟ در این مسیر پر شده از باتلاقها باز آ، بهار من ! که به نوبت نشسته اند در انتظار مرگ درختان اجاقها ای وارث شکوه اساطیر ! جلوه کن تا کم شود ابهت پر طمطراقها |
|||
|
|
۱۸:۵۴, ۱۰/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۱ ۱۹:۰۲ توسط netlog36.)
شماره ارسال: #676
|
|||
|
|||
|
نظر ز راه نگیرم مگر که باز آیی
دوباره پنجره ها را به صبح بگشایی تمام شب به هوای طلوع تو خواندم که آفتاب منی، آبروی فردایی تو رمز فتح بهاری، کلام بارانی تو آسمان نجیبی، بلند بالایی چه می شود که شبی ای نجابت شرقی دمی برآیی و این دیده را بیارایی به خاک پای تو تا من بگسترم دل و جان صبور سبز! بگو از چه سمت می آیی هجوم عاصی توفان به فصل غیبت تو چه سروها که شکست و چه ریخت گل هایی |
|||
|
|
۵:۰۳, ۱۱/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/فروردین/۹۱ ۵:۰۸ توسط ساقی.)
شماره ارسال: #677
|
|||
|
|||
|
اللهم صل على محمد و ال محمد و عجل فرجهم ، يا رب الحسين بحق الحسين به اشف الحسين به صدر الحسين اللهم عجل الوليك الفرج |
|||
|
|
۱۶:۴۰, ۱۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #678
|
|||
|
|||
|
در شهر نشانه ای زتبلیغ تو نیست؟ سلام آقا ای عشق ستاد انتخاباتت کو....؟؟؟ تعجب نکن که بالاخره یک نفر به یادت افتاد دیدی سر تصاحب یک کرسی برای خوابی راحت چگونه به جان هم افتادیم؟ هرکس جبهه ای داشت و از سنگرش دفاع می کرد نمیدانم چرا کسی از جبهه تو نبود چرا همه نماینده مردم بودند و کسی نماینده ی تو نبود خسته شدی مگه نه؟ غریب تر شدی مگه نه؟ مثل ما مثل کسانیست که در اقیانوس افتاده اند و دلخوش به تکه چوبی هستند در فرهنگ ما بی ادبیست دست کسی را رد کنیم پس چرا دست نجات تو را رد می کنیم؟ آقا به مادرت زهرا قسم خسته شدم او هم خسته شده تا کی درد تاکی رنج اگر من مانع ظهورت هستم نابودم کن چرا دیگر حتی هیاتهایمان بجای پاک کردنمان دود آلود قلیانمان می کند چرا دیگر حسین حسین گفتمان کاری نمی کند نکند فراموشمان کردی آقا دارم به همه چیز شک می کنم چرا نمی آیی؟ اصلا قصد آمدن داری؟ هر بلایی سرمان آمد گفتیم خیالی نیست ما صاحب داریم آقا داریم سر شکسته می شویم خسته شدیم از بس دور و برمان از سیاستمداران و سیاست بازان کثیف شده است از عمار شدنمان بگویم که چند کلیپ ساختیم به انضمام چند شعر قوی کافیست ؟ حالا دیگر شیعه تان شدیم؟ از چه بگویم؟ از دوستانم که بخاطر اینکه معشوق سیاسیشان در خانه نشسته بود پای صندوق ها نرفتند؟ یا از آنهاییکه به یک اسکار دل بستن یا بگویم از کسانیکه رفتند رای هم دادند اما نه به میهنشان چه بگویم دلم می سوزد برای کسانیکه دارند بازی می خورند بدجور بهم ریختم همه به جان هم افتادند خوش به حال کسی که الان کربلاست آخ راستی چرا کربلا انقدر از ما دور شده؟ آقا می گویند روی قبر ائمه بقیع راه می روند شما هم شنیده اید؟ نمی خواهی بیایی؟ بخدا تهران از کوفه بدتر شده آموزش و پرورشمان به جای سرباز آخرالزمانی معلوم نیست چه پرورش می دهد آقا از برکت زنگهای دینی و معلمان قویمان همه تو را فراموش کردند و محسن نامجو را در ذهن دارند؟ راستی دیدی هیاتهایمان قصابی شده؟ من شک دارم شما در این محافل شرکت کنی؟ بر ما می گریی یا بر جدت؟ می توانی با سبکهایمان سینه بزنی؟ آقا تفکرات به ظاهر بزرگانمان فاسد شده آقا به جای اینکه نامه ی پدرت علی به مالک را به سینه بکوبند منشور کوروش را سر لوحه کرده اند کاش حداقل به همان عمل کنند دانشگاه هایمان را دیده ای؟ چند نفر برای خودت به جمکران می آیند آقا ما مسلمانیم آقا ما محب شماییم آقا ما شیعه نفسمانیم کاری بکنید مگر صاحب ما نیستید چرا شفا نمیدی چرا کربلا نمی بری دوستانم را چرا بیقرشان کرده ای و نیستی آقا حرف زیاد است خیلی زیاد هیچکس بوی تو را نمی دهد گردنم را بزن ولی بخاطر دلم و دلش و دلشان بیا دارد زمان آمدنت دیر می شود.... |
|||
|
|
۰:۴۰, ۱۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #679
|
|||
|
|||
|
راستی همسنگران دقت کردید ساله 90 فقط یک سال صبر کرد تا ماهه 12 خودش را دید
ولی ما.... 1174 سال است که منتظر ماه 12 خودمون هستیم ......... |
|||
|
|
۰:۵۲, ۱۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #680
|
|||
|
|||
نقل قول: حرف من اینه : بسم الله الرحمن الرحیم سلام ![]() دوست عزیزم فرمایش شما درست نیست... همه جهان آیت اوست ریز و درشته جهان داره فریاد میزنه که منجی در راهه. چطور نمی بینید؟ دوست و دشمن میدونن و اقرار می کنن که ظهور نزدیکه... میگم دشمن چون حتی نشونه های ظهور منجی رو توی فیلم های هالیوودی هم میشه دید!!!!!!!!!!!! بیشتر جهان هم صدا شدن در فهم ناکارآمدی سیستم های اداره جهان!!! همه جهان داره این ندا رو تایید میکنه نگران عده اندکی که خودشونو به خواب زدن و میخوان خلاف جهت دریا شنا کنن نباشید...به زودی همون تعداد هم میفهمن!! یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |