|
گفتگوی منتظران
|
|
۱:۲۵, ۲/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۰۲ ۱۷:۳۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم كن لوليك الحجة بن الحسن صلواتك عليه وعلى آبائه في هذه الساعة وفي كل ساعة وليا وحافظا"وقائدا"وناصرا"ودليلا" وعينا" حتى تسكنه أرضك طوعا" وتمتعه فيها طويلا" برحمتك يا أ رحم الراحمين .وصلى الله على سيدنا محمد وعلى آله الطيبين الطاهرين سلام این تاپیک مخصوص آقا و منتظران آقاست راستش من از فضای کلی تالار راضی نیستم و برام خسته کننده هست خیلی بده مدیری این حرف و بزنه و حتماً اشکال از من هست اینجا به نظرم خیلی مباحث حاشیه وجود داره که اینم ممکنه نظر غلط شخص من باشه عجالتاً از آنجا که یه مرضی پیدا کردم و از هرچی که ارتباطی با آقام پیدا نکنه حالم به هم میخوره اینجا منحصراً در مورد آقام صحبت میکنم هر که دارد هوس کرببلا بسم الله هر که دارد هوس روی نگار بسم الله اینجا فقط حرف از یوسف زهرا هست حرف از غربتش (حتی تو این تالار) حرف از بی وفایی هامون اینقدر میگیم تا یه کم محبتمون بیشتر بشه این یکی از وظایف منتظران هست گفتگو در مورد آقامون البته یاد امام با کلام یکی از تکالیف هست اما وصف العیش نصف العیش چند نفر دلشون میخواد توی نمازی شرکت کنند که توی مسجد کوفه برگزار میشه توی صف اولش عیسی علیه السلام و خضر عیله السلام و سلمان و مالک اشتر و اصحاب کهف قرار دارند؟؟؟؟؟؟ چند نفر دلش میخواد زیر سایه منتقم خون حسین فریاد بزنه یا لثارات الحسین اینجا فقط مال عاشقای دلسوخته ی مهدی هست که شب و روز که میاد و میره لحظات با آقاشون خلوت میکنن وقتی خورشید میره پشت ابر به آسمون نگاه میکنن و میگن اللهم عجل لولیک الفرج وقتی بارون میاد و میدونن وقت استجابت دعاست میگن اللهم عجل لولیک الفرج اگه گذرشون به حیات مسجد الحرام افتاد قبل هر چی میگن اللهم عجل لولیک الفرج زیر قبه ی امام حسین تو کربلا اگه خدا قسمتشون کرد و میدونن اینجا دعا مستجاب میشه میگن اللهم عجل لولیک الفرج اینجا جایی که دلم میخواد باحالترین قصه های تشرف که شور و سوز و گداز و تو آدم میندازه رو از منتظرای مهدی بگذارید اینجا جایی که دلم میخواد خدا بهش برکت بده تا دلم باز بشه یکم تا با خودم بگم نه بابا دیگه وقتشه آقام اونقدرام قریب نیست شاید مشکل از منه نمیدونم اما وقتی با خودم فکر میکنم آقام هر روز گریه میکنه و به قول خودشون خون گریه میکنه و من بی خیال و بی توجه روزم شب میشه و شبم روز میشه یه جوریم میشه شاید مشکل از منه بچه ها کی میدونه امام زمان تو قنوت نمازشون چی میگن؟ یه راهنمایی کنم توی کتاب مهج الدعوات تألیف سید طاووس اومده وقتی خوندم برای آقام گریه کردم اینجا جایی هست که دوست دارم رفقا بیان بگن آقا ما داریم زیارت عاشورا میخونیم داریم نماز شب میخونیم داریم انفاق میکنیم میگیم و این گفتن همون توصیه به حقی هست که خدا توی سوره والعصر گفته بگید به هم میگیم تا شوق بندگیمون بیشتر بشه اینجا جایی هست که از آقا میگیم رفقا من از شما شرمنده هستم والله قسم من لایق عنوان مدیر بخش مهدویت نیستم و اینم خوب میدونم منی که یه مشت اطلاعات شاید فقط دارم و رفتارم به منتظر که هیچ به شیعه که هیچ شاید به زور به محب بخوره،شما به بزرگواری خودتون ببخشید بیاید اینجا در مورد امامتون هر چی میخواید بگید ولی بگید این پست اگه خالی بمونه یعنی منتظری نیست که بخواد گفتگو کنه البته شاید من اشتباه فکر میکنم من رو حلال کنید و دعا کنید برای تالار یه مدیر لایق در بخش مهدویت پیدا بشه که از شر حقیر هم خلاص بشید برای پدر و مادر من اگه شد دعا بفرماید یا علی و امیدوارم روزی همه باهم بگیم یا لثارات الحسین در رکابش |
|||
| آغاز صفحه 75 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۳۹, ۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #741
|
|||
|
|||
|
مستی نه از شراب و نه از خم شروع شد از جاده سه شنبه شب قم شروع شد
|
|||
|
|
۹:۳۲, ۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #742
|
|||
|
|||
|
سلام آقا جونم،
آقا جون دلم گرفته،آخه تا کی باید این وضع ادامه داشته باشه.... آقا جون نمیخوای مثل همیشه دستمو بگیری و منو به سمت خدا ببری .. آقا جون دیشب یه هویی به زبونم کلمه " خادم الزهرا س" افتاد، مثل خادم الرضایی که میگیم مثل ادمای مهربونی که تو حرم امام رضا خدمت میکنن. اون کلمه که اومد به ذهنم دلم شکست ، آخه یادم اومد مادرت زهرا س حرم نداره ، اونم یه جورایی مثل شما غریبه. اصلا" میدونی چیه ، از وقتی پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رفت همه شما تو این دنیای کثیف غریب شدین ، بدتر از اون تو دل خیلی از ادما هم غریب شدین ،ادمایی که.... بگذریم اما امام زمان جونم درسته من خیلی بدم ، درسته سهل انگارم ، درسته بعضی وقتا حوصلم سرمیره بد اخلاق میشم ، درسته خیلی چیزارو رعایت نمیکنم ..... اما امام زمانم هرطوری خواستی منو تنبیه کن اما خودتو از من نگیر ؛ عشقتو ازم نگیر ،بذار عاشقت بمونم.. چی میشه اقا جونم به گناهام نیگا نکن .بذار هر وقت که هیئت میرم به یاد تو گریه کنم ، واسه غریبیت گریه کنم، بذار واسه همتون گریه کنم هرچی میخوای ازم بگیر ولی محبت اهل بیت پیامبرو ازم نگیر،منو اینطوری مجازات نکن ، من میدونم بد منم ، گناهکار منم، تقصیر از خودمه ولی اقا جون دلخوشیمو ازم نگیر بذار وقتی برا خاطر شماها اشک میریزم خوشحال باشمو به خودم افتخار کنم... امامم اگه خواستی منو دعا کنی بگو:خدایا محبت مارو تو دلش زیادتر کن ،محبت مادرم زهرا س، محبت شهید کربلا .... اگه این دعارو برام بکنی همه چی حل میشه فقط نذار برم به اون سمتی که نباید برم امام زمان دستمو بگیر من تا خرخره رفتم تو این دنیای کثیف دارم غرق میشم دستمو بگیر نجاتم بده ،مولا جان. اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۱۲:۰۷, ۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #743
|
|||
|
|||
|
قطعه گمشده ای از پر پرواز کم است یازده بار شمردیم ولی بازکم است اینهمه آب که جاریست نه اقیانوس است عرق شرم زمین است که سرباز کم است
|
|||
|
|
۱۴:۰۵, ۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #744
|
|||
|
|||
|
دل بر تب و تاب ندبه بستن کافیست
عهد تو چهل دفعه شکستن کافیست باید که به قصدت آستین بالا زد این بازی منتظر نشستن کافیست |
|||
|
|
۱۵:۰۳, ۴/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۰۴ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #745
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم قالَت فاطِمَةُ ( عَلَيهَا السَّلام ) : قالَ رَسولُ اللهِ ( صَلَّي اللهُ عَلَيهِ وَ آلِه ) : " مَـثـَلُ الإمـامِ مـَثـَلُ الـكـَعـبـَةِ إذ تـُؤتـي وَ لا تـَأتـي"
از حضرت فاطمه زهرا ( عليها السلام ) روايت شده كه رسول خدا فرمودند : «امام همچون كعبه است كه بايد به سويش روند ، نه آنكه ( منتظر باشند تا ) او به سوي آنها بيايد» (بحار الانوار ، ج 36 ، ص 353) |
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #746
|
|||
|
|||
|
آقا دلت گرفته و چشمت بهاری است از دیده ی تو کوثر احساس جاری است آقا به یاد فاطمه شوریده می شوی آری اساس عشق به زهرا مداری است عرض ادب به ساحت مادر فریضه است این اشکها نشانه ی والا تباری است ما کارمان دعای فرج خواندن است وبس این روزها که کار شما گریه زاری است روضه کجا گرفته ایی ، ای وارث فدک این روضه بی خزان و همیشه بهاری است بر شیعه زخم خنجرشان کارگر نبود این زخم سیلی است که بر شیعه کاری است آقا شما بپرس : که پهلو شکسته را دیگر چه جای هر شب ناقه سواری است کوچه به کوچه ، شهر ، به صبح ظهورتان از خون سرخ مادرتان ، لاله کاری است احسان محسنی فر |
|||
|
|
۸:۲۵, ۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #747
|
|||
|
|||
|
در آسمان غزل عاشقانه بال زدم
به شوق دیدنتان پرسه در خیال زدم در انزوای خودم با تو عالمی دارم به لطف قول وغزل قید قیل و قال زدم کتاب حافظم از دست من کلافه شدست چقدر آمدنت را چقدر فال زدم غرور کاذب مهتاب ناگزیر شکست همان شبی که برایش تورا مثال زدم غزال من غزلم، محو خط و خال تو شد چه شاعرانه بدون خطا به خال زدم به قدر یک مژه بر هم زدن تورا دیدم تمام حرف دلم را در این مجال زدم... |
|||
|
|
۹:۱۰, ۵/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اردیبهشت/۹۱ ۹:۵۵ توسط saloomeh.)
شماره ارسال: #748
|
|||
|
|||
|
سلام آقا جانم! میدانم امروز حال شما هم شدت پیدا کرده . برایتان صدقه کنار گذاشته ام . دستم را بگیریدمیخاهم به عیادتتان بیایم امروز مسجد جمکران . کنار شما که باشم بیشتر درد میکشم . بیشتر کمرم درد میگیرد من عاشق این دردم ... عزیزی میگفت سید که باشی درد کمر ارثی است . کاش من هم جز وارثین بودم آقا . آخر چقدر حسرت به دلیم . چقدر بنشینم و خیال کنم کنار شما ایاک نعبد می گویم . چقدر از کنارتان خالی ام آقا !!!!!!!!!!!! چقدر باید امامم را نبینم . چقدر باید جمکران بیایم و نبینمتان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آقا من چقدر بدم . چقدر به بی پدری عادت کرده ام و چقدر شما دلتان برای بچه هایتان تنگ است !!!!!!!!!!!!!! عالم هر چه خاک داشته باشد برای سرمان کم است... می آیم با شما زمزمه کنم الهی بشکنه دست مغیره بیش از این حرف نمیزنم میدانم امروز حال شما هم شدت پیدا کرده ... |
|||
|
|
۱۱:۵۷, ۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #749
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی
توصیه میکنم این شعرارو حتما بخونین رو من که تاثیر زیادی گذاشت: منتظر خطاب به امام زمان عصر یک جمعه ی دلگیر دلم گفت ، بگویم بنویسم: که چرا عشق به انسان نرسیدست! چرا آب به گلدان نرسیدست! و هنوزم که هنوز است غم عشق به پایان نرسیدست بگو حافظ دلخسته ز شیراز بیاید بنویسد که هنوزم که هنوز است چرا یوسف گمگشته به کنعان نرسیدست وچرا کلبه ی احزان به گلستان نرسیدست عصر این جمعه دلگیر وجود تو کنار دل هر بید آشفته شود حس تو کجایی گل نرگس... پاسخ امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تو خودت مدعی دوستی و مهر شدیدی که به هر شعر جدیدی ز هجران و غمم ناله سرایی ، تو کجایی ؟ تو که یک عمر سرودی تو کجایی ؟ تو کجایی ؟ باز گویی که مگر کاستی بود ز امامت ، ز هدایت ، ز محبت ز غمخوارگی و مهر عطوفت تو پنداشته ای هیچکسی دل نگران تو نبوده ؟ چه کسی قلب تو را سوی خدای تو کشانده ؟ چه کسی در پی هر غصه تو اشک چکانده ؟ چه کسی دست تو را در پس هر رنج گرفته ؟ چه کسی راه به روی تو گشوده ؟ چه خطرها به دعایم ز کنار تو گذر کرد چه زمانها که تو غافل شدی ، یار به قلب تو نظر کرد ... و تو با چشم و دل بسته فقط گفتی
تو کجایی ؟ و ای کاش بیایی ! هر زمان خواهش دل با نظر یار یکی بود ، تو بودی .. هر زمان بود تفاوت تو رفتی ، تو نماندی خواهش نفس شده یار خدایت و همین است که تاثیر نبخشند به دعایت و به آفاق نبردند صدایت و غریب است امامت من که هستم، تو کجایی ؟ تو کجایی ؟ تو خودت ! کاش بیایی به خودت کاش بیایی ... .................. |
|||
|
|
۱۹:۵۹, ۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #750
|
|||
|
|||
|
دل می رود ز دستم صاحب دلان خدارا
مهدی بیا تا با هم زمین زنیم جفارا کشتی شکستگانیم ای باد شرطه برخیز باشد که باز بینیم دیدار سدره المنتهی را ای صاحب وراثت شکرانه ی سلامت روزی تفقدی کن شیعه ی بی نوا را اسایش دو گیتی تفسیر این یه حرف است کسی در این میان هست تا که مدد رساند این صاحب الزمان را |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |