کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 76 رای - 4.57 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گفتگوی منتظران
۱:۲۵, ۲/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۰۲ ۱۷:۳۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم كن لوليك الحجة بن الحسن صلواتك عليه وعلى آبائه في هذه الساعة وفي كل ساعة وليا وحافظا"وقائدا"وناصرا"ودليلا" وعينا" حتى تسكنه أرضك طوعا" وتمتعه فيها طويلا" برحمتك يا أ رحم الراحمين .وصلى الله على سيدنا محمد وعلى آله الطيبين الطاهرين

سلام
این تاپیک مخصوص آقا و منتظران آقاست
راستش من از فضای کلی تالار راضی نیستم و برام خسته کننده هست
خیلی بده مدیری این حرف و بزنه و حتماً اشکال از من هست
اینجا به نظرم خیلی مباحث حاشیه وجود داره که اینم ممکنه نظر غلط شخص من باشه
عجالتاً از آنجا که یه مرضی پیدا کردم و از هرچی که ارتباطی با آقام پیدا نکنه حالم به هم میخوره اینجا منحصراً در مورد آقام صحبت میکنم
هر که دارد هوس کرببلا بسم الله
هر که دارد هوس روی نگار بسم الله
اینجا فقط حرف از یوسف زهرا هست
حرف از غربتش (حتی تو این تالار)
حرف از بی وفایی هامون
اینقدر میگیم تا یه کم محبتمون بیشتر بشه
این یکی از وظایف منتظران هست
گفتگو در مورد آقامون
البته یاد امام با کلام یکی از تکالیف هست
اما وصف العیش نصف العیش
چند نفر دلشون میخواد توی نمازی شرکت کنند که توی مسجد کوفه برگزار میشه
توی صف اولش عیسی علیه السلام و خضر عیله السلام و سلمان و مالک اشتر و اصحاب کهف قرار دارند؟؟؟؟؟؟
چند نفر دلش میخواد زیر سایه منتقم خون حسین فریاد بزنه یا لثارات الحسین
اینجا فقط مال عاشقای دلسوخته ی مهدی هست که شب و روز که میاد و میره لحظات با آقاشون خلوت میکنن
وقتی خورشید میره پشت ابر به آسمون نگاه میکنن و میگن اللهم عجل لولیک الفرج
وقتی بارون میاد و میدونن وقت استجابت دعاست میگن اللهم عجل لولیک الفرج
اگه گذرشون به حیات مسجد الحرام افتاد قبل هر چی میگن اللهم عجل لولیک الفرج
زیر قبه ی امام حسین تو کربلا اگه خدا قسمتشون کرد و میدونن اینجا دعا مستجاب میشه میگن اللهم عجل لولیک الفرج
اینجا جایی که دلم میخواد باحالترین قصه های تشرف که شور و سوز و گداز و تو آدم میندازه رو از منتظرای مهدی بگذارید
اینجا جایی که دلم میخواد خدا بهش برکت بده تا دلم باز بشه یکم
تا با خودم بگم نه بابا دیگه وقتشه آقام اونقدرام قریب نیست
شاید مشکل از منه
نمیدونم اما وقتی با خودم فکر میکنم آقام هر روز گریه میکنه و به قول خودشون خون گریه میکنه و من بی خیال و بی توجه روزم شب میشه و شبم روز میشه یه جوریم میشه
شاید مشکل از منه
بچه ها کی میدونه امام زمان تو قنوت نمازشون چی میگن؟
یه راهنمایی کنم توی کتاب مهج الدعوات تألیف سید طاووس اومده
وقتی خوندم برای آقام گریه کردم
اینجا جایی هست که دوست دارم رفقا بیان بگن آقا ما داریم زیارت عاشورا میخونیم داریم نماز شب میخونیم داریم انفاق میکنیم
میگیم و این گفتن همون توصیه به حقی هست که خدا توی سوره والعصر گفته بگید
به هم میگیم تا شوق بندگیمون بیشتر بشه
اینجا جایی هست که از آقا میگیم
رفقا من از شما شرمنده هستم
والله قسم من لایق عنوان مدیر بخش مهدویت نیستم و اینم خوب میدونم
منی که یه مشت اطلاعات شاید فقط دارم و رفتارم به منتظر که هیچ به شیعه که هیچ شاید به زور به محب بخوره،شما به بزرگواری خودتون ببخشید
بیاید اینجا در مورد امامتون هر چی میخواید بگید
ولی بگید
این پست اگه خالی بمونه
یعنی منتظری نیست که بخواد گفتگو کنه
البته شاید من اشتباه فکر میکنم
من رو حلال کنید
و دعا کنید برای تالار یه مدیر لایق در بخش مهدویت پیدا بشه که از شر حقیر هم خلاص بشید
برای پدر و مادر من اگه شد دعا بفرماید
یا علی و امیدوارم روزی همه باهم بگیم یا لثارات الحسین در رکابش

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یکدوست ، mohamad ، hamed ، فرهاد ، احیاء ، MAHDI59 ، parisan ، مسافر ، bahar2006 ، ALPHA ، sunrise59 ، shia12 ، aliakbar ، ELENOR ، oO DaViD Oo ، mamad ، جوینده حق ، MohammadMeraj ، mohammad790 ، bozorgmehr ، ارتش1نفره ، Seyed Mohsen ، MARTINI80 ، abbas313 ، معلم313 ، sasa ، anti dajal ، ganjname ، hesam110 ، یاران مهدی ، مبينا ، وحید الف ، MESSENGER ، ONLY66 ، elhamA ، محب الزهرا ، fazel ، مجنون الحسین ، boghz ، آرین (الهه.ع) ، mojtaba-nk3 ، EMPERATOR ، حوریه سادات ، حلما ، montazer_rm ، meshkat ، zohur ، أین المنتظر ، hamed313 ، محدثه سادات ن ، هدهد ، F_R ، فدايي حسين ، ريحانه الرسول ، محیصا ، janali ، خادمة الزهرا ، sara_i ، Agha sayyed ، saloomeh ، راحیل ، abas_341 ، sepehr1356 ، netlog36 ، yasermoniri ، sevenmoons ، Abasaleh ، ساقی ، AFG Shia ، fandogh ، shakiba ، springly ، SARV ، wakeup313 ، payam mahdi ، ترنم ، Marziyeh ، تازه مسلمان ، گل مرداب ، فدک زهرا ، mohammad727 ، ario65 ، Ali bagheri ، فدايي ولايت ، یا صاحب الزمان ، mohammad reza ، yektaparast ، sahel ، navid-313 ، seyedmahdi ، zarati313 ، Tolou ، حب الحسین ، باهتول ، یا زهرا(س) ، said_siraj ، taleb ، برادر تعادل ، سمیرا ، mahdavi61313 ، jamandeh ، MohammadSadra ، asire entezar ، sarallah ، Farzaneh ، nasimesaba ، hajiali.m ، mahdy30na ، mhvvhm ، MohammadFC ، مهدی110 ، جبریل ، heaven ، seiied ، M03TAFA ، morteza rezay ، AMINI ، zahra.shakiba ، medad.sefid ، هدایت شده ، vahrakan ، شهرام ، نگار ، ایمانی ، mahdi14 ، یوسف خان ، نسیم ، m.hossein ، azade ، حسن عزتي ، rahi ، aleerz ، شیما ، سلیم ، العبدالفانی ، ali.khm ، Nmm ، Ramin_Ghn ، PARADOX ، حقیر ، بچه شیعه ، aboutorab ، mahdi jan ، fatemeh ، Ghaem ، 135 ، بیداری اندیشه ، عارفه ، aliali ، آرام 2 ، سیف الشیعه ، ضحی ، یامهدی(عج) ، امیریان ، مفقود الاثر ، vahid1878 ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، غلام نرجس(س) ، mmfalahati ، meisamtiger ، savajjad ، faateme-313 ، ساجد ، یاوران مهدی ، omidman ، sogol67 ، tazevared ، مرغ باغ ملکوت ، ali0077 ، حسن.س. ، فریادگر سکوت ، mohaddese ، *مهاجر* ، faraz_223 ، من انقلابی ام ، fiftynine ، منادی حق ، علی امینی ، ghofran ، عماره ، black ، SARA 2020 ، احمد110 ، MANI110 ، میثاق ، سها ، مهدی2012 ، آلاله ، سید محمد حسین ، مهسا110 ، فیروزه ، s-r ، منجی ، hessam ، ASEMOUN ، بیداری12 ، مرتاح ، Night moans ، ehsanagiyan ، عبدالرحمن ، شاهد ، مجتبی110 ، لبخند خدا ، sagheb ، مرهم ، fafa* ، only_y2d ، Sakineh ، Just God ، سیمرغ ، رضوانه ، SAViOR ، محمد امین + ، صبح صادق ، محمد حسین ، آیات ، help me ، یا امام رضا ، رهگذر. ، حسین14 ، AS53 ، آفتاب ، خیبر110 ، mahyamatin ، صهبا ، nahal_m ، السا ، fotha ، ADAM ، Mrh7 ، Ali#59 ، ضدایلو ، pure ، فانوس *7* ، fatemeh-55 ، انتصـار ، یاســین ، neyestan23 ، ali-0110 ، عشقم کربلا ، الهی313 ، yashar1374 ، سرباز منتظر ، میرزا احمد ، سونای ، شهید عماد مغنیه ، soora ، bi-ehsaas ، NARJES ، aaaaa ، amin555 ، | جستجوگر | ، میثم.ح ، andishe ، میم.حسین.الف ، یااباصالح ، آوا ، mortozpasha ، علی املشی ، ( علقمه ) ، مهشاد ، مریم پرهیزگار ، Hadiss313 ، جواد مخبریان ، amrtat71 ، مرتضی اقبالی ، قبیله منتظر ، آفتاب پنهانی ، افشین ، sabrina ، صبا ، ماحی ، A.E ، نانو عرفان ، غریب ، Bidel.s ، amirak

آغاز صفحه 98 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۰۲, ۳/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۱ ۱۵:۰۶ توسط فریادگر سکوت.)
شماره ارسال: #971
آواتار
معنای درست انتظار

لحظه به لحظه؛ آن به آن!
هنگامی که به روایات و احادیث مراجعه می کنیم، می بینیم که مسأله ی «انتظار فرج» در عالی ترین جایگاه و با بلند ترین و پر محتوا ترین عبارات بیان شده است. در ابتدا این پرسش مطرح می شود که منظور از انتظار چیست و به چه کسی منتظر می گویند؟
در روایتی از زبان شریف امام صادق علیه السلام اینگونه آمده است:«شب و روز در انتظار آمدن امام زمان علیه السلام باش!»[sup](1)[/sup] نه سالی یک بار؛ نه هفته ای یک بار؛ نه روزی یک بار؛ هر لحظه و هر آن[sup] (2)[/sup]، در انتظار آمدنِ حضرت عجل ا... تعالی فرجه الشریف باش!
در اینجا این پرسش پیش می آید که چگونه در هر لحظه و هر آن من چشم به راه آمدن امام زمان علیه السلام باشم، در حالیکه روایت هایی داریم که صیحه ی آسمانی در ماه مبارک رمضان زده می شود.[sup](3) [/sup]یعنی حضرت جبرائیل میان زمین و آسمان صیحه می زند که امام زمان علیه السلام ظهور کرده است؛ اما در ماه رمضان بودن این صیحه و اتفاق افتادن دیگر نشانه های ظهور در همان زمانی که آمده، حتمی و مسلم و صد درصد نخواهد بود. این اتفاقات می توانند همزمان با ظهور امام زمان علیه السلام اتفاق بیافتند. چیزی که حتمی است ظهور است. بنابراین در روایات وارد شده است که: « آن حضرت، ناگهان و یک مرتبه ظهور می فرمایند.» نه اینکه منتظر بنشیند تا ماه مبارک رمضان صدای صیحه بشنود. به همین دلیل هم فرمودند شب و روز منتظر آمدن امام زمان علیه السلام باش!
دعای «الهی عَظُمَ البلاء ...» را که می خوانیم، به این جمله ها می رسیم:«خدایا امام زمان ما را بفرست!»[sup](4)[/sup] کی؟ در ماه رمضان و پس از صیحه ی آسمانی؟ نه؛«کلمح البصر أو هو أقرب: در یک چشم بر هم زدن یا کمتر از این زمان!» لَمح، یعنی اشاره؛ اشاره ی چشم چه اندازه زمان لازم دارد؟
انسان در چنین انتظاری باید باشد؛ نه یکبار در طول سال، نه یکبار در طول هفته، نه یکبار در طول روز.
شخصی تعریف می کرد: در قم به مجلس روضه ی معروفی رفته بودم که در آن همه ی حاضران در شور و حال خاصی بودند. یک شب از ان ده شب که آن مجلس برقرار بود، حضرت آیت ا... بهجت هم در مجلس شرکت کرده بودند. وقتی که ذکر مصیبت و مرثیه تمام شد و حضرت آیت ا... بهجت می خواستند تشریف ببرند، یک مرتبه من گفتم:" راه باز کنید، آقا می خواهند تشریف ببرند." و منظورم از آقا، حضرت آیت ا... بهجت بود. دیدم ایشان شروع به لرزیدن کردند و گفتند:"آقا کو؟" یعنی اصلا به خودشان نگرفتند.
چون در عالم یک آقا داریم آن هم امام زمان علیه السلام است.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط زمانی چنان واله و شیفته ی ظهور حضرت مهدی علیه السلام شده و تحملش لبریز شده بود که همه ی زندگی خود را جمع کرد و از تهران به مشهد کوچ نمود تا به محض قیام سید خراسانی در رکاب ایشان قرار گیرد!
انتظار منتظر
استاد حسین گنجی در کتاب آماده باش یاران امام زمان علیه السلام می نویسد: در مشهد به محضر یکی از بزرگان که هم خودشان سید است و هم همسرشان رفتیم. ایشان فرمود: « یکبار از تهران با قطار به مشهد می رفتیم که دیدیم بچه نیاز به غذا دارد و مادرش هم شیر ندارد؛ و چون بهترین غذا برای کودک از نظر جسمی و روحی شیر مادر است ما مصمم بودیم که شیر خشک به بچه ندهیم. گفتم: می روم و از مسئولان قطار کمی آ بجوش می گیرم و با ان آب قندی درست کرده و به نوزاد می دهم، اما کارکنان قطار گفتند که آب جوش در قطار ساعات مشخصی دارد و هم اکنون نداریم.
بچه پس از گریه کردن

سرانجام خوابش برد مادرش هم خوابید؛ سپس بیدار شد و شروع کرد به گریه کردن! گفتم: چرا گریه می کنی؟! گفت: همین الآن حضرت ولی عصر علیه السلام را خواب دیدم. حضرت علیه السلام فرمودند:" ما عنایت و توجهی کردیم؛ تو الآن شیر داری و می توانی به بچه شیر بدهی. من چهارده سال دیگر ظهور و قیام خواهم کرد." من دیدم که بله؛ مادر شیر دارد، بچه را گرفت و شیر داد! گفتم این علامت که درست است. این دلیلِ راست بودن رؤیا و خواب همسرم می شود؛ این بار من هم گریه ام گرفت که چرا حضرت عجل ا... تعالی فرجه الشریف فرمودند: تا 14 سال دیگر؟! چگونه من 14 سال صبر کنم؟! إن شاء ا... منظور از 14 سال، 14 روز دیگر است! خیلی گریه کردم و متوسل شدم. وقت خواب فرارسید و باز خوابیدم. در عالم رؤیا حضرت حجت ابن الحسن علیه السلام را زیارت کردم.
حضرت ولی عصر علیه السلام به من فرمودند:" فلانی! تو عاشق ما نیستی! عرض کردم: یابن رسول ا...! من شب و روز از عشق شما می سوزم و می گدازم؛ چگونه عاشق شما نیستم؟! حضرت فرمودند:" چرا چهارده سال را به چهارده روز تعبیر کردی؟! آیا عاشق 14 روز صبر می کند؟! می بایست می گفتی چهارده لحظه ی دیگر!"
یعنی چنین انتظاری مطلوب حضرت است.
لازم به ذکر است که 14 سال پس از این خواب انقلاب اسلامی ایران رخ داد و قیام امام امت زمینه ساز ظهور امام زمان علیه السلام است.
پی نوشت: 1ـ بحارالانوار، ج95، ص159 ///2- آن: دم، اندکی از زمان و کمترین وقت. ///3- بحارالانوار، ج52، ص275 ///4- و نباید پنداشت که جمله ی «ففرج عنا» تنها اشاره به گرفتاری دعا کننده دارد، زیرا منظور فرج کلی و عمومی که همان ظهور ولی عصر عج است می باشد.

نامه ای از یار به دوستی وفادار

نامه ای است برای برادر استوار و سدید، دوست هدایت یافته و رشید، ابوعبدا... محمد بن محمد بن نعمان شیخ مفید ـ که خداوند عزتش را پایدار بدارد ـ از سوی کسی که پیمان او به ودیعت گذاشته شده و از بندگان گرفته شده است.
به نام خداوند بخشنده ی مهربان
اما بعد، سلام بر تو ای دوست مولا، که در دین مخلص و در اعتقاد به ما از روی یقین ممتاز هستی. ما به خاطر تو، خدای را که جز او معبودی نیست حمد و سپاس گفته و از او درود بر آقا و مولا و پیامبرمان حضرت محمد صلوات ا... علیه و آله و سلم و خاندان پاک او را خواهانیم. و بر تو که خداوند توفیق تو را برای یاری حق دوام بخشیده و پاداش سخنانی که با راستی از جانب ما می گویی بیفزاید ـ اعلام می نماییم که: به ما اجازه داده شده که تو را به شرافت مکاتبه و نامه نگاری افتخار داده و تو را موظف سازیم که آنچه از ناحیه ی ما به تو می رسد به دوستان ما ـ که خداوند آنها را با اطاعت خویش عزت داده و با رعایت و حراست آنان، امور مهم آنها را کفایت نماید ـ که در کنار تو هستند، برسانی. بنابراین تو که خداوند با یاری اش در برابر دشمنانی که از دین حق خارجند توفیقت دهد ـ به آنچه که یادآوری می کنم متوجه باش و طبق آنچه که إن شاء ا... بر تو ترسیم می نمائیم، عمل نموده و به کسانی که به آنان اطمینان داری برسان ما گرچه هم اکنون در مکانی دور از مساکن ستمگران به سر می بریم که این نیز بر حسب مصلحتی که خداوند متعال به جهت ما و شیعیان ما اندیشیده که مادامی که دولت دنیا در دست فاسقان است، چنین باشیم. با وجود این ما از اخبار شما به طور کامل آگاهیم. هیچ چیزی از اخبار شما از ما پنهان نیست. ما از لغزشهایی که دچار شده اید آگاهیم. از آن موقعی که بسیاری از شما به کارهایی روی آورده و متمایل شده اند که پیشینیان شایسته و صالح شما از آن دور بودند. افرادی از شما با گمراهی و تحیر زندگی کرده و وعده و پیمانی که از آنان گرفته شده چنان پشت سر انداختند که گویی از آن خبر ندارند. ما در رسیدگی و مراعات شما کوتاهی نکرده و یاد شما را فراموش نکرده ایم و اگر جز این بود شداید و دشواریها بر شما فرود آمده و دشمنان شما را مستأصل و نابود می کردند. بنابراین تقوای خداوند متعال پیشه کنید و از ما پشتیبانی نموده و مار را برای Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA
رهایی شما از فتنه ای که به شما روی آورده یاری کنید، فتنه ای که هر کس مرگش فرارسیده در آن نابود گشته و هر که به آرزویش رسیده از آن دور می گردد. و همان فتنه نشانه ی نزدیکی حرکت ما و امتیاز دهنده ی شما در برابر فرمان برداری و نافرمانی شما از ماست. و این در حالی است که خداوند نور خود را به اتمام می رساند گرچه مشرکان کراهت داشته باشند.
بوسیله ی چنگ زدن به تقیه، از دامن زدن به آتش جهالت بپرهیزید که گروههای اموی آنرا برافراخته اند تا گروه هدایت شده را بترسانند. من ضامن نجات کسی هستم که خود را در این فتنه به مکانهای پنهانی آن گرفتار نسازد، و در طعن و دوری از آن در راههای پسندیده گام بردارد.
هنگامی که ماه جمادی الاولی سال جاری فرارسد حادثه ای رخ خواهد داد ، از آن حادثه عبرت بگیرید و از خوابی که شما را فراگرفته بیدار شوید چرا که حوادثی پشت سر آن رخ خواهد داد به زودی برای شما نشانه ی آشکاری از آسمان و نظیر آن از زمین آشکار خواهد شد و در شرق زمین حادثه ای رخ خواهد داد که مردم از آن وحشت نموده و نگران خواهند شد. گروههایی که از اسلام خارج شده اند بر عراق چیره شده و مسلط خواهند گشت که در اثر سوء اعمال آنان زندگی اهل آن در تنگنا قرار خواهد گرفت، آنگاه با مرگ طاغوتی از اشرار گشایشی از این غم و اندوه خواهد شد و به هلاک و نابودی او پرهیزکاران اخیار خشنود خواهند شد و کسانی که از گوشه و کنار دنیا خواهان سفر حج هستند آنچه که آرزو دارند با فراوانی به آن خواهند رسید. ما نیز در آسان نمودن حج آنها بر طبق میل و موافقت آنها کارهایی را با نظم و هماهنگی خاصی انجام خواهیم داد. بنابراین هر کدام از شما باید کاری انجام بدهد که او را به محبت و مهر ما نزدیک نموده و از کارهایی که خوشایند ما نیست و موجب خشم ما می گردد پرهیز نماید زیرا که امر ما به یکباره و به طور ناگهانی رخ خواهد نمود و آن موقع توبه سودی به حال او نداشته و پشیمانی او از گناه او را از کیفر ما نجات نخواهد داد.
خداوند تو را به راه رشد ملهم نموده و با رحمت خویش به شما توفیق عنایت فرماید.
منبع: بحارالانوار، ج53، ص174، ح7 ؛ الاحتجاج، ج2، ص318

قبل از فرج، آسایش نیست!

قبل از دوران مهدى موعود، آسایش و راحت‌طلبى و عافیت نیست. ... قبل از ظهور مهدى موعود، در میدانهاى مجاهدت، انسانهاى پاک امتحان مى‌شوند؛ در کوره‌هاى آزمایش وارد مى‌شوند و سربلند بیرون مى‌آیند و جهان به دوران آرمانى و هدفىِ مهدى موعود(ارواحنافداه) روز به ‌روز نزدیکتر مى‌شود؛ این، آن امید بزرگ است؛ لذا روز نیمه‌ى شعبان، روز عید بزرگ است.

دیدار مقام معظم رهبری با مردم قم 30/11/1370
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: netlog36 ، nasimesaba ، فاطمه خانم
۱۵:۴۸, ۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #972
آواتار
می ترسم دیر برسی وکار از کارم بگذرد می ترسم سربزنگاه دست از تو بردارم ؛ دلی دارم ربودنی واحوالی دارم پرسیدنی سفارش کردی بواب دلم باشم دربستم وکسی راراه ندادم گفتی قلب مصحف بصراست ؛ چشمم را تنها بروی یاس خیره کردم وصیت کردی که صابروا ورابطوا خودم را به تورساندم وناشکیبائیم رافقط به تو گفتم . نماز راروبه بیت عتیق عاطفه ات گزاردم ودررمضان روحانیت تو روزه دار شدم . درحج ، پی تمتع از توبودم ودرجهاد ، توجه تورا طلبیدم . بافرضیه ، برای رضای تو پیوند خوردم وحرام رابه حرمت تو کناری نهادم . حالا که دوستت درمانده است ؛
... بگذار ازتوتقاضایی نکنم ! بگذار حاجتم را نگویم ! توخود بهترمرام دوستی می دانی ورسم عاشقی ومعشوقی می شناسی...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، meshkat ، nasimesaba ، 135 ، سلیم ، حوریه سادات
۱۷:۵۶, ۳/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۱ ۱۷:۵۸ توسط گل مرداب.)
شماره ارسال: #973
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

آقا شما چقدر احتیاج دارید بدونید منتظراتون باید چه شکلی باشن، لباساشون چه رنگی باشه، به چه زبونی حرف بزنن، چه خصوصیات اخلاقی داشته باشن، کجا برن، چی بخورن، چی بگن، چیکار کنن........ ما چقدر لازم داریم این چیزارو بدونیم، مردم میانمار چقدر میدونستن، چقدر میدونن؟!!! ما چقدر میفهمیم؟؟؟؟!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، netlog36 ، یا ثارالله ، فدک زهرا ، حوریه سادات
۱۹:۲۴, ۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #974

آقا جان منتظر روزی هستم تا ببینم روی نورانی شما
روزی که روشن شود عالم از روی زیبای شما
روزی که عاشقان حلقه زنند به دور شما
روزی که با هم برای مصیبت جدتان گریه کنیم

ا
لهی به حق مصیبت هایی که بر امام حسین در روز عاشورا کشیدند به حق مصیبت عمه جان بر ما ببخش زمان باقیمانده تا ظهور را ، بر ما ببخش زمان باقی مانده تا ظهور را
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: netlog36 ، nasimesaba ، یا ثارالله ، فدک زهرا
۲۲:۰۵, ۳/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۱ ۲۲:۰۸ توسط taban.)
شماره ارسال: #975
آواتار
بي تو ای مي زده در ميکده نامي نشنيدم
نزد عشاق شدم قامت سرو تو نديدم

از وطن رخت ببستم که تورا باز بيابم
هرچه حيرت زده گشتم به نوايي نرسيدم

گفتم از خود برهم تا رخ ماه توببينم
چه کنم من که از اين قيد منيت نرهيدم

کوچ کردند حريفان و رسيدند به مقصد
بي نصيبم من بيچاره که در خانه خزيدم

لطفي اي دوست که پروانه شوم در بر رويت
رحمي اي يار که از دور رسانند نويدم

اي که روح مني از رنج فراقت چه نبردم
اي که در جان مني ازغم هجرت چه کشيدم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: netlog36 ، nasimesaba ، 135 ، علی ابوتراب ، فاطمه خانم ، میثاق
۱۷:۵۰, ۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #976

ایکاش بجایی این حرفا سعی کنیم به مردمه نیازمند اهمیت بدیم به دخترایی که از درد گرسنگی تن به هر کاری میدن مادرایی که بخاطر سیر کردن بچه هاشون تن فروشی میکنن یا کسی که بخاطر خانوادش کلیشو میفروشه ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 135
۰:۲۰, ۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #977

اگر عاشقانه هوادار یاری
اگر مخلصانه گرفتار یاری
اگر آبرو میگذاری به پایش
یقینا یقینا خریدار یاری
بگو چند جمعه گذشتی ز خوابت؟
چه اندازه در ندبه ها زاری یابی؟
به گریه شبی را سحر کردی یا نه؟
چه مقدار بی تاب و بیمار یاری؟
دل آشفته بودن دلیل کمی نیست
اگر بی قراری بدان یار یاری
و پایان این بی قراری بهشت است
بهشتی که سرخوش ز دیدار یاری

مبادا بدوزی نگاه دلت را
به مردم که بازار یوسف فروشی در این دوره بد شدیدا گرفته
خدایا به روی درخشان مهدی
به زلف سیاه و پریشان مهدی
به قلب رئوفش که دریای داغ است
به چشمان از غصه گریان مهدی
به لبهای گرم علی یا علی اش
به ذکر حسین و حسن جان مهدی
به دست کریم و نگاه رحیمش
به چشم امید فقیران مهدی
به حال نیاز و قنوت نمازش
به سبحان سبحان سبحان مهدی

مرا دائم الاشتیاقش بگردان

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدک زهرا ، حسن عزتي ، علی ابوتراب ، میثاق ، یا ثارالله ، netlog36 ، taleb
۳:۰۱, ۷/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۱ ۱۵:۳۴ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #978
آواتار
ای مقدس ترین کلام خدا
بر تو و عصمتت سلام خدا
کعبه حاجت پرستو ها
زمزم بی قراری قوها
یادتان شاخه نباتو شکر
نامتان شهد بین کندوها
فیضتان زا زمین نمیفهمد
(آقا)
جایگاه تو باغ مینو ها
بی شما برکتی به نان ها نیست
رفته انصاف از ترازوها
خورد مهر سکوت سنگینی
بر لبان تمام حق گو ها

مانده لبیکتان بدونه جواب
همه خوابند پشت پستو ها
گریه ات باز هم به گوشم خورد
در شلوغیه این هیاهوها
کوکب عشق فاطمه داری
بی نیازی ز لفظ یا آقا
برو آنجا که منزلت داری
شهر رویایی فراسوها
و ان یکادی بخوان برای خودت
وای، از چشم شور زالوها
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، netlog36 ، m.hossein ، حوریه سادات
۱۲:۳۱, ۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #979
آواتار
مثل همیشه منتظرم آه می کشم
چون انتظار یوسف از این چاه می کشم

در عالم خیال، مسیر عبور را
در امتداد سبز همین راه می کشم

نادیده عاشقت شده ام مثل کودکان
عکس تو را شبیه به یک ماه می کشم

آقا بیا که فصل غریبی است نازنین
آقا بیا ز غصه تو را آه می کشم

جای گلایه نیست که دوری گزیده ای
هرچه کشیدم از دل گمراه می کشم

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، netlog36 ، حوریه سادات
۱۴:۳۷, ۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #980
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

(۴/مرداد/۹۱ ۱۷:۵۰)سجاد sss نوشته است:  ایکاش بجایی این حرفا سعی کنیم به مردمه نیازمند اهمیت بدیم به دخترایی که از درد گرسنگی تن به هر کاری میدن مادرایی که بخاطر سیر کردن بچه هاشون تن فروشی میکنن یا کسی که بخاطر خانوادش کلیشو میفروشه ...

سلام.اهمیت دادن به مردم نیازمند ، دخترایی که از درد گرسنگی هر کاری می کنن ، مادرایی که ... اینا خیلی خیلی مهمه و باید باشه
اما لزومی نداره که جای امور مهم دیگه مثل دعا برای ظهور، درد و دل با امام زمان و زنده کردن یاد ایشون در دل ها رو بگیره

موفق باشید و التماس دعا
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: netlog36 ، فدک زهرا ، حوریه سادات
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا