کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا با حجاب شدم؟مباحثه،مباحثه،مباحثه
۰:۳۰, ۸/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۰ ۲۲:۴۸ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام بچه های خوب تالار
یه سلام مخصوصم دارم برای همه دخترا و خانمهای خوب تالار
اگر خدا بخواد میخوایم شروع کنیم بگیم از حجابمون ،چرا اصلا حجاب داریم؟ چرا دوست داریم جلو نامحرم خودمونو بپوشونیم؟ چرا چادر ،مقنعه ، پوشش ،اینقدر برای ما خانمها لذت بخشه ؟
شاید بعضیها اشکال کنند که چرا دارم جمع میبندم، همه که اینطوری نیستند و اینطوری فکر نمیکنند ، فعلا صحبت من بیشتر با بچه های تالاره ولی من معتقدم اکثر همین خانمهای بد حجاب رو اگر باهاشون خوب برخورد بشه و ذهنیت بدی که راجع به حجاب و چادر و ... دارند رو بتونیم تو ذهنشون کمرنگ کنیم خدا رو چه دیدی شاید اونا هم شدند یکی مثل خودمون!Dodgy
دوستای خوبم من الان ده ساله که چادر میپوشم قبل از اینکه بفهمم چادر یعنی چی آرایش میکردم،مانتو کوتاه میپوشیدم و به نظرم زشت که نمیومد که هیچی تازه فکر میکردم چه کار خوبی هم دارم انجام میدم ولی نمیدونم چطور شد خدا من روسیاه رو هدایت کرد و بهم فهموند که اون موقع دیگران داشتند لذت میبردند نه من Confused
ولی تو این ده سال تازه فهمیدم عزت داشتن یعنی چی،تازه فهمیدم چقدر مزه اینکه خودت و از یک نگاه مریض بپوشونی یعنی چی.
حالا دوستای خوبم بیاید با هر صحبت ،جمله،خاطره های اینکه چطوری شد چادری شدید،از احساساستون در مورد حجابتون،،نکته های ناب قرآنی در مورد حجاب خلاصه که یک مباحثه قشنگ میخوایم در مورد حجاب داشته باشیم.
آقایون محترم تالار شما هم بیاید بگید نظرتون رو در مورد حجاب داشتن خانمها، چرا اکثر آقایون دوست دارند شخصی رو که باهاش زندگی میکنند حجاب داشته باشه؟ نظرتون رو در مورد حجاب داشتن خانمها؟ یعنی در اصل چرایی حجاب و پوشش خانمها از دید شما آقایان؟
منتظر یه مباحثه قشنگ هستم از طرف
بچه های تالار
[b]پس بسم الله
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، أین المنتظر ، یا صاحب الزمان ، mhvvhm ، jkb ، vahrakan ، freewish ، shafagh_mah ، حلما ، sogiii ، حسن عزتي ، blue.blood ، یاشار ، K-1 ، Ramin_Ghn ، yashar1374 ، تازه مسلمان ، nasimesaba ، SARV ، وحید110 ، yektaparast ، MohammadSadra ، آرین (الهه.ع) ، ساجد ، نسیم ، محمدجواد ، مجید املشی ، درست پسند ، fiftynine ، saba

آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۴۱, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #111
آواتار
بسم الله النور
دوستان عزیز از اونجایی که این تاپیک خیلی شلوغ و طولانی شده لطف کنید و برای ادامه بحث به تاپیک احساستون در مورد حجاب چیه؟ مراجعه بفرمایید.

منتظر نظرات ارزشمند همه عزیزان هستیم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، nasimesaba ، fiftynine
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا